فهرست مطالب

نشریه رویکردی نو بر آموزش کودکان
سال دوم شماره 2 (پیاپی 4، تابستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/05/02
  • تعداد عناوین: 10
|
  • پدرام قربانزاده طولارودپایین*، مهدی معینی کیا، افشین عابدی نیا صفحات 1-6
    مقاله حاضر به بررسی رابطه بین درس پژوهی با توسعه حرفه ای معلمان ابتدایی شهرستان تالش می پردازد. این پژوهش کاربردی و روش آن توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمان مقطع ابتدایی شهرستان تالش، به تعداد 768 نفر بود. لذا یک گروه 74 نفری از معلمان به صورت تصادفی انتخاب گردید و پرسشنامه در بین آنها توزیع شد. در انتخاب معلمان از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم استفاده گردید. در این پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته توسعه حرفه ای در 23 سوال در قالب پنج مولفه (مدیریت کلاسداری، توانایی برقراری ارتباط با دانش آموزان، برنامه ریزی درسی،تعهد سازمانی و فاوای آموزشی) با مقیاس پنج درجه ای لیکرت (کاملا موافقم تا کاملا مخالفم) استفاده شد. ضریب پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ 89/0= α برآورد گردید که معنادار بود. جهت سنجش روایی پرسشنامه ها از روایی محتوایی استفاده گردید. تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از این پژوهش با استفاده از نرم افزار آماری Spss در دو سطح توصیفی و استنباطی انجام شد. یافته ها نشان بین درس پژوهی و مولفه های توسعه حرفه ای، رابطه مثبت و معناداری وجود داشت.
    کلیدواژگان: درس پژوهی، توسعه حرفهای، معلمان
  • فائزه هدایت*، صغری صادق زاده صفحات 7-21

    روش پژوهش حاضر تحقیق توصیفی از نوع همبستگی و جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان دختر مدارس شهرستان مشکین شهر بود که 200 نفر نمونه انتخاب شد و سپس جهت انتخاب نمونه از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای تصادفی استفاده شد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه ارتباط با مدرسه پناغی، پرسشنامه بهزیستی تحصیلی پیترینن و همکاران، پرسشنامه هیجانات تحصیلی پکران و همکاران و پرسشنامه تاب آوری تحصیلی سامویلز استفاده شد و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از همبستگی پیرسونو رگرسیون چند گانه با نرم افزار spss و مدل معادلات ساختاری با نرم افزار لیزرل و ایموس استفاده شد. نتایج آزمون همبستگی نشان داد که بین ارتباط با مدرسه، بهزیستی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی با هیجانات تحصیلی رابطه معناداری وجود دارد. نتایج آزمون رگرسیون چندگانه نیز نشان داد که ارتباط با مدرسه، بهزیستی تحصیلی و سرزندگی تحصیلی 41/4درصد کل واریانس متغیر هیجانات تحصیلی را تبیین می کنند و از بین متغیرها، متغیر بهزیستی تحصیلی با مقدار بتای 696/. بیش از سایر متغیرها قدرت تبیین کنندگی متغیر هیجانات تحصیلی را دارد اما ارتباط با مدرسه و سرزندگی تحصیلی قدرت پیش بینی هیجانات تحصیلی دانش آموزان را ندارند. مدل معادلات ساختاری نیز معنادار بود و برازش مطلوبی داشت.

