فهرست مطالب

Journal of Pathobiology Reaearch
Volume:13 Issue: 4, 2011

  • تاریخ انتشار: 1389/11/06
  • تعداد عناوین: 8
|
  • زهرا احصایی، جعفر سلیمیان*، شهرام نظریان، میثم منصوری، جعفر امانی، راضیه خالصی، سید محمد موذنی صفحه 1
    هدف

    اشریشیا کولی انتروتوکسیژنیک به عنوان مهم ترین عامل اسهال و مرگ و میر در کودکان در کشورهای در حال توسعه شناخته شده است. این باکتری سالانه موجب مرگ 300 تا 500 هزار کودک زیر 5 سال می شود. به دلیل درمان مشکل و شیوع زیاد آن، طراحی یک واکسن موثر علیه این ارگانیسم از اهداف سازمان بهداشت جهانی است. پروتئین CfaB به عنوان زیرواحد اصلی فیمبریه، نقش مهمی در اتصال باکتری به سلول های پوششی روده دارد و آنتی بادی های تولید شده علیه این پروتئین می تواند از اتصال باکتری به سطح بافت پوششی جلوگیری کند. از این رو این مولکول به تنهایی یا با سایر عوامل حدت زا در طراحی واکسن علیه این ارگانیسم مورد توجه بسیاری از محققین است. در این مطالعه، بیان فاکتور کلونیزاسیون B با هدف مطالعه ایمونوژنیسیته این پروتئین به عنوان جزئی از کاندیدای واکسن انجام شد.

    مواد و روش ها

    ژن cfaB با روش PCR، تکثیر و در ناقل pET28a همسانه سازی و بیان آن بررسی شد. با توجه به عدم بیان این ژن به علت وجود کدون های نادر، ژن cfaB با استفاده از کدون های متداول در اشریشیا کولی بهینه سازی و مجددا در ناقل pET28a همسانه سازی و بیان شد.

    نتایج

    حضور باند 20 کیلودالتونی در ژل SDS-PAGE، بیان پروتئین CfaB را نشان می داد که با روش ایمنو بلات با آنتی بادی anti-His tag و آنتی بادی ضد CfaB، تایید و با ستون کروماتوگرافی تمایلی نیکل تخلیص شد.

    نتیجه گیری

    بهینه سازی کدون و بیان در میزبان های هترولوگ یک روش مفید در تولید پروتئین های نوترکیب به مقدار زیاد است.

    کلیدواژگان: اشریشیا کولی انتروتوکسیژنیک، فاکتور کلونیزاسیون نوع I، بیان
  • نادر ایوبیان، طاهره فروتن، آذین جمشیدی فر، نریمان مصفا صفحه 13
    هدف
    استئون به عنوان یک ماده جانشین استخوان با ترکیب فسفات کلسیم دو فازی در دندانپزشکی کاربرد دارد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر این ماده بر تکثیر، نرخ بقا و تمایز سلول های شبه استخوانی saos-2 در محیط آزمایشگاهی و همچنین مقایسه آن با ماده سرازورب بود.
    مواد و روش ها
    سلول های saos-2 در مجاورت دو نوع ماده پیوند استخوان استئون و سرازورب کشت داده شدند. گروه کنترل شامل هیچ ماده پیوندی نبود. در روز 15 انکوباسیون در هر یک از نمونه ها برای تعیین نرخ بقای سلولی از آزمون MTT و برای تعیین میزان تمایز به استخوان از آزمون آلکالین فسفاتاز و آلیزارین قرمز استفاده شد.
    نتایج
    در گروه های استئون و سرازورب فعالیت آلکالین فسفاتاز به طور معنی داری بالاتر از گروه کنترل بود. نرخ بقای سلولی به طور معنی داری در هر دو گروه تجربی از گروه کنترل پایین تر بود. در بین دو گروه استئون و سرازورب میزان تکثیر سلولی گروه استئون بالاتر بود.
    نتیجه گیری
    نتایج بررسی در محیط آزمایشگاهی نشان داد که هر دو نوع ماده پیوندی استئون و سرازورب امکان رشد، تکثیر و تمایز سلول های saos-2 را در محیط کشت فراهم می کند. ماده پیوند استخوان سنتتیک استئون در مقایسه با سرازورب به لحاظ برخی خواص زیست شناختی واکنش های مناسب تری از خود نشان داد.
    کلیدواژگان: مواد جایگزین استخوان، رده سلولی saos، 2، نرخ بقا، ریخت شناسی
  • سید یونس حسینی، فرزانه صباحی*، محمدحسین مدرسی، سید محمد موذنی، مهدی صابری فیروزی، مهرداد روانشاد، داوود مهربانی، مجید مجرد صفحه 21
    هدف

