فهرست مطالب

Journal of Clinical Research in Paramedical Sciences
Volume:2 Issue: 1, 2013

  • تاریخ انتشار: 1392/03/18
  • تعداد عناوین: 7
|
  • حیدر علی عابدی، فرهاد توحیدی، علیرضا خاتونی* صفحات 1-8
    زمینه
    تحقیقات نشان می دهد که دانشجویان علوم پزشکی از جمله دانشجویان پرستاری و مامایی در طول تحصیل خود عوامل استرس زای متعددی را تجربه می کنند. هدف این پژوهش تعیین میزان و منابع عوامل استرس زا در دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و در سال 1391بود.
    روش ها
    این پژوهش یک تحقیق کمی از نوع همبستگی می باشد. نمونه ها شامل410 دانشجوی پرستاری و مامایی بودند که به روش در دسترس وارد مطالعه شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه روا و پایا بود. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 16 و با استفاده از آزمون های آمار توصیفی و تحلیلی (مجذور کا و رگرسیون رتبه ای) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
    یافته ها
    میزان استرس در 1/83% دانشجویان کم و در 9/14% متوسط و 2% در حد زیاد بود. مهمترین عوامل استرس زا شامل فشرده بودن برنامه های درسی، کمبود وقت جهت مطالعه، حجم زیاد تکالیف، ترس از ابتلا به بیماری های عفونی، فوت بیمار، ترس از آسیب زدن به بیمار، مراقبت از افراد در حال مرگ، فوت یکی از اعضای خانواده، و مشکلات در زمینه ازدواج بودند.
    نتیجه گیری
    اکثریت دانشجویان پرستاری و مامایی استرس خفیف داشتند. دانشجویان در زمینه های تحصیلی، بالینی، و شخصی و اجتماعی با عوامل استرس زای متعددی مواجه بودند.
    کلیدواژگان: استرس، عوامل استرس زا، دانشجویان پرستاری و مامایی
  • داریوش رئیسی، نصرالله سهرابی، حمیدرضا عمرانی*، حبیب قناتی، محمد عرفان زارع، عاطفه نصیر کنستانی، ژاله دیناری، امیر حسین هاشمیان صفحات 9-16
    زمینه
    پیوند کلیه با عوارض متعددی که از جمله پس زدن عضو پیوندی است مواجه می باشد که باید توسط داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی کنترل گردد. هدف از انجام این مطالعه بررسی اثر دو دارو آنتی تیموسیت گلوبولین (ATG) و متیل پردنیزولون در بیماران پیوند کلیه در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بپردازیم.
    روش ها
    در این مطالعه توصیفی-تحلیلی بیماران به صورت تصادفی در دو گروه ATG و متیل پردنیزولون قرار گرفتند. در هر دو گروه داروی سیکلوسپورین، پردنیزولون و میکوفنولات موفتیل به صورت ثابت تجویز شد. متیل پردنیزولون با دوز 1 گرم در هروز تا 3 روز و داروی ATG نیز به مدت 14 روز پس از پیوند تجویز شد و سپس درمان با داروی پردنیزولون ادامه یافت.
    یافته ها
    در این مطالعه 49 بیمار در گروه ATG و 50 بیمار در گروه متیل پردنیزولون مورد ارزیابی قرار گرفتند. میانگین میزان فیلتراسیون کلیوی (GFR) و میانگین غلظت کراتینین بیماران در انتهای ماه ششم در گروه ATG و گروه متیل پردنیزولون از لحاظ آماری معنی دار نبود (به ترتیب 07/0 P= و 53/0 P=). همچنین، اختلاف آماری معنی داری بین رد پیوند، بروز دیابت جدید، بروز بدخیمی، گرانولوسیتوپنی و بروز عفونت شدید بین دو گروه دارویی مشاهده نشد. با این حال بروز ترومبوسیتوپنی در گروه ATG به صورت معنی داری بیشتر از گروه متیل پردنیزولون بود (04/0 P=).
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج این مطالعه و همچنین دسترسی آسان تر و قیمت پایین تر داروی متیل پردنیزولون به نظر می رسد که با توجه به شرایط موجود مصرف متیل پردنیزولون نیز می تواند نتیجه مثبتی داشته باشد.
