فهرست مطالب

پژوهش های مدیریت انتظامی - سال شانزدهم شماره 3 (پاییز 1400)

نشریه پژوهش های مدیریت انتظامی
سال شانزدهم شماره 3 (پاییز 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/09/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • مریم برادران، محمد کریمی *، سید سعید کشفی صفحات 9-29
    زمینه و هدف

    ارتقای مهارت‌های مدیران در سازمان‌ها، درواقع یکی از راه‌های اصولی برای جهت بخشیدن به تحقق اهداف سازمان است. بهره‌مند بودن سازمان‌هایی چون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از مدیران لایق و کارآمد می‌تواند ضامن امنیت مردم جامعه باشد. از این رو پژوهش حاضر با هدف اعتباریابی الگوی ارتقای مهارت‌های مدیران مجتمع‌های آموزشی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر رویکرد، کمی از نوع پیمایشی است. ابزار پژوهش، پرسش نامه محقق ساخته بود. جامعه آماری پژوهش، کارکنان مجتمع‌های مراکز آموزشی ناجا به تعداد 214 نفر بودند که به روش تصادفی طبقه‌ای متناسب با حجم و با استفاده از فرمول کوکران، تعداد 176 نفر انتخاب شدند. برای تحلیل داده ها نیز از آزمون های معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار «ایموس» استفاده شد.

    یافته‌ها

    در تحلیل یافته‌ها، مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های عمومی، مهارت روان‌شناختی، خودشناسی، مهارت توانمندسازی کارکنان، مهارت‌های محیطی مدیران دارای مقدار معنی‌داری است. رتبه بندی مهارت ها نشان داد؛ مهارت توانمندسازی کارکنان در رتبه اول و مهارت‌ روان‌شناختی در رتبه آخر قرار دارد.

    نتیجه گیری

    با توجه به یافته‌های پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که مسیولین امر به منظور ارتقای مهارت های مدیران مجتمع های آموزشی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران لازم است نسبت به اجرایی نمودن راهکارهای شناسایی شده در این پژوهش اهتمام بیشتری داشته باشند.

    کلیدواژگان: مهارت، مدیران، شایستگی، آموزش، مهارت های ارتباطی
  • جعفر محمدی برزگر صفحات 31-60
    زمینه و هدف

    مرور نظام‌مند نشریات به مدیران آن ها کمک می‌کند که با آگاهی از وضعیت نشریه، اطلاعات لازم را در خصوص نقاط ضعف و قوت نشریه به دست آورند. هدف این پژوهش، مرور نظام‌مند مقالات منتشرشده فصلنامه پژوهش‌های مدیریت انتظامی طی دوره پنج‌ساله 1399-1395 است.

    روش

    این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی است که با رویکرد مرور نظام‌مند به بررسی نشریه پژوهش‌های مدیریت انتظامی پرداخته است. جامعه آماری پژوهش شامل تمامی مقالات منتشرشده در مجله طی سال‌های 1395 تا 1399 به تعداد 149 مقاله است که همه آن‌ها به‌عنوان نمونه آماری انتخاب شد. داده‌های پژوهش با به‌کارگیری نسخه‌های الکترونیکی نشریه، گردآوری و با استفاده از نرم افزار اکسل مورد تجزیه‌وتحلیل آماری قرار گرفته است.

    یافته‌ها

    داده‌ها نشان می‌دهد در پنج سال مورد بررسی، تعداد 149 مقاله با مشارکت 421 نویسنده منتشر شده است. از نظر جنسیتی 94% نویسندگان را مردان و 6% را زنان تشکیل داده‌اند. بیشترین فراوانی نویسندگان مقالات از نظر رتبه علمی مربوط به استادیاران و بالاترین فراوانی سازمانی از دانشگاه علوم انتظامی امین، علامه طباطبایی و آزاد اسلامی است و مقالات بیرون از سازمان با 42% بیشترین حجم مقالات منتشره را دارد. بیشترین فراوانی مشارکت گروهی نویسندگان مربوط به مقالات دونفره با 45 و سه‌نفره با 44 عنوان است. 47% نویسندگان از روش تحقیق کمی و 32% از روش کیفی استفاده کرده‌اند. بیشترین فراوانی ارجاعات به منابع فارسی با 61% و منابع انگلیسی با 39% بوده و مهم‌ترین ابزار جمع‌آوری داده‌ها پرسش نامه است.