    کلیدواژگان: ارتباط با مدرسه، بهزیستی تحصیلی، سرزندگی تحصیلی، هیجانات تحصیلی
  • رضا عزیزان، الهام شفیعی*، سمیرا منصوری راد صفحات 22-33

    اختلالات اضطرابی از شایع ترین اختلالات روانی و عاطفی در بین کودکان است و می تواند روند زندگی عادی و عملکرد تحصیلی و روابط دوستانه آنها را مختل نماید . هدف پژوهش حاضر بررسی اثربخشی برنامه پویانمایی با رویکرد شناختی رفتاری بر کاهش علایم اضطراب کودکان 7 تا 8 سال بود. پژوهش حاضر یک مطالعه تک آزمودنی بود که در آن برای شرکت کنندگان از طرح A-B-A استفاده شده است. در این مطالعه 3 کودک دبستانی دارای علایم اضطراب شرکت داشتند. طرح درمانی شامل 12 جلسه اجرای برنامه پویانمایی بود که برای هریک از شرکت کنندگان به صورت انفرادی برگزار شد و اندازه گیری های چندگانه شامل پیش آزمون، پس آزمون و سه دوره پیگیری انجام شد. برای سنجش علایم اضطراب از مقیاس اضطراب کودکان اسپنس (نسخه والدین) (1999) استفاده شد. داده های جمع آوری شده با تجزیه و تحلیل نمودار تحلیل گردید. با توجه به نتایج پژوهش حاضر می توان نتیجه گرفت که برنامه پویانمایی در کاهش علایم اضطراب کودکان موثر بوده است.

    کلیدواژگان: برنامه پویانمایی، علائم اضطراب، مطالعه موردی
  • امیر فلاحی*، خدیجه جاسمی صفحات 34-41

    پژوهش حاضر باهدف بررسی رابطه بین یادگیری خود راهبر با یادگیری الکترونیکی دانشجویان در دوران اپیدمی ویروس کرونا انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانشجویان گروه علوم تربیتی دانشگاه پیام نور کرمانشاه می باشد که حجم نمونه در این پژوهش 226 نفر بوده و برای گزینش آن ها از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه یادگیری خودراهبر فیشر و همکاران (2001) و پرسشنامه استاندارد آمادگی یادگیری الکترونیکی واتنیز (2004) بودند. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی برای پی بردن به میزان مشارکت گروه های مختلف تحصیلی وزنان و مردان و آمار استنباطی ضریب همبستگی پیرسون، آزمون تی و تحلیل واریانس استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان داد که بین یادگیری خود راهبر و یادگیری الکترونیکی رابطه معنی داری وجود دارد. در ادامه نتایج پژوهش نشان داد که میزان یادگیری خود راهبر در میان گروه زنان و مردان و همچنین در گروه های مختلف تحصیلی جامعه ی ما تفاوت معنی داری ندارد.

    کلیدواژگان: یادگیری خود راهبر، یادگیری الکترونیکی، دانشجویان، ویروس کرونا، یادگیری
  • زینب شفیعی، فاطمه حسین پور*، سیف الله فضل الهی قمشی صفحات 42-52

    هدف بررسی رابطه دین داری با خودباوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بود و روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری 4830 نفر دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و نمونه آماری 328 نفر بودند که بر اساس جدول مورگان و کرجسی به شیوه ی تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از دو پرسشنامه ی استاندارد خودباوری سیوندی (1392) و دین داری کلارک و استارک (1965)، به ترتیب با پایایی 0/92 و 0/94 بر اساس آلفای کرونباخ برآورد شد. تجزیه و تحلیل توصیفی و استنباطی داده ها در حد آزمون کولموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه و آزمون z فیشر، در قالب نرم افزار spss نشان داد: بین دین داری با خودباوری به میزان (0/822)r = رابطه وجود دارد. بین دین داری با خودباوری دانشجویان ازنظر جنسیت و تاهل تفاوتی وجود ندارد؛ همچنین شدت همبستگی دین داری و خودباوری در بین رشته های مختلف متفاوت نیست. انجام تحلیل رگرسیون نیز نشان می دهد که بین مولفه های دین داری با خودباوری نیز رابطه وجود دارد و مولفه پیامدی و عاطفی بیشترین تاثیر را بر خودباوری دارند؛ بنابراین دین داری پیش بینی کننده مناسبی برای بالا بردن خودباوری دانشجویان است.