    کلیدواژگان: آنتی تیموسیت گلوبولین، متیل پردنیزولون، پیوند کلیه، سرکوب سیستم ایمنی
  • مهران بابانژاد، فرید نجفی، امیرحسین هاشمیان، حامد بهرامیان، اسکندر غلامی پریزاد، علی دل پیشه، خیرالله اسدالهی* صفحات 17-28
    زمینه
    اختلال قند خون ناشتا یکی از اختلالات شایع است که عوامل خطر ابتلای به آن در جمعیت های مختلف متفاوت است. مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط سبک زندگی و اختلال قند خون ناشتا در افراد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ایلام در سال 1391 انجام شد.
    روش ها
    در این مطالعه مورد شاهدی، تعداد 150 فرد مبتلا به قند ناشتای مختل و 450 فرد سالم با روش نمونه گیری خوشه ایمورد بررسی قرار گرفت. هر یک از شرکت کنندگان با استفاده از یک پرسشنامه استاندارد سبک زندگی و مصاحبه رو در رو مورد سوال قرار گرفتند. جهت تحلیل آماری از نرم افزار SPSS استفاده شد.
    یافته ها
    تمامی شرکت کنندگان به صورت هفتگی میوه و سبزی مصرف می کردند. فراوانی مصرف روغن حیوانی، عدم فعالیت فیزیکی و سیگار کشیدن در افراد دارای قند خون ناشتای مختل به نسبت شاهدها بیشتر بود. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف روغن حیوانی تا 2/2 برابر (2/2 – 75/0 = CI و 28/1 = OR)، عدم فعالیت فیزیکی تا 33/2 برابر (33/2 – 75/0 = CI و 33/1 = OR) و سیگار کشیدن تا 13/3 برابر (13/3 – 68/0 = CI و 46/1 = OR)، خطر اختلال قند خون ناشتا را افزایش می دهند. هر چند تفاوت های بدست آمده از نظر آماری معنی دار نبود.
    نتیجه گیری
    با توجه به این که سبک زندگی نامناسب می تواند خطر ابتلا به قند خون ناشتای مختل را افزایش دهد، لازم است توجه خاصی نسبت به آن در سیاست گذاری های بهداشتی مبذول گردد.
    کلیدواژگان: سبک زندگی، عوامل خطر، قند خون ناشتا
  • سیروس جلیلی، زهرا جلیلی، فروزان خادمی، داریوش پورمند، محمدرضا سلحشور* صفحات 29-35
    زمینه
    مهم ترین ترکیب آلکالوئیدی موجود در توتون، نیکوتین است. اعتیاد به نیکوتین حدود 30% از جوامع را در کشورهای مختلف درگیر می کند و عامل اصلی استعمال دخانیات به شمار می رود. پری فرونتال قسمتی از کورتکس مغز است که نقش بسیار مهمی در شخصیت و وضعیت روحی داشته و باقرار گرفتن در مسیر سیستم دوپامینی مزوکورتیکولیمبیک آن را عامل اصلی اعتیاد می دانند. با این حال با توجه به اهمیت نقش قشر پری فرونتال تا کنون تحقیقی که به تاثیرات نیکوتین در بروز تغییرات مورفولوژیک در ناحیه قشر پری فرونتال اشاره کند انجام نشده است. لذا در این مطالعه به بررسی اثرات اعتیاد آور نیکوتین بر کورتکس مغز موش صحرائی پرداخته ایم.
    روش ها
    مطالعه بر روی 24 سر موش صحرایی نرکه به چهار گروه براساس دوز تزریقی نیکوتین (سالین، 5/0، 1 و 5/1 میلی گرم بر کیلوگرم) تقسیم شدند، انجام شد. پس از انجام بیهوشی، مغز به روش ترانس کاردیاک فیکس شد. پردازش بافتی و رنگ آمیزی گلژی انجام و برشهای بافتی رنگ آمیزی شده با میکروسکوپ نوری و نرم افزار موتیک مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج با نرم افزار SPSS آنالیز شد.
    یافته ها
    نیکوتین با افزایش دوز باعث کاهش معنی دار در تعداد زوائد نورونی شد. همچنین نیکوتین در دوز بالا باعث کاهش و افزایش معنی داری به ترتیب در اندازه پریکاریونها و تعداد خارهای دندریتی شد (05/0< P).