    هدف تولید یک سازه بیان کننده توالی یک ناحیه همپوشان از ژن NS3 از ویروس ایزوله ایرانی است.

    مواد و روش ها

    ابتدا بخش میانی ژن NS3 با روش Nested-RT-PCR و با استفاده از سرم بیمار مبتلا به ژنوتیپ 1a ویروس هپاتیت C تکثیر شد. بعد از کلون آن درون ناقل کلونینگ TA و غربالگری کلون ها براساس روش سفید- آبی و Colony-PCR این کلون های منتخب با روش تعیین توالی و هضم آنزیمی با BglII ارزیابی شد. توالی جدید با استفاده از نرم افزار با توالی های دیگر مرجع مقایسه و درخت تکاملی ترسیم شد. بخش میانی ژن NS3 تایید شده و سپس به درون سازه بیانی، کلون شد و کلون های مناسب با استفاده از دو نوع Colony-PCR شناسایی شد. ارزیابی نهایی بیان ژن با مشاهده GFP توسط میکروسکوپ فلورسانس، روش RT-PCR و وسترن بلات روی سلول های ترانسفکت شده با سازه بیانی تایید شد.

    نتایج

    توالی میانی NS3 از روی سرم بیمار تکثیر و نتایج توالی یابی و مقایسه ژنی نشان داد که این توالی به توالی های مرجع شباهت داشته و در شاخه ژنوتیپ 1 ویروس هپاتیت C قرار دارد. با روش Colony-PCR وجود و نیز جهت ژن درون پلاسمید بیانی تایید شد. مشاهده GFP توسط میکروسکوپ فلورسانس، روش RT-PCR و وسترن بلات به ترتیب نمایانگر انتقال موفق سازه، بیان ژن و نیز تولید پروتئین در سلول های 293 بود.

    نتیجه گیری

    سازه بیانی حاوی بخش میانی ژن NS3 که بایستی فاقد فعالیت پروتئازی باشد، نسبت به طول کامل ژن NS3 می تواند در القای بهتر ایمنی توسط سلول های عرضه کننده آنتی ژنی در موارد واکسن ویروس هپاتیت C مفیدتر واقع شود.