    کلیدواژگان: دین داری، خودباوری، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان
  • محمد حنیف جدگال، رامین تفضلی*، محمدصادق حسینی صفحات 53-60
    نیروی انسانی، یکی از شاخصهای اساسی موفقیت، تداوم و محقق شدن اهداف و آرمانهای سازمانهاست. درنتیجه هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی رابطه ابتکار شخصی و جهت گیری مذهبی با عملکرد شغلی بین دبیران مقطع متوسطه منطقه دشتیاری بود.  روش تحقیق، توصیفی و طرح پژوهشی همبستگی است. جامعه ی آماری پژوهش شامل کلیه دبیران مقطع متوسطه منطقه دشتیاری بود که  تعداد 200 نفر می باشد. با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای، 131نفر به عنوان نمونه ی آماری انتخاب گردیده و پرسشنامه های پژوهش بین آنان توزیع شد. ابزار جمع آوری اطلاعات سه پرسشنامه ی ایتکار شخصی (چک،1998)، جهت گیری مذهبی (آلپورت،1968) و عملکرد شغلی (پترسون،1963) بود که بر اساس مقیاس پنج درجه ای لیکرت تدوین شدند. داده های تحقیق پس از جمع آوری با استفاده از نرم افزارهای آماری SPSS22 و از طریق ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه تحلیل شدند. نتایج نشان داد که بین ابتکار شخصی با عملکرد شعلی در دبیران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. بین  جهت گیری مذهبی درونی  با عملکرد شعلی در دبیران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. همچنین مشخص شد که مولفه های ابتکار شخصی و جهت گیری مذهبی توان پیش بینی عملکرد شعلی در دبیران را دارند.
    کلیدواژگان: ابتکار شخصی، جهت گیری مذهبی، عملکرد شغلی، دبیران دشتیاری
  • عباس اناری نژاد، زهرا حاتمی آبادشاپوری*، حانیه حاتمی آبادشاپوری صفحات 61-71
    مقاله حاضر با هدف بررسی ویژگی های خلاقانه استادان دانشگاه فرهنگیان و میزان استفاده آنها از روش های تدریس خلاق از دیدگاه دانشجویان رشته آموزش ابتدایی انجام گرفت. این مطالعه یک بررسی توصیفی- پیمایشی است که روی جامعه آماری دانشجومعلمان کارشناسی پیوسته رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان فارس در نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398 انجام گردید. نمونه آماری مورد مطالعه بر اساس جدول مورگان و با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی به تعداد 210 نفر از دانشجومعلمان انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. ابزار مورد استفاده در این مطالعه، پرسشنامه اصول و ویژگیهای تدریس خلاق بود که روایی و پایایی آن مورد تایید قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و استنباطی استفاده گردید. نتایج به دست آمده حاکی از آن بود که: 1) از بین ویژگی های خلاقانه اساتید دانشگاه فرهنگیان، «توانایی برقراری ارتباط صمیمانه با دانشجویان» و «باور داشتن قابلیت علمی دانشجویان» به ترتیب بالاترین و پایین ترین رتبه را از دید دانشجومعلمان دارند، 2) میزان استفاده اساتید دانشگاه فرهنگیان از روش های تدریس خلاق به طور معنی داری در حد قابل قبول است اما با سطح مطلوب فاصله دارد، 3) بین ویژگی های خلاقانه اساتید دانشگاه فرهنگیان از دید دانشجومعلمان دختر و پسر تفاوت معنی داری وجود دارد.
    کلیدواژگان: ویژگی های خلاقانه، روشهای تدریس خلاق، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان
  • مهدی همتی علمدارلو*، محمد رضا قلی پور صفحات 72-75
    امروزه بازی کودکان پدیده ای است که به طور جدی توجه تعلیم و تربیت و متخصصین این رشته و روان شناسان ، مربیان و والدین را جلب کرده است.به شکلی که بخش عظیمی از تحقیقات و فعالیت های متخصصین بر روی بازی کودکان متمرکز است. از طرفی دست اندر کاران امر آموزش پیوسته به دنبال تولید و استفاده از روش های فعال و نوین تدریس بوده اند. در پژوهش حاضر تاثیر روش های تدریس مبتنی بر بازی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مورد مطالعه قرار میگیرد.که از روش توصیفی_تحلیلی استفاده شده است. اطلاعات موردنیاز برای تنظیم این پژوهش از طریق اسناد و مدارک کتاب خانه ها و گزارشات تحقیقی جمع آوری شده است. نتایج پژوهش حاکی از آن است که استفاده از بازی های متناسب با شرایط رشد شناختی کودک موجب پرورش روح همکاری و همیاری در میان کودکان، بروز فضایل اخلاقی سازنده در کودکان ،احساس استقلال و سربلندی،یادگیری بهتر مطالب درسی ،انجام تکالیف آموزشی،رشد جسمانی و عاطفی و ذهنی کودکان ،رشد خلاقیت کودکان و برقراری رابطه بهتر با دیگران،ثبات شخصیت،مسئولیت های کودکان در اجتماع آینده میگردد. لذا به مربیان و آموزگاران محترم توصیه میگردد از توجه به بازی های آموزشی غافل نشوند.
    کلیدواژگان: بازی، روش تدریس، پیشرفت تحصیلی، دانش آموز
  • مسعود کریمی وردنجانی* صفحات 76-91
    جامعه، از خانواده ها تشکیل یافته است ؛ از این رو سرنوشت جامعه، با سرنوشت خانواده، در پیوند است. بدون شک اگر زوجین در روش های ارتباطی مهارت داشته باشند ، می توانند خیلی از مسایل زندگی را حل کنند و از زندگی لذت ببرند و سازگاری بیشتری داشته باشند. قرآن کتاب هدایت است و کارکرد اصلی اش هدایت مردمان به سوی کمال است. این کارکرد قرآن و نیز سایر آموزه های دین اسلام ویژه مومنان نیست ، زیرا قرآن و آموزه های اسلام برای هدایت عموم مردمان است. بنابراین در بهره گیری از آموزه های دینی و کتاب قرآن و اثر گذاری آن تفاوتی میان مسلمان و پرهیزگار و غیر مسلمان نیست. اسلام تمام جنبه های زندگی اجتماعی انسان را مورد بررسی دقیق قرار داده است و دستورات آن میتواند راهگشای مشکلات انسان در جوامع مدرن باشد. نظر به اهمیت روابط اجتماعی و آموزش مهارت های ارتباطی برای آماده سازی افراد جهت رویارویی با دیگران و موقعیت های دشوار خصوصا در بطن خانواده ، بر آن شدیم تا با تدوین مقاله ی مروری و مطالعه تحقیقات صورت گرفته در مورد الگوهای ارتباطی سالم وناسالم در خانواده از رویکردهای روانشناسی بپردازیم.
    کلیدواژگان: الگوهای ارتباطی سالم و ناسالم، رویکردهای روانشناسی، آموزه های اسلام
  • مسعود کریمی وردنجانی* صفحات 92-108

