فهرست مطالب

نشریه پژوهش های مدیریت انتظامی
سال ششم شماره 4 (زمستان 1390)

  • تاریخ انتشار: 1390/10/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • علی اکبر زمانی صفحه 529
    زمینه وهدف
    این مقاله دارای سه هدف کلی است: اولا تلاش دارد عوامل محیطی مدیریت مبارزه با جرایم اقتصادی را برشمارد. ثانیا سطح معناداری اهمیت نقاط قوت و فرصت مدیریت مبارزه با جرایم اقتصادی را محاسبه نماید. ثالثا روند هم افزایی برخی از مهم ترین نقاط قوت و فرصت های مدیریت مبارزه با جرایم اقتصادی را مورد بررسی قرار دهد. از همین رو به منظور دستیابی به اهداف مذکور از روش همبستگی و همخوانی استفاد شده است.
    روش
    این تحقیق از نوع کاربردی ونیز توسعه ای است. دراین پژوهش از روش همبستگی و همخوانی استفاده می شود و برای تحلیل داده ها از آزمون خی دو، آزمون ضریب همبستگی و رگرسیون چند متغیری استفاده شده است. همچنین به منظور اندازه گیری متغیرهای تحقیق مجموعه ای از صاحب نظران، نخبگان و مسولین با تجربه در عرصه های مختلف ستاد و صف نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که دارای سال ها سابقه خدمت در حوزه کشف جرم و آشنا با امور جرایم و مفاسد اقتصادی بوده اند به عنوان جامعه آماری منظور شده اند که تعداد 34 نفر به طور هدفمند از میان جامعه آماری انتخاب شده و در فرآیند تدوین راهبرد مبارزه با جرایم اقتصادی از دیدگاه های آنان استفاده شده است.
    یافته و
    نتیجه گیری
    مدیران و خبرگان کشف جرایم و به ویژه مبارزه با جرایم اقتصادی بر این باورند که مبارزه با جرایم اقتصادی همواره با تهدیدهایی از سوی رقبا و عناصر متعدد همراه بوده و از طرفی همواره دارای نقاط قوت و فرصت هایی در محیط مربوط به خود می باشد که شایسته اعمال مدیریتی هوشمند و کارآمد در بستر فرآیندی راهبردی می باشد. بنابر محاسبات صورت گرفته به جرات می توان ادعا نمود روش محاسبه میزان هم افزایی مناسب ترین نقاط قوت و فرصت مدیریت مبارزه با جرایم اقتصادی کارکرد های مثبت زیادی در روند موفقیت های این عرصه دارد. بنابراین در نظر گرفتن شرایط زمان و مکان به ویژه کارکرد های پنهان و نامحسوس سایر متغیر های اثر گذار در بهره گیری از قوت ها و فرصت ها در یک محیط مفروض کشف جرم از اهمیت زیادی برخوردار است. در غیر این صورت قوت ها و فرصت ها به عناصر دیگر کارکردی، در خوشبینانه ترین حالت، به عناصر بی کار که فاقد اثر و نتیجه بوده و کارکردی در این فرآیند به عهده ندارند، تبدیل خواهند شد و در بدترین حالت، قوت ها و فرصت ها به عناصر ضد کارآ یا عناصر غیر موجه...که حتی در جهت تحقق تهدید عمل می کنند، تبدیل خواهند شد.
    کلیدواژگان: نقطه ضعف، تهدید، نقطه قوت، فرصت، کارکرد، هم افزایی
  • اسدالله نقدی، صادق زارع صفحه 553
    زمینه و هدف
    در این مقاله تلاش شده است تا نتایج پیمایش محققان درباره مسائل زنان حاشیه نشین در محله جعفرآباد کرمانشاه و مناطق حاشیه همدان مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
    روش
    محققان در این تحقیق از روش مطالعه پیمایشی مبتنی بر پرسشنامه محقق ساخته بهره گرفته اند. حجم نمونه شامل 154 نفر از زنان حاشیه نشین کرمانشاه و 215 نفر از زنان در نواحی حاشیه همدان می باشد.
    یافته
    نتایج این بررسی نشان می دهد که زنان دارای وضعیت تحصیلات پایینی هستند، اقتصادی خانوار و مسکن زیر استاندارد است و بعد خانوار و باروری زنان بالا است. تعلق شهروندی متوسط تا کم می باشد. آسیب های اجتماعی به طورکلی و زنان به طور خاص در این مناطق زیاد بوده و نهایتا اینکه رضایت از مدیریت شهری در بین زنان حاشیه نشین نیز اندک است.
    نتیجه گیری
    بر اساس یافته های استنباطی تحقیق نیز کسانی که سابقه سکونت بیشتری در محله داشته اند، معتقد بوده اند که میزان آسیب های اجتماعی در محله زیاد می باشد برعکس کسانی که سابقه سکونت کم تری در محله داشته اند میزان آسیب های اجتماعی در محله را پایین می داشته اند. همچنین کسانی که سابقه سکونت بیشتری در محله داشته اند در مقایسه با کسانی که سکونت کم تری داشته اند، دارای تعداد فرزندان بیشتری بوده اند. مسن ترها رضایت کمتری نسبت به جوان ترها از عملکرد نهادهای رسمی داشته اند اما مشارکت اجتماعی شان نسبت به جوان ترها بیشتر بوده است.
