فهرست مطالب

مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی - سال پنجم شماره 3 (پیاپی 17، پاییز 1401)

مجله مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی
سال پنجم شماره 3 (پیاپی 17، پاییز 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/08/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سعید عبداللهی خوشمردان*، منوچهر منطقی، عباس خمسه صفحات 1-26

    زمینه و هدف:

     امروزه ابرپروژه های فناورانه جهت دستیابی به محصولات و سیستم های پیچیده (CoPs) مورد توجه می باشد. شناسایی و مدیریت پیچیدگی در عملکرد موفق ابرپروژه های فناورانه دارای اهمیت می باشد. هدف این پژوهش شناسایی جامع ابعاد، مولفه ها و شاخص های پیچیدگی در ابرپروژه های فناورانه با استفاده از روش فراترکیب و ارایه یک الگو می باشد.

    روش شناسی:

     ابتدا 210 متن علمی معتبر به زبان فارسی و انگلیسی بین سال های 2020-2007 میلادی شناسایی، استخراج و در نهایت 45 عنوان مقاله و پایان نامه برای فراترکیب استفاده شد.

    یافته ها

    پس از مطالعه منابع، کد گذاری اولیه سپس مقوله های اصلی و محوری دسته بندی و روابط بین ابعاد پیچیدگی ها با نرم افزار مکس کیو دی ای مشخص و چهار بعد فناوری، ساختار، محیط و عدم قطعیت با 14 مقوله و 43 شاخص شناسایی شد.

    نتیجه گیری

    پیچیدگی فناوری که در ابرپروژه های فناورانه از اهمیت خاصی برخورداراست مورد توجه قرارگرفت و در دو مقوله پیچیدگی نرم با شاخص های دردسترس بودن اطلاعات، وابستگی متقابل سیستمهای اطلاعاتی و روابط متقابل بین فرآیندهای فناوری و در پیچیدگی سخت با شاخص های تعداد و تنوع فناوری، عدم تجربه فناوری و فرآیندهای پیچیده تولید دسته بندی شد. درنهایت با توجه به اهمیت پیچیدگی فناوری در ابرپروژه های فناورانه پیشنهاد می شود شناسایی و رصد فناوری های پیوسته این حوزه جهت شناسایی نشانه های ضعیف تغییرات فناوری ها مد نظر قرار گیرد.

    کلیدواژگان: پیچیدگی پروژه، محصولات و سیستم های پیچیده، ابرپروژه های فناورانه، رویکرد فراترکیب
  • علیرضا لشگری پور*، حسن امیری، کوروش پارسا معین، فرزانه بیک زاده صفحات 27-46

    زمینه و هدف:

     سرمایه انسانی از مهم ترین الزامات موفقیت در دنیای جدید سازمان ها است و تجهیز آن به ابزارهای موفقیت در دنیای نوین از دغدغه های مدیران صنعت بانکداری است. بر این اساس، در این پژوهش به ارایه الگوی شایستگی منابع انسانی در بانکداری دیجیتالی پرداخته می شود.

    روش شناسی: 

    این مطالعه، یک پژوهش کاربردی است که به صورت کیفی و با استفاده از روش تحلیل مضمون انجام شده است. از مصاحبه نیمه ساختاریافته جهت گردآوری داده ها استفاده شد. مصاحبه ها با 20 نفر از خبرگان حوزه بانکی به صورت گلوله برفی تا مرحله اشباع نظری انجام و تحلیل داده ها در سه مرحله استخراج مفاهیم پایه، سازمان دهنده و فراگیر صورت گرفت.

    یافته ها

    نتایچ تجزیه وتحلیل داده ها نشان داد که الگوی شایستگی منابع انسانی در بانکداری دیجیتال شامل دو بعد بعد عمومی (مهارت های اجرایی و مهارت های ارتباطی)، بعد حرفه ای (مهارت های ادراکی، دانش تخصصی، دانش راهبردی) است.

    نتیجه گیری

    الگوی شایستگی منابع انسانی در بانکداری دیجیتالی حاصل از پژوهش حاضر می تواند مبنای اقدامات مدیران در راستای شناسایی و انتخاب سرمایه انسانی و راهکارهای توسعه سرمایه انسانی، آموزش و به کارگیری کارکنان قرار گیرد.