    کلیدواژگان: سازه DNA، ویروس هپاتیت C، ژن NS3
  • محسن ربانی، محمد تفضلی شادپور، محمد علی شکرگزار، حبیب الله پیروی، محسن جانملکی، ناصر امیری زاده، نوشین حقیقی پور صفحه 33
    هدف
    بارگذاری مکانیکی بر کارکرد حیاتی سلول های بدن تاثیر می گذارد. در این تحقیق به بررسی نقش کشش ترکیبی دوره ای- ثابت بر تکثیر سلول ها پرداخته شد.
    مواد و روش ها
    به این منظور، سلول ها روی بستر الاستیک پوشش داده شده با ژلاتین کاشته شد و چهار دسته آزمایش با بارگذاری های دوره ای، ثابت، ترکیب دوره ای- ثابت و دوره ای به همراه دوره استراحت از بار روی سلول ها انجام شد. میزان کشش در همه موارد 10 درصد انتخاب شد. مدت زمان بارگذاری دوره ای 5 ساعت با فرکانس 1 هرتز و برای بارگذاری ثابت 12 ساعت بود.
    نتایج
    یافته ها نشان داد که بارگذاری دوره ای، سلول ها را در جهتی نسبت به محور کشش همسو نمود ولی تاثیر قابل ملاحظه در تعداد سلول ها ایجاد نکرد. در آزمایش بارگذاری ترکیبی دوره ای- ثابت، این بارگذاری باعث کاهش قابل ملاحظه تکثیر سلول های مزانشیمال در مقایسه با گروه کنترل شد. در دسته سوم، بارگذاری با دوره زمانی استراحت از بار، تعداد سلول ها افزایش قابل ملاحظه ای نسبت به گروه شاهد (بدون بارگذاری) داشت. بالاخره در گروه چهارم (بارگذاری استاتیک)، تفاوت قابل ملاحظه در تعداد سلول های گروه آزمایش در مقایسه با گروه شاهد (بدون بار) مشاهده نشد.
    نتیجه گیری
    نوع بارگذاری اعم از دوره ای و ثابت و نیز زمان سپری شده پس از بارگذاری ها در روند تکثیر سلول ها تاثیر دارند.
    کلیدواژگان: کشش ثابت، کشش دوره ای، تکثیر سلول ها، سلول بنیادی مزانشیمال انسانی، مهندسی بافت
  • مسعود سلطانی، عبدالحمید شوشتری، مجید مروتی، محمدحسین قارونی، علی دلیران نیا، فرشاد اکبرنژاد صفحه 43
    هدف
    بررسی مولکولی ژن نوکلئوپروتئین در ویروس های آنفلوانزای (H9N2) پرندگان و تعیین رابطه ژنیتکی آن با ویروس های سایر نقاط ایران و آسیا
    مواد و روش ها
    کل ژن نوکلئوپروتئین در 4 ویروس از جدایه های سال 1387 با روش RT-RCR تکثیر و تعیین توالی شد و برمبنای قطعه قابل تبدیل به پروتئین، درخت فیلوژنتیک رسم شد.
    نتایج
    بررسی نوکلئوتیدهای ژن نوکلئوپروتئین نشان می دهد که هیچ گونه حذف یا اضافه شدنی در ژن نوکلئوپروتئین ویروس های مورد مطالعه در مقایسه با ویروس A/turkey/winconsin/66 که پروتوتیپ ویروس های H9N2 است، مشاهده نمی شود ولی جدایه های این مطالعه همانند دیگر سویه های قبلی ایران چندین جهش نقطه ای را در طول این ژن نشان می دهند. تشابه 7/96- 6/99 درصد بین اسیدهای آمینه ویروس های مورد مطالعه وجود دارد. میزان شباهت ژن نوکلئوپروتئین ویروس های مورد مطالعه با ویروس های H9N2 جدا شده از انسان درهنگ کنگ، برای ویروس A/Hk/2108/2003 5/91- 92 درصد و برای ویروس A/HK/1073/99 9/91- 3/92 است. براساس آنالیز فیلوژنیتیک، ژن نوکلئوپروتئین ویروس های آنفلوانزای (H9N2) در زیرشاخه ویروس های A/Quail/Hong Kong/G1/97 که به نظر می رسد دهنده شش ژن داخلی به ویروس آنفلوانزای فوق حاد H5N1 است، قرار می گیرد.
    نتیجه گیری
    نتایج این تحقیق نشان می دهد در طول سال های شیوع ویروس آنفلوانزا ژن نوکلئوپروتیئن ویروس های آنفلوانزای (H9N2) کشور به خوبی حفظ شده است و تغییرات ویروس های آنفلوانزای H9N2 کشور احتمالا در اثر تجمع جهش های نقطه ای، رخ داده است.
    کلیدواژگان: آنالیز فیلوژنیتک، ژن نوکلئوپروتئین، آنفولانزای پرندگان H9N2، ایران
  • اعظم صمیمی، مجتبی رضازاده ولوجردی، مسعود امانلو صفحه 53
    هدف
