فهرست مطالب

مطالعات رسانه ای - پیاپی 44 (بهار 1398)

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 44 (بهار 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/02/21
  • تعداد عناوین: 8
|
  • بهروز مینایی، الهام آذربرزین، پریسا علیخانی* صفحات 7-21
    امروزه بازی های موبایلی مورد استفاده تمامی اقشار جامعه ایرانی قرار می گیرد و تمامی آنها دارای بخش های مختلفی هستند که نیاز به نوشتن با فونت، طراحی حروف و توجه به ظاهر حروف در آنها احساس می شود. باید توجه کرد که استفاده از رسم الخط فارسی نقاط ضعف و قوت خاص خود را در طراحی اعمال خواهد کرد؛ بنابراین برای ایجاد یک طراحی حروف و ظاهر حروف مناسب در کنار توجه به ویژگی های خاص رسم الخط فارسی به اصول رابط کاربری نیز باید توجه کرد. در این پژوهش که به روش کتابخانه ای و میدانی از میان 38 نمونه موفق بازی موبایلی ایرانی انجام شده و به روش تحلیلی-توصیفی نتیجه گیری شده است، نگارندگان به این نتیجه رسیدند که رعایت دو اصل ثابت و متغیر در طراحی حروف و انتخاب فونت و ظاهر حروف برای رسم الخط فارسی مهم است. اصول ثابت شامل توجه به اصول فرمالیستی و روایت گرا در حروف، توجه به کارکرد حروف و خوانایی و نقش اطلاع رسانی در مورد ماهیت بازی، زیبایی و جلوه مندی بصری، توجه به اصول طراحی واکنش گرا و رعایت اصول فرهنگی و جمعیت شناختی است و اصول متغیر که تنها مخصوص رسم الخط فارسی است؛ شامل شناخت ویژگی های بصری خط فارسی، توجه به وزن حروف، هویت حروف، نحوه اتصالات، ضخامت، جهت و حالت حروف و میزان کشیدگی و قوس ها، دقت به توان بصری هر حرف در بیان و توجه به ترکیب حروف فارسی و لاتین در متون است.
    کلیدواژگان: بازی موبایلی، طراحی رابط کاربری، ظاهر حروف، طراحی حروف، رسم الخط فارسی
  • افشین محمدی، افسانه مظفری*، زهرا خرازی آذر صفحات 23-37
    شاید تا چندی پیش محوری ترین نقشی که برای روابط عمومی بعنوان یک رسانه سازمانی متصور بودند صرفا اطلاع رسانی از رویدادهای عینی و واقعی بود.اما در حال حاضر روابط عمومی ها می توانند با ایجاد شرایطی از یک دستگاه اداری منفعل،تبدیل به "سازمان رسانه ای" هدایتگر و جریان ساز در جامعه تبدیل شوند.هدف از این تحقیق بررسی جریان سازی خبری روابط عمومی سازمان های دولتی با متغییرهایی چون تبدیل شدن روابط عمومی ها به یک سازمان رسانه ای، حمایت سازمان دولتی مافوق از فرایند جریان سازی ،استفاده از نیروی انسانی کارشناس و بهره گیری از قالب های ژورنالیستی است. این تحقیق به روش پیمایشی انجام گرفته است وابزار مورد استفاده در آن، پرسشنامه می باشد.جامعه آماری آن کارشناسان روابط عمومی وزارتخانه ها و سازمان های مستقر در شهر تهران به تعداد آن ها 600 نفر و حجم نمونه نیز به تعداد 200 نفر است. نتایج تحقیق نشان می دهد که با تغییر و تحولات تکنولوژیکی که ایجاد شده،تبدیل شدن روابط عمومی به سازمان های رسانه ای و نیز استفاده از قالب های ژورنالیستی، روابط عمومی ها می توانند نقش فعالتری در جریان سازی خبری جامعه و به تبع آن پیشبرد اهداف سازمانی یویژه در سازمان های دولتی ایفا نمایند.