    نتیجه‌گیری

    مرور نظام‌مند فصلنامه پژوهش‌های مدیریت انتظامی نشان می‌دهد، این نشریه تا حدود زیادی در شاخص‌های استاندارد بررسی نشریات وضعیت نسبتا مناسبی مطلوبی را دارد، اما با توجه به استانداردهای جدید وزارت علوم در تعدادی از شاخص‌ها باید تقویت شود.

    کلیدواژگان: نشریه علمی، مرور نظام مند، فصلنامه، مدیریت انتظامی، منابع مقالات
  • رضا اظهری، یوسف محمدی مقدم * صفحات 61-84
    زمینه و هدف

    یکی از ابزارهای اثربخش منابع انسانی، توجه به مدیریت استعداد است که با ایجاد سازوکار مناسب، یک تعهد دو سویه بین مدیریت و سازمان به وجود می‌آورد که ممکن است منجربه بهبود کیفیت خدمات انتظامی شود. بنابراین هدف پژوهش حاضر بررسی نقش مدیریت استعداد بر کیفیت خدمات انتظامی در شهرستان کرج است.

    روش

    پژوهش حاضر به لحاظ هدف، کاربردی و از نظر ماهیت در زمره تحقیقات توصیفی - همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش افسران ارشد و روسای کلانتری‌های شهرستان کرج دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد به تعداد 146 نفر بودند که از میان آن‌ها و با استفاده از جدول مورگان به‌صورت تصادفی ساده، 106 نفر انتخاب شد. برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از آزمون‌های آماری ضریب همبستگی و رگرسیون استفاده شد.

    یافته‌ها

    یافته‌ها نشان داد در متغیر مدیریت استعداد، بالاترین میانگین مربوط به حفظ و نگهداری استعداد و انتخاب استعداد و بیشترین میانگین در بعد کیفیت خدمات، مربوط به شاخص‌های اطمینان‌پذیری و شواهد فیزیکی ملموس است. همچنین نتایج یافته ها نشان داد ابعاد مدیریت استعداد به طور معناداری باعث ارتقا کیفیت خدمات انتظامی می شود (05/0 ˂ P).

    نتیجه‌گیری:

    برآیند یافته های پژوهش حاکی از ضرورت کشف استعدادهای موجود در فرماندهی انتظامی شهرستان کرج و استفاده بهینه از آن ها برای ارایه خدمات مطلوب به شهروندان می باشد.

    کلیدواژگان: مدیریت استعداد، جذب استعداد، انتخاب استعداد، به کارگیری استعداد، کیفیت، خدمات انتظامی
  • اصغر وثوقی اصل*، طاها عشایری، فاطمه نامیان صفحات 85-109
    زمینه و هدف

    عملکرد شغلی، کنشی سازمانی و نهادی است و به مفهوم بازدهی و اثربخشی یا برآیند شغلی در یک سازمان اطلاق می‌شود. عملکرد شغلی سازمانی تحت تاثیر هنجار شغلی، سرمایه درون و برون گروهی، اعتماد سازمانی و روابط اجتماعی در یک مجموعه قرار می گیرد و آثار آن خلاقیت، نوآوری و شکوفایی سازمانی است. بر این اساس، هدف پژوهش حاضر، تبیین عوامل موثر بر عملکرد شغلی کارکنان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است.

    روش

    شیوه اجرای پژوهش فراتحلیل - کمی است. هدف این روش، انسجام‌بخشی، مرور نظام‌مند و یکدست‌سازی مطالعات انجام شده در یک حوزه معین پژوهشی است. جامعه آماری آن 43 پژوهش است که 32 نمونه سند پژوهشی با هدف ترکیب و شناسایی میزان تاثیر آن انتخاب شدند.

    یافته‌ها

    یافته‌های تحلیلی پژوهش حاکی از این است که عملکرد شغلی کارکنان ناجا به‌عنوان متغیر وابسته اصلی تاثیرپذیر از عوامل سازمانی، اخلاقی، شغلی، روانی، سرمایه اجتماعی است و درمجموع این متغیرها توانسته‌اند (297/0=Effect size، 485/13 = Z و 000/0= sig) عملکرد شغلی کارکنان ناجا را تبیین کنند.

    نتیجه‌گیری

    باتوجه به یافته های به دست آمده می توان چنین استنباط کرد که ارتقای عملکرد شغلی کارکنان و نیروی انسانی در نیروی انتظامی تحت تاثیر شش مولفه بیان شده می‌تواند به بهبود و توسعه مجموعه نهادی پلیس کمک کند.

