فهرست مطالب

خط مشی گذاری عمومی در مدیریت - سال یازدهم شماره 4 (پیاپی 40، زمستان 1399)

نشریه خط مشی گذاری عمومی در مدیریت
سال یازدهم شماره 4 (پیاپی 40، زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/12/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نیما اسکندری نیا، کرم الله دانش فرد*، ابوالحسن فقیهی صفحات 1-14
    هدف

    ارایه چارچوبی اقتضایی به منظور انتخاب رویکرد خط مشی گذاری مناسب از بین رویکردهای مرحله ای، انطباقی، شبکه ای و اشاعه نوآوری تحت شرایط مختلف

    روش

    به لحاظ ابعاد پژوهش، این تحقیق دارای مخاطب بنیادی می باشد و نتایج آن برای جامعه علمی قابل کاربرد است. هدف پژوهش توصیف شرایط بکارگیری هر یک از رویکردهای مرحله ای، انطباقی، شبکه ای و اشاعه نوآوری است. داده های گردآوری شده از نوع داده های کیفی هستند و به کمک روش فراترکیب سندلوسکی و باروسو(2007) تلفیق شده با تکنیک دلفی بدست آمده اند. پس از انجام فراترکیب و استخراج کدهای عملیاتی، مفاهیم سازنده و مقوله های فراگیر، مدل اولیه بدست آمده در اختیار 15 نفر خبره دانشگاهی قرار داده شد و پس از اتفاق نظر در دور چهارم روش دلفی، مدل تحقیق نهایی شد.

    یافته ها

    به کمک سه متغیر محیطی قدرت پیش بینی، مشارکت گرایی و نوآوری گرایی، می توان شرایط استفاده و بکارگیری هر یک از رویکردهای مرحله ای، انطباقی، شبکه ای و اشاعه نوآوری را تبیین نمود.

    نتیجه گیری

    هیچ یک از رویکردهای مرحله ای، انطباقی، شبکه ای و اشاعه نوآوری برای استفاده در تمامی محیط های خط مشی گذاری، مناسب نیستند. بلکه کاربردپذیری هر یک از این رویکردها، وابسته به شرایط اقتضایی خاص می باشد.

    کلیدواژگان: 'رویکرد مرحله ای'، 'رویکرد انطباقی'، 'رویکرد اشاعه نوآوری'، 'شبکه خط مشی گذاری عمومی'
  • بهمن ولی نژاد، فریده اشرف گنجوئی*، محمدرضا اسماعیلی صفحات 15-27
    زمینه

    تاب آوری سازمانی یعنی سازمان ها در برابر بحران ها، بقای خود را حفظ کنند، مقاومت خوبی داشته باشند و عملکرد خود را بهبود بخشند.

    هدف

    هدف این پژوهش شناسایی مولفه ها و شاخص های تاب آوری سازمانی برای باشگاه ها ورزشی خصوصی است.

    روش ها

    جامعه پژوهش شامل خبرگان علمی و اجرایی در حوزه مدیریت ورزشی هستند. برای جمع آوری نمونه از روش نمونه گیری گلوله برفی استفاده شد. برای جمع آوری اطلاعات از مصاحبه نیمهساختاریافته شد. لذا در این مطالعه کیفی از روش تحلیل مضمون (تم) استفاده شد و از طریق تحلیل داده های حاصل از متن مصاحبه با 17 تن از خبرگان علمی و اجرایی در حوزه مدیریت ورزشی، مولفه ها و شاخص های تاب آوری سازمانی باشگاه های ورزشی خصوصی شناسایی شدند.

    یافته ها

    طبق یافته ها، مولفه تاب آوری سازمانی شامل سه شاخص آگاهی موقعیتی، مدیریت آسیب پذیری کلیدی، قابلیت تطابق پذیری با 15 کد اولیه؛ مولفه موانع تاب آوری سازمانی شامل پنج شاخص با 16 کد اولیه؛ مولفه تسهیل کننده های تاب آوری شامل پنج شاخص با 17 کد اولیه؛ و در نهایت مولفه راهبردهای تاب آوری شامل پنج شاخص با 17 کد اولیه است.

