فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:13 Issue: 1, Jan 2015

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:13 Issue: 1, Jan 2015

  • تاریخ انتشار: 1393/10/28
  • تعداد عناوین: 8
|
  • لیلا امینی، نجمه تهرانیان*، منصوره موحدین، فهیمه رمضانی تهرانی، سعیده ضیایی صفحات 1-8
    مقدمه

    سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، شایع ترین اختلال اندوکرینی است که زنان سنین باروری را مبتلا می نماید. اخیرا توجه خاصی نسبت به استفاده از آنتی اکسیدان ها به عنوان درمان کمکی این سندرم به وجود آمده است.

    هدف

    هدف از این مطالعه مروری پاسخ به این سوال است که بر اساس کارآزمایی های بالینی انجام شده در ایران، آیا آنتی اکسیدان ها بر درمان زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک موثر هستند یا خیر.

    مواد و روش ها

    این مطالعه به مرور سیستماتیک کارآزمایی های بالینی انجام شده در ایران که در پایگاه های اطلاعاتی فارسی و یا بین المللی شامل PubMed، SID، Google Scholar، Magiran، Iran Medex تا نوامبر 2013 نمایه شده بودند، می پردازد. واژگان کلیدی استفاده شده در این مطالعه عبارت بودند از سندرم تخمدان پلی کیستیک، PCOS، ایران، ویتامین و آنتی اکسیدان.

    نتایج

    43 مطالعه مرتبط که دارای شراط ورود به این مطالعه مروری بودند، یافت شد. 29 مطالعه به دلیل تکراری بودن و 3 مطالعه نیز به دلیل عدم دسترسی به متن کامل مقاله حذف شدند. در نهایت، 11 مطالعه مورد مرور سیستماتیک قرار گرفتند که از بین آنها 7 مقاله به زبان انگلیسی و 4 مقاله به زبان فارسی بود.

    نتیجه گیری

    نتایج این مطالعه نشان داد که آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها بر درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک و یا عوارض ناشی از آن تاثیر مثبت داشته اند. اگرچه به نظر می رسد در این زمینه هنوز هم نیاز به مطالعات بیشتری احساس می شود.

    کلیدواژگان: سندرم تخمدان پلی کیستیک، PCOS، ایران، ویتامین، آنتی اکسیدان
  • زیبا ظهیری سروری*، مریم اصغرنیا، آمنه غلامپور صفحات 9-14
    مقدمه

    تلقیح داخل رحمی (IUI) یکی از مناسب ترین و به صرفه ترین روش های درمان ناباروری است.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی اثر استفاده از میزوپروستول به صورت داخل واژنی بر روی میزان باروری بعد از IUI می باشد.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه 210 نفر از زنان ناباوری که در طول سال 1391 برای انجام IUI به کلینیک درمان ناباروری بیمارستان الزهرا رشت مراجعه کرده بودند به صورت تصادفی به دو گروه دریافت کننده 200 میکروگرم میزوپروستول (105) و دارونما (105) به صورت داخل واژنی بعد از IUI تقسیم شدند. برای تشخیص بارداری از آزمایش βHCG بعد از گذشت دو هفته از انجام IUI استفاده شد، در صورت مثبت بودن تست βHCG در طی 2 تا 3 هفته بعد از سونوگرافی ترانس واژینال برای ارزیابی بارداری بالینی استفاده شد.

    نتایج

    بارداری در 24 نفر یعنی 9/22% از زنان گروه دریافت کننده میزوپروستول و 27 نفر یعنی 7/25% از زنان در گروه دارونما تایید شده بود که این تفاوت بین دو گروه از نظر آماری معنی دار نبود (748/0p=). در گروه میزوپروستول 3 نفر یعنی 9/2% زنان دچار تهوع و استفراغ شده بودند.