    کلیدواژگان: منابع انسانی، الگوی شایستگی، بانکداری دیجیتال
  • محمدرضا گلعلی زاده، سید حبیب الله طباطبائیان*، غلامرضا زمردیان صفحات 47-72

    زمینه و هدف:

     محدودیت منابع مالی و عدم دسترسی شرکت های دانش بنیان به منابع مالی در مراحل رشد، سیاستگذاران و برنامه ریزان امر را به ملزم به تدوین راهکارها و سیاست هایی جهت مقابله با آن کرده است. براین اساس، پژوهش حاضر به هدف ارایه راهکاری هایی به منظور رفع و غلبه بر چالش مزبور در ایران می-پردازد.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از منظر روش، توصیفی - پیمایشی است. داده ها و اطلاعات از طریق مطالعه تطبیقی (5 کشور) و مصاحبه نیمه ساختار یافته با 24 نفر از صاحب نظران این حوزه گردآوری شده ، و با استفاده از تحلیل مضمون مورد تحلیل قرار گرفتند.

    یافته ها

    تدوین سیاست ها، برنامه ها و قوانین مختلف تسهیلاتی از راهبردهای اصلی کشورهای مورد بررسی در جهت حل مسایل مالی شرکت های دانش بنیان بوده است. بر اساس تحلیل دیدگاه صاحب نظران حل مشکل مالی شرکت های دانش بنیان در ایران در گروه نقش آفرینی بهینه ی عاملان اکوسیستم دانش بنیان می باشد که این خصوص 3 مضمون سازمان دهنده و 18 مضمون پایه احصا شده است.

    نتیجه گیری

    ارتقاء نظام تامین مالی نگرشی همه جانبه به حساب می آید لذا به منظور رفع/ کاهش چالش-های مالی مدیران باید به همه ابعاد آن توجه داشته باشد و با نهاد سازی و تامین زیرساخت های فنی و عملیاتی، زمینه را برای اجرای راهکارهای فوق در کشور فراهم نمایند.

    کلیدواژگان: شرکت های دانش بنیان، تامین مالی، چرخه عمر، چالش، راهکارها
  • مهدیه مختاری هاشم آباد*، مهدی خیر اندیش، سعید جعفری نیا، یوسف وکیلی صفحات 73-102

    زمینه و هدف:

     امروزه موج خروشان تغییرات به سمت سازمان ها روانه شده است و کسب مهارت لازم جهت رویایی با این عنصر شتابنده اجتناب ناپذیر است. در این برهه زمانی، آماده سازی مدیران برای مواجهه با تغییرات کنونی، محور تمرکز بحث های توسعه سازمانی است. بر این اساس، در این پژوهش به ارایه الگوی پیش کنشگری مدیران بانک های توسعه ای پرداخته می شود.

    روش شناسی: 

    مطالعه حاضر از نقطه نظر هدف، بنیادی و از لحاظ استراتژی های پژوهش، توصیفی-اکتشافی است که با رویکرد کیفی انجام شده است. روش گردآوری داده ها، میدانی و به طور خاص از ابزار مصاحبه نیمه ساختاریافته جهت گردآوری داده ها استفاده شده است. مشارکت کنندگان به صورت قضاوتی هدفمند انتخاب شدند و انجام مصاحبه ها تا زمان دستیابی به مرحله اشباع نظری ادامه یافت. همچنین، داده های پژوهش با استفاده از رویکرد نظریه پردازی داده بنیاد طی سه مرحله باز، محوری و انتخابی تحلیل شدند.

    یافته ها

    بر اساس تحلیل داده های پژوهش، تعداد 119 کد باز شناسایی شدند که در قالب 42 زیرمقوله و 15 مقوله اصلی تلفیق گردیدند که در نهایت در 6 طبقه اصلی متشکل از شرایط علی، پدیده مرکزی، شرایط زمینه ای، شرایط مداخله گر، راهبردها و پیامدها جانمایی شدند.

    نتیجه گیری

    تعمیق، تامل و ارج نهادن بر مفاهیم خودابتکاری، آینده پژوهی و تغییر گرایی ضمن تمرکز بر توانمندسازی روانشناختی و توسعه درگیری شغلی کارکنان می تواند به تحکیم و ترویج رفتارهای پیش کنشگرایانه در بانک های توسعه ای بیانجامد.