    کلیدواژگان: جریان سازی خبری، سازمان رسانه ای، روابط عمومی، قالب های ژورنالیستی، سازمان های دولتی
  • علی نوری ممرآبادی*، علی اکبر رزمجو، هادی نظری صفحات 39-57
    پژوهش حاضر در پی مقایسه گفتمان خبری سایت های فارسی زبان شبکه های بی بی سی و صدای آمریکا در باره انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری است به همین منظور از نظریه هایی همچون چارچوب سازی، انگاره سازی، بازنمایی و گفتمان استفاده شده است. روش پژوهش تحلیل گفتمان مدل ون دایک است. جامعه موردبررسی، همه خبرهای دو سایت بی بی سی فارسی و صدای آمریکا فارسی در مورد انتخابات پنجمین دوره خبرگان رهبری در بازه زمانی یک ماه قبل از انتخابات هفت اسفند 1394 و دو هفته بعد از انتخابات است؛ که به روش نمونه گیری هدفمند، 10 خبر از وب سایت بی بی سی فارسی و 10 خبر از وب سایت صدای آمریکا مورد گفتمان کاوی قرار گرفت. یافته ها نشان می دهد متون خبری هر دو پایگاه از لحاظ سبک واژگانی، افراد و نهادهای مطرح شده در متن، غیر سازی، استنادها، پیش فرض ها و تداعی و تلقین ها بسیار به هم نزدیک بوده اند با این تفاوت که بی بی سی فارسی بر روی بعضی موضوعات از جمله حذف برخی از خبرگان متمرکز می شود و با برنامه ریزی از قبل تعیین شده عمل می کند درحالی که صدای آمریکا بعد از به وجود آمدن جو و جریان رسانه ای وارد صحنه عمل می شود. نظام گفتمانی حاکم بر متون خبری این دو پایگاه که به طور مشترک و هماهنگ، با پوشش لحظه به لحظه انتخابات را تعقیب می کردند در قبل و بعد از انتخابات مبتنی بر گفتمان های «حمایت از یک قطب و مخدوش کردن قطب دیگر» و «دوقطبی سازی انتخابات» بوده که در نهایت این گفتمان ها در راستای گفتمان «تقابل با نظام جمهوری اسلامی» است.
    کلیدواژگان: انتخابات، خبرگان رهبری، بی بی سی، صدای آمریکا، گفتمان
  • امیر خلفی، داتیس خواجه ئیان*، علی بدیع زاده صفحات 59-69
    در حالی که حجم عمده ای از مطالعات کارآفرینی رسانه ای در سطح کسب و کارهای کوچک صورت گرفته است، کارآفرینی رسانه ای سازمانی به عنوان حوزه ای مهم و شایان توجه مستعد به کارگیری توسط مدیران سازمان های صنعتی بزرگ کشور مورد غفلت قرار گرفته است. پژوهش جاری به چالش حفظ ارتباط مستمر با مشتریان و پای بندسازی آنها در سازمان های صنعتی بزرگ پرداخته است و با هدف فراهم ساختن یک مسیر عملی برای مدیران سازمان های بزرگ جهت بهره مندی از درگیرسازی مخاطبان برای افزایش وفاداری مشتریان، چارچوبی برای به کارگیری سازوکارهای درگیرسازی مخاطب برای این سازمان ها ارائه می دهد. این چارچوب شامل هفت مرحله است که شامل شناسایی مشتریان، تعریف ارزش پیشنهادی، انتخاب نظام درگیرسازی، انتخاب ابزارهای درگیرسازی، مدیریت مسیر فرایند درگیرسازی، سنجش موفقیت برنامه و اصلاح آن می شود. انتظار می رود این چارچوب پایه ای برای مطالعات آینده در زمینه طراحی عملیاتی نظام های درگیرسازی مخاطب و پیاده سازی کارآفرینی رسانه ای برای حفظ ارتباط موقر با مخاطبان در سازمان های صنعتی قرار گیرد.