    کلیدواژگان: حاشیه نشینی، زنان، مدیریت شهری، جعفرآباد، محلات حاشیه همدان، مدیریت آسیب های اجتماعی
  • دکترعباس خورشیدی، محمود اکرامی صفحه 580
    زمینه وهدف
    پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل سازنده شایستگی های مدیران دانشگاه پیام نور استان تهران و همچنین تعیین تعداد سوال های هر یک از عوامل، ترتیب اولویت عوامل و شاخص های مذکور و در نهایت ارائه مدل مطلوب شایستگی مدیران صورت گرفته است.
    روش
    تحقیق حاضر از نوع توصیفی و روش آن تحلیل عاملی اکتشافی است. جامعه آماری، کلیه کارکنان دانشگاه پیام نور استان تهران است که بر اساس روش نمونه گیری در دسترس و فرمول تعیین حجم نمونه پژوهش حاضر، 86 نفر محاسبه شد. ابزار سنجش پژوهش حاضر را پرسشنامه تشکیل می دهد که از طریق آن شایستگی های مدیران به وسیله کارکنان آنان مورد سنجش قرار گرفت و در نهایت به وسیله آزمون تحلیل عاملی از نوع تجزیه مولفه های اصلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
    یافته ها
    برونداد اولیه نشان می دهدکه دترمینان ماتریس همبستگی00007/0 عددی غیرصفر، ومقدارKMO برابر897/0، ونتیجه آزمون کرویت بارتلت به مقدار 971/27272 نیزهمچنان ازلحاظ آماری درسطح کمتراز 00001/0 معناداراست. در برونداد نهایی عامل های 16گانه استخراج شده باروش PC با استفاده ازشیوه واریماکس دوران داده شده، ومجموعه ماده هایی که مشترکا بایک عامل همبسته بوده وتشکیل یک پاره تست داده اند
    نتیجه گیری
    در مجموع بر اساس اجرای تحلیل عاملی شانزده عامل زیر احصاء شد:1- درک تفاوت های فردی، 2- مدیریت تغییر، 3- مدیریت مالی، 4- تیم سازی، 5- مدیریت بحران، 6- درک ماموریت سازمان، 7- شناخت واقعیت های سازمانی، 8- یادگیری مستمر، 9- مدیریت منابع انسانی، 10- برنامه ریزی، 11- مشارکت جویی، 12- مشتری محوری، 13 مهارت فنی، 14- ثابت قدمی، 15- توجه به منافع سازمانی و 16- تعیین هدف های چالشی برای شایستگی های مدیران.
    کلیدواژگان: شایستگی، درک تفاوت های فردی، مدیریت تغییر، مدیریت مالی، تیم سازی، مدیریت بحران، درک ماموریت سازمان
  • داود دعاگویان، رضا جوادیان، محمدرضا رفیعی دولت آبادی صفحه 593
    زمینه وهدف
    این پژوهش با هدف شناخت روش ها و الگوهای تبلیغاتی و تاثیر آن در جلب افکار عمومی مردم تهران انجام گرفته است. آنچه مسلم است، این طرح به عنوان یکی از مهم ترین برنامه های اجتماعی ناجا تلقی شده و بررسی الگوها و شعار های تبلیغاتی به کار رفته در این طرح می تواند ضمن آسیب شناسی آن، مدیران فاتب را در اجرای موفق طرح های آتی رهنمون سازد.
    مواد و
    روش
    این تحقیق با استفاده از روش تحقیق پیمایشی در صدد سنجش دیدگاه های مردم تهران به موضوع نقش تبلیغات در آشنایی مردم از طرح انضباط اجتماعی است. جامعه آماری این تحقیق شهروندان 5 منطقه تهران (3، 5، 7، 11، 12) است که با استفاده از معادله کوکران حجم نمونه از جامعه آماری محاسبه گردید (محاسبه عدد 240 را به دست داده است).
    یافته
    کلیه فرضیه ها گویای این واقعیت است که فاتب باید قبل از اجرای هر طرح اجتماعی و امنیتی، تبلیغات گسترده ای در وسایل ارتباط جمعی در خصوص اهداف طرح انجام داده تا مردم شناخت درستی از موضوع طرح و اهداف اجتماعی، امنیتی و ارزشی و تربیتی آن داشته باشند.
    نتیجه گیری
    نتایج این تحقیق نشان داده است بیشتر مردم برداشت درستی از طرح انضباط اجتماعی نداشته و بیشتر آن ها مبارزه با خشونت های اجتماعی را هدف اصلی طرح می دانستند.
    کلیدواژگان: طرح انضباط اجتماعی، تبلیغات، فاتب، امنیت اجتماعی، آموزش عمومی، پلیس
  • شهامت حسینیان، باباییان، جلال حمزه لویی، محمدرضا پورغلامی * صفحه 610
    زمینه و هدف

