فهرست مطالب

مجله مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی
پیاپی 36 (تابستان 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/06/29
  • تعداد عناوین: 8
|
  • عبدالله روزفراخ*، حسین منصوری، مرتضی محمدی، میثم صادقی صفحات 1-14

    هدف پژوهش بررسی مولفه های بازاریابی اجتماعی- رسانه ای بر درگیری، تصویر و آگاهی از برند می باشد. 320 نفر از کاربران صفحات اجتماعی برندهای ورزشی مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهش حاضر باروش توصیفی - همبستگی انجام شد. ابزار اندازه گیری پرسشنامه چنگ و همکاران (2019)، اسلام و همکاران (2018)، لانگارو و همکاران (2018) بود. از معادله ساختاری روش مدل یابی حداقل مربعات جزیی برای آزمایش ارتباط بین عناصر بازاریابی شبکه های اجتماعی، درگیری با برند، تصویر و آگاهی از نام تجاری استفاده شد. تجزیه و تحلیل مدل سازی معادلات ساختاری نشان داد که شخصی سازی، تبادل، تبلیغات شفاهی و محتوای داغ، عناصر کلیدی هستند که به طور مستقیم بر درگیری مصرف کنند با برند تاثیر می گذارند؛ سپس آگاهی از برند و دانش برند را تقویت می کنند؛ در صورتی که نتایج یافت شده درمورد، سرگرمی در تضاد با روابط قبلی است و اثر معناداری بر درگیری مصرف کننده - برند ندارد. این پژوهش، با ارایه درک نقش عناصر بازاریابی رسانه های اجتماعی، در فرآیند ایجاد برند، به ادبیات برندینگ کمک شایانی می کند. رسانه های اجتماعی یک کانال ارتباطی در بازاریابی است که بواسطه موثر بودن آن در ارتباط با برند، باعث درگیری مصرف کننده - برند، دانش و تصویر مطلوب از برند می شود. آزمایش تجربی این مدل نشان می دهد که عناصر بازارایابی رسانه های اجتماعی (شخصی سازی - تبادل - تبلیغات شفاهی - محتوای داغ) محرک های مهمی در ساخت برند هستند.

    کلیدواژگان: بازاریابی رسانه های اجتماعی، درگیری کاربر - برند، آگاهی برند، تصویر برند
  • مهدی جلالی، شهرام علم*، زهرا هژبرنیا، امیر ندری صفحات 15-27

    هدف این پژوهش تحلیل محتوای برنامه های ورزشی صدا و سیمای مرکزخوزستان بود. این پژوهش از نظر روش و استراتژی، توصیفی از نوع تحلیل محتوا و از نظر هدف و ماهیت، کاربردی بوده که به صورت موردی، محتوای برنامه های ورزشی صدا و سیمای مرکزخوزستان را مطالعه و تحلیل نموده است. جامعه و نمونه آماری این پژوهش شامل دو برنامه سیما (ورزش خوزستان و برنامه فوتبال خوزستان) و دو برنامه رادیویی (ورزش خوزستان و فوتبال خوزستانی) در بازه زمانی پنج ساله از سال 94 تا پایان سال 98 بود به طوری که در مجموع تعداد 529 برنامه مورد تحلیل محتوا قرار گرفت. روش نمونه گیری به صورت سرشماری بوده و کلیه برنامه های پخش شده در این 5 سال به عنوان نمونه آماری مورد بررسی و تحلیل محتوا قرار گرفته است. داده ها در بخش تحلیل محتوا به صورت کیفی جمع آوری شده است. نتایج این پژوهش نشان داد که بر اساس مدت زمان پخش برنامه های ورزشی از صدا و سیمای مرکز خوزستان از لحاظ ساختار چهارگانه ورزش، جنسیت، رده سنی، نوع پخش و سطح رویداد ورزشی تفاوت معناداری وجود داشته است. با این حال این تفاوت از لحاظ مدت زمان پخش بر اساس رشته ورزشی (فوتبال و غیر فوتبال) و نوع رویداد (تیمی و انفرادی) بودن معنادار نشده است.

    کلیدواژگان: تحلیل محتوا، خبر، ورزش، سازمان صدا و سیما، استان خوزستان
  • وجیهه جوانی*، شهرزاد نیری صفحات 28-40

    پژوهش حاضر، به مطالعه تاثیر بازاریابی برندهای خدماتی ورزشی در اینستاگرام بر ارزش ویژه برند و پاسخ مصرف کنندگان می پردازد. پژوهش حاضر از نظر هدف از نوع کاربردی و بر اساس روش پژوهش از نوع توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش مصرف کنندگان خدمات ورزشی مجموعه ورزشی انقلاب بودند که 200 نفر از آنها در این مطالعه مشارکت داشتند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بود که روایی صوری و محتوایی آن با استفاده از نظرات 7 نفر از متخصصان مورد بررسی قرار گرفت. جهت بررسی روایی سازه از بارهای تقاطعی گویه ها، روایی متقاطع و شاخص میانگین واریانس استخراج شده استفاده شد. پایایی ابزار مورد استفاده نیز با استفاده از شاخص های آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری در نرم افزار پی ال اس انجام شد. یافته های پژوهش نشان داد که بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی بر پاسخ مصرف کنندگان و ارزش ویژه برند تاثیر مستقیم معنادار و مثبتی دارد. بر این اساس، برندهای خدماتی ورزشی با استفاده از فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی می توانند ارزش ویژه برند و پاسخ مصرف کنندگان خود را تحت تاثیر قرار داده و بدین ترتیب سهم بازار و فروش خود را افزایش دهند.

    کلیدواژگان: رسانه های اجتماعی، ارزش ویژه برند، پاسخ مصرف کننده
  • محمد زرگرزاده اصفهانی*، شاهو زمانی، الهه حیدریان صفحات 41-56

    هدف این پژوهش ارایه مدل روابط علی بین میزان فعالیت های بدنی، میزان استفاده از شبکه-های اجتماعی و نگرش فرد در مورد تصویر بدنی خود با رفتارهای اخلاقی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بود. این پژوهش برحسب هدف کاربردی و به لحاظ روش از نوع توصیفی- همبستگی است. در پژوهش حاضر جامعه آماری دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تهران بودند، که تعداد 360 نفر به عنوان نمونه پژوهش انتخاب گردیدند و از روش نمونه گیری در دسترس و به صورت داوطلبانه انتخاب شدند. جهت ارزیابی متغیرهای پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته قلعه نوعی و همکاران (1398) استفاده شد که تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی پرسشنامه در پژوهش نامبرده مورد تایید قرار گرفته است، که پرسشنامه به کار گرفته شده، شامل میزان فعالیت بدنی (10 سوال)، رفتارهای اخلاقی (10 سوال)، استفاده از شبکه های اجتماعی (10 سوال) و نگرش فرد در مورد تصویر بدنی خود (10 سوال) بود. استفاده شد. تحلیل عاملی تاییدی و بررسی اثرات و روابط در سطح خطاء 5% و با استفاده از نرم افزارهای 25 SPSS و Smart PLS 3.2.9 تجزیه و تحلیل گردید. نتایج بدست آمده نشان داد میزان فعالیت بدنی بر رفتارهای اخلاقی، استفاده از شبکه های-اجتماعی و نگرش فرد در مورد تصویر بدنی اثر دارد. استفاده از شبکه های اجتماعی اثر معناداری بر رفتارهای اخلاقی و نگرش فرد در مورد تصویربدنی اثر معناداری بر رفتارهای اخلاقی دارد. علاوه بر این میزان فعالیت بدنی بر رفتارهای اخلاقی از طریق استفاده از شبکه های اجتماعی اثر معناداری دارد و در نهایت مشخص گردید که میزان فعالیت بدنی بر رفتارهای اخلاقی از طریق نگرش فرد در مورد تصویر بدنی اثر معناداری دارد.

    کلیدواژگان: میزان فعالیت بدنی، رفتارهای اخلاقی، شبکه های اجتماعی، نگرش فرد در مورد تصویر بدنی خود
  • حمیدرضا میرصفیان، معصومه کلاته سیفری*، سحر اکبرنژاد دهمیانی، فاطمه کاتبی جهرمی صفحات 57-71

    در ایران زنان حق حضور در استادیوم های فوتبال را ندارند. از طرفی رسانه های اجتماعی در یافته های جدید و شکل گیری تحولات و اطلاع رسانی نقش پررنگی دارند. از این رو هدف از پژوهش حاضر ارایه مدلی از نقش رسانه های اجتماعی بر حضور بانوان تماشاگر در استادیوم های فوتبال بود. این پژوهش ازنظر هدف، توسعه ای و ازنظر راهبرد، اکتشافی است که به صورت کیفی بر اساس نظریه داده بنیاد اجرا شد. جامعه پژوهش، اسناد در حیطه پژوهش و اساتید و نخبگان در زمینه مدیریت ورزشی و فعالان رسانه بودند که به صورت هدفمند و گلوله برفی انتخاب شدند. نتایج نشان داد در سطح اول مدل، 14 مقوله از مولفه های عوامل پیشبرنده و در بخش دوم، 19مقوله از مولفه های عوامل مرتبط با فرآیندهاست و همچنین در بخش سوم، 8 مقوله پیامدهای اولیه و ثانویه هستند. مدیران و مسیولین می توانند با فراهم سازی حضور بانوان تماشاگر در استادیوم های فوتبال به توسعه بازاریابی و اقتصادی فوتبال ایران کمک کنند.

    کلیدواژگان: رسانه های اجتماعی، استادیوم، بانوان تماشاگر، فوتبال
  • علی آقاخانی، سیروس احمدی*، علیرضا رضایی صفحات 72-81

    تحقیق حاضر باهدف تبدیل منابع دیپلماسی به نتایج دیپلماسی فوتبال با تاکید بر نقش میانجی گری پوشش رسانه ای طراحی و اجرا گردید. روش تحقیق حاضر به صورت پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل کلیه افراد آگاه به موضوع پژوهش بود. در جهت گردآوری اطلاعات از پرسشنامه عبدی و همکاران (2018) استفاده گردید. به منظور تجزیه وتحلیل داده های تحقیق حاضر از روش معادلات ساختاری استفاده گردید. تمامی روند تجزیه وتحلیل تحقیق، در نرم افزارهای SPSS و PLS انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد، رویدادهای ورزشی (331/0=تاثیر؛ 236/2= تی)، سرمایه انسانی (244/0=تاثیر؛ 315/3=تی) و محصولات و خدمات ورزشی (404/0= تاثیر؛ 996/2=تی) به صورت معناداری بر پوشش رسانه ای تاثیرگذار می باشد. نتایج تحقیق نشان داد که پوشش رسانه ای بر نتایج کلی (883/0= تاثیر؛ 37/27=تی)، نتایج اختصاصی (839/0= تاثیر؛ 237/24= تی) و نتایج ملی (859/0= تاثیر؛ 652/29= تی) در حوزه دیپلماسی فوتبال تاثیرگذار می باشد. با این توجه می توان چنین اعلام داشت که استفاده از پوشش رسانه ای می تواند در جهت کسب موفقیت های مربوط به دیپلماسی فوتبال تاثیر بسزایی داشته باشد.

    کلیدواژگان: دیپلماسی فوتبال، گفتمان سیاسی، تنش، تعاملات بین المللی
  • فرشته زارعی، مهدی کهندل* صفحات 82-92

    هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر یادگیری سازمانی بر توانمند سازی کارکنان با نقش میانجی فناوری اطلاعات و ارتباطات در هییت های اسکیت کشور بود. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی بود. از نظر هدف جمع آوری اطلاعات کاربردی، از نظر زمان جمع آوری داده ها حال نگر و در بخش معادلات ساختاری از نوع آینده نگر بود. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه کارکنان هییت های ورزشی اسکیت کشور بودند که تعداد 500 نفر را شامل می شد. نمونه آماری تعداد 220 نفر بود که به صورت در دسترس انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه های توانمند سازی کارکنان متیوز، دیاز و کول (2002) و یادگیری سازمانی گومز، لورنته و کابررا (2005) و فناوری اطلاعات و ارتباطات عبدوی و فتحی (1395) استفاده شد. پایایی پرسشنامه ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. برای آزمون فرضیه های پژوهش از همبستگی بهره گرفته شد. سپس جهت آزمون الگوی پژوهش از روش مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار معادلات ساختاری LISREL استفاده شد. نتایج نشان داد که فناوری اطلاعات و یادگیری سازمانی بر توانمند سازی کارکنان تاثیر دارد. همچنین یادگیری سازمانی بر توانمند سازی کارکنان با نقش میانجی فناوری اطلاعات در هییت های اسکیت کشور تاثیر دارد.

    کلیدواژگان: فناوری اطلاعات و ارتباطات، یادگیری سازمانی، توانمند سازی کارکنان، هیئت های اسکیت
  • مهرداد محرم زاده*، فرهاد فتحی، محمد سیوان نوری صفحات 93-101

    هدف ازمقاله حاضر امکان سنجی فر صت های سرمایه گذاری موجود با محوریت تو سعه گرد شگری با علایق ویژه و تنوع بخشی به خدمات گردشگری زمستانی شهر اردبیل بود روش تحقیق توصیفی تحلیلی و به لحاظ قابلیت اجرا کاربردی بود؛ جامعه آماری را گردشگران ورزشی و غیرورزشی که در دوره مورد نظر حداقل یک بار به این منطقه سفر کرده اند. نمونه ی آماری تحقیق با استفاده از جدول مورگان 380 نفر به دست آمد که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شده است و پرسشنامه به صورت تصادفی بین گردشگران توزیع شده-است. روش گردآوری داده های به صورت کتابخانه ای میدانی بوده و ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخت . به منظور تعیین روایی پرسشنامه، از نظرات اساتید و کارشناسان حوزه گردشگری و ورزش بهره گرفته می شود و برای تعیین پایانی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید که میزان پایایی پرسشنامه 89/0 به دست آمده است.داده های تحقیق با استفاده از آزمون های آماری t و فریدمن و همچنین مدل معدلات ساختاری تحلیل شدند نتایج نشان داد که شاخص"نزدیکی به مرزهای آذربایجان، ارمنستان ، ترکیه و قفقاز" دارای بیشترین میانگین (00/4) و شاخص های " جود تسهیلات اسکان عمومی ارزان قیمت، سطح فرهنگ و آگاهی مردم نواحی مجاور" دارای کمترین میانگین (27/3) می باشند نتایج برازش مدل نشان می دهد با توجه به مقدار معناداری (-Value P) تاثیر شاخص های فرصت های سرمایه گذاری توسعه گردشگری زمستانی در سطح خطای 05/0 معنادار است.

    کلیدواژگان: امکان سنجی، تو سعه گرد شگری، گردشگری زمستانی
|
  • Abdollah Rouzfarakh *, Hossein Mansouri, Mortaza Mohammadi, Meysam Sadaghi Pages 1-14

    Purpose – This paper investigates the impact of social-media marketing elements on consumer–brand engagement, brand Awareness and brand image. 320 consumers of sports brands' social media pages were studied. The following survey was done with descriptive correlation method. Questionnaire measurement tool Cheung et.al (2019), Islam (2016) and Langaro et.al (2016).used partial least squares structural equation modelling (PLS–SEM) to test the links between social-media marketing elements, consumer–brand engagement, brand Awareness and brand image. Structural equation modeling were used to analyze data. Structural equation model analysis showed that The Customisation, interaction, electronic word-of-mouth and trendiness are the key Trendiness, elements directly influencing consumer brand engagement, then strengthening brand awareness and brand Awareness. This contrasts with the non-significant results found for the influence of entertainment and customisation on consumer–brand engagement. This study contributes to the branding literature by providing an understanding of the role of social-media marketing elements in the brand-building process. Social media is a marketing channel recognised by its effectiveness in communicating brand-related information and its role as a means to stimulate consumers’ brand engagement brand, Awareness and brand image. By empirically testing a theoretical model, this study confirms that specific social-media marketing elements, namely Customisation, interaction, EWOM and trendiness, are critical drivers in the brandbuilding process

    Keywords: Social Media Marketing, Consumer–brand engagement, brand awareness, Brand image
  • Mehdi Jalali, Shahram Alalm *, Zahra Hazhbarnia, Amir Nadri Pages 15-27

    The purpose of this study was to content analyze of the sports programs in Khuzestan Central Broadcasting. In terms of method and strategy, this research is considered as a descriptive type of content analysis and in terms of purpose and nature, it is an applied research that has studied and analyzed the content of sports programs of Khuzestan Central Broadcasting. The population and statistical sample of this research included two programs of Television (Khuzestan Sports and Khuzestan Football Program) and two Radio programs (Khuzestan Sports and Khuzestan Football) in a period of five years from 1394 to the end of 1398, so that a total of 529 programs Content was analyzed. The sampling method is census and all programs broadcast in these 5 years have been studied as a statistical sample and content analysis. Data are collected qualitatively in the content analysis section. The results of this study showed that there was a significant difference in terms of the four structures of sport, gender, age group, type of broadcast and level of sporting event based on the duration of broadcasting sports programs from Khuzestan Central Broadcasting. However, this difference was not significant in terms of playing time based on the sport (football and non-football) and the type of event (team and individual).

    Keywords: content analysis, News, Sports, Central Broadcasting, Khuzestan province
  • Vajiheh Javnai *, Shahrzad Nayyeri Pages 28-40

    The present study examines the impact of marketing of sports service brands on Instagram on brand equity and consumer response. The present research is an applied and descriptive-survey study. The statistical population of this study was the consumers of sports services of Enghelab Sport Complex, 200 of whom participated in this study. The data collection tool was a questionnaire that it’s content validity were examined through the opinions of 7 experts. Cross-sectional loads of the items, cross-sectional validity and average variance extracted were used to evaluate the construct validity. The reliability of the questionnaire was also assessed by using Cronbach's alpha and combination reliability indicators. Data analysis was performed using the structural equation modeling technique in the PLS software. The research findings showed that social media marketing has a significant and positive effect on consumer response and the brand equity. Accordingly, sports service brands can utilize social media marketing activities to influence brand equity and consumer response which lead to increase their market share and sales.

    Keywords: Social Media, brand equity, consumer response
  • Mohammd Zargarzadeh Esfahani *, Shahoo Zamani, Elahe Heidarian