    کلیدواژگان: پیش کنشگری، رفتار کاری پیش کنشگرانه، خودابتکاری، آینده پژوهی، تغییرگرایی
  • میلاد یداللهی*، نیما مختارزاده، احمد جعفرنژاد، فاطمه ثقفی، سید سروش قاضی نوری صفحات 103-132

    زمینه و هدف :

    در راستای مدیریت و هدایت شبکه های بین سازمانی، جایگاه میاندار در شبکه های نوآوری، ضروری است. شرکت کانونی که معمولا در شبکه این نقش را ایفا می کند، نیازمند توانمندی های میانداری است. عمده مفهوم سازی ها در ادبیات از قابلیت های میانداری حول محور مدیریت شبکه متمرکز شده اند و این فراتوانمندی را غالبا به صورت ایستا می نگرند. در این پژوهش با تمرکز بر شناسایی جامع توانمندی های میانداری، به دسته بندی فرآیندهای میانداری پرداخته شده است.

    روش شناسی: 

    این مطالعه، از روش مرور نظام مند ادبیات مشتمل بر غربال ساختاریافته تحقیقات به روش پریسما، کدگذاری و مقوله بندی مفاهیم ذیل تحلیل تماتیک روی مقالات منتخب حوزه میانداری و همچنین کنترل کیفیت با بهره گیری از روش ساندولوسکی و باروسو استفاده نموده و از منظر هدف، کاربردی و در زمره پژوهش های کیفی قرار می گیرد.

    یافته ها

    مجموعه ای از توانمندی های مورد نیاز برای میانداری شبکه نوآوری شامل 84 مورد، شناسایی و جمع آوری شده و یک چارچوب و دسته بندی منسجم از توانمندی های مذکور از طریق مقایسه و تحلیل مفاهیم مختلف و ترسیم خطوطی شفاف در قالب ابعاد طراحی، مدیریت و کنترل شبکه و هفت مقوله حاصل گردید. همچنین بعد سوم توانمندی میانداری مشتمل بر توانمندی های پایش تغییرات و پیکره بندی مجدد به عنوان قابلیت پویایی میاندار در این مقاله معرفی گردید.

    نتیجه گیری

    با عنایت به یافته ها و تمرکز بر ماهیت پویایی عوامل داخلی، محیطی و فناورانه، میاندار شبکه باید در تطابق با این پویایی، فعالیت ها و نقش های خود را مورد بازبینی قرار داده و به منظور افزایش بازدهی شبکه رفتار خود را به روز نماید. بدین ترتیب بهره مندی از توانمندی های دسته کنترل شبکه برای میاندار الزامی است.