    در این تحقیق با درک این واقعیت که نیروی انسانی در سازمان نیروی انتظامی بیش از سایر سازمان ها از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و عامل انسانی نقش ارزنده ای در پیشرفت اهداف سازمان ناجا دارد و حفظ و نگهداری این سرمایه ارزشمند باید در اولویت کارکرد های مدیریت نیروی انسانی قرار گیرد. به آسیب شناسی نظام نگه داشت منابع انسانی در ناجا با هدف شناخت آسیب های نظام نگه داشت منابع انسانی در ناجا پرداخته شده است.

    روش

    این تحقیق از نوع کاربردی، و از نظر روش، پیمایشی است. حجم نمونه آماری 168 نفر می باشد. داده ها از طریق تنظیم پرسشنامه محقق ساخته، حاوی 34 سوال بسته جمع آوری و روایی پرسشنامه با انجام تست تنظیم پیش آزمون و اخذ نظر کارشناسان، و استادان راهنما و مشاورانجام شده است و پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 7/91 درصد محاسبه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های تی تست و فرید من صورت گرفته و در پایان هر چهار فرضیه تحقیق، تایید گردیده است.

    یافته ها

    هریک از فرضیه ها بر نگه داشت کارکنان تاثیر داشته لکن تاثیر آن ها یکسان نمی باشد به گونه ای که تاثیر فرضیه چهارم «ضعف در ارائه خدمات رفاهی» نسبت به سایر فرضیه ها بیشتر است.

    نتیجه گیری

    مشخص گردید که ضعف بهداشت جسمی و روانی هم چنین ضعف در سیستم پرداخت حقوق و مزایا و نیز ضعف در سیستم ارائه خدمات رفاهی بر نظام نگه داشت منابع انسانی ناجا تاثیر داشته و هرگونه بی توجهی و سهل انگاری که موجب افزایش این ضعف در سازمان ناجا گردد، باعث آسیب های مختلفی به نظام نگه داشت منابع انسانی خواهد شد.