    نتیجه گیری

    نتایج پژوهش می توان برای توسعه تاب آوری سازمانی در باشگاه های ورزشی از طریق اتخاذ سیاست ها و تعیین ساختارهای مناسب و نیز فراهم آوردن محیط ها و بسترهای مطلوب، زمینه های تاب آوری سازمانی در باشگاه های ورزشی را شناسایی و اجرایی کرد.

    کلیدواژگان: باشگاه های ورزشی خصوصی، تاب آوری سازمانی، مدیریت ورزشی، مولفه، شاخص
  • جواد گیاه شناس بن بازاری، احمد ساعی*، صادق زیباکلام مفرد، حمیدرضا ملک محمدی صفحات 29-48
    زمینه

    در جمهوری اسلامی ایران به منظور توسعه و گسترش ورزش، فعالیت های مستمر و حمایت های لازم از طریق نهادها و سازمان های دولتی و غیر دولتی انجام می شود.

    هدف

    پژوهش کاربردی حاضر، با مفروض وجود مشکل در خط مشی گذاری ورزشی ایران با تاکید بر مرجعیت های چندگانه تصمیم گیری به دنبال تمرکز بر عمده ترین مشکل موثر بر فرآیند تصمیم گیری در ساختار ورزش کشور در سطوح مختلف ملی، منطقه ای و بین المللی مبتنی بر مدل مرجعیت تصمیم گیری پیرمولر است.

    روش

    این پژوهش با به کارگیری روش فرا تحلیل کیفی با بررسی مواد قانونی تحقق برنامه چهارم و پنجم توسعه و همچنین بررسی اسناد بالا دستی و سند چشم انداز صورت گرفته است .

    یافته ها

    بررسی روند ناپایدار ورزش قهرمانی و حرفه ای از منظر مرجعیت های چندگانه تصمیم گیری یکی از عمده ترین مشکلات ورزش کشور را تعدد نهادهای تصمیم گیر در ورزش ایران می داند که منجر به عدم تحقق مطلوب برنامه های پنج ساله توسعه و نیز بی ثباتی در عرصه ورزش قهرمانی و حرفه ای شده است.

    نتایج

    وجود مراکز متعدد تصمیم گیری و تعارض نظام ارزش ها در بخش های مختلف ورزش ایران بر مبنای مدل پیر مولر مورد توجه و تاکید قرار گرفت . چالش‎های ساختاری و فعالیت های موازی در ساختار ورزش کشور، تعارض نظام ارزشی در ورزش حرفه ای از جمله نتایج این بررسی می باشد.

    کلیدواژگان: خط مشی گذاری، ورزش، تصمیم گیری، نظام معنایی، مرجعیت های چندگانه
  • علیرضا غنچه ای، رحمان غفاری*، مسعود احمدی صفحات 49-63
    زمینه

    پیدایش سبک های مدیریتی مبتنی بر ادبیات جهان، اهداف، عملکرد و اثربخشی حوزه منابع انسانی را دستخوش تحولات زیادی نموده است. مدیریت به دلیل نقشی که در اثربخشی فردی و گروهی ایفا می کند، عامل بسیار مهمی در مباحث مدیریت رفتار سازمانی در سازمان است.

    هدف

    انواع مدیریت راه های مشخص تصمیم گیری ها در امور تحت امر است. طرق مختلف مدیریت می توانند بسته به عواملی تغییر کنند مانند فرهنگ جامعه، وظیفه ای که از کار انتظار می رود، تفاوت نیروی کار، و شخصیت و توانایی های رهبران. روش ها: روش تحقیق روش تحلیل کیفی (تحلیل مضمون) و طرح های پژوهشی توصیفی تحلیلی با ماهیت کاربردی، براساس تحقیق کتابخانه ای گردآوری شده است. که نگاه به جنبه مدیریت در شاهنامه از نوآوری های این تحقیق بود.