    کلیدواژگان: توانمندی میانداری، میانداری شبکه، شبکه نوآوری، مرور نظام مند، تحلیل تماتیک
  • رضا آرویش*، حمیدرضا سعید نیا، هرمز مهرانی، اسماعیل کاوسی صفحات 133-156
    محققین سرگردانی را حالتی آگاهانه و یا ناآگاهانه ذهنی می دانند که از مشابهت برند، محرک و یا ابهام شناختی ناشی شده و به استفاده اشتباه از محصول یا خدمات منجر می شود و از پیامد آن می توان به نارضایتی مصرف کننده، کاهش فروش، کاهش وفاداری، تبلیغات شفاهی منفی، و تضعیف تصویر نام تجاری اشاره نمود. در این پژوهش به ارایه الگوی سرگردانی مشتریان در انتخاب برند در صنعت بانکداری با تمرکز بر ارزش ادراک شده از خدمات پرداخته می شود. در این مطالعه،پژوهشگر از رویکرد ترکیبی استفاده کرده است. برای این منظور، محقق در مطالعه اول، برای شناخت مولفه های سرگردانی مشتریان و ارزش ادراک شده از خدمات از رویکرد داده بنیاد و در مطالعه دوم، به آزمون مدل با استفاده از روش کمی پرداخته است. ابزار جمع آوری داده های موردنیاز در مطالعه اول، پروتکل و مصاحبه عمیق، با بیست و سه مدیر بانک و مشتری بوده که محقق با آنها به اشباع نظری رسیده و در مرحله بعد، داده های موردنیاز بین 320 مشتری در شهر اهواز توزیع و نتایج با نرم افزار پی ال اس تحلیل شده است.در نهایت محقق 150 کد باز را استخراج و بر اساس ادبیات نظری اقدام به کدگذاری محوری و انتخابی کرده و نتایج تحقیق خود را در قالب یک مدل شامل شش بعد اصلی شامل،تبلیغات خدمات بانک،ارزش ادراک شده از خدمات ،شهرت برند بانک،ابهام در ارایه خدمات سردرگمی مشتری و خوش نامی بانک در تنوع عرضه محصول، و بیست و چهار بعد فرعی ارایه کرده است.
    کلیدواژگان: سردرگمی مشتریان، برند، ادراک خدمات، رویکرد ترکیبی
  • فرانک اسکندری اردکلو، یحیی داداش کریمی*، فرهاد نژاد ایرانی صفحات 157-176
    زمینه و هدف
    نوآوری به عنوان نوعی مزیت رقابتی راهبردی برای رشد و تعالی سازمانی مطرح شده است. توسعه مدیریت منابع انسانی سبز یکی از استراتژی های سازمان ها جهت رشد و تعالی است. از این رو، در این پژوهش به مدل سازی نظام مدیریت منابع انسانی سبز با رویکرد ارتقای نوآوری سازمانی با نقش میانجی مشارکت سازمانی پرداخته می شود.
    روش شناسی: این پژوهش بر اساس نتیجه، توسعه ای، از نظر هدف کاربردی و از نظر نوع داده ها از شیوه آمیخته -اکتشافی است. جامعه آماری در بخش کیفی شامل 20 نفر از خبرگان دانشگاهی و اجرایی سازمان تامین اجتماعی و در بخش کمی نیز شامل مدیران، رییس واحدها و سرپرستان سازمان تامین اجتماعی به تعداد 190 نفر بود. ابزار گردآوری داده های در بخش کیفی، مصاحبه های نیمه ساختار یافته و در بخش کمی پرسشنامه بود. برای تحلیل داده ها در بخش کیفی از تحلیل تم و در بخش کمی از معادلات ساختاری (نرم افزار پی ال اس) استفاده شد.
    یافته ها
    بر اساس تحلیل داده ها تعداد 4 تم اصلی(آموزش سبز، جذب و استخدام سبز، ارزیابی عملکرد سبز، پاداش سبز)، 11 تم فرعی و  43  کد اولیه شناسایی شد. همچنین نتایج حاصل از تحلیل کمی بر تایید تاثیر مدیریت منابع انسانی سبز بر نوآوری سازمانی با نقش میانجی مشارکت سازمانی دلالت داشت.
    نتیجه گیری
    ارتقای نوآوری سازمانی مستلزم تمرکز بر دروندهایی است که رکن محوری آن، زیرسیستم ها و سیاست های نظام مدیریت منابع انسانی است. مدلسازی پژوهش حاضر می تواند راهنمای کارگزاران سازمان تامین اجتماعی قرار گیرد.
    کلیدواژگان: منابع انسانی، مدیریت منابع انسانی سبز، نوآوری سازمانی، سازمان تامین اجتماعی
  • آرزو غنیون، علیرضا نوبری*، مریم مجیدی، علیرضا افشار نژاد صفحات 177-198
    زمینه و هدف
    گمرک در چرخه تامین و توزیع کالا، مسولیت نظارت دقیق و سریع و در عین حال تسهیل گرانه بر تشریفات ترخیص کالا را بر عهده دارد. بر این اساس، پژوهش حاضر با هدف طراحی مدل یادگیری سازمانی در نظارت بر تجارت فرامرزی در راستای بهبود امنیت و تسهیل گری در سازمان گمرک انجام شد.روش شناسی: برای انجام پژوهش از روش آمیخته اکتشافی استفاده شد. شناسایی عوامل موثر بر الگوی یادگیری سازمانی از طریق راهبرد داده بنیاد انجام شد. مشارکت کنندگان به کمک روش نمونه گیری هدفمند و گلوله برفی انتخاب شدند. ابزارگردآوری داده ها، مصاحبه‏ های نیمه ساختار یافته با 14 نفر از خبرگان گمرک و اساتید دانشگاه بود. برای تحلیل داده ها از روش کدگذاری استفاده شد. جامعه آماری بخش کمی شامل 220 نفر از مدیران و کارشناسان ارشد گمرک بود که  طبق فرمول کوکران تعداد 145 نفر انتخاب شدند.
    یافته ها
    در بخش کیفی، داده های پژوهش پس از تحلیل در قالب الگوی یادگیری سازمانی به عنوان مقوله محوری، شرایط علی(منابع و امکانات، ارتباطات، مدل های ذهنی و مهارت های فردی)، عوامل زمینه‏ای(عوامل سازمانی و شرایط اقتصادی)، شرایط مداخله گر(قوانین و مقررات، عوامل محیطی و چشم انداز مشترک)، راهبردها (تغییرسازمانی، بازمهندسی و تفکرسیستمی) و پیامدها (تحقق اهداف طراحی مدل یادگیری در سازمان، افزایش موفقیت سازمانی، تطبیق محیطی و توسعه قابلیت های کارکنان در راستای بهبود عملکرد سازمان) دسته بندی شدند. در بخش کمی برازش مدل به کمک مدلسازی معادلات ساختاری ‏ در سطح اطمینان 99% تایید شد.
    نتیجه گیری
    مدل نهایی پژوهش می تواند به عنوان راهنمایی برای مدیران ارشد جهت برنامه ریزی و پیاده سازی سیستم یادگیری سازمانی در سازمان مورد مطالعه و ارتقای عملکرد، بهبود مستمر و کسب مزیت رقابتی پایدار قرارگیرد.
    کلیدواژگان: یادگیری سازمانی، امنیت، تسهیل گری، داده بنیاد، گمرک
|
  • Saeed Abdollahi Khoshmardan *, Manouchehr Manteghi, Abbas Khamseh Pages 1-26
    Background & Purpose