    مطالعه ارزیابی آثار افزودن آنتی اکسیدان تائورین با دوزهای مختلف بر استرس اکسیداتیو و پارامترهای اسپرم منجمد شده انسانی
    مواد و روش ها
    مایع منی 20 نفر که دارای اسپرم طبیعی بودند، به 5 قسمت مساوی تقسیم شد و قسمتی به عنوان تازه قبل از شستشو، قسمتی پس از شستشو، قسمتی دیگر برای انجماد بدون آنتی اکسیدان (گروه کنترل انجماد) و بخشی با آنتی اکسیدان تائورین با دوز 25 و 50 میلی مولار با روش انجماد سریع منجمد شد. تحرک با استفاده از سیستم کامپیوتری و برنامه های ویژه (CASA)، توان زنده مانی با استفاده از رنگ آمیزی تریپان بلو، ریخت شناسی با به کارگیری آزمون پاپانیکولائو، اندازه گیری میزان انواع اکسیژن فعال، انواع نیتروژن فعال با به کار بردن 2، 7 دی کلروفلورسین دی استات به روش اسپکتروفلورومتری، قطعه قطعه شدن DNA توسط SCD و تشخیص کمبود پروتامین با استفاده از رنگ آمیزی کرومایسین A3 بررسی شد. در انتها با استفاده از آزمون آماری آنووا نتایج ارزیابی شد.
    نتایج
    فرآیند انجماد کاهش کیفیت پارامترهای کلاسیک اسپرم و افزایش انواع اکسیژن فعال را به دنبال داشته و افزودن آنتی اکسیدان تائورین تنها با دوز 25 میلی مولار می تواند سبب بهبود تحرک و نقص پروتامین پس از انجماد شود. در هر صورت هیچ یک از دوزهای تائورین تاثیر چندانی بر انواع اکسیژن فعال، فاکتورهای ریخت شناسی، توان بقای اسپرم و قطعه قطعه شدن DNA آن پس از انجماد ندارند.
    نتیجه گیری
    افزودن آنتی اکسیدان تائورین مانع تولید انواع اکسیژن فعال طی فرایند انجماد نشده و تنها دوز 25 میلی مولار آن قدری نقص پروتامین و تحرک اسپرم را بهبود می بخشد.
    کلیدواژگان: انجماد اسپرم، آنتی اکسیدان تائورین، انواع اکسیژن فعال، قطعه قطعه شدن DNA اسپرم، کمبود نقص پروتامین اسپرم
  • علی علمی، مهدی فروزنده، محمدرضا بوجاری صفحه 67
    هدف
    هلیکوباکتر پیلوری یکی از شایع ترین عوامل عفونت های مزمن در انسان و قادر به ایجاد عفونت های بسیاری ازقبیل پپتیک اولسر، گاستریت، التهاب دوازدهه و دیس پپسی غیر اولسری است. وجود یک آزمون معتبر برای تشخیص این باکتری ضروری است. به علل مختلف آزمون های موجود از جمله کشت مدفوع، بیوپسی، PCR، آزمون تنفسی اوره آز و غیره رضایت بخش نیست. در این آزمایش آزمون اختصاصی و حساس PCR-ELISA به عنوان آزمون ترجیحی برای تشخیص هلیکوباکتر پیلوری از نمونه های مدفوع و بیوپسی به کار می رود.
    مواد و روش ها
    67 نمونه مدفوع از 127 بیماری که براساس علایم بالینی در بیمارستان حضرت رسول اکرم، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران مورد آندوسکوپی گوارش و بیوپسی معده قرار گرفته بودند، جمع آوری شد. DNA از تمامی نمونه های مدفوع و بیوپسی استخراج و سپس آزمون PCR برای ژن ureC هلیکوباکتر پیلوری انجام شد. سپس آزمون PCR-ELISA نیز انجام و نتایج مقایسه شد.
    نتایج
    در آزمایش PCR بین 67 نمونه مدفوع و بیوپسی به ترتیب 31 (1/46 درصد) و 34 (7/50 درصد) نمونه دارای نتایج مثبت و مابقی منفی بود. همچنین در آزمایش PCR-ELISA از بین 67 نمونه مدفوع و بیوپسی به ترتیب 42 (6/62 درصد) و 47 (1/70 درصد) نمونه دارای نتایج مثبت بود.
    نتیجه گیری
    نتایج این مطالعه نشان می دهد که تشخیص هلیکوباکتر پیلوری در نمونه های مدفوع توسط روش PCR-ELISA دارای حساسیت و ویژگی بالایی بوده و می تواند به عنوان آزمون اولیه در شناسایی این ارگانیسم به کار رود.
    کلیدواژگان: هلیکوباکتر پیلوری، نمونه های مدفوع و بیوپسی، PCR، ELISA، ژن ureC
  • عباس محمودزاده، جاوید صدرایی*، رحیم مختاری خجسته صفحه 77
    هدف