    کلیدواژگان: درگیرسازی مخاطب، شبکه اجتماعی، پلتفرم اجتماعی، کارآفرینی رسانه ای، کارآفرینی سازمانی
  • صابر جعفری* صفحات 71-86
    مهمترین وظیفه و نقش اساسی وسایل ارتباط جمعی انتشار اخبار رویدادهای اجتماعی می باشد. تمامی خبرگزاری های ملی و بین المللی که عمدتا در بخش تلویزیون به فعالیت می پردازند همواره به این امر واقف هستند که برای جذب مخاطب و اثرگذاری بر آن باید سطح اعتماد مخاطب به اخبار منتشره را بالا برد مقاله حاضر بر اساس اطلاعات ماخوذ از پیمایش بررسی جامعه شناختی میزان اعتماد به اخبار رسانه های BBC فارسی و VOA فارسی که در شهر تبریز انجام گرفته، تنظیم شده است. جامعه آماری پژوهش کلیه شهروندان شهر تبریز در بازه سنی 15-34 هستند که تعداد آن ها در حدود 579694 بوده و از میان آن ها 400 نفر به روش نمونه گیری خوشه ای به عنوان نمونه آماری تحقیق انتخاب شده اند. داده ها با استفاده از پرسش نامه جمع آوری و برای تحلیل داده ها از نرم افزارهای تحلیلی-آماری SPSS استفاده شده است. بر اساس نتایج توصیفی تحقیق، میزان اعتماد به اخبار BBC فارسی در حد متوسط و میزان اعتماد به اخبار VOA فارسی در حد نسبتا پایینی قرار داشت. نتایج آزمون t مستقل نشان داد که میزان اعتماد به اخبار BBC و VOA فارسی بر حسب جنسیت پاسخگویان متفاوت است. و نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نشان داد که از میان متغیرهای مستقل تحقیق، جنسیت پاسخگویان و میزان استفاده از رسانه خارجی به عنوان متغیرهای موثر بر میزان اعتماد به اخبار BBC فارسی و VOA فارسی شناسایی شدند.
    کلیدواژگان: اعتماد به اخبار، جنسیت، میزان استفاده از رسانه خارجی و ارزیابی مثبت از عملکرد رسانه داخلی، دین داری
  • اصغر نعمتی، بهرام علی شیری*، طاهر روشندل اربطانی، ناصر آزاد صفحات 87-106
    اهمیت و جایگاه صنعت مطبوعات کشور در تمام عرصه ها و شئون جامعه و نیز تحولات سیاسی، تکنولوژیکی، قانونی، فرهنگی و اجتماعی محیط کلان حاکم بر این صنعت و نیز سازوکارهای رقابتی درون این صنعت بر لزوم یک بررسی آسیب شناسانه از وضعیت فعلی صنعت مطبوعات کشور تاکید دارد. این طرح پژوهشی بر آن بوده است تا با بهره گیری از مدل پنج نیروی رقابتی پورتر و با اخذ آرای خبرگان صنعت مطبوعات یک ارزیابی آسیب شناسانه از وضعیت فعلی این صنعت در کشور به دست آورد و در پی آن الگوی مطلوب و بومی جهت تحول در این صنعت برای مواجه با تغییرات محیطی تدوین و ارائه نماید. در این پژوهش از روش کیفی برای پاسخ به گزاره های پژوهش استفاده خواهد شد. در بخش آسیب شناسی صنعت مطبوعات با استفاده از روش دلفی نظرات خبرگان حوزه گردآوری و جمع بندی می شود و در بخش تدوین و ارائه الگوی مطلوب تحول صنعت از روش نظریه داده بنیاد بهره گرفته می شود. جامعه آماری این پژوهش کلیه کارشناسان و خبرگان مدیریت رسانه بالاخص صنعت مطبوعات هستند. اطلاعات در این پژوهش به روش کتابخانه ای، مصاحبه عمیق و پرسشنامه ساختاریافته گردآوری شده است. برای تجزیه وتحلیل داده ها نیز از روش های آمار توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزار SPSS بهره گرفته شده است. نتایج در بخش آسیب شناسی صنعت نشان می دهند که مشکلات اقتصادی عمده ترین آسیب صنعت هستند که مطبوعات با آن دست به گریبان اند و عواملی همچون رقبای فضای مجازی، محدودیت های سیاسی و ضعف در نظام آموزش نیروی انسانی مزیدی بر آن هستند.