    کلیدواژگان: عملکرد شغلی، سرمایه اجتماعی، نیروی انتظامی، عدالت شغلی، اعتماد سازمانی
  • اختر خوش نواز*، غلامرضا معمارزاده طهران، سید مهدی الوانی، ناصر حمیدی صفحات 111-138
    زمینه و هدف

    پژوهش حاضر با هدف بررسی قابلیت های جانشینی رهبری در انجام ماموریت‌های سازمانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران انجام شد تا مشخص کند کدام ماموریت توسط جانشین‌های رهبری قابلیت اجرایی در ناجا را دارد. جانشین‌های رهبری، با عواملی نظیر ویژگی فردی، شغلی، سازمانی و ارزشی مشخص می‌شود که لزوم رهبری را در بسیاری از شرایط غیرضروری می‌سازند.

    روش

    روش پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از حیث ماهیت داده‌ها، کمی است. جامعه آماری پژوهش شامل خبرگان و مدیران و کارشناسان ستادی نیروی انتظامی است و نمونه آماری آن مشتمل بر 7 نفر از خبرگان سازمانی و 54 نفر از مدیران ستادی و 200 نفر از کارشناسان ستادی نیروی انتظامی است که به‌شیوه نمونه‌گیری ساده و در دسترس انتخاب شدند. برای گردآوری داده‌ها از پرسش نامه محقق ساخته که روایی صوری و محتوایی آن توسط خبرگان تایید و ضریب آلفای کرونباخ آن نیز 85/0 بود استفاده شد. همچنین برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از آزمون های تی تک نمونه ای و تی مستقل استفاده شد.

    یافته‌ها

    انجام این پژوهش، نشان داد ویژگی ارزشی می‌تواند به‌عنوان جانشین رهبری در تمام ماموریت‌های ناجا مورد توجه قرار گیرد؛ اما ویژگی فردی برای هیچ کدام از ماموریت‌ها به‌عنوان جانشین رهبری نمی‌تواند ایفای نقش کند. همچنین نتایج نشان داد در حوزه های مورد بررسی بین وضع موجود و مطلوب تفاوت معناداری وجود ندارد (05/0 < p).

    نتیجه گیری

    در راستای نتایج بدست آمده پیشنهاد می شود دوره ها و کارگاه های تخصصی ارتقای خلاقیت و خودشکوفایی برای توانمندسازی کارکنان برگزار شود تا ابعاد مختلف جانشین رهبری در سازمان تحقیق یابد.

    کلیدواژگان: رهبری، جانشین های رهبری، ماموریت، سازمان، نیروی انتظامی
  • قدیر بخشی جغناب * صفحات 139-172
    زمینه و هدف

     برقراری امنیت پایدار از طریق همکاری مردم با پلیس میسر است و در این همکاری، نحوه ارتباط، عملکرد و رفتار مناسب و موثر پلیس با شهروندان، نقش اساسی را ایفا می‌کند؛ بنابراین شناسایی علمی و ارایه الگوی عملی راهکارهای تحول در ارتباط و رفتار کارکنان کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی به‌عنوان هدف اصلی این پژوهش، می‌تواند در این زمینه یاری گر سازمان پلیس باشد.

    روش

     این پژوهش، از نظر روش از نوع ترکیبی (کیفی- کمی) است. به‌منظور تایید مولفه‌های احصا شده و سنجش روایی و اعتبار الگو، پرسش نامه محقق ساخته‌ای تنظیم و از داده‌های گردآوری‌شده برای تحلیل عاملی تاییدی بهره‌برداری شد. جامعه آماری، شامل صاحب‌نظران، فرماندهان و روسای پلیس پیشگیری و کلانتری‌های فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران است. در مرحله اول، تعداد 35 نفر و در مرحله تعیین روایی، 70 نفر کارشناس و متخصص به‌صورت روش هدفمند به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. برای حصول اطمینان از اعتبار پرسش نامه، از اعتبار محتوایی و برای سنجش پایایی مقیاس‌های مورداستفاده، از روش ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد.

    یافته‌ها

    بر اساس نتایج تحلیل عاملی، مقدار بار عاملی همه عوامل موثر بر تحول رفتاری کارکنان اعم از عوامل اعتقادی، مدیریت و نقش فرماندهان، عوامل روان‌شناختی، آموزش، ساختار سازمانی و شغل، نظارت و کنترل و عوامل فراسازمانی بزرگ‌تر از 40/0 و مطلوب است.