    نتیجه گیری

    بر اساس نتایج این مطالعه استفاده از 200 میکروگرم میزوپروستول به صورت داخل واژنی بعد از IUI تاثیر معنی داری در میزان موفقیت بارداری ناشی از IUI ندارد.

    کلیدواژگان: میزوپروستول، بارداری، تلقیح داخل رحمی، کارآزمایی بالینی تصادفی شده
  • علی شالیزار جلالی*، غلامرضا نجفی، محمدرضا حسینچی، اشکان صدیق نیا صفحات 15-22
    مقدمه

    استانوزولول یک استرویید آنابولیک- آندورژنیک سنتتیک می باشد که اغلب به عنوان دارویی انرژی زا توسط ورزشکاران مورد استفاده قرار می گیرد. این در حالی است که سوء مصرف این ماده ممکن است عوارض ناخواسته متعددی از جمله مسمومیت تولیدمثلی را موجب گردد.

    هدف

    این مطالعه به منظور ارزیابی کارایی ژل رویال که آنتی اکسیدانتی کارآمد می باشد، به عنوان ترکیبی محافظ در برابر مسمومیت تولیدمثلی ناشی از داروی استانوزولول در موش صورت پذیرفت.

    مواد و روش ها

    برای انجام این مطالعه تجربی موش های نر بالغ به چهار گروه پنج سری تقسیم شدند. دو گروه از موش ها داروی استانوزولول را به میزان ml 6/4 به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به صورت خوراکی روزانه به مدت 35 روز دریافت کردند. یک گروه از گروه های فوق، ژل رویال را روزانه به میزان ml 100 به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به صورت خوراکی چهار ساعت پس از تجویز داروی استانوزولول دریافت می نمود. گروه کنترل و گروهی که تنها ژل رویال را دریافت می کرد نیز در نظر گرفته شد.

    نتایج

    تجویز داروی استانوزولول کاهش معنی داری در تعداد و میزان تحرک اسپرم ها و در عین حال افزایش معنی داری در میزان بروز آپوپتوز، ناهنجاری و آسیب DNA در سلول های اسپرم را موجب گردید. همچنین درمان با داروی استانوزولول به شکل معنی داری موجب کاهش تعداد اووسیت های لقاح یافته و نیز جنین های رسیده به مرحله بلاستوسیست گردید. حال آنکه درمان همزمان با ژل رویال بهبود قابل ملاحظه ای را در فراسنجه های مذکور سبب گشت.

    نتیجه گیری

    یافته های به دست آمده از این مطالعه نشان می دهد که ژل رویال در برابر مسمومیت های تولیدمثلی ناشی از داروی استانوزولول در موش نقش حفاظتی ایفا می کند. با این وجود، طرح ریزی مطالعات بالینی جهت تایید این اثرات در موارد انسانی ضروری به نظر می رسد.

    کلیدواژگان: ژل رویال، استانوزولول، توان باروری آزمایشگاهی، اسپرم، آپوپتوز
  • حمیرا وفایی، مریم دلیلی*، سید امین هاشمی صفحات 23-26
    مقدمه

    پره اکلامیسی یکی از عوارض طبی در حاملگی است که با افزایش فشارخون و پروتئین آوری، مشخص می شود. فاکتورهای متعددی در ایجاد آن دخیل اند و شناسایی هر کدام از آن ها می تواند در پیشگیری از این بیماری مفید باشند.

    هدف

    در این مطالعه سطح سرمی کلسیم، منیزیوم و روی در خانم های مبتلا به پره اکلامپسی و خانم های با فشار خون نرمال مقایسه شد.

    مواد و روش ها

    این مطالعه بر روی 40 نفر خانم های باردار با فشار خون نرمال به عنوان گروه کنترل و20 نفر با پره اکلامپسی خفیف و 20 نفر با پره اکلامپسی شدید به عنوان گروه شاهد در سن بارداری 40-28 هفته از حاملگی انجام شد. نمونه برداری آسان بر اساس معیارهای ورود و خروج انجام و سپس نمونه خون گرفته شد.