    کلیدواژگان: آسیب شناسی، نگهداری منابع انسانی، بهداشت روانی، بهداشت جسمی، حقوق و مزایا، خدمات رفاهی
  • میلاد آقایی صفحه 628
    هدف
    چابکی یکی از مفاهیم اساسی و تاثیر گذار در افزایش کارایی و اثربخشی عملیاتی یک سازمان محسوب می شود. با این توصیف تحقیق حاضر در نظر دارد ضمن بهره گیری از مدل های چابک سازی، عوامل تاثیر گذار بر چابکی سیستم نگهداری و تعمیرات ناجا را بررسی و راهکارهای عملی چابک سازی سیستم نگهداری و تعمیرات را ارائه نماید.
    روش
    این پژوهش مطالعه ای توصیفی - تحلیلی است. در این راستا، 144 از نفر کارشناسان و مدیران نگهداری و تعمیرات ناجا به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب و پس از شناسایی عوامل و مولفه های اصلی، پرسش نامه تحقیق بر آن اساس تهیه، توزیع و جمع آوری شد. پس از ورود داده های حاصله در نرم افزار و تست نرمال بودن داده ها، تاثیر مولفه های شناسایی شده بر چابک سازی نت با استفاده از آزمون های پارامتریک T تک نمونه ای و تحلیل عاملی تاییدی برای پاسخ به فرضیه های تحقیق مورد سنجش قرار گرفت.
    نتیجه گیری و
    یافته ها
    نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد که عوامل موثر بر چابک سازی سیستم نت ناجا عبارتند از: عوامل انسانی، راهبردی، فناورانه و سازمانی.
    کلیدواژگان: چابک سازی، سیستم نگهداری و تعمیرات، ناجا
  • امیر حسین یاوری بافقی، محمد پوراسدی صفحه 645
    زمینه وهدف
    رویکردهای فلسفی، زیربنای روش های پژوهش هستند. به منظور فهم میزان تناسب روش های پژوهشی، اعم از کمی، کیفی و آمیخته، شناخت رویکردهای فلسفی و پاسخ گویی به سه سوال اساسی، چیستی مفهوم واقعیت، چگونگی شناخت آن، و راه های کسب آن، از ضرورتی انکارناپذیری برخوردار است. با توجه به محدویت های دو روش کمی و کیفی، و هم چنین ماهیت چندبعدی و پیچیده پدیده های علوم اجتماعی، نمی توان صرفا با استفاده از یک روش (کمی یا کیفی) به شناخت عمیق و کافی از مسائل این علوم دست یافت. در دهه اخیر توجه به روش های آمیخته پژوهش، بیش از پیش مورد توجه محافل علمی قرار گرفته است. این طرح ها در یک تقسیم بندی، به سه دسته روش های آمیخته اکتشافی، تبیینی و درهم تنیده دسته بندی می شوند.
    روش
    اگرچه روش آمیخته پژوهی در جهان از جمله در ایران سابقه قابل توجهی ندارد اما در این بررسی مروری تلاش شد تا آخرین تولیدات علمی در این زمینه در کتب، مقالات و پایگاه های اطلاعات علمی الکترونیکی معتبر بررسی گردد.
    یافته
    پژوهش های آمیخته به محققان این امکان را می دهد تا به جای اینکه صرفا به دنبال اندازه گیری جنبه های قابل اندازه گیری و مشاهده پذیر پدیده ها باشند، به طور جامع به درک واقعیت پدیده های علوم اجتماعی نایل آیند. به همین دلیل، طرح های آمیخته پژوهش را مناسب ترین، طرح برای مطالعه در امنیت پژوهی می دانیم.
    بحث و نتیجه گیری
    استفاده از رویکردهای آمیخته پژوهش، به دلیل بهره مندی توامان از مزیت های روش های کمی و کیفی و رفع کاستی های یکدیگر، امکان درک همه جانبه و نظام مند از پدیده های علوم اجتماعی، نظیر امنیت عمومی، را بیشتر فراهم نموده و در سطحی برتر به افزایش معناداری یافته ها و امکان تعمیم بخشی صحیح، منتج می شود.
    کلیدواژگان: روش های آمیخته پژوهش، رویکردهای فلسفی، اثبات گرایی، تفسیرگرایی، نظریه انتقادی، ساختارگرایی، سازاگرایی، پساساختارگرایی، روش های کمی پژوهش، روش های کیفی پژوهش، امنیت پژوهی
  • مژده کیانی صفحه 666
    زمینه و هدف
    اعتماد سنگ بنای تعاملات اجتماعی و تسهیل کننده روابط اجتماعی است. اعتماد عام به اصحاب تخصص یکی از مولفه های سرمایه اجتماعی جدید محسوب می شود که پایه اصلی حیات اجتماعی است. بر اساس دیدگاه شبکه، روابط و پیوندها به عنوان سرمایه اجتماعی محسوب می شوند و فرد از طریق آن ها به منابع و حمایت های موجود در شبکه دسترسی می یابد. به دلیل آن که اعتماد به پلیس، تسهیل کننده کنش ها و انتظام بخش حیات اجتماعی است، با این توصیف مطالعه و شناخت وضعیت موجود اعتماد به پلیس با توجه به شبکه اجتماعی زنان و مردان در شهر اصفهان از اهداف اساسی این مقاله به شمار می رود. سوال اصلی مقاله این است که وضعیت موجود اعتماد به پلیس با توجه به شبکه های اجتماعی در شهر اصفهان چگونه است؟
    روش تحقیق: در این مقاله بر اساس روش نظری کلمن، پکستن، گیدنز، فوکویاما، ولمن، و وبر به مطالعه شبکه اجتماعی زنان و مردان و اعتماد به پلیس پرداخته شده است. این تحقیق با روش پیمایشی در سال 1390 در شهر اصفهان انجام شده است. زنان و مردان 18ساله و بیشتر ساکن شهر اصفهان جامعه آماری این تحقیق را تشکیل می دهند. بر اساس فرمول، حجم نمونه تعداد 300 نفر برآورد شده است. اطلاعات با استفاده از ابزار پرسشنامه جمع آوری شده است.
    یافته ها
    موقعیت طبقاتی افراد مورد مطالعه در میزان اعتماد آنان به پلیس، تعیین کننده بوده است. بیشترین تعداد پاسخ گویان متعلق به پایگاه اقتصادی – اجتماعی پایین، بالاترین اعتماد اجتماعی به پلیس را به خود اختصاص داده اند. بین ویژگی های شبکه اجتماعی و اعتماد به پلیس تفاوت معنادار وجود دارد. زنان عموما بیش از مردان دارنده شبکه های همگون هستند و بیشتر بر خویشاوندان به عنوان اعضای شبکه، تکیه می کنند.