    امروزه شادی به عنوان یک معیار اصلی در تشخیص سلامت روانی محسوب می شودشادی و نشاط از مهمترین نیازهای روانی بشر و نیز عاملی برای رشد و موفقیت است و به دلیل تاثیرات عمده ای که بر زندگی افراد دارد، همواره مورد توجه بوده است.آدمی از دیرباز به دنبال این بوده که چگونه می تواند بهتر زندگی کند، چه چیزی بیشتر رضایتش را فراهم میکند و با چه سازوکارهایی می تواند از زندگی در این دنیا لذت ببرد(دیکی ، 1999).علوم روانشناختی به عنوان یکی از شاخه های اصلی علوم انسانی در صورتی می تواند کارآیی خود را نشان دهد که بتواند با نظریه های فرهنگی و بومی به سوالات اساسی در رابطه با مسایل روانی مردم کشورمان پاسخ گوید و در رشد و ارتقای فرهنگی، معنوی و روانی مردم این مرزو بوم کارا و موثر باشد. مسایل روانشناختی مردم جدا از مسایل فرهنگی، وضعیت اقتصادی سیاسی، باورهای مذهبی آنان نمی تواند، مطالعه شود . با توجه به اینکه بومی سازی علوم روانشناختی و رفتاری یکی از اصول مهم در حوزه ی علم و دانش است ، تدوین گر این مقاله در صدد است تا مبانی و اصول نشاط و شادمانی را در آموزه های دین مبین اسلام را مرور کرده و خلاصه ای از آن را به رشته ی تحریر در آورد.