    یافته ها

    در فرایند بررسی صورت گرفته نشان داده شد که سبک مدیریتی نقش مدار، سبک مدیریتی توفیق مدار، سبک مدیریتی پدرسالارانه یا استثماری/اقتدار، سبک مدیریت حمایتی و مشارکتی، سبک های اقتضایی مدیریت و انگیزش و سبک مدیریتی موقعیتی در شاهنامه بسیار بیشتر از دیگر سبک ها مشهود بود.

    نتیجه گیری

    فردوسی از مفاهیم فرهنگ کنترل، طراحی سازمانی، انگیزش، تصمیم گیری به اقتضای زمان و مکان بهره برده است.

    کلیدواژگان: سبک های مدیریت شاهنامه، مدیریت در شاهنامه، نگرش های مدیریتی شاهنامه
  • فریبا نظری* صفحات 65-79

    هدف پژوهش شناسایی و رتبه بندی شاخص های موثر بر رفتار اشتراک دانش کارکنان فناوری اطلاعات شرکت آبفا استان خوزستان با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی فازی بود. پژوهش بر اساس هدف، از نوع کاربردی و بر اساس نحوه گردآوری داده ها از نوع تحقیقات میدانی و از نوع نیمه اکتشافی بود. جامعه کارکنان فناوری اطلاعات شرکت آبفا استان خوزستان بود که به دلیل خبره سنجی جهت شناسایی و اولویت بندی از روش نمونه گیری قضاوتی تعداد 12 نفر در مرحله دلفی فازی و فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی انتخاب شدند. پرسشنامه تحقیق پس از بررسی ادبیات در قالب 22 بعد شناسایی شده، تنظیم گردید که مرحله دلفی فازی سه مرحله ای، 22 بعد به 11 بعد تقلیل یافت. در مرحله فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی 11 بعد و 72 زیر شاخص (زیر بعد) اوزان مشخص و رتبه بندی شد. نتایج تحقیق نشان داد که در میان ابعاد آموزش کارکنان (وزن 121/0)، فن آوری (وزن 115/0)، سبک رهبری و مدیریت (وزن 108/0) ویژگی های شخصیتی (وزن 101/0)، ارتباطات (وزن 0945/0)، فاکتورهای انگیزشی (وزن 0941/0)، عوامل جمعیت شناختی (وزن 087/0)، اعتماد بین اعضا (وزن 0844/0)، حمایت کارکنان ارشد (وزن 083/0)، سرمایه اجتماعی (وزن 0799/0) و سیستم پاداش شرکت (وزن 0295/0) به ترتیب به دلیل وزن بالاتر در رتبه یک تا یازده قرار گرفته اند.

    کلیدواژگان: رفتار اشتراک دانش، کارکنان فناوری اطلاعات، تکنیک تحلیل سلسله مراتبی فازی، دلفی فازی، شرکت آبفا استان خوزستان
  • سعید کریمی، جعفر قهرمانی*، ابولفضل قاسم زاده صفحات 81-91
    زمینه  و هدف

    سلامت سازمانی یک سازه ی مهم مدیریت است و هر سازمانی وظیفه دارد برای بقای خود نیازمند مبارزه با فساد ارتقاء سلامت اداری است. از این رو این پژوهش به بررسی تاثیر خط مشی ارتقاء سلامت اداری بر سلامت سازمانی دانشگاه فنی و حرفه ای، واحد های آذربایجان شرقی می پردازد.

    روش پژوهش

    پژوهش حاضر یک پژوهش توصیفی از نوع همبستگی که به روش پیمایشی اجرا شده است. جامعه آماری این پژوهش، 520 نفر اعضای هییت علمی و کارکنان غیر هییت علمی واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی است که تعداد 221  نفر به روش نمونه گیری ساده به عنوان نمونه آماری انتخاب شده و با استفاده از دو پرسش نامه استاندارد سلامت سازمانی OHI مایلز داده های و پرسش نامه خطمشی ارتقاء سلامت اداری اطلاعات مورد نیاز جمع آوری گردیده است برای تجزیه و تحلیل داده ها از مدل یابی معادلات ساختاری به روش PLS با استفاده از نرم افزار Smart-PLS  استفاده شده است.