    کلیدواژگان: آسیب شناسی، مدیریت تحول، صنعت مطبوعات، پنج نیروی رقابتی پورتر
  • سینا عصاره نژاد دفولی*، ادریس فیروزیان، احمدعلی قانع صفحات 107-125
    یکی از مسائل حوزه سیاست گذاری شبکه تلگرام، انتشار محتوای مجرمانه اخلاق عمومی است. هدف پژوهش حاضر، استخراج و اولویت بندی مولفه های موثر بر کاهش انتشار محتوای مجرمانه اخلاق عمومی، در تلگرام است. لذا در پارادایم کیفی، با استفاده از روش مصاحبه عمیق، داده ها بدست آمد، سپس با روش تحلیل مضمون، تحلیل گردید و 10مولفه استخراج شد، که عبارتنداز: تربیت رسانه ای، آموزش رسانه ای، رشد اخلاق امر به معروف و نهی از منکر بین کاربران، تولید محتوای سالم و فنی، مجازات افراد خاطی، انتشار حکم افراد خاطی، فعال نمودن نیروهای مومن در تلگرام، تشکیلاتی نمودن نیروهای مومن، فیلترینگ و ایجاد مانع در مسیر جستجوهای منفی. در مرحله دوم، مولفه ها به وسیله روش ساختاری-تفسیری(ISM)، از نظر میزان نفوذ، تاثیرگذاری و وابستگی اولویت بندی شدند. اهم نتایج رتبه بندی عبارتنداز: تاثیرگذاری بالای مولفه رشد اخلاق امر به معروف و نهی از منکر، تربیت رسانه ای و تشکیلاتی نمودن نیروهای مومن تلگرام است. از دیگر نتایج رتبه بندی، پی بردن به کم اثر بودن فیلترینگ، ایجاد مانع در مسیر جستجوهای منفی، مجازات افراد خاطی و انتشار حکم افراد خاطی است. بخشی از نتایج پژوهش نشان می دهد که سیاست های حقوقی و جزایی این حوزه، مبتنی بر زیربنایی فرهنگی است، لذا نمی توان بدون توجه به این زیربنا، به اهداف سیاستی دست یافت. بدون توجه به این زیربنا، به اهداف سیاستی دست یافت.
    کلیدواژگان: استخراج، اولویت بندی، کاهش انتشار
  • مریم حایک* صفحات 127-143
    امروزه رسانه ها به واسطه برخورداری از ظرفیت معرفی هنجارهای خاص اجتماعی و الگوسازی، یکی از ابزارهای مهم جامعه پذیری و فرهنگ پذیری می باشند و نقش مهمی در رشد و تحول جنبه های گوناگون زندگی افراد ایفا می کنند. هدف همه رسانه ها نفوذ و تاثیرگذاری بر جامعه و مخاطبان خود است و برای دستیابی به این هدف از انواع تکنیک ها استفاده می کنند.در بین انواع رسانه ها نقش رسانه تلویزیون در تولید و توزیع نمادها و الگوسازی فرهنگی انکارناپذیر است. ارتباط معنادار مابین الگوهای فرهنگی جامعه و آنچه از تلویزیون به نمایش در می آید بیانگر جایگاه تلویزیون در هدایت فرهنگ عمومی جامعه است.مقاله درصدد مطالعه مولفه های الگوسازی فرهنگی در برنامه «زنده رود» به عنوان پرمخاطب ترین برنامه گفت وگو محور شبکه اصفهان است. پژوهش حاضر از نوع کمی و تکنیک مورد استفاده «تحلیل محتوا» است. جامعه آماری پژوهش شامل برنامه زنده رود در شش ماهه دوم سال 95 و شش ماهه اول سال 96 است. واحد تحلیل در انجام این تحقیق «آیتم» است و 9 متغیر اصلی و 53 مقوله در 494 آیتم مورد ارزیابی قرار گرفته است. یافته ها بیانگر آن است که در برنامه گفت وگو محور زنده رود که پرمخاطب ترین برنامه سیمای شبکه اصفهان است در زمینه های شادی آفرینی، فیلم و موسیقی، موسیقی پاپ، گفت و گو، جایگاه اجتماعی زنان، پوشش اسلامی زنان الگوسازی انجام شده است.