    کلیدواژگان: الگوی شادی، دین اسلام، رویکردهای روانشناسی
|
  • Pedram Ghorbanzadeh *, Mehdi Moeinikia, Afshin Abedinia Pages 1-6
    The present article examines the relationship between study and professional development of primary school teachers in Talesh city. This applied research and its method are descriptive correlations. The statistical population of this study included all primary school teachers in Talesh city, 768 people. Therefore, a group of 74 teachers was randomly selected and a questionnaire was distributed among them. In the selection of teachers, stratified random sampling method was used in proportion to the volume. In this study, the researcher developed a professional development questionnaire in 23 questions in the form of five components (classroom management, ability to communicate with students, curriculum planning, organizational commitment and educational ICT) with a five-point Likert scale (I totally agree ) used. The reliability coefficient of the questionnaire was estimated through Cronbach's alpha = 0.89, which was significant. Content validity was used to measure the validity of the questionnaires. The analysis of the results of this study was performed using Spss statistical software at both descriptive and inferential levels. Findings showed that there was a positive and significant relationship between academic studies and components of professional development.
    Keywords: Study, vocational development, Teachers
  • Faezeh Hedayat *, Sogra Sadegzade Pages 7-21

    The relationship between the connect with school and academic well-being with academic emotions through mediating academic buoyancy among studentsThe methodology employed in this study is of descriptive and the statistical population consisted of all female students of Meshkin Shahr city. 200 students were selected. The sampling method of research was multi-stage cluster sampling. To collect data from the Panagi connect with School Questionnaire, Pietrinen et al. Academic Well-being Questionnaire, Pekran et al. Academic emotions Questionnaire, and the Hosseinchary and dehganizadeh Academic buoyancy Questionnaire. for data analysis were used Pearson correlation and multip- regression with Spss software and Structural equations with Liserel and amos softwares. The results of correlation test showed that there is a significant relationship between connect with school, academic well-being and academic buoyancy with academic emotions. The results of multiple regression test also showed that relationship with connect with school, academic well-being and academic buoyancy explained 41/4 of the total variance of academic emotions and among the variables, academic well-being with beta value of 0.696. Above all other variables have the variable explanatory power of academic emotions but the relationship with connect with school and academic buoyancy do not have the ability to predict students' academic emotins. Structural equation modeling also was significant.

    Keywords: connect with school, academic well-being, Academic Buoyancy, Academic Emotions
  • Reza Azizan, Elham Shafiee *, Samira Mansouri-Rad Pages 22-33

    Anxiety disorders are the most common psychological and emotional disorders in children. Anxiety disorder can disrupt the routine life, school performance and friendly relationship. The purpose of the present study was to evaluate the effectiveness of animation program with cognitive behavior approach on anxiety symptoms of children with 7 or 8 years old. The present study was a single subject design using A-B-A for participants. 3 primary school children with anxiety symptoms participated in this study. The treatment plan was consisted of 12 secessions implementing animation program that each participant received the program individually. Multiple measurements were done at pre-test, during the treatment and post-test. The instrument of the present study was the Spence Children’s Anxiety Scale (SCAS) (1999). The gathered data were analyzed with chart analysis. According to the results of the present study include that animation program was affective on reducing the anxiety symptom of the primary school children.