    یافته ها

    با توجه به مقداره t رابطه مولفه ها با متغیره مربوطه در سطح 99 درصد (000/0) معنی دار است. بررسی بار های عاملی مدل نشان می​دهد که بارعاملی مولفه ها بر متغیرهای پژوهش بالاتر 7/0 و سطح قابل می باشد، با توجه به مقداره t خط​مشی ارتقاء سلامت ادارای (مغیر مستقل) در سطح 99 درصد  با سلامت سازمانی دانشگاه فنی و حرفه ای (متغیر وابسته) رابطه دارد و با توجه به ضریب مسیر 844/0 بر  سلامت سازمانی دانشگاه فنی و حرفه ای تاثیر دارد و با توجه به R2  سلامت سازمانی، به میزان 713/0 ، 71 درصد از تغییرات سلامت سازمانی به وسیله خط​مشی ارتقاء سلامت ادارای تبیین می​شود.

    نتیجه گیری

    نتایج این پژوهش نشان می​دهد که با توجه میزان ضریب مسیر این رابطه،  خط​مشی ارتقاء سلامت ادارای بر سلامت سازمانی واحدهای استان آذربایجان شرقی دانشگاه فنی و حرفه ای تاثیر مثبت دارد و این به معنی هست که هر تغییر مثبت در جهت ارتقاء خط​مشی اداری در این دانشگاه منجر به بهبود سلامت سازمانی آن خواهد شد و مدیران و برنامه ریزان برای ارتقاء سلامت سازمانی، می​توانند با برنامه ریزی در جهت تدوین و اجرای خط​مشی سلامت اداری، به نتایج رضایت بخشی در افزایش سلامت سازمانی دانشگاه دست پیدا کنند.

    کلیدواژگان: سلامت سازمانی، سلامت اداری، دانشگاه فنی و حرفهای، آذربایجان شرقی
  • میثم قویدل باجگیران، مسلم چرابین*، الهام فریبرزی، احمد اکبری صفحات 93-109
    زمینه

    امروزه انتخاب معلم ممتاز طبق ضوابط خاص و یک فرآیند اداری موردتوجه واقع شده، اما در طول سالیان اخیر با انتقادهای زیادی همراه بوده است. مسئله مهمی که در ارزیابی معلمان مورد غفلت واقع شده، توجه به خود معلمان به عنوان افرادی که دارای ویژگی هایی منحصربه فرد هستند. یکی از مهم ترین این ویژگی ها تعالی فردی است.

    هدف

    پژوهش حاضر با هدف آسیب شناسی تعالی فردی معلمان به عنوان الگویی در انتخاب معلم ممتاز انجام شده است. روش ها: پژوهش حاضر از نوع کیفی و به شیوه پدیدارشناسی توصیفی می باشد. بدین منظور با 19 نفر از اساتید رشته علوم تربیتی مدیران و معاونان با سابقه و موفق در استان خراسان رضوی که به صورت ملاک محور و به عنوان اطلاع رسان انتخاب شده اند، مصاحبه نیمه ساختاریافته، انجام شده است. داده ها مبتنی بر راهبرد هفت مرحله ای کلایزی تحلیل گردیده است.

    یافته ها

    تعالی فردی، پدیده ای است که می تواند در انتخاب معلم ممتاز موردتوجه قرار بگیرد. در راستای ارتقاء تعالی فردی معلمان، موانع، پیامدها و تسهیل کننده هایی شناسایی گردید. همچنین مصاحبه شوندگان به نقش مدیر مدرسه در ارتقاء تعالی فردی معلمان اشاره داشته اند.

    نتیجه گیری

    تعالی فردی الگوی مناسبی در انتخاب معلم ممتاز است لذا ضرورت داد موانع آن رفع و تسهیل کننده های آن تقویت شود.