    توکسوپلاسموزیس دارای عفونتی منتشر در جهان است که به وسیله تک یاخته درون سلولی توکسوپلاسما گوندی ایجاد می شود. توکسوپلاسما عامل ایجاد تغییرات در رفتارهای جوندگان است. جوندگان نقش مهمی در چرخه زندگی توکسوپلاسما گوندی بازی می کنند و به عنوان مخزن اصلی عفونت در گربه های اهلی مطرح هستند. هدف از این مطالعه بررسی میزان آلودگی موش های تهران به توکسوپلاسما بود.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه 150 موش از تمامی پنج منطقه تهران (شمال، جنوب، مرکز، شرق و غرب) توسط تله های زنده گیر در مدت 8 ماه شکار شدند. برای تشخیص عفونت از کونژوگه آنتی رت به روش الایزا استفاده شد.

    نتایج

    نتایج نشان داد که7/36 درصد موش های تهران دارای آلودگی به توکسوپلاسما هستند و بیشترین میزان آلودگی مربوط به جنوب و مرکز تهران با 7/11 درصد و کمترین میزان آلودگی در غرب تهران با 47/1 درصد است.

    نتیجه گیری

    این میزان آلودگی نمایانگر اهمیت وجود موش های رت وحشی در برقراری و ماندگاری چرخه زندگی این انگل است.

    کلیدواژگان: راتوس، الایزا، توکسوپلاسما گوندی
|
  • Zahra Ehsaei, Jafar Salimian, Shahram Nazrian, Maysam Mansouri, Jafar Amani, Raziyeh Khalesi, Seyed Mohammad Moazzeni Page 1
    Objective

    Enterotoxigenic Escherichia coli is considered as the most important agent of children diarrhea and mortality in developing countries. This bacterium causes 300-600 thousands of deaths in the children under 5 years of age per year. With difficulties in treatment as well as its wide prevalence, designing an effective vaccine against this microorganism is the objective of world Health Organization (WHO). The CfaB protein as immunogen and major subunit of fimberia has a critical role in the bacterial attachment to small intestine epithelium and the produced antibody against this protein can prevent attachment of bacterium to epithelial surface. Hence, this molecule alone or with other virulent factors has been considered by many researchers in vaccine designing. In this study, expression of colonization factor B with the aim of studying the immunogenesity of this protein as a component of vaccine candidate was performed.

    Materials And Methods

    cfaB gene was amplified by PCR and cloned into pET28a and its expression was evaluated. Since there was no expression, which was due to presence of rare codon, the cfaB gene was again cloned into pET28a using codon bias in E.coli and subsequently expressed.

    Results

    Presence of a 20KD band on SDS-PAGE gel indicated the expression of CfaB protein, which was later confirmed by immunoblotting with anti-His tag and anti CfaB antibodies and purified on Ni-NTA column.

    Conclusion

    Codon optimization and expression in heterologous hosts is a useful approach for obtaining large quantities of recombinant protein.

  • Nader Ayoubian, Tahereh Foroutan, Azin Jamshidifar, Nariman Mosaffa Page 13
    Objective
    Osteon has been introduced as a bone substitute material. It is biphasic calcium phosphate (BCP) that use in dentistry. The aim of the present study was to evaluate the effect of osteon on the proliferation, cell viability and differentiation of saos-2 cells in vitro. Also it was compared with cerasorb bone graft.
    Materials And Methods
    Two different bone grafts materials, osteon and cerasorb, were used to evaluate the effect on proliferation and differentiation rate of saos-2 cells. On day 15 the cell proliferation and cell viability was measured by MTT assay. For determination of differentiation, alkaline phosphatase and alizarin red test was used.
    Results
    Osteon and cerasorb groups showed significantly higher alkaline phosphatase activity and cell differentiation. Cell viability of both bone grafts was significantly lower than control group and cell proliferation was higher in osteon group. Osteon has more suitable biological property compare to cerasorb.
    Conclusions
    The results of the present study showed that osteon and cersorb bone grafts allow proliferation and differentiation of saos-2 cells in vitro.
  • Seyed-Younes Hosseini, Farzaneh Sabahi, Mohammad Hossein Modarresi, Seyed Mohammad Moazzeni, Mehdi Saberi Firoozi, Mehrdad Ravanshad, Davood Mehrabani, Majid Mojarrad Page 21
    Objective

    In this project, our aim was to construct a novel expressing vector harboring a new sequence from overlapping region of NS3 gene of HCV from infected Iranian patient.