    Keywords: animation program, Anxiety Symptoms, case study
  • Amir Fallahi *, Khadijeh Jasemi Pages 34-41

    The aim of this study was to investigate the relationship between leader self-learning and e-learning of students during the coronavirus epidemic. The statistical population of this study includes all students of the Department of Educational Sciences of Payame Noor University of Kermanshah. The sample size in this study was 226 people and a simple random sampling method was used to select them. Data collection tools were a self-study questionnaire for Fisher et al. (2001) and a standard electronic e-learning readiness questionnaire Vatniz (2004). Descriptive statistics were used to analyze the data to determine the degree of participation of different educational groups of men and women and inferential statistics of Pearson correlation coefficient, T-test and analysis of variance. The results showed that there was a significant relationship between self-learning and e-learning. The results of the study showed that the level of self-learning of the leader is not significantly different between men and women as well as in different educational groups in our society.

    Keywords: Leadership Learning, E-learning, Students, Coronavirus, Learning
  • Zeinab Shafiee, Fatemeh Hosseinpoor *, Seifollah Fazlollahi Pages 42-52

    The purpose of this study was to investigate the relationship between religiosity and students' self-esteem in Islamic Azad University of Qom Branch. The statistical population consisted of 4830 undergraduate students of Islamic Azad University of Qom Branch and 328 students who were selected by stratified random sampling based on Morgan and Krejcie table. To collect data, two standard questionnaires of self-esteem by Sidney (2013) and Clark and Stark Religion Questionnaire (1965) were estimated with Cronbach's alpha reliability of 0.92 and 0.94, respectively. Descriptive and inferential analysis of data at the level of Kolmogorov-Smirnov test, Pearson correlation coefficient, multiple regression and Z Fisher test in the form of spss software showed: There is a relationship between religiosity and self-esteem (r = 0.822). . There is no difference between religiosity and students' self-esteem in terms of gender and marriage; also, the intensity of the relationship between religiosity and self-esteem is not different between different disciplines. Regression analysis also shows that there is a relationship between the components of religiosity and self-esteem and the affective and affective factors have the most effect on self-esteem; therefore, religiosity is a good predictor of students' self-esteem.