    Today, technological Mega projects are considered to achieve complex products and systems (CoPs). Identifying and managing complexity is important in the successful operation of technological Mega-projects. The purpose of this study is to comprehensively identify the dimensions, components and indicators of complexity in technological Mega projects using the meta-combined method and provide a model.

    Methodology

    First, 210 valid scientific texts in Persian and English between 2020-2007 were identified, extracted, and finally 45 titles of articles and dissertations were used for meta-composition.

    Findings

    After studying the sources, initial coding, then the main and pivotal categories of classification and the relationships between the dimensions of complexity were identified with MaxQDA software and four dimensions of technology, structure, environment and uncertainty with 14 categories and 43 indicators were identified.

    Conclusion

    The complexity of technology, which is of special importance in technological Mega projects, was considered in two categories: soft complexity with indicators of information availability, interdependence of information systems and interrelationships between technology processes, and hard complexity with indicators of number and variety of technology. Technology experience and complex production processes were categorized. Finally, regarding to the importance of technology complexity in technological Mega projects, it is suggested that the identification and monitoring of continuous technologies in this field be considered to identify weak signals of technological change.

    Keywords: Complexity of projects, complex products, systems, technological Mega -projects, meta-combined approach
  • Alireza Lashgaripour *, Hasan Amiri, Koroush Parsamoein, Farzaneh Bikzadeh Pages 27-46
    Background & Purpose

    Human capital is one of the most important requirements for success in the new world of organizations and equipping it with tools for success in the new world is one of the concerns of managers in the banking industry. Accordingly, in this study, the competency model of human resources in digital banking is presented.

    Methodology

    This study is an applied research that has been done qualitatively using content analysis strategy. Semi-structured interviews used to collect data. Interviews were conducted with 20 banking experts in the form of snowballs to the stage of theoretical saturation. Data analysis was performed in three stages of extracting basic, organizing and inclusive concepts.

    Findings

    The results of data analysis showed that the human resource competency model in digital banking includes two dimensions: general dimensions (executive skills and communication skills), professional dimension (perceptual skills, specialized knowledge, strategic knowledge).

    Conclusion

    The model of human resource competence in digital banking resulting from the present study can be the basis for managers' actions in order to identify and select human capital and strategies for human capital development, training and employment of employees.

    Keywords: human resource, Competency Model, Digital Banking
  • Seyyed Habibolallah Tabatabaeian *, GholamReza Zomorodian Pages 47-72
    Background & Purpose

    Limited financial resources and lack of access of knowledge-based companies to financial resources in the growth stages, policy makers and planners have been required to formulate strategies and policies to deal with it. Accordingly, the present study aims to provide solutions to address and overcome this challenge in Iran.