    بحث: نتایج این مطالعه نشان داد که تجویز نیکوتین می تواند به کاهش اندازه پریکاریون و تعداد زوائد دندریتی ناحیه قشر پره فرونتال منجر شود.
    کلیدواژگان: اعتیاد، نیکوتین، کورتکس مغز، موش صحرایی
  • رضا پورمیرزا کلهری، فاطمه دارابی، فرح روشن پور*، منصور رضایی صفحات 43-51
    زمینه
    آزمون های چند گزینه ای یکی از روش های ارزشیابی در علوم پزشکی است. این مطالعه با هدف تجزیه و تحلیل کمی و کیفی آزمون های چند گزینه ای اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر کمی و کیفی در سال 1390 انجام شد.
    روش ها
    در این مطالعه توصیفی-تحلیلی 156 آزمون از لحاظ شاخص های کمی ضریب دشواری، ضریب تمییز و اعتبار کل آزمون سوالات و شاخص های کیفی درصد تاکسونومیک I، II، III و درصد سوالات بدون اشکال ساختاری آنالیز شدند. داده ها با نرم افزار SPSS وآزمون های آزمون t و مجذور کای و ANOVA وآزمون آماری مقایسات چندگانه توکی(Tukey) تجزیه و تحلیل شد.
    یافته ها
    میانگین ضریب اعتبارکل آزمون ها (31/0±) 68، میانگین ضریب دشواری (15/0±)56/0، میانگین ضریب تمییز (15/0±)21/0، میانگین انحراف معیار نمرات (38/4±) 96/5 بود. در شاخص های کیفی میانگین درصد سوالات بدون اشکال ساختاری کل آزمون ها (88/14±) 88/73، میانگین تاکسونومی I (78/15±) 65/34، میانگین تاکسونومی II (14/13±) 34/41 و میانگین تاکسونومی III (40/15±) 99/23 بود. آزمون آماری مقایسات چندگانه توکی(Tukey) تفاوت آماری معنی دار بین اعتبار کل آزمون های دانشکده پزشکی با سایر دانشکده ها نشان داد (001/0 P=).
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج این مطالعه نشان داد که ضریب تمییز، درصد تاکسونومی II و III سوالات و درصد سوالات بدون اشکال ساختاری آزمون های طراحی شده اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمتر از مبنای قابل قبول است، لذا پیشنهاد می شود با تقویت بنیه علمی اساتید نسبت به ارتقا دانش آنها در طراحی آزمون های چند گزینه ای اقدام نمود.
    کلیدواژگان: سوالات چند گزینه ای، اعتبار آزمون، ضریب دشواری، ضریب تمییز
  • مریم زنگنه، مستانه کامروامنش*، فیروزه ویسی، نگین رضاوند، منصور رضایی صفحه 52
    زمینه
    وجود برخی تغییرات در سیکل قاعدگی به دنبال عمل جراحی عقیم سازی لوله ای، به عنوان یک روش جلوگیری از بارداری، کماکان مورد سئوال است. هدف از این مطالعه بررسی تغییرات سیکل قاعدگی بعد از عقیم سازی لوله ای و ارتباط آن با سن و روش ضد بارداری قبلی می باشد.
    روش ها
    این مطالعه ی توصیفی- تحلیلی بر روی 367 نفر از خانمهایی که در فاصله سالهای 1390-1388 تحت عقیم سازی لوله ای قرار گرفتند، انجام شد. اطلاعات توسط مصاحبه حضوری قبل از عمل و تماس تلفنی 12-6 ماه بعد از عمل، جمع آوری شد و با استفاده ازنرم افزار SPSSآنالیز شد.
    یافته ها
    از بین خصوصیات سیکل قاعدگی فقط ارتباط سن با تغییرات فواصل قاعدگی معنی دار بود (02/0=P). تغییر خصوصیات سیکل قاعدگی با روش جلوگیری از بارداری با استفاده از قرص های ضد حاملگی ارتباط معنی داری نداشت.
    نتیجه گیری
    پیگیری 12-6 ماهه بیماران تحت عقیم سازی لوله ای، نشان می دهد که بیشترین میزان تغییرات نا مطلوب سیکل قاعدگی در محدوده سنی 47-40 سال رخ می دهد و این مسئله می تواند به علت تغییرات فیزیولوژیک سیکل قاعدگی در این سنین باشد.