    Materials And Methods

    The partial NS3 (pNS3) gene was amplified by Nested-RT-PCR method using sera of HCV infected patients harboring genotype 1a. After purification and cloning the pNS3 into TA-cloning vector, the best colony was selected based on Blue/White screening and colony-PCR following by confirmation with sequencing and restriction digestion with BglII. The sequenced gene was compared with other reference sequences using alignment softwares. The resultant pNS3 gene subcloned into the expression vector, IRES vector, followed by selection the suitable clones by 2 different colony-PCRs. The gene expression was evaluated using GFP detection, RT-PCR and western blotting techniques after transfection of the IRES-pNS3 vector into the 293 cell line.

    Results

    After pNS3 sequence amplification by RT-PCR, sequencing results showed high homology among the sequences with other reference sequences. This result also showed that it belonged to genotype 1 of HCV. Colony-PCR showed the insertion of gene into expressing vector with the right orientation. GFP expression, RT-PCR and western blotting confirmed transfection of vector, expression of pNS3 gene and production of its protein in 293 cells respectively.

    Conclusion

    This novel expressing vector harboring partial region of NS3 gene in compare to full NS3 gene maybe more useful in immune induction by antigen presenting cells due to absence of genes responsible for protease activity of the protein in the setting of HCV vaccine.