    Methodology

    The present research is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of method. Data were collected through a comparative study and semi-structured interviews with 24 experts in the field, and analyzed using contextual analysis.

    Findings

    Formulation of various policies and laws has been one of the main strategies of the country to solve the financial problems of knowledge-based companies .Based on the analysis of the views of experts, solving the financial problem of knowledge-based companies in Iran is in the group of optimal role-playing of knowledge-based ecosystem operators, which includes 3 organizing themes and 18 basic themes.

    Conclusion

    Improving the financing system is a comprehensive approach, so in order to eliminate the financial challenges, managers must pay attention to all its dimensions and by institutionalizing and providing technical and operational infrastructure, the ground for the implementation of the above strategies. Provide in the country.

    Keywords: Knowledge-based companies, Financing, life cycle, Challenges, Solutions
  • Mahdiyeh Mokhtari Hashemabad *, Mahdi Kheirandish, Saide Jaffariniya, Yousef Vakili Pages 73-102
    Background & Purpose

    Nowadays, a wave of changes is directed towards organization and gaining the necessary skills to deal with this accelerating element is inevitable. At this point in time, preparing managers to deal with current change is the focus of organizational development discussions. Accordingly, in this study, the proactive model of development bank managers is presented.

    Methodology

    The present study is fundamental from the point of view of purpose and is is descriptive-exploratory in terms of research strategy, which has been done with a qualitative approach. Field method was used to collect data and in particular semi-structured interview tools have been used to collect data. Participants were selected by purposeful judgment and the intrviews continued until the theoretical saturation stage was reached. Also, research data were analyzed using the grounded theory approach in three stages: open, axial and selective.

    Findings

    Based on the analysis of research data, 119 open codes were identified, which were combined into 42 subcategories and 15 main categories, which were finally located in 6 main categories consisting of causal conditions, central phenomenon, background condition, intervening conditions, strategies and consequences.

    Conclusion

    Deepening, reflecting on and respecting the concepts of self-innovation, futurism and changeism while focusing on psychological development and the development of employee job involvement can strengthen and promote proactive behaviors in development banks.

    Keywords: Proactiveness, Proactivr work behavior, Self-innovation, Futures Studies, Transformationalism
  • Milad Yadollahi *, Nima Mokhtarzadeh, Ahmad Jafarnejad, Fatemeh Saghafi, Seyed Soroush Ghazinoori Pages 103-132
    Background & Purpose

    In order to manage and coordinate inter-organizational networks, an orchestrator role is essential. Hub firm typically performs this role in a network and therefore needs orchestration capability. Most conceptualizations of orchestration capabilities in literature are focused on network management, and this meta-capability is often viewed statically. In this study, focusing on the identification and comprehensive collection of orchestration capabilities, the orchestration skills and processes have been categorized.

    Methodology

    Systematic literature review is conducted through structured screening, coding, and categorization of concepts based on Prisma. It is classified as an applied research with a qualitative approach using Thematic analysis over the selected articles in innovation management orchestration and checking with Sandelowski and Barroso method.

    Findings

    The orchestration of innovation networks requires 84 capabilities, which have been identified and collected, and a coherent framework and classification was derived by comparing and analyzing different concepts and drawing clear lines in three dimensions namely design, manage and control of the network and seven categories. We also introduced the third dimension of orchestration capability of innovation networks including the analysis of changes and reconfiguration.

    Conclusion

    Considering the dynamic nature of internal, external and technological factors, The network orchestrator should also review his activities and roles in accordance with this dynamic and update his behavior in order to increase the efficiency of the network. In this way, benefiting from the capabilities of the network control category is mandatory for orchestration.