    کلیدواژگان: سیکل قاعدگی، عقیم سازی لوله ای، روش پیشگیری
  • مسعود قنبری*، هوشیار جوهری، حسین اشتریان، بهزاد تیموری، کامران سلیمی صفحات 60-67
    زمینه
    حوادث کاری به هر شکلی که باشند مشکلات زیادی را از نظر اقتصادی و اجتماعی بر جامعه تحمیل می کنند. این دسته حوادث علاوه بر خسارت های مستقیم و صدمه به اشخاص، بطور غیر مستقیم نیز باعث خسارت و رکود کاری می شوند. از سوی دیگر آگاهی از وضعیت حوادث و شناسایی علل آنها می تواند راه گشای پیشگیری از تکرار وقوع آنها باشد، لذا این مطالعه با هدف بررسی اپیدمیولوژیک حوادث ناشی از کار در شاغلین صنایع و کارگاه های استان کرمانشاه در سال 1391 انجام شد.
    روش ها
    این مطالعه از نوع بررسی موارد (case series) بوده و با استفاده از فرمهای آماری حوادث و فرم های گزارش حادثه موجود در واحد بازرسی کار اداره کار استان کرمانشاه انجام گرفت.
    یافته ها
    تعداد کل افراد حادثه دیده استان در سال مورد بررسی 382 نفر بوده که از این تعداد 380 نفر (5/99%) مربوط به مردان است. نتایج تحقیق همچنین نشان داد که بیشترین حادثه مربوط به صنایع ساختمانی بوده و حوادث بیشتر در ساعات 13-10 رخ داده است. همچنین حوادث بیشتر برای افراد متاهل و افراد دیپلمه و سپس افراد با سطح سواد در حد سیکل رخ داده است. نتایج تحقیق نشان داد که عامل اصلی وقوع حادثه سقوط از ارتفاع بوده است. از نظر نتایج حادثه مشخص گردید که بیشتر دستها دچار آسیب شده و حوادث در (3/11%) موارد منجر به فوت شده اند.
    نتیجه گیری
    در مجموع با توجه به یافته های تحقیق می توان گفت که نامناسب بودن وضعیت محیط کاری و نیز در دسترس نبودن وسایل حفاظت فردی باعث بوجود آمدن حوادث در استان کرمانشاه می شوند.
    کلیدواژگان: حوادث ناشی ازکار، کارگران، کرمانشاه
|
  • Heidar Ali Abedi‎, Farhad Tohydy‎, Alireza‏ ‏Khatony* Pages 1-8
    Background
    The previous studies have showed that nursing and midwifery students experience numerous stress factors during their educational course. This study was aimed to determine the amount and sources of stress in nursing and midwifery students of Kermanshah University of Medical Sciences. Method and Materials: This research was a quantitative correlative descriptive study. The respondents including 410 nursing and midwifery students were recruited by a convenient sampling method. The data collection tool was a valid and reliable questionnaire. The data were analyzed using SPSS-16 software and the descriptive and analytic statistic tests were used such as χ2 and ordinal regression formula.
    Results
    The results showed that the stress rate was in 83. 1% of students low، in 14. 9% moderate and in 2% at very high level. The most important stressors were a squeezed curriculum، insufficient time to study، too much assignments، the fear of getting infectious diseases، the patient''s death، the fear of hurting patients، caring of the dying patient، death of family members، and marriage problems.
    Conclusion
    Our results indicated that most of the subjects suffer from mild stress. Students faced with different stressors related to their education status، clinical training، and some personal-and social issues.
    Keywords: Stress, Stressors, Nursing, Midwifery Students, Kermanshah
  • Dariyush Raeisi‎, Nasrollah Sohrabi‎, Hamidreza Omrani‎*, Habib Ghanati‎, Mohammad Erfan Zare‎, Atefeh Nasir Kansestani‎, Jaleh Dinari‎, Amir Hossein Hashemian‎ Pages 9-16
    Introduction
    Kidney transplantation has many complications such as graft rejection which should be control by immunosuppressive drugs. The aim of this study is to determine the efficacy of Antithymocyte globulin (ATG) and Methylprednisolone in kidney transplantation patients in Imam Reza hospital of Kermanshah University of Medical Sciences.