    نتیجه‌گیری

    به‌طورکلی، بر اساس یافته‌ها و نتایج حاصل از پژوهش، سه دسته عوامل (باوراننده، برانگیزاننده و بازدارنده) در تحول رفتاری کارکنان کلانتری‌ها تاثیر دارد که تعامل صحیح، اثربخش و هم‌افزای این عوامل، موجب تثبیت و تحکیم رفتارهای سازنده، مقبول و استاندارد و از بین رفتن رفتارهای مسیله‌ساز و مشکل‌آفرین در سازمان ناجا می‌شود.

    کلیدواژگان: تحول رفتار، مدیریت، آموزش، نظارت، ساختار سازمانی
  • حسین طالبیان * صفحات 173-197
    زمینه و هدف

    امروزه گروه‌های مختلفی در جامعه با استفاده از فضای مجازی اقدام به انتشار فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی و به دنبال آن وقوع جریان‌های اعتراضی می‌کنند. ازاین‌رو هدف اصلی این پژوهش، پیش‌بینی جریان‌های اعتراضی در فضای مجازی مبتنی بر داده‌کاوی است.

    روش

    تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش، توصیفی - تحلیلی است که در آن از داده‌های اطلاعاتی موجود در اسناد، مدارک سازمانی و همچنین بانک‌های اطلاعاتی غیرمتمرکز در رده‌های عملیاتی پلیس استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش، تمامی داده‌های اطلاعاتی فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی در فضای مجازی است که برای نمونه‌گیری از روش پیش‌پردازش داده‌ای و به صورت تمام شمار استفاده شدند. به‌منظور پیش‌بینی و پیشگیری از ارتکاب جرایم، با استفاده از نرم‌افزار رپیدماینر به‌عنوان یک ابزار داده‌کاوی متن‌باز با زبان جاوا، ابتدا مولفه‌های اصلی فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی در فضای مجازی شناسایی، روابط بین مولفه‌های شناسایی‌شده احصا، داده‌ها تحلیل و درنهایت مولفه‌های موثر در پیش‌بینی جریان‌های اعتراضی اولویت‌بندی شد.

    یافته‌ها

    از بین مدل‌های مختلف پیاده‌سازی شده، مدل درخت تصمیم با دقت 39/91 درصد، بالاترین نتیجه را برای داده‌های موردنظر و پیش‌بینی وقوع جریان‌های اعتراضی ارایه کرد و مهم‌ترین دستاوردهای آن، طراحی مدلی جهت پیش‌بینی تجمعات غیرقانونی و همچنین تعیین مولفه‌های تاثیرگذار در وقوع تجمعات غیرقانونی است.

    نتیجه گیری

    مولفه‌های «نگرش فکری انتشاردهنده فراخوان‌ها، تعداد بازدید فراخوان‌ها، زیرعرصه فراخوان‌ها و تعداد اعضای منابع و نشانگاه‌ها به ترتیب بیشترین تا کمترین تاثیرگذاری را بر وقوع تجمع‌ها و جریان‌های اعتراضی غیرقانونی داشته‌اند؛ به‌عبارت‌دیگر، نگرش فکری انتشاردهنده فراخوان‌ها در ایجاد تجمعات نقش مستقیم دارد و پلیس با تمرکز بر آن می‌تواند احتمال وقوع تجمعات غیرقانونی را پیش‌بینی کند.

    کلیدواژگان: پیش بینی، فراخوان، تجمعات غیرقانونی، جریان های اعتراضی، فضای مجازی، داده کاوی
|
  • Maryam Baradaran, Mohammad Karimi *, seyed saeid kashfi Pages 9-29
    Background and Aim

    Improving the skills of managers in organizations is actually one of the principled ways to guide the achievement of organizational goals. The benefit of organizations such as the police of the Islamic Republic of Iran from qualified and efficient managers can guarantee the security of the people of the society. Therefore, the present study was conducted with the aim of validating the model of improving the skills of managers of educational complexes of the police force of the Islamic Republic of Iran.

    Method

    The present study is applied in terms of purpose and quantitative in terms of approach. The research tool was a researcher-made questionnaire. The statistical population of the study was 214 employees of NAJA training centers who were selected by stratified random sampling method using Cochran's formula. Structural equation tests using Emus software were used to analyze the data.

    Findings

    In the analysis of findings, social skills, general skills, psychological skills, self-knowledge, employee empowerment skills, environmental skills of managers have a significant value. Skills ranking showed; Employee empowerment skills are in the first place and psychological skills are in the last place.