    Keywords: Religion, Self-esteem, Islamic Azad University, Students
  • Mohammad Hanif Jedgal, Ramin Tafazli *, Mohammad Sadegh Hosseini Pages 53-60
    Manpower is one of the basic indicators of success, continuity and realization of the goals and aspirations of organizations. As a result, the aim of this study was to investigate the relationship between personal initiative and religious orientation with job performance among high school teachers in Dashtiari region. The research method is descriptive and the research design is correlational. The statistical population of the study included all high school teachers in Dashtiari region, which is 200 people. Using the stratified random sampling method, 131 people were selected as statistical samples and research questionnaires were distributed among them. Data collection tools were three personal itecar questionnaires (Czech, 1998), religious orientation (Allport, 1968), and job performance (Peterson, 1963), which were developed on a five-point Likert scale. After collection, the research data were analyzed using SPSS22 statistical software and Pearson correlation coefficient and multiple regression. The results showed that there was a positive and significant relationship between personal initiative and flame performance in teachers. There is a positive and significant relationship between internal religious orientation and flame performance in teachers. It was also found that the components of personal initiative and religious orientation have the ability to predict flame performance in teachers.
    Keywords: Personal initiative, Religious orientation, job performance, Dashtiari teachers
  • Abbas Anarinejad, Zahra Hatami Abad Shapouri *, Haniyeh Hatami Abad Shapoori Pages 61-71
    The present article was conducted with the aim of examining the creative characteristics of Farhangian University professors and their use of creative teaching methods from the perspective of primary school students. This study is a descriptive-survey study conducted on the statistical population of undergraduate and graduate students in the field of primary education at Farhangian University of Fars Province in the first semester of the 2009-2010 academic year. The statistical sample was selected and studied based on Morgan's table using random stratified sampling method for 210 students and teachers. The instrument used in this study was the Questionnaire of Creative Teaching Principles and Features, the validity and reliability of which were confirmed. Descriptive and inferential statistics were used to analyze the data. The results showed that: 1) Among the creative characteristics of Farhangian University professors, "ability to communicate sincerely with students" and "believing in students' scientific ability" have the highest and lowest rank in terms of students and teachers, respectively. (2) The use of creative teaching methods by Farhangian University professors is significantly acceptable but far from the desired level. 3) There is a significant difference between the creative characteristics of Farhangian University professors from the point of view of male and female students. There is.
    Keywords: Creative Features, Creative Teaching Methods, Elementary Education, Farhangian University
  • Mehdi Hemmati Alamdarloo *, Mohammad Reza Gholipour Pages 72-75
    Today, children's play is a phenomenon that has seriously attracted the attention of educators and specialists in this field and psychologists, educators and parents. In such a way that a large part of research and activities of specialists is focused on children's play. On the other hand, those involved in continuing education have been looking to produce and use active and new teaching methods. In the present study, the effect of game-based teaching methods on students' academic achievement is studied. Descriptive-analytical method has been used. The information needed to compile this research has been collected through library documents and research reports. The results of the study indicate that the use of games appropriate to the child's cognitive development conditions fosters a spirit of cooperation and collaboration among children, the emergence of constructive moral virtues in children, a sense of independence and pride, better learning curriculum, educational tasks, physical development. And children's emotional and mental development of children's creativity and better relationships with others, personality stability, children's responsibilities in the future community. Therefore, respected educators and teachers are advised not to neglect to pay attention to educational games.
    Keywords: Games, teaching methods, academic achievement, Student
  • Masud Karimi Vardanjani * Pages 76-91
    Society is made up of families; therefore, the destiny of society is linked to the destiny of the family. Undoubtedly, if couples are proficient in communication techniques, they can solve many of life's problems and enjoy life and be more adaptable. The Qur'an is the book of guidance, and its main function is to guide people to perfection. This function of the Qur'an, as well as other teachings of Islam, is not specific to believers, because the Qur'an and the teachings of Islam are for the guidance of the general public. Therefore, there is no difference between a Muslim and a pious and non-Muslim in using religious teachings and the Qur'an. Islam has carefully studied all aspects of human social life, and its precepts can solve human problems in modern societies. Due to the importance of social relationships and teaching communication skills to prepare people to face others and difficult situations, especially in the family, we decided to compile a review article and study the research on healthy and unhealthy communication patterns in the family from Let's look at psychological approaches.
    Keywords: Healthy, unhealthy couples communication patterns, Psychological approaches, The teachings of Islam
  • Masud Karimi Vardanjani * Pages 92-108

    Happiness is now considered a key criterion for diagnosing mental health. Happiness is one of the most important psychological needs of human beings, as well as a factor for growth and success, and has always been considered due to its major impact on people's lives. He sought to see how he could live better, what would satisfy him most, and with what mechanisms he could enjoy life in this world (Dickey, 1999).Psychological sciences, as one of the main branches of humanities, can be effective if it can answer the basic questions related to the psychological issues of the people of our country with cultural and indigenous theories and in cultural, spiritual and psychological development. The people of this region are efficient and effective. The psychological problems of the people cannot be studied apart from the cultural issues, the economic and political situation, their religious beliefs. Given that the localization of psychological and behavioral sciences is one of the important principles in the field of science and knowledge, the author of this article wants to review the basics of happiness in the teachings of Islam and psychological approaches.

    Keywords: The pattern of happiness, the religion of Islam, the psychological approaches