    Methods
    In this analytical-descriptive study، patients were organized in two groups ATG and Methylprednisolone، randomly. In both groups، Cyclosporine، Prednisolone and Mycophenolate mofetil were prescribed. Methylprednisolone was prescribed 1gr/day for three days after Kidney transplantation and after that treatment was continued by Prednisolone. Also، ATG was prescribed for 14 days after Kidney transplantation and after that treatment was continued by Prednisolone، too.
    Results
    In this study 49 patients were in ATG group and 50 patients were in Methylprednisolone group. At the end of month 6، mean glomerular filtration rate (GFR) was 90. 49±12. 59 and 94. 74±11. 08 and mean creatinine levels was 1. 28±0. 59 and 1. 22±0. 36 in ATG and Methylprednisolone groups، respectively. There was no significant difference between these two parameters (P=0. 07 and P=0. 53، respectively). Also، we hadn’t seen any significant difference in incidence of graft rejections، new diabetes cases، malignancy، granulocytopenia and sever infection between these two groups. However، incidence of thrombocytopenia in ATG group was significantly higher than Methylprednisolone group (P=0. 04).
    Conclusion
    According to no difference in results of kidney transplantation in both group and higher incidence of thrombocytopenia in ATG group and also، low cost and easier accesses for Methylprednisolone، it seems to use of Methylprednisolone could be effective in these patients.
    Keywords: Antithymocyte globulin, Methylprednisolone, kidney transplantation, immunosuppression
  • Farid Najafi‎, Mehran Babanejad‎, Amir Hossien Hashemian‎, Hamed Bahramian ‎, Ali Delpisheh ‎, Eskandar Gholami Parizad‎, Khirollah Asadollahi* ‎ Pages 17-28
    Introduction
    Impaired fasting glucose (IFG) is one of the most common disorders that its morbidity risk factors are different in different populations. The present study aimed to investigate the association of life style and fasting plasma glucose in Ilam County.
    Methods
    By a case-control study، 150 IFG subjects and 450 controls using cluster sampling were investigated. Each of subjects، using a standard lifestyle questionnaire and face to face interview were investigated. Chi-square test and multivariable logistic regressions were used for the statistical analyses.
    Results
    All subjects were intake fruits and vegetables. The frequency of ghee intake saturated oil)، inactivity and smoking in IFG subjects was more than controls. Using multivariable logistic regression، ghee intake increased the risk of IFG up to 2. 2 fold (OR=1. 28، 95%CI: 0. 75-2. 2)، inactivity up to 2. 33 fold (OR=1. 33، 95%CI: 0. 75-2. 33) and smoking up to 3. 13 fold (OR=1. 46، 95%CI: 0. 68-3. 13). Such differences were not statistically significant.
    Conclusions
    An increase in risk of IFG by life style risk factors is an important finding that needs to be considered seriously by policy health makers.
    Keywords: Lifestyle, risk factors, fasting plasma glucose (FPG), Ilam
  • Cyrus Jalili ‎, Zahra Jalili‎, Froozan Khademi ‎, Dariyush Pourmand‎, Mohammad Reza‏ Salahshoor *‎ Pages 29-35
    Introduction
    The most important alkaloid compound in tobacco is nicotine. Around 30% of the people in different countries are addicted to nicotine. Nicotine is also the leading cause of smoking. Prefrontal is part of the cerebral cortex that plays a pivotal role in personality and mental state. It is considered the main cause of addiction as it is located in mesocorticolimbic dopamine system. However، with regard to the significant role of prefrontal cortex، no study has been conducted on the effects of nicotine on morphological changes in prefrontal cortex region، so far. Thus، we purpose to investigate the addictive effects of nicotine on rat cerebral cortex.
    Methods
    Twenty four male rats were divided into four groups based on nicotine administration dose (0، 0. 5، 1 and 1. 5 g/kg). After animals were anesthetized، their brains were fixed using transcardiac method. Tissue processing and Golgi staining were performed and the stained tissue sections were analyzed by optic microscope and Motic software. The data were analyzed using SPSS software.
    Results
    By increasing the dose، nicotine significantly decreased the number of neuronal processes. In the higher dose، nicotine caused a significant decrease and increase in the size of pericarions and dendritic spines، respectively (P<0. 05).