    کلیدواژگان: الگوسازی فرهنگی، برنامه های تلویزیون، شبکه اصفهان، برنامه زنده رود، &quot، تحلیل محتوا&quot _
|
  • Behrooz Minaei, Elham Azarbarzin, Parisa Alikhani * Pages 7-21
    Today, mobile games are used by all segments of the community, and all of them have different sections that need to be written with fonts, design logos and typeface. It should be noted that the use of the Persian fonts will apply its own strengths and weaknesses to the design; therefore, to create a proper design of logos and typeface, along with the attention to the principles of the user interface, the special features of the Persian fonts have also been considered. In this research, which has been conducted through a library and field study among 38 successful mobile games in Iran, and concluded through descriptive-analytic method, the authors concluded that observance of two principles of variable and cadastral design in the design of fonts and the choice of typeface It is important for the Persian fonts. Constant principles include the attention to formalistic and narrative principles in designing fonts and typeface, paying attention to the function of logos and legibility, and the role of informing about the nature of the game, beauty and visual appearance, attention to responsive design principles and observance of cultural and population principles Cognitive And the principle of the variable, which is unique to the Persian fonts, includes the recognition of the visual characteristics of the Persian font, the attention to the weight of the fonts, the identity of the letters, the way of joining, the thickness,
    Keywords: mobile game_user interface design_typeface_font & logo design_Persian fonts
  • Afshin Mohammadi, Afsaneh Mozaffari *, Zahra Kharazi Azar Pages 23-37
    Review : Today, the importance of the media, including public relations, as an organizational media in shaping and guiding public opinion and the flow of political, social, economic events ... is not about anyone, perhaps until recently, the pivotal role played by public relations. It was merely informing of objective and real events. But at present, public relations can become the "media organization" of the navigator and streamer in the community by creating conditions for a passive administrative apparatus. The purpose of this research is to investigate the flow of public relations news in society with the variables such as the transformation of public relations into a media organization, changes in technological developments, the use of expert manpower and the use of journalistic formats. The research is carried out using a survey method. The tool used is a questionnaire. The statistical population of the public relations ministries and organizations based in Tehran is 600, and the sample size is 200. The results of the research show that public relations can play a more active role in streamlining the news with the technological changes that have been made, the formation of public relations with media organizations and the use of journalistic formats.
    Keywords: news streaming, media organization, Public Relations, journalistic templates, technological changes
  • Ali Noori Momrabadi *, Ali Akbar Razmjoo, Hadi Nazari Pages 39-57
    This study is going to compare the News Discourses in Persian British Broadcasting Corporation (BBC) and Voice of America (VOA) Websites' regarding the fifth period of Assembly of Experts for Leadership Election. By this way, the study used the theories such as: Framing Theory, Image making and Discourse. Vandijke's Discourse analysis was the method used in this research. All the news of BBC & VOA's Persian websites Regarding the fifth period of Assembly of Experts for Leadership Election in the time period of one month before and two weeks after the Election day, was the Target Population for this thesis. Next to discourse's exploring 10 news selected of Target Population from each of the BBC's & VOA's Persian websites by the targeted sampling method. The results shown that the news texts of both websites from the viewpoints of words style, persons and organizations cited in the text, other, cites, pre- hypothesizes, presenting and empathies were very close together with these differences that Persian B.B.C's website concentrate on topics like removing candidates from Assembly of Experts for Leadership Election and act with pre-programing method, but VOA's Persian acting after the media stream begins. The discourse's system on news texts of both which following the election jointly with the instant media cover before and after the election were based on these discourses: “Supporting one political party and distorting the another one”and “Bipolarizing the Election” which all these discourses were finally “Against the Islamic Republic of Iran's” discourse
    Keywords: Assembly of Experts, Election, BBC, Voice of America, Discours
  • Amir Khalafi, Datis Khajeheian *, Ali Badizadeh Pages 59-69
    This research investigates application of social platforms for customer engagement, and by using of gamification, presents a framework for value proposition in a platform based customer club. The means for data collection has been deep interviews with two groups of managers and customers. Researchers extracted windows of values for customers and windows of income for the company. Then by proposing a gamified system for motivating customers to operate in the platform, a mechanism of keeping them as loyal customers has been developed. This research contributes theoretically by expansion of media corporate entrepreneurship and also by use of new media engaging properties to lock-in customers. Then by proposing a gamified system for motivating customers to operate in the platform, a mechanism of keeping them as loyal customers has been developed. This research contributes theoretically by expansion of media corporate entrepreneurship and also by use of new media engaging properties to lock-in customers. Then by proposing a gamified system for motivating customers to operate in the platform, a mechanism of keeping them as loyal customers has been developed. This research contributes theoretically by expansion of media corporate entrepreneurship and also by use of new media engaging properties to lock-in customers. Then by proposing a gamified system for motivating customers to operate in the platform, a mechanism of keeping them as loyal customers has been developed. This research contributes theoretically by expansion of media corporate entrepreneurship and also by use of new media engaging properties to lock-in customers.