    Keywords: Orchestration Capability, Network orchestration, Innovation Network, Systematic review, Thematic Analysis
  • Reza Arvish *, Hamid Reza Saeed Nia, Hormoz Mehrani, Esmaeil Kavousi Pages 133-156
    Background &
    Purpose
    Rulers and managers have put achieving sustainable development on their agenda. Sustainable development leads to the improvement of economic, social and environmental conditions. But there are very few researches on the factors that lead to this goal. Therefore, in this research, a good governance model in the field of industry and mining for sustainable development with the approach of innovative actions is designed.
    Methodology
    The statistical sample consisted of 22 managers of Gol Gohar Industrial and Mining Company and faculty members of universities who were selected by purposive sampling method. Semi-structured interview tools were used to collect data and the interview texts were analyzed in three stages of open, axial and selective coding.
    Findings
    The analysis of research data showed that Comprehensive responsibility leads to the formation of good governance, and along with that, knowledge linkage, innovation platforms and innovative actions lead to sustainable development in social, economic and environmental dimensions. Also, the country's natural resources are a great opportunity for the comprehensive development of the country.
    Conclusion
    Considering that natural resources are a valuable opportunity for the comprehensive development of the country, managers should take steps according to their responsibility towards different groups of society and prepare the necessary conditions to transform natural resources into long-term benefits of society. It was also found that one of the ways to reduce wandering is to segment customers according to whether they are real or legal, the amount of profitability and the amount of deposits.
    Keywords: customer confusion, brand. Perceived value, Mix method approach
  • Faranak Eskandari Ordaklou, Yahia Dadash Karimi *, Farhad Nejad Irani Pages 157-176
    Background &
    Purpose
    Innovation has been proposed as a kind of strategic competitive advantage for organizational growth and excellence.The development of green human resource management is one of the strategies of organizations for growth and excellence. Therefore, in this research, the modeling of the green human resources management system with the approach of promoting organizational innovation with the mediating role of organizational participation is discussed.
    Methodology
    Based on the result, this research is developmental, in terms of practical purpose and in terms of data type, it is a mixed-exploratory method. The statistical population in the qualitative section includes 20 academic and executive experts in the social security organization, and in the quantitative section, it includes 190 managers, heads of units, and supervisors of the social security organization. The data collection tool was semi-structured interviews in the qualitative part and questionnaires in the quantitative part. For data analysis, theme analysis was used in the qualitative part and structural equation modeling (PLS software) was used in the quantitative part.
    Findings
    The results of the research in the qualitative part indicated the identification of 4 main themes (green training, green recruitment and hiring, green performance evaluation, green rewards), 11 sub-themes and 43 primary codes. Also, the results of the quantitative analysis indicated the confirmation of the impact of green human resource management on organizational innovation with the mediating role of organizational participation.
    Conclusion
    The promotion of organizational innovation requires focusing on inputs whose central pillar is the subsystems and policies of the human resource management system. The modeling of the present research can be a guide for agents of social security organization.
    Keywords: human resources, Green Human Resources Management, Organizational Innovation, social security organization
  • Arezoo Ghanioon, Alireza Nobari *, Maryam Majidi, Alireza Afsharnejad Pages 177-198
    Background &
    Purpose
    In the cycle of supply and distribution of goods, the customs is responsible for the accurate and fast supervision and at the same time facilitating the customs clearance procedures. the current research was conducted with the aim of designing an organizational learning model in monitoring cross-border trade in order to improve security and facilitation in the customs.
    Methodology
    Exploratory mixed method was used to conduct the research. The identification of the effective factors on the organizational learning model was done through the database strategy. Participants were selected based on purposive sampling and snowball method. The data collection tool was semi-structured interviews with 14 customs experts and university professors. The coding method was used to analyze the data. The statistical population of the quantitative part included 220 senior customs managers and experts, 145 of whom were selected as a sample according to Cochran's formula.
    Findings
    In the qualitative part, research data after analysis in the form of organizational learning model as a central category, causal conditions (resources and facilities, communication, mental models and individual skills), background factors (organizational factors and economic conditions), intervening conditions (laws and regulations, environmental factors and common vision), strategies (organizational change, reengineering and systemic thinking) and consequences (realization of learning model design goals in the organization, increasing organizational success, environmental adaptation and development of employee capabilities in order to improve the organization's performance) were categorized. In the quantitative part, the structural equation method was used to test the null hypothesis of the appropriateness of the model, and the results confirmed the significance of the fitted model at the 99% confidence level.
    Conclusion
    The final model of the research can be used as a guide for senior managers to plan and implement the organizational learning system in the studied organization and improve performance, continuous improvement and gain a sustainable competitive advantage.
    Keywords: organizational learning, Grounded theory, Customs, monitoring, Structural Equations