    Conclusion
    Nicotine administration can decrease the size of pericarion and number of dendritic spines in the prefrontal cortex.
    Keywords: Addictive, nicotine, cerebral cortex, rat
  • Reza Pourmirza Kalhori‎, Fatemeh Darabi ‎, Farah Roshanpour‎*, Mansour Rezaei ‎ Pages 43-51
    Introduction
    Multiple choice questions (MCQs) are a way to evaluate the learning in medical sciences. The purpose of this study was to analyze of MCQs exams in faculty members'' scholarship in Kermanshah University of Medical Sciences in 2010 - 2011.
    Methods
    Data of this descriptive analytic study were composed of 156 MCQs exams that designed faculty members'' scholarship. Quantity data was collected by discrimination index، difficulty level، standard deviation and reliability of test index (KR20) and the quality data by percent criterion of questions without structural defect and percent of Taxonomy I & II & III questions. Data was analyzed by SPSS-18 software and independent T test and Chi-square، ANOVA & Tucky.
    Results
    Mean reliability coefficient (KR20) in total exams was 0. 68 (±0. 31)، Mean difficulty level %0. 56 (±0. 15)، Mean discrimination index 0. 21 (±0. 15). Mean of questions without structural defect 73. 88 (±14. 88)، Mean of Taxonomy I 34. 65 (±15. 78)، Taxonomy II 41. 34 (±13. 14) and Taxonomy III 23. 99 (±15. 40). Teuky Test was shown statistically difference between reliability coefficient (KR20) in all faculties and between difficulty level in Paramedics Faculty and others (P=0. 001).
    Conclusion
    The study showed that in discrimination index، Taxonomy II & III and questions without structural defect those designed by board members'' scholarship in Kermanshah Medical University were not acceptable in standard level and suggested educated them for obtain promotion in design exams.
    Keywords: Multiple choice questions, reliability, difficulty index, discrimination index
  • Maryam Zangeneh‎, Mastaneh‏ ‏Kamravamanesh*‎, fiiroozeh Veisi, negin Rezavand, Mansour‏ ‏Rezaei ‎ Page 52
    Introduction
    The existence of changes in menstrual cycle following tubal sterilization as a contraceptive method is a subject of debate. The purpose of this study was to determine changes in menstrual cycle after tubal sterilization related to age and previous contraceptive method.
    Material and Methods
    This research is a descriptive- analytical Study that carried out on 367 women who had undergone tubal sterilization during 2009-2011 years. The information were gathered by interview and telephone contact respectively before and 6-12 months after tubal sterilization and analyzed by SPSS soft ware.
    Results
    There was a significant relationship between changes in cycle intervals with age (P=0.02). Also there is no meaningful relationship between changes in menstrual cycle characteristics with contraceptive method.
    Conclusion
    The follow up of women undergoing tubal sterilization during 6-12 months show that the most of unfavorable changes in menstrual cycle take place in 40-47 age range and it can due to physiological changes in cycle about this age group.
    Keywords: menstrual cycle, tubal sterilization, contraceptive methods
  • Masoud Ghanbari*, Houshyar Johari‎, Hossein Ashtarian‎, Behzad‏ Teimouri‎, Kamran Salimi‎ Pages 60-67
    Introduction
    Different work accidents create several socioeconomic problems for community. In addition to the direct effects of the accidents، these are major causes of functional damage and other work-related problems. Therefore، the recognition of the accidents and identifying the underlying reasons can provide some opportunity to prevent and reduce accident incidence in the future. This study was aimed to address these issues.
    Methods
    In this case series study، data were collected through assessing various accident reports and related statistics.
    Results
    The total number of damaged persons in Kermanshah province was 382 (99. 5%)، all were menexcept two. Furthermore، the results indicated that the most common cause of the accidents was related to construction works. In general، the work accidents happened mainly between 10 am and 1 pm. According to the results، more accidents occurred predominantly in people with 9th grade literacy level، high school diploma and in married people. The largest proportion of the accidents was falls from high places. The findings also showed that hands were the most affected parts in the accidents and death rate was 11. 3 percent in all cases.
    Conclusion
    Overall and according to these results، it can be concluded that there are two main reasons for the accidents including an unsuitable work environment and limited personal protective equipment in Kermanshah province.
    Keywords: Work accidents, workers, Kermanshah