    نتیجه گیری
    نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نشان می دهد که از بین تمام متغیرهایی که وارد معادله شده اند، متغیرهای شبکه عاطفی، تحصیلات و درآمد، به ترتیب بیشترین تاثیر را بر اعتماد به پلیس ایفا می کنند و از همین رو معادله باقی مانده اند.
    کلیدواژگان: اعتماد به پلیس، سرمایه اجتماعی، شبکه اجتماعی، شبکه عاطفی، شبکه حمایتی
|
  • Ali Akbar Zamani Page 529
    Context and
    Objective
    This paper has three general objectives as follows: first, counting the environmental factors of economic crimes combating crime, second, calculating the significance level of strength points and opportunities of economic crimes combating management, third, considering the synergic process of some important strength points and opportunities for economic crimes combating management. Hence, for achieving the foregoing purposes, correlation and consistent approaches have been used.
    Methodology
    This research is an applied and developmental study. In this research, correlation and consistent methods are applied and the data is analyzed by means of Chi square test, coefficient of correlation test and multivariate regression analysis. As well as, for measuring the research variables, a group of experienced experts, elites and authorities in the different staff and police ranks of Islamic Republic of Iran having service records in the context of crime detection and familiar to the economic crimes and corruptions have been selected as sampling group out of which 34 persons were selected purposefully as the samples and their opinions were used in the process of compiling the strategy for economic crimes combating. Findings and
    Conclusion
    The managers and reporters of crime detection particularly combating the economic crimes believe that combating the economic crimes is ever threatens by competitors and various elements and had always strength points and opportunities in the related environment that require the intelligent and efficient management in the framework of a strategic process. According to the provided calculations may claim intrepidly that calculation method of synergy of most appropriate strength points and opportunities of economic crime combating management has frequent positive functions in the success trend of this context. Therefore, considering the place and time conditions particularly the hidden and tangible functions of other variables effective on the utilization of strength points and opportunities in an assumed environment of crime detection is very important. Otherwise, the strength points and opportunities will be exchanged to the other functional elements, in the most optimistic state to the useless elements excluding the effect and result that have no function in this process, and in the worst state, the strength points and opportunities will be exchanged to the anti-efficient or unjustified elements that act even for realizing the threat.
    Keywords: weak point, threat, strength point, opportunity, function, synergy
  • Asadollah Naghdi, Sadegh Zare Page 553
    Context and
    Objective
    In this study, it is attempted to analyze the summary of survey applied by the researchers on marginalized women issues in Jafarabad Town of Kermanshah and marginal areas of Hamedan.
    Methodology
    In this study, the researchers use the survey study based on the researcher-made questionnaire. The sample size is comprised of 154 marginalized women and 215 women in marginal areas of Hamedan.
    Findings
    The results of this study indicate that the educational level of these women is low, economic status of the family and dwelling is below standard, family size and women fertility is high, citizenship middle to low, social harms rate generally and women particularly is high in these areas and ultimately satisfaction with urban management is low among the marginalized women.
    Conclusion