    نتایج

    سطح سرمی کلسیم در زنان با فشار خون نرمال، پره اکلامپسی خفیف و شدید به ترتیب mg/dl 62/0±96/4، 34/0±89/4 و 35/0±05/5 سطح سرمی منیزیم به ترتیب mg/dl 08/0±83/0، 11/0±85/0، 11/0±84/0 و سطح سرمی روی به ترتیب mg/dl 74/22±55/107، 40/22±00/108، 30/22±50/107 بوده است.

    نتیجه گیری

    آنالیزهای آماری نشان دادند که اختلاف معنی داری بین سه گروه در سطح سرمی کلسیم، منیزیوم و روی (05/0˂p) وجود ندارد. یافته های این مطالعه حاکی از آن است که بررسی سطح سرمی کلسیم، منیزیوم و روی ارزش تشخیصی در پیش بینی پره اکلامپسی ندارند. به هر حال با توجه به وجود ارتباط بین سطح سرمی کلسیم و منیزیم و شدت پره اکلامپسی در این مطالعه، ما توصیه به ارزیابی سطح این دو عنصر به عنوان نشانه شدت پره اکلامپسی می کنیم.

    کلیدواژگان: پره اکلامپسی، بارداری، کلسیم، منیزیم، روی
  • صفحات 27-34
    مقدمه

    چاقی مرکزی و هیپرانسولینیمیا در سندروم تخمدان پلی کیستیک در ارتباط با بیش فعالی سمپاتیک مزمن می باشد.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه، بررسی عملکرد اتوزوم و مشخص نمودن برترین (در صورت وجود) عملکرد در تشخیص بیش فعالی سمپاتیک در زنان با سندروم تخمدان پلی کیستیک بود.

    مواد و روش ها

    64 بیمار و 40 زن نرمال به عنوان کنترل مورد مطالعه قرار گرفتند. این دو گروه هر کدام به 2 زیرگروه چاق و غیرچاق بر اساس BMI تقسیم شدند. میزان اپی نفرین پلاسما اندازه گیری شد، همچنین پاسخ سمپاتیک پوست، سندروم تاکی کاردی ارتواستاتیک وضعیتی، تغییرات ضربان قلب و نسبت والسالوا در هر دو گروه اندازه گیری شد.

    نتایج

    BMI بالاتر و نسبت مچ به لگن، کاهش تاخیر پاسخ سمپاتیک پوست کف دست و افزایش دامنه، تغییر ضربان قلب، میزان اپی نفرین پلاسمای بالاتر و ضربان تندتر در بیماران چاق در مقایسه با زنان چاق کنترل مشاهده شد. در حالیکه در بیماران غیرچاق کاهش تاخیر پاسخ سمپاتیک پوست کف دست و افزایش دامنه، میزان اپی نفرین پلاسمای بالاتر و ضربان بالاتری در مشاهده با زنان کنترل غیرچاق مشاهده شد. BMI و نسبت مچ به لگن بیماران به طور مثبتی در ارتباط با میزان اپی نفرین پلاسما بود در حالیکه تغییرات ضربان قلب به طور مشخص در ارتباط با نسبت مچ به لگن بود.

    نتیجه گیری

    در زنان با سندروم تخمدان پلی کیستیک تغییرات عملکرد اتونومیک و سمپاتواکستیکشن در زنان چاق بسیار بالاتر از زنان غیرچاق بود. پاسخ سمپاتیک پوست می تواند به عنوان یک تست فرعی الکتروفیزیولوژیکال در پیش بینی عملکرد غیرطبیعی اتوزوم در این بیماران استفاده شود. منحنی ROC نشان دهنده ضربان در حال ایستاده به عنوان یک تست عملکردی اتوزوم است که این تست برتر از سایر تست های عملکردی در این بیماران می باشد.