    Conclusion

    According to the findings of the study, it can be concluded that in order to improve the skills of the managers of the educational complexes of the police force of the Islamic Republic of Iran, it is necessary for the authorities to pay more attention to implementing the strategies identified in this study.

    Keywords: Skills, managers, Competencies, Training, Communication Skills
  • Jafar Mohammadi Barzegar* Pages 31-60
    Background and Aim

    Systematic review of journals helps their managers to be aware of the status of the journal, to obtain the necessary information about the strengths and weaknesses of the journal. The purpose of this study is to systematically review the articles published in the Quarterly Journal of Disciplinary Management Research during the five-year period 2016-2017.

    Method

    This research is applied in terms of purpose and descriptive in terms of method, which has been reviewed by the Journal of Disciplinary Management Research with a systematic review approach. The statistical population of the study includes all articles published in the journal during the years 1395 to 1399 with 149 articles, all of which were selected as a statistical sample. Research data were collected using electronic versions of the journal and statistically analyzed using Excel software.

    Results

    The data show that in the five years under review, 149 articles were published with the participation of 421 authors. In terms of gender, 94% of the authors are men and 6% are women. The highest frequency of article authors in terms of academic rank is related to assistant professors and the highest organizational frequency is from Amin University of Law Enforcement Sciences, Allameh Tabatabai and Islamic Azad, and articles outside the organization with 42% have the highest volume of published articles. The highest frequency of group participation of authors is related to two-person articles with 45 and three-person articles with 44 titles. 47% of the authors used the quantitative research method and 32% the qualitative method. The highest frequency of references to Persian sources with 61% and English sources with 39% and the most important tool for data collection is a questionnaire.

    Conclusion

    A systematic review of the Quarterly Journal of Law Enforcement Management Research shows that this journal is in a relatively good position in the standard indicators for reviewing journals, but according to the new standards of the Ministry of Science, it should be strengthened in a number of indicators.

    Keywords: Scientific Journal, Systematic review, quarterly, disciplinary management, sources of articles
  • Reza Azhari, yousef mohammadi moghaddam * Pages 61-84
    Background and Aim

    One of the effective tools of human resources is paying attention to talent management, which creates a proper mechanism, creates a two-way commitment between management and the organization, which may lead to improving the quality of law enforcement services. Therefore, the purpose of this study is to investigate the role of talent management on the quality of law enforcement services in Karaj.

    Method

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-correlational in nature. The statistical population of this study was 146 bachelor's and master's degree officers and heads of police stations in Karaj city, from which 106 people were selected randomly using Morgan table. Correlation coefficient and regression tests were used to analyze the data.

    Findings

    The results showed that in the talent management variable, the highest mean is related to talent retention and talent selection and the highest average in the dimension of service quality is related to reliability indicators and tangible physical evidence. The results also showed that the dimensions of talent management significantly improve the quality of law enforcement services (P 05 0.05).

    Conclusion

    The results of the research indicate the need to discover the existing talents in the Karaj police command and use them optimally to provide desirable services to citizens.</span></span>

    Keywords: talent management, talent recruitment, talent selection, talent utilization, Quality, Law enforcement services
  • asghar vosoughi*, taha ashayeri, fatama namian Pages 85-109
    Background and Aim

    Job performance is an organizational and institutional action and refers to the concept of productivity and effectiveness or job outcome in an organization. Organizational job performance is influenced by job norms, internal and external group capital, organizational trust and social relations in a set and its effects are creativity, innovation and organizational prosperity. Accordingly, the purpose of this study is to explain the factors affecting the job performance of law enforcement officers of the Islamic Republic of Iran.

    Method

    The method of conducting research is meta-analysis - quantitative. The purpose of this method is to integrate, systematically review and standardize studies conducted in a particular field of research. The statistical population is 43 studies in which 32 samples of research documents were selected with the aim of combining and identifying the extent of its impact.

    Findings

    The analytical findings of the study indicate that the job performance of NAJA employees as the main dependent variable is influenced by organizational, moral, occupational, psychological, social capital factors and in total these variables have been able to (Effect size = 0.297, Z = 48.485) And sig = 0.000) explain the job performance of NAJA staff.

    Conclusion

    Based on the findings, it can be concluded that improving the job performance of staff and manpower in the police force under the influence of the six components can help to improve and develop the institutional set of the police.