    According to the inferential findings, the people having more residence record in the quarter believed that the social harms rate in the quarter is high and vice versa. As well as, the people who had more residence record in the quarter had more children to the people having lower residence record. The alders had lesser satisfaction with the performance of official institutions than the younger people, but their social participation was more than the young people.
    Keywords: Marginalization, women, urban management, Jafarabad, Marginal quarters of Hamedan
  • Abbas Khorshidi, Mahmoud Ekrami Page 580
    Context and
    Objective
    The extant paper has been applied with the objective of identifying the factors forming the competencies of Payame Noor University’s managers in Tehran Province and specifying the number of questions related to each one of factors, priority of factors and said indices and ultimately presenting an appropriate model for the managers’ competencies.
    Methodology
    the extant research is descriptive and its methodology is exploratory factor analysis. The sampling group is consisted of all employees of Payame Noor University of Tehran Province that according to the convenience sampling method and sample size determination formula 86 samples were selected. The assessment instrument is questionnaire by means of which the managers’ competencies were assessed by their employees and ultimately, factor analysis test of main elements analysis type was analyzed.
    Findings
    The primary output indicates that the correlation matrix determinant 0.00007 is a nonzero number and KMO is equal to 0.897, and result of Bartlett Kroit test equal to 27272/971 is significant statistically within the range lower than 0.00001. In the final output, 16 factors extracted by PC method were circulated by means of varimax style and total materials correlated to a factor jointly and formed a test.
    Conclusion
    Altogether, according to factor analysis implementation of 16 factors: 1- Understanding individual differences, 2- change management, 3- financial management, 4- team building, 5- crisis management, 6- understand the organization’s mission, 7- identifying the organizational realities, 8- continuous learning, 9- human resources management, 10- planning, 11- partnership seeking, 12- customer orientation, 13- technical skill, 14- constancy, 15- considering the organizational benefits, 16- determining the challenge purposes for competences of considered managers.
    Keywords: competency, understanding individual differences, change management, financial management, team building, crisis management, understand the organization's mission
  • Davod, E. Doaghoyan, Reza Jvadiyan, Mohammad Reza Rafeae Page 593
    Context and
    Objective
    This study has been applied with the objective of investigating the role of FATEB public advertisements in the peoples’ familiarity with the social discipline plan in order to identify advertising methods and models and its effect on attracting the public thoughts of Tehran people. Certainly this plan is deemed as one of the most important social plans of NAJA and studying the advertisement models and mottos applied in this plan may lead the FATEB managers in successful execution of consecutive plans in addition to its pathology. Materials and
    Methodology
    This study has been applied based on the survey and intends to assess the opinions of Tehran people on the role of advertisements in the people’s familiarity with the social discipline plan. The population of this study is consisted of citizens residing in 5 districts of Tehran (3,5,7,11,12) that the sample size has been calculated by means of Cochrane formula equal to 240.
    Findings
    All hypotheses indicate that FATEB before executing each social and security plan shall provide extensive advertisements in the mass media about the plan goals in order to acquainting the people with the plan subject and its social, security, value and training goals.
    Conclusion
    The summary of this study indicated that most of the people have no correct perception of social discipline plan and often assumed combating against the social violence as the main objective of this plan.
    Keywords: Social discipline plan, advertisements, FATEB, social security, public training, police
  • Hoseinian, Ali Babaie, Mohammad Reza Pour, Gholami Page 610