    کلیدواژگان: سندروم تخمدان پلی کیستیک، پاسخ سمپاتیک پوست کف دست، تغییر ضربان قلب، نسبت والسالوا
  • صفحات 35-40
    مقدمه

    پیشنهاد شده که پروژسترون در تنظیم اسپرماتوژنز نقش داشته و تولید اسپرم های زنده را تسهیل می کند. پژوهشگران نشان دادند که پلی مورفیسم گیرنده پروژسترون (PGR) در ارتیاط با برخی از بیماری ها می باشد.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه، آنالیز ارتباط احتمالی بین ناباروری مردان و پلی مورفیسم +331G/A و progins ژن PGR بود.

    مواد و روش ها

    این مطالعه در دپارتمان تولیدمثل مردان، مرکز پزشکی تولیدمثل دومین بیمارستان دانشگاه jilin انجام شد. متد RFLP برای مشخص کردن جهش های نقطه ای ژن استفاده شد. ار 145 نمونه منی آزمایش شده، 35 مورد استنوزسپرمیک، 50 مورد اولیگواستنوزوسپرمیک، 21 مورد آزواسپرمیک، 11 تراتوزوسپرمیک و 28 مورد متعلق به مردان بارور بود.

    نتایج

    آنالیز آماری نشان داد که ژنوتیپ +331G/A در تعادل هاردی-وینبرگ در مردان بارور (534/0=p، 0=c2) و گروه اولیگواسپرمیک بود (537/0=p، 021/0=c2). بطور مشابه ژنوتیپ progins نیز در تعادل هاردی-وینبرگ در مردان بارور (1=p، 0=c2) و اولیگواسپرمیک بود (1=p، 005/0=c2).

    نتیجه گیری

    نتایج ما نشان داد که پلی مورفیسم +331G/A و progins در ژن PGR بدون ارتباط با ناباروری مردان حداقل در یک جمعیت چینی می باشد.

    کلیدواژگان: گیرنده پروژسترون، پلی مورفیسم +331G، A، پلی مورفیسم progins، ناباروری مردان
  • آرزو خرادمهر، امیرحسین دانافر، ایمان حلوایی، جلال گلزاده، مهیا حسینی، طاهره میرجلیلی، مرتضی انوری* صفحات 41-48
    مقدمه

    مت آمفتامین یکی از داروهای معمول غیرقانونی که نزدیک به نیمی از مصرف کنندگان آن زنان می باشند. تحقیقات نشان داده اند که مت آمفتامین می تواند از جفت عبور کند و دوران حاملگی و تکوین جنین را تحت تاثیر قرار دهد.

    هدف

    هدف از این مطالعه ارزیابی تاثیر تزریق مت آمفتامین روی طول تاج-کفل، محیط سر و جفت جنین، وزن جفت و جنین، تغییرات بافتی و مرگ سلولی در طول دوره حاملگی بوده است.

    مواد و روش ها

    24 موش سوری باردار به پنج گروه تقسیم شدند. تزریق درون صفاقی 10 میلی گرم بر کیلوگرم مت آمفتامین به گروه اول، دوم و سوم، به ترتیب از روز اول تا هفتم، هفتم تا چهاردهم و اول تا چهاردهم انجام گرفت. به گروه چهارم نیز به عنوان گروه شم از روز اول تا چهاردهم بارداری نرمال سالین تزریق شد و به گروه کنترل هیچ ماده ای تزریق نشد. روز پانزدهم موش های باردار با روش جابجایی مهره گردنی کشته شدند؛ جنین و جفت توزین شده و طول تاج-کفل به وسیله کولیس اندازه گیری شد. نهایتا رنگ آمیزی هماتوکسیلین-ایوزین و تانل به ترتیب برای بررسی تغییرات بافتی و مرگ سلولی انجام شد.