  • Page 33
    Objective
    Cell vital function has correlation with mechanical loadings that cell experiences. Here, effects of in-vitro combined cyclic-static stretch on proliferation of human mesenchymal stem cell (HMSC) were evaluated.
    Materials And Methods
    HMSCs were cultured on gelatin coated elastic membranes, and exposed to stretch loading. Four different regimes of cyclic, static, combined cyclic-static, and cyclic with a period of unloading were exerted on the elastic membrane. Duration of cyclic loading and static loading was 5 and 12 hours respectively.
    Results
    The results illustrate that 10% cyclic stretch causes cell alignment but there were no significant proliferation differences between control and test group. Combined cyclic-static stretch reduced proliferation significantly while cyclic stretch with an unloading period increased cell proliferation significantly. At last, static stretch did not affect cell proliferation significantly.
    Conclusion
    Cell stretching regimes and post-loading duration are effective factors on cell proliferation.
  • Masoud Soltani, Abdolhamid Shoushtari, Majid Morovati, Mohamadhosein Gharoni, Ali Dalirannia, Farshad Akbarnejad Page 43
    Objective
    Survey of molecular characterization of nucleoprotein gene of H9N2 avian influenza viruses and determination of the genetic relationship of Iranian H9N2 viruses and other Asian viruses.
    Materials And Methods
    The nucleoprotein (NP) genes from 4 isolates of H9N2 viruses isolated from commercial chickens in Iran during 2008-2009 were amplified by RT-PCR method and sequenced. Nucleotide sequences (orf) of the NP genes were used for phylogenetic tree construction.
    Results
    Nucleotide sequence analysis of the NP gene showed that the Iranian virus isolates did not exhibit insertions or deletions within nucleoprotein (NP) gene as compare with their prototype A/turkey/winconsin/66; however numerous point mutations were occurred in the gene length of these viruses similar to the previous Iranian strains. Nucleotide sequence analysis showed that these isolates are very closely related (96/7-99/6) and shared a homology of 91/9-92/3% and 91/5-92% with 2 human isolates A/HK/1073/99 and A/Hk/2108/2003, respectively. Phylogenetic analysis of the NP gene showed that all the NP genes of the Iranian H9N2 viruses fall into a single group within a G1-like sublineage which had contributed as donor of six internal genes to H5N1 a highly pathogenic avian influenza.
    Conclusions
    The current study indicated that the NP gene of H9N2 influenza viruses circulating in Iran during the past years were well conserved. It seems that the differences between these Iranian virus isolates are the result of accumulation of point mutations among them.
  • Azam Samimi, Mojtaba Rezazadeh Valojerdi, Masoud Amanlou Page 53
    Objective
    Evaluation of the effects of different doses of antioxidant Taurine on oxidative stress and human sperm parameters following cryopreservation.
    Materials And Methods
    The semen of 20 fertile men were divided to 5 aliquot, one part considered as a fresh after analysis of standard semen parameters (Motility, Abnormal Morphology, Viability) and Protamine deficiency, DNA damage and measurement of ROS and RNS. The other part was loaded on to a 80% and 40% Allgrad gradient and centrifuged. The pellet was washed and divided into 4 separate fractions for control (non-frozen) and cryopreservation groups in absence or presence of 0.25 and 50 mM Taurine. The frozen specimen were thawed and then examined. Sperm Motility evaluated using a CASA software. The Viability of spermatozoa was assessed by the Trypan-Blue stain method. Levels of ROS determined by spectroflorometry assay using DCFH-DA. DNA fragmentation examined by SCD test and Protamine deficiency examined by CMA3+ staining. At the end results were analyzed using ANOVA test.
    Result
    Cryopreservation procedure increased the amount of ROS and adding 25 mM of Taurine improved post-thaw motility, progressive motility and sperm protamine deficiency. However, different doses of Taurine (25 and 50 mM) had no significant effects in total abnormalities, viability, DNA fragmentation and ROS reduction.
    Conclusion
    Antioxidant Taurine has no significant effects on ROS production following human sperm cryopreservation. But with dose of 25mM could improve the quality of spermatozoa due to the assessment of motility and protamine deficiency.
  • Page 67
    Objective
    Helicobacter pylori is to blame for one of the most common chronic infections in humans and can cause peptic ulcer, gastritis, duodenitis and non-ulcer dyspepsia. Developing a reliable test to detect the infection is of great importance. For a variety of reasons, the existing tests including the stool culture, biopsy, PCR, and urea breath test are not up to par. The PCR-ELISA test is a preferably specific and sensitive approach to detect Helicobacter pylori in stool specimen and biopsy.
    Materials And Methods
    Sixty-seven stool samples were collected from 127 patients who had undergone gastrointestinal endoscopy and stomach biopsy at Hazrat Rasool Akram Hospital, of Iran University of Medical Sciences based in Tehran. DNA was extracted from the samples before they were subjected to PCR of ureC gene. PCR-ELISA test was conducted and the results were compared.
    Results
    Stool-PCR test 31 (46.1%) of the 67 patients in question were positive and the same test on biopsies showed that 34 patients (50.7%) were infected while the rest tested negative. But the PCR-ELISA test on stool samples suggested that 42 patients (62.6%) were infected, and the same test on biopsies showed that 47 patients (70.1%) were positive.
    Conclusion
    The results of these tests showed that detection of Helicobacter pylori through PCR-ELISA test on stool samples has high specificity and sensitivity and could be used as initial test to detect Helicobacter pylori infection.
  • Abbas Mahmodzadeh, Javid Sadraei, Rahim Mokhtari Khojaste Page 77
    Objective

    Toxoplasmosis infection has spread throughout the world, it is created by the intracellular protozoan Toxoplasma gondii. Toxoplasma cause changes in the behavior of the rodents. Rodents play an important role in the life cycle of the Toxoplasma gondii, they are the main infection reservoir of the domestic cats. The purpose of this study was to investigation Toxoplasma infection in the Tehran's Rats.

    Materials And Methods

    In this study, 150 mice were collected from all 5 regions of Tehran (North, South, East, West, Center) by live traps over 8-months period. For infection detection, anti-rat conjugate was used in ELISA method.

    Results

    The results showed that 36/7 percent of rats in Tehran have Toxoplasma infection. Maximum number of infected rats were found in the South and Central parts of Tehran with 11.7 percent and with minimum of 1.47 percent in the West of Tehran.

    Conclusion

    The extent of infection indicates the importance of these wild rats in the persistence and life cycle this parasite.