    کلیدواژگان: معلم ممتاز، تعالی فردی، آسیب شناسی، پدیدارشناسی
  • صبیحه همدمی خطبه سرا، علی اصغر دورودیان*، زهرا سادات مشیر استخاره، احد رضایان قیه باشی صفحات 111-127
    زمینه

    رشد جمعیت به ویژه در کشورهای درحال توسعه و افزایش طول عمر و امید به زندگی، پدیده سالمندی جوامع را موجب شده است و یکی از موضوعاتی که زندگی سالمندان را تحت تاثیر قرار می دهد ورزش است که نقش مهمی در سلامتی بدنی و روانی سالمندان دارد.

    هدف

    هدف از انجام پژوهش حاضرشناسایی عوامل موثر بر ورزش سالمندی در ایران، طبقه بندی آن ها در قالب نقاط قوت، ضعف،فرصت هاوتهدیدهای محیطی ونیز ارایه راهبردهای کاربردی در زمینه توسعه ورزش سالمندی درایران می باشد.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از منظر نحوه گردآوری اطلاعات از نوع آمیخته (کیفی و کمی) می باشد.جامعه آماری این پژوهش شامل خبرگان مرتبط با ورزش سالمندی در ایران می باشد. از بین این افراد 20 نفربه عنوان نمونه پژوهش در بخش کیفی انتخاب شدند. روش نمونه گیری غیرتصادفی است.ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه و مصاحبه خبرگان می باشد.به منظور تحلیل آماری نیز از فن دلفی وماتریس تجزیه وتحلیلSWOTاستفاده گردید.

    یافته ها

    یافته ها نشان نشان می دهد که با تشکیل ماتریس SWOT، تعداد 40 راهبرد کاربردی در مورد توسعه ورزش سالمندی در ایران ارایه شد. در نهایت از بین راهبردهای ارایه شده 10 راهبرد به عنوان راهبردهای برتر توسط کارشناسان انتخاب شد.

    نتیجه گیری

    با توجه به نتایج موقعیت ورزش سالمندی در ایران در ماتریس چهارخانه ای داخلی و خارجی نیز در خانه تدافعی قرار گرفت.

    کلیدواژگان: فعالیت ورزشی، سالمندان، برنامه راهبردی، تحلیل سوات
|
  • Nima Eskandarinia, Caramollah Daneshfard *, Abolhasan Faghihi Pages 1-14
    Background

    Nowadays, Public Policy Knowledge has been faced many new approaches including adaptive policy approach, public policy network approach, closed innovation diffusion policy approach & open innovation diffusion policy approach. The ability to choose the right approach between adaptive policy approach, public policy network approach, closed innovation diffusion policy approach & open innovation diffusion policy approach in this condition is very important

    Objective

    Proposing a contingency framework to choose the right approach between Stage process model, policy network approach, policy innovation diffusion and adaptive approach

    Method

    Qualitative Research Method by means of mixed metasynthesis and Delphi technique. Metasynthesis has been conducted by Sandelowski and barroso (2007) technique & Delphi technique has been recurred 4 times in this research.

    Findings

    Three variables including predictability, participatory and innovativeness can define applicability conditions of each approaches including stage, network, innovation diffusion and adaptive

    Conclusion

    The applicability of each approach is not general and each of them has a unique condition.

    Keywords: 'Stage Model', 'Network Approach', 'Adaptive Approach', 'Innovation Diffusion'
  • Bahman Valinejad, Farideashraf Ganjouei *, Mohammadreza Esmaeili Pages 15-27
    Background

    Organizational resilience means that organizations survive in crises, tolerate well and improve their performance.

    Purpose

    This study aims to identify the indexes and components of organizational resilience in private sport clubs.

    Methodology

    The research community includes scientific and executive experts in the field of sport management who were familiar with the topics related to private sport clubs. To collecting samples by snow ball sampling method. Semi-structured interview is used for collecting data. Thus in this qualitative study, theme analysis method is used, the components and indexes of organizational resilience were identified by analyzing the data resulted from the interview texts with 17 scientific and executive experts.

    Results

    According to the results, organizational resilience component includes three indexes of situational awareness, key vulnerability management, adaptability with 15 primary codes; barriers to resilience includes 16 primary codes, resilience facilitator component includes 5 indexes and 17 primary codes, and finally resilience strategy component includes 5 indexes with 17 primary codes.

    Conclusion

    For developing organizational resilience in sport clubs through policy making and setting proper structures and providing satisfactory environments and contexts, organizational resilience bases in sport clubs are identified and performed.

    Keywords: Private sport clubs, organizational resilience, Sport Management, Component, Index
  • Javad Giahshenas Bon Bazari, Ahmad Saee *, Sadegh Zibakalammofrad, Hamidreza Malekmohamadi Pages 29-48

    In the course of sports general policy-making, the presence of parallel institutions as well as multiple sources of decision-making to deal with different diminutions of sports including professional and public sports has resulted in waste of the country's material and spiritual resources as well as forces and talents. Therefore, assuming the problem in the Iranian sports policy-making and focusing on the multiple sources of decision-making, the present paper is seeking to concentrate on the biggest problem of decision-making procedure of the country’s sport’s system in national, regional and international levels as well as the present conflict in the conceptual system which affects the constriction of sports policy. In the course of sports general policy-making, the presence of parallel institutions as well as multiple sources of decision-making to deal with different diminutions of sports including professional and public sports has resulted in waste of the country's material and spiritual resources as well as forces and talents. Therefore, assuming the problem in the Iranian sports policy-making and focusing on the multiple sources of decision-making, the present paper is seeking to concentrate on the biggest problem of decision-making procedure of the country’s sport’s system in national,

    Keywords: Sports, Policy-Making, Multiple Decisions, Referential
  • Alireza Ghonchei, Rahman Ghaffari *, Masoud Ahmadi Pages 49-63
    Background

    The emergence of management styles based on world literature, goals, performance and effectiveness of human resources has undergone many changes. Management is a very important factor in the management of organizational behavior in the organization due to the role it plays in individual and group effectiveness.

    Objective

    Types of management are specific ways of making decisions in matters under control. Different forms of management can change depending on factors such as community culture, the task expected of the job, differences in the workforce, and the personality and abilities of leaders.

    Methods

    The research method is qualitative analysis method (content analysis) and descriptive-analytical research projects with applied nature have been collected based on library research. One of the innovations of this research was looking at the management aspect in Shahnameh.

    Findings

    In the study process, it was shown that role-playing management style, successful management style, patriarchal or exploitative / authoritarian management style, supportive and participatory management style, contingent management and motivation styles and situational management style in Shahnameh are very It was more evident than other styles.

    Conclusion

    Ferdowsi has used the concepts of control culture, organizational design, motivation, decision making according to time and place.

    Keywords: Shahnameh management styles, management in Shahnameh, Shahnameh management attitudes
  • Fariba Nazari * Pages 65-79

    The purpose of this study was to identify and rank the factors affecting the knowledge sharing behavior of ABFA IT staff in Khuzestan province using fuzzy hierarchical analysis technique. The research was based on purpose, applied and based on data collection, field research and semi-exploratory. The information society staff of Abfa company in Khuzestan province was selected for the purpose of identifying and prioritizing 12 people in fuzzy Delphi phase and hierarchical fuzzy analysis process. The research questionnaire was adjusted after reviewing the literature in the form of 22 identified dimensions. The three-stage fuzzy Delphi phase was reduced to 22 dimensions to 11 dimensions. In the process of fuzzy analytic hierarchy process 11 dimensions and 72 sub-indices (sub dimension) of weights were identified and ranked. The results showed that among the dimensions of staff training (weight 0.121), technology (weight 0.115), leadership and management style (weight 0.108), personality traits (weight 0.102), communication (weight 0.945). 0), Motivational Factors (Weight 0.041), Demographic Factors (Weight 0.087), Inter-Member Confidence (Weight 0844), Senior Staff Support (Weight 0.083), Social Capital (Weight 0.099) And the company's reward system (weight 0.09595) is ranked one to eleven, respectively, due to its higher weight.

    Keywords: Knowledge Sharing Behavior, Information Technology Staff, Fuzzy Hierarchical Analysis Technique, Fuzzy Delphi, Khuzestan Province, ABFA
  • Saeed Karimi, Jafar Ghahremani *, Abolfazl Qasimzadeh Pages 81-91
    Introduction & Objective

    Organizational health is an important management structure that provides favorable environments for people to work and on the other hand, every organization has a duty to fight corruption to improve administrative health. Therefore, this study investigates the effect of administrative health promotion policy on organizational health of East Azarbaijan Technical and Vocational University.

    Method

    The present study is a descriptive correlational research that has been conducted by survey method. The statistical population of this study is 520 faculty members and non-faculty staff of East Azarbaijan Technical and Vocational University. 221 people were selected as a statistical sample by simple sampling method and using two standard organizational health questionnaires OHI Miles Data and questionnaire of office health promotion policy have been collected. The required information has been collected. For data analysis, structural equation modeling using PLS method using Smart-PLS software has been used.

    Results

    According to the value of t, the relationship between the components and the relevant variable is significant at the level of 99% (0.000). Examination of the factor loads of the model shows that the factor load of the components on the research variables is higher than 0.7 and the level is possible. 

    Keywords: organizational health, Administrative Health, Technical, Vocational University, East Azerbaijan
  • Meysam Ghavidel Bajgiran, Moslem Cherabein *, Elham Fariborzi, Ahmad Akbari Pages 93-109
    Background

    Today, the selection of elite teacher in accordance with specific criteria and a thoughtful administrative process, But over the last few years there has been a lot of criticism. An important issue in the evaluation of teachers who have been neglected, Pay attention to the teachers themselves as people who have unique characteristics. One of the most important of these is personal excellence.

    Objective

    the present study aims to pathology of Personal excellence of teachers as a model in selecting elite teachers.

    Methods

    the present study is qualitative and dependent on the phenomenological method. For this purpose semi-structured interviews were conducted with 19 professors of educational sciences, managers and deputies with experience and success in Khorasan Razavi province, who were selected as criterion-oriented and informants. Data were analyzed based on a seven-step Colaizzi strategy.

    findings

    Personal excellence is a phenomenon that can be considered in choosing the elite teacher. In order to promote teachers' personal excellence, obstacles, consequences and facilitators were identified. Interviewees also referred to the role of the school administrator in promoting Personal Teacher Excellence.

    Conclusion

    Personal excellence is a good role model in choosing elite teacher Therefore, it was necessary to remove its barriers and to facilitate its facilitators.

    Keywords: excellence, Personal Excellence, Pathology, Phenomenological
  • Sabihe Hamdami Khotbesara, Ali Asghar Doroudian *, Zara Sadat Moshir Estekhareh, Ahad Rezayan Ghayehbashi Pages 111-127
    Background

    Population growth, especially in developing countries and increasing life expectancy and life expectancy, has caused the phenomenon of aging societies and one of the issues that affect the lives of the elderly is exercise, which playsan important rolein the physicaland mentalhealth of the elderly has it.

    Objective

    The purposeof this study is to identify factors affecting the elder’s sports in Iran and classificationthem in terms of strengths, weaknesses, opportunities and environmental threats, as well as providing practical strategiesfor thedevelopmentof elder’s sportsin Iran.

    Methods

    The present research is applied in terms of purpose and in terms of how to collect information of mixed type(qualitative and quantitative).The statistical population of this study includes experts related to elder’s sports in Iran.Among these people, 20 people were selected as a research sample in the qualitative section.The sampling method is non-random. Data collection toolsarequestionnaires and interviews with experts.For statistical analysis, Delphi technique andSWOTanalysis matrix were used.

    Findings

    The findings show that with the formation of theSWOTmatrix,40practical strategies for the development of elder’s sports in Iran were presented.Finally, amongthe strategiespresented,10strategies were selected as thebest strategies by experts.

    Conclusion

    According to the results thelocation of the elder’s sports in Iran in the internal andexternal square matrix located in defensivebox.

    Keywords: Sport Activities, Elderly People, Strategic planning, SWOT Analysis