    نتایج

    وزن جنین و طول تاج-کفل در گروه 3 در مقایسه با گروه 1 و 2 افزایش معنی داری نشان داد (001/0˂p). محیط سر گروه 3 تفاوت معنی داری در مقایسه با گروه کنترل و شم نشان داد به ترتیب ((6/0-5/0) 5/0، (8/0-5/0) 0.6 و (5/0-4/0) 4/0) (001/0˂p). همچنین جنین هایی که با مت آمفتامین تیمار شدند محیط جفت کمتری در مقایسه با گروه کنترل و شم داشتند. تغییرات بافتی مانند اگزنسفالی، خونریزی و جنین نارس در گروه های 2 و 3 مشاهده شد. اگر چه تعداد سلول هایی که دچار مرگ سلولی شده بودند در گروه 2 و 3 بیشتر از گروه کنترل بود اما این اختلاف تفاوت معنی دار نبود.

    نتیجه گیری

    بنظر می رسد سوء مصرف مت آمفتامین در طی دوره بارداری می تواند باعث تغییرات مورفولوژیکی و بافتی در جنین موش شود، ولی مکانیسم دقیق آن هنوز نامشخص است.

    کلیدواژگان: موش حامله، مت آمفتامین، تکوین جنین، آپوپتوز
  • صفحات 49-52
    مقدمه

    شیوع حاملگی در شاخ فرعی رحم از 1:76000 تا 1:140000 گزارش شده است. به هرحال شیوع حاملگی دوقلو به عنوان مثال حاملگی داخل رحمی در یک رحم تک شاخه و بارداری شاخ فرعی رحم مرتبط با آن 1 در 10 میلیون حاملگی تخمین زده می شود.

    مورد

    در اینجا، ما یک خانم 19 ساله با حاملگی اول که با هموپریتوین حاد و تشخیص حاملگی شاخ فرعی رحم به همراه حاملگی داخل رحمی مراجعه نموده بود را گزارش می کنیم. برای بیمار لاپاراتومی اورژانس و احیاء انجام شد. شاخ فرعی حاوی جنین جدا گردید و حاملگی داخل رحمی دست نخورده باقی ماند. حاملگی داخل رحمی به وسیله پروژسترون و توکولیتیک حکایت شد. در نهایت بیمار یک نوزاد با وزن 2800 گرم از طریق زایمان خودبخود در هفته 37 حاملگی به دنیا آورد.

    نتیجه گیری

    حاملگی هتروتوپیک در مقایسه با گذشته افزایش یافته است و باید سطح بالایی از سوء ظن برای این مورد نادر که اغلب با عوارض باروری و همچنین مرگ و میر آنها همراه بود و تشخیص آن مشکل و چالش برانگیز است و به راحتی نادیده گرفته می شود، وجود داشته باشد. مداخله به موقع، بقای حاملگی داخل رحمی در موارد حاملگی دو قلویی فراهم می کند حتی در کشورهای با امکانات کم که معمولا تشخیص تا حاد شدن مورد به تاخیر می افتد.

    کلیدواژگان: حاملگی در شاخ فرعی رحم، هموپریتوئن، مرگ و میر مادران، مرگ و میر نوزادان
|
  • Leila Amini, Najmeh Tehranian *, Mansoureh Movahedin, Fahimeh Ramezani Tehrani, Saeideh Ziaei Pages 1-8
    Background

    Recently there is a focus on the antioxidants as adjuvant treatment of polycystic ovary syndrome (PCOS), the most endocrinopathy in reproductive age women.

    Objective

    The aim of this review is answer to the question whether antioxidants are effective for managing of hormonal and metabolic problems in women with PCOS based on first degree evidences from Iran.

    Materials And Methods

    A systematic review of clinical trials was done in Persian and international databases including PubMed, Scientific Information Database, Google Scholar, Iran Medex, and Magiran up to 2013. Keywords were including polycystic ovary syndrome, Iran, vitamin, antioxidant. From 440 potential studies found electronically, 11 studies; including 444 women in intervention and 390 women in control groups. Intervention in three studies was Calcium-vitamin D or calcitriol; in three studies was ω-3 fatty acids; in two studies was N-acetyl cysteine; in one study was folic acid; in one study was Zinc; and in one study was Soy.