    Keywords: Job Performance, social capital, Law Enforcement, job justice, Organizational Trust
  • AKHTAR Khosh navaz *, Gholamreza Memarzadeh Tehran, Seyed Mahdi Alvani, Naser Hamidi Pages 111-138
    Background and Aim

    The present study aimed to investigate the capabilities of leadership successors in carrying out organizational missions of the police force of the Islamic Republic of Iran to determine which missions by leadership successors can be implemented in the NAJA. Leadership successors are characterized by factors such as personal, occupational, organizational, and value characteristics that make leadership necessary in many unnecessary situations.

    Method

    The research method is applied in terms of purpose and quantitative in terms of the nature of the data. The statistical population of the study includes experts, managers and staff experts of the police force and its statistical sample includes 7 organizational experts, 54 staff managers and 200 staff experts of the police force who were selected by simple and accessible sampling. A researcher-made questionnaire was used to collect data, whose face and content validity was confirmed by experts and Cronbach's alpha coefficient was 0.85. Also, one-sample t-test and independent t-test were used to analyze the data.

    Findings

    This study showed that value trait can be considered as a successor to leadership in all NAJA missions; But individual character can not play a role as a successor to any of the missions. The results also showed that there is no significant difference between the current and desired situation in the studied areas (p <0.05).

    Conclusion

    In line with the obtained results, it is suggested that specialized courses and workshops be held to promote creativity and self-fulfillment to empower employees so that different dimensions of leadership leadership in the organization can be researched.

    Keywords: Leadership, leadership successors, mission, organization, Law Enforcement
  • Ghadir Bakhshi Jaghnab* Pages 139-172
    Background and Aim

    Sustainable security is possible through the cooperation of the people with the police, and in this cooperation, the manner of communication, performance and appropriate and effective behavior of the police with the citizens, plays a key role; Therefore, scientific identification and presentation of a practical model of transformation strategies in the relationship and behavior of police officers and police stations as the main purpose of this study, can help the police in this regard.

    Method

    This research is a hybrid (qualitative-quantitative) method. In order to confirm the enumerated components and assess the validity and reliability of the model, a researcher-made questionnaire was developed and the collected data were used for confirmatory factor analysis. The statistical population includes experts, commanders and heads of prevention police and police stations of the Special Disciplinary Command in the west of Tehran province. In the first stage, 35 people and in the validity determination stage, 70 experts and specialists were selected as a sample as a purposeful method. Content validity was used to ensure the validity of the questionnaire and Cronbach's alpha coefficient method was used to measure the reliability of the scales used.

    Results

    Based on the results of factor analysis, the amount of factor load of all factors affecting the behavioral transformation of employees including belief factors, management and role of commanders, psychological factors, training, organizational structure and job, supervision and control and extra-organizational factors greater than 0.40 and It is desirable.

    Conclusion

    In general, based on the findings and results of the study, three categories of factors (believing, motivating and inhibiting) affect the behavioral transformation of police officers that the correct, effective and synergistic interaction of these factors, stabilizes and strengthens constructive, acceptable and standard behaviors. And the elimination of problem-solving and problem-solving behaviors in the organization becomes NAJA.

    Keywords: Behavior evolution, management, Training, supervision, organizational structure
  • Hosein talebian* Pages 173-197
    Background and Aim

    Today, various groups in society use cyberspace to publish calls for illegal gatherings, followed by protests. Therefore, the main purpose of this study is to predict protest flows in cyberspace based on data mining.

    Method

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method, in which the information data in documents, organizational documents as well as decentralized databases in police operational categories have been used. The statistical population of the study is all the information data of the invitations of illegal gatherings in cyberspace that were used for sampling from the data preprocessing method and in full. In order to predict and prevent crime, using RapidMiner software as an open source data mining tool in Java, first identify the main components of illegal aggregation calls in cyberspace, the relationships between the identified components in the data collection, and the data analysis. شد.

    Results

    Among the various implemented models, the decision tree model with 91.39% accuracy provided the highest result for the desired data and prediction of protest flows, and its most important achievements were designing a model for predicting illegal gatherings and determining the effective components in gatherings. It is illegal.

    Conclusion

    The components of "ideology of the publisher of the calls, the number of visits to the calls, the sub-area of ​​the calls and the number of members of the sources and targets had the most to the least impact on the occurrence of illegal rallies and protests; In other words, the ideological attitude of the publisher of the calls plays a direct role in creating rallies, and the police can focus on it to predict the possibility of illegal rallies.

    Keywords: Prediction, summoning, illegal gatherings, Protest Streams, Cyberspace, Data Mining