    Context and

    Objective

    In this research, by understanding this fact that human force in police force organization is more important and considerable than the other organizations and human factor has a substantial role in advancement of NAJA organization’s goals and preserving and maintaining this valuable capital should be prioritized in human resources management, the pathology of human resources maintenance system in NAJA is studied with the objective of identifying the harms of human resources maintenance system in NAJA.

    Methodology

    This research is an applied-survey study. The sampling group is consisted of 168 samples and the data was collected by researcher-made questionnaire including 34 closed questions and the validity of questionnaire was assessed by providing a pretest drafting test and taking the opinions of experts, advisor professors and counseling advisors and its reliability was computed by Cronbach’s alpha coefficient equal to 91.7%. The data was analyzed aiding Spss software and T test and Friedman test; ultimately all four hypotheses were confirmed.

    Findings

    Each one of hypotheses affected the maintenance of employees but their effect is not equal and the effect of fourth hypothesis “weakness in offering welfare services” is more than other hypotheses.

    Conclusion

    It was specified that the weakness of bodily and mental health, as well as weakness in salary and benefits payment system and welfare services offering system is effective on the human resources maintenance system of NAJA and inconsideration and any nonchalance leading to the increase of this weakness in NAJA Organization will impose different hurts to the human resources maintenance system.

    Keywords: Pathology, human resources maintenance, mental health (stress), bodily health, salary, benefits, welfare services
  • Milad Aghaie Page 628
    Objective
    The agility is one of the essential concepts and effective on increasing the operational efficiency and effectiveness of each organization. The extant paper titled studying the factors affecting agilization of maintenance and repair system including an essential objective intends to benefit from agilization models and study the factors effective on the agility of maintenance and repair system of NAJA and present the practical course of actions for agilization of maintenance and repair system.
    Methodology
    This research is a descriptive-analytical study. For this purpose, 144 experts and managers of NAJA maintenance and repair dept were selected via random sampling method and after identification of main factors and elements, the questionnaire was provided on this ground, distributed and collected. After inputting the data into the software and testing the data normality, the effect of identified elements on the net agilization was assessed by single sample T parametric tests and confirmatory factor analysis for answering the research hypotheses. Findings and
    Conclusion
    The results of data analysis indicate that the factors affecting NAJA net system agilization include human, strategic, technologic and organizational factors.
    Keywords: Agilization, maintenance, repair system, NAJA
  • Amir Hossein Yavari Bafghi, Mohammad Pourasadi Page 645
    Context and
    Objective
    The philosophic approaches are basis for research methods. For understanding the proportionality rate of research methods including quantitative, qualitative and mixed, identifying the philosophic approaches and responding to three essential questions of nature of reality concept, quality of its identification and its achieving ways is undeniable necessity. Considering the limitations of both quantitative and qualitative methods as well as multidimensional and complex nature of social phenomena, the deep and sufficient identification of issues in theses sciences is not possible by only using one method (quantitative or qualitative). Within the last decade, considering the mixed research methods has been noticed by the academic associations more than ever. These designs are divided in three exploratory, expressive and interconnected mixed research methods.
    Methodology
    Although mixed research method in the world and Iran has not been considered so much, but in this overview, it is attempted to study the last academic productions in this context in books, articles and reputable electronic academic information websites.
    Findings
    The mixed researches provide the requirements for the researchers to instead of seeking merely the measurement of measurable and observable aspects of phenomena, try to understand the reality of social phenomena comprehensively. Thus, mixed research designs are deemed as the most appropriate design for study on security research. Discussion and
    Conclusion
    Using the mixed research approaches due to the combinational utilization of quantitative and qualitative methods’ advantages and removing the deficiencies of each other provide the possibility of multilateral and systemic perception of social phenomena such as public security more and in a higher level results in increasing the significance of findings and proper extension.
  • Mozhdeh Kiani Page 666
    Context and
    Objective
    the trust is the basis of social interactions and facilitator of social relations. The public to the specialists is considered as one of the new elements of social capital that is the main base of social life. According to the network viewpoint, the relations and connections are deemed as social capital and through which the person may access the resources and supports available in the network. Because the trust to the police facilitates the actions and regulates the social life, in this thesis according to the theoretical method of Colman, Packsten, Gidnez, Wolman, Moro & Weber, the women and men social network and trusting the police is studied. Studying and identifying the current status of trust to the police, considering the women and men social network in Esfahan is one of the substantial objectives of this article. The main question of this study is that how is the current status of trusting the police considering the social networks in Esfahan?
    Methodology
    This research has been applied via survey method in Esfahan, in 2011. The women and men of 18 years and over residing in Esfahan constitute the sampling group of this research. According to the formula, the sample size has been estimated equal to 300 persons. The data was compiled by means of questionnaire.
    Findings
    The class position of studied persons was important in their trust to the police. The most answerers of low socioeconomic class could obtain the highest social trust to the police. A significant difference exists between characteristics of social network and trust to the police. Generally, the women have homogenous networks more than the men and rely more on the relatives as the network members.
    Conclusion
    The results of multiple regression analysis indicate that among all variables applied in the equation, the variables of emotional network, education and income have showed respectively the most effect on trusting the police and remained in the equation.
    Keywords: Trusting the police, social capital, social network, emotional network, supportive network