    Results

    Finally, 11 studies that were relevant and met the inclusion criteria reviewed. There were 7 studies in English and 4 studies in Persian. We couldn’t include all studies because all full texts were not accessible.

    Conclusion

    The results showed that antioxidants and vitamins have positive effects on management of PCOS women. Although it seems more studies is necessary in this field.

    Keywords: Polycystic ovary syndrome, Iran, Vitamin, Antioxidant
  • Ziba Zahiri Sorouri*, Maryan Asgharnia, Ameneh Gholampoor Pages 9-14
    Background

    Intrauterine insemination (IUI) is one of the most appropriate and cost-effective methods in infertility treatment.

    Objective

    We aimed to investigate effect of vaginal misoprostol on pregnancy rate after IUI.

    Materials And Methods

    Two hundred and ten infertile women who were referred to Infertility Clinic of Alzahra Hospital by an indication of IUI during 2012-2013 were randomly assigned to receive 200 μg vaginal misoprostol (n=105) or vaginal placebo (n=105) after IUI. For detecting pregnancy, past 2 weeks, beta human chorionic gonadotropin evaluation was made and if positive, transvaginal sonography was done for evaluation of pregnancy 2-3 weeks later and clinical pregnancy was recorded.

    Results

    Pregnancy had been noted in 24 patients in misoprotol (22.9%) and 27 patients in placebo (25.7%) groups that this difference was not significant (p=0.748). In misoprostol group, 3 case of nausea and vomiting (2.9%) had been observed.

    Conclusion

    According to the results, administering 200 μg vaginal misoprostol after IUI doesn’t have significant effect on the success rate of IUI

    Keywords: Misoprostol, Pregnancy, Intrauterine insemination, Randomized clinical trial
  • Ali Shalizar Jalali*., Gholamreza Najafi, Mohammadreza Hosseinchi, Ashkan Sedighnia Pages 15-22
    Background

    Stanozolol (ST) is a synthetic anabolic-androgenic steroid often abused by athletes. An increasing body of evidence points towards the role of ST misuses in the pathogenesis of a wide range of adverse effects including reprotoxicity.

    Objective

    The aim of this study was to analyze the possible reproprotective effect of royal jelly (RJ) as an efficient antioxidant in ST-treated mice.

    Materials And Methods

    Adult male mice were divided into four groups (n=5). Two groups of mice received ST (4.6 mg/kg/day) via gavage for 35 days. RJ was given orally to one of these groups at the dose level of 100 mg/kg body weight per day synchronously. Untreated control group and RJ-only treated group were also included. Epididymal sperm characteristics and in vitro fertilizing capacity were evaluated after 35 days.

    Results

    ST treatment caused a significant (p<0.05) decrease in sperm count and motility and fertilization rate along with poor blastocyst formation and increased sperm DNA damage. Moreover, the incidence of apoptosis and abnormality in spermatozoa was significantly (p<0.05) higher in ST-exposed mice than those of control. The above-mentioned parameters were restored to near normal level by RJ co-administration.

    Conclusion

    Data from the current study suggest that RJ has a potential repro-protective action against ST-induced reproductive toxicity in mice. However, clinical studies are warranted to investigate such an effect in human subjects.

    Keywords: Royal jelly, Stanozolol, Embryo development, Sperm, Apoptosis
  • Homeira Vafaei, Maryam Dalili *, Seyed Amin Hashemi Pages 23-26
    Background

    Preeclampsia is a disorder of pregnancy without any specific reasons that characterized by high blood pressure and large amounts of protein in the urine. This disorder is caused by multiple factors and finding any factor related to this disorder can help on time prevention of this disease.

    Objective

    In this study, serum levels of calcium (Ca), magnesium (Mg) and zinc (Zn) were evaluated in preeclampsia women and compared to normotensive ones.

    Materials And Methods

    This was a case-control study on 40 normotensive pregnancies as controls, 20 mild and 20 severe preeclamptic pregnancies as case groups. The women were studied in their 28-40 weeks of pregnancy. Simple random sampling was done based on inclusion and exclusion criteria and data were collected by blood sampling.

    Results

    The serum Ca levels of 4.96±0.62, 4.89±0.34, 5.05±0.35 mg/dL, Mg levels of 0.83±0.08, 0.85±0.11, 0.84±0.11 mg/dL and Zn levels of 107.55±22.74, 108.00±22.40, 107.50±22.30 mg/dL was detected in normotensive, mild and severe preeclampsia, respectively. Statistical analysis revealed that there were no significant differences between three groups in serum levels of Ca (p=0.6), Mg (p=0.827) and Zn (p=0.997).

    Conclusion

    The findings of this study showed that the assessment of serum Ca, Mg and Zn levels does not have any clinical values for predicting and/or managing of preeclampsia. However, based on the positive relationship between serum Ca and Mg concentration and the severity of preeclampsia in this study, we recommend assessment of serum levels of these two mineral elements as indices of the severity of preeclampsia.

    Keywords: Preeclampsia, Pregnancy, Calcium, Magnesium, Zinc
  • Zainab Hasan Hashim, Farqad Bader Hamdan *, Anam Rashid Al Salihi Pages 27-34
    Background

    Central obesity and hyperinsulinaemia of polycystic ovary syndrome (PCOS) are associated with chronic sympathetic over activity.

    Objective

    To evaluate the autonomic functions and to indicate the superiority, if any, for those functions in the diagnosis of sympathetic over activity in PCOS women.

    Materials And Methods

    Sixty-four PCOS patients and 40 women served as the control group were studied. The two groups were subdivided according to the body mass index (BMI) into two obese and non-obese groups. Waist:hip ratio (WHR), plasma epinephrine level was estimated, sympathetic skin response (SSR); postural orthostatic tachycardia syndrome, heart rate variability (HRV), and valsalva ratio were measured in both groups.

    Results

    Compared to the control group, obese PCOS patients demonstrated higher BMI and WHR, reduced palmar SSR latency and higher amplitude, altered HRV, higher plasma epinephrine level, and rapid pulse rate. Moreover, non-obese patients show reduced palmar SSR latency and higher amplitude, higher plasma epinephrine level, and higher pulse rate. BMI and WHR of the patients were positively correlated with plasma epinephrine level; while the HRV was negatively correlated WHR.

    Conclusion

    Women with PCOS exhibits altered autonomic function and sympathoexcitation is more pronounced in obese than non-obese patients; therefor the SSR could be useful auxiliary electrophysiological test to predict autonomic dysfunction in those patients. Receiver operating characteristics curve demonstrate the pulse rate in standing position as the autonomic function test that is superior to others in predicting sympathetic over activity in those patients.

    Keywords: Polycystic ovarian syndrome, Sympathetic skin response, Heart rate variability, Valsalva ratio
  • Dandan Li, Junjie Cheng, Wanghong Li, Wei Ma, Xu Zhou, Lianwen Zheng *, Chunjin Li Pages 35-40
    Background

    Progesterone has been suggested to contribute to the regulation of spermatogenesis and to facilitate the production of viable sperm. Investigations have showed that polymorphism of progesterone receptor (PGR) is associated with some diseases.

    Objective

    To analyze the potential relationship between male infertility and the +331G/A and progins polymorphisms of PGR gene.

    Materials And Methods

    The cross-sectional study was carried out at the Department of Male Reproduction, Reproductive Medical Center, the Second Hospital of Jilin University. The restriction fragment length polymorphism (RFLP) technique was used to detect gene point mutations. Of the 145 semen samples analyzed, 35 were asthenozoospermic, 50 were oligoasthenozoospermic, 21 were azoospermic, 11 were teratozoospermic and 28 were from fertile male subjects.

    Results

    Statistical analyses revealed that the genotypes of the +331G/A polymorphisms were in Hardy-Weinberg equilibrium in both the fertile (2=0, p=0.534) and oligospermic groups (2=0.021, p=0.537). Similarly, the genotypes of the progins polymorphisms were also in Hardy–Weinberg equilibrium in both the fertile (2=0, p=1) and oligospermic groups (2=0.005, p=1).

    Conclusion

    Our results indicated that polymorphisms of the +331G/A and progins of the PGR gene are unrelated to male infertility, at least in a Chinese population.

    Keywords: Progesterone receptor, +331G, A polymorphism, Progins polymorphism, Male infertility
  • Arezoo Khoradmehr, Amirhossein Danafar, Iman Halvaei, Jalal Golzadeh, Mahya Hosseini, Tahereh Mirjalili, Morteza Anvari* Pages 41-48
    Background

    Methamphetamine (MA) is one of most common illicit drugs which were reported that nearly half of MA consumers are women. MA can cross through placenta and affects pregnancy and fetus development.

    Objective

    Our aim was to evaluate effects of injected MA on crown-rump length, head and placental circumference, body weight, histological changes and apoptosis in fetus.

    Materials And Methods

    Twenty-four NMRI pregnant mice were randomly divided into five groups. First, second and third groups were injected intraperitoneally 10 mg/kg/day MA during gestational days (GD): GD1-7, GD8-14, and GD1-14, respectively. Forth group, as sham, was injected saline from GD1-14, and finally control which was received neither MA nor saline. On GD15 cervical dislocated pregnant mice, fetus and placenta were weighed and fetus crown-rump length was measured. Hematoxylin and Eosin staining and TUNEL assay were applied to assess histological changes and apoptosis respectively.

    Results

    Fetus body weight and crown-rump length showed significant decrease in third compared to first and second groups (p≤0.001). There were significant differences in head circumference in control and sham compared to third group (0.5 (0.5-0.6), 0.6 (0.5-0.8), 0.4 (0.4-0.5) cm respectively, p≤0.001). Also fetus that treated with MA showed lower placenta circumference compared to control and sham groups. Histological changes such as exencephaly, hemorrhage and immature fetus were observed in second and third groups. Apoptotic cells in second and third groups were higher than controls, but differences were not significant.

    Conclusion

    It seems MA abuse during pregnancy can cause morphological and histological changes in mice fetus but the exact mechanism remains unclear.

    Keywords: Pregnant mice, Methamphetamine, Embryo development, Apoptosis
  • Meenakshi Lallar, Rajesh Nandal, Deepak Sharma* Pages 49-52
    Background

    The incidence of rudimentary heterotopic uterine horn pregnancy varies from 1:76,000 to 1:140,000. However the incidence of twin pregnancy i.e. intrauterine pregnancy in unicornuate uterus and its associated rudimentary horn pregnancy is estimated to be around 1 in 10 million gestations.

    Case

    Here, we present 19 year old pramigravida women with acute haemoperitoneum with diagnosis of unruptured rudimentary horn pregnancy combined by intrauterine pregnancy. The patient was managed with emergency laparatomy and resuscitation. Rudimentary horn containing foetus was excised and intrauterine pregnancy was left untouched. The intrauterine pregnancy was supported with progesterone and tocolytics and the patient delivered a newborn of 2.8 kg through spontaneous labor at 37 weeks of gestation.

    Conclusion

    Heterotopic pregnancies incidence have increased in comparison to past and there should be high level of suspicion for this rare event as this is often associated with high maternal and fetal morbidity and mortality where diagnosis is difficult and challenging and easily missed.. Timely intervention provides survival of intrauterine pregnancy in case of twin pregnancy, even in low resource settings where usually the diagnosis is missed before acute event.

    Keywords: Cornual Heterotopic Pregnancy, Haemoperitoneum, Maternal mortality, Neonatal mortality