    Keywords: Media entrepreneurship, Audience engagement, Customer club, Value proposition, Social platform
  • Saber Jafari * Pages 71-86
    this article has been completed based on information gained from the trend sociological study of BBC Persian and VOA Persian degree of trust in their news in the Tabriz city. In this research, target population were in the age range of 15 -34 that all of them were the citizens of Tabriz and all of them were 579694, of which 400 people were selected through. The data were collected by questionnaire then for data analysis SPSS statistical analysis software were used. Based on the results, the trust in the BBC Persian news was medium (ordinary) and the confidence on the VOA Persian news was relatively low. The results of independent sample T-test show that trust in BBC Persian and VOA Persian news is different base on gender of respondents, and the results of pearson correlation test for dependent variable of trust in BBC Persian news show that the variables of the use of external media, the positive evaluation of the performance of the internal media and religiousness are related to this variable and variables of use of the external media and religiousness were related with variable of trust of VOA news. The results of multiple regression analysis showed that among independent variables, the gender of respondents and the use of external and foreign media like BBC Persian and VOA news variables on the trust were recognized.
    Keywords: trust in the news, sex, the use of external media, positive evaluation of the performance the internal media, religiousness
  • Asghar Nemati, Bahram Alishiri *, Taher Roshandel Arbatani, Naser Azad Pages 87-106
    has it. The research project has been based on the use of the Porter Model Five Competitive Forces and by obtaining the votes of experts in the press industry, a pathologic assessment of the current state of the industry in the country, followed by a desirable and indigenous pattern for the development of this industry. To deal with environmental changes. In this research, a qualitative method strategy for responding to research propositions will be used. In the Pathology section of the press industry, using the Delphi method, the opinions of experts in the field are gathered and summed up and used in the formulation and presentation of the desired model of industry transformation using the data theory approach of the foundation. The statistical population of this study is all experts and experts in media management, especially the press industry. The information in this research is gathered through library, deep interview and structured questionnaire. Descriptive and inferential statistics were used to analyze the data using SPSS software. The results in the Department of Pathology of the Industry show that economic problems are the main industrial damage that the press is suffering from, and factors such as cyberspace competitors, political constraints and weaknesses in the human resource education system.
    Keywords: Pathology, Transformational Management, Press Industry, Five Porter Competitive Forces
  • Sina Asareh *, Edris Firoozian, Ahmad Ali Ghane Pages 107-125
    One of the issues in the telegraph policy area is the dissemination of criminal content for public morals. The purpose of this study is to extract and prioritize the effective components of reducing the dissemination of criminal ethical content in general telegraphy. So, in the qualitative paradigm, using the method of deep interviewing, the data were obtained, then analyzed by the method of the analysis of the subject, and 10 components were extracted, which included media education, media education, the growth of the ethics of the good and forbidding the users, the production of content Healthy and technical, the punishment of the perpetrators, the release of the verdict of the perpetrators, the activation of the faithful forces in the telegram, the organization of faithful forces, filtering and the creation of a barrier to negative searches. In the second stage, components were prioritized by Structural-Interpretative Method (ISM) in terms of penetration, impact and dependence. The most important results of the ranking are: the high impact on the growth of the ethics of the affair with the good and forbidding the media, educating the media, and the formation of the faithful forces of the telegram. Other ranking results include finding effective filtering, preventing negative searches, punishing perpetrators, and disseminating verdicts. Part of the research results show that legal and criminal policies in this area are based on cultural infrastructure, so it is impossible to achieve policy objectives without regard to this infrastructure.
    Keywords: content, general ethics, telegram
  • Maryam Hayek * Pages 127-143
    Nowadays, media are one of the most important tools of socialization and culture through the ability to introduce specific social norms and modeling.A meaningful relationship between the cultural patterns of the community and what is shown on the television represents the position of television in guiding the general culture of society. The article seeks to study the components of cultural modeling in the "zenderood" dialogue-driven program. Considering the role of television programs in cultural modeling for audiences as well as the high number of conversational-focused audience, and the high impact of these programs on cultural modeling, this research has provided a vibrant dialogue dialogue program as the most promising program. Isfahan Network has been analyzed.The present study is a quantitative method and the method used is "content analysis.The statistical population of the study is the zenderood program in the second half of the year 95 and the first six months of the year 96.The unit of analysis in this research is "item", and 9 variables and 53 categories in 494 items have been evaluated.Findings show that in the live-talk dialog, in the fields of cheerfulness, film and music, pop music, dialogue, women's social status, and Islamic dress patterns of women.
    Keywords: Cultural Typification , TV Programs, Isfahan Network, zenderood Telecast, &quot, Content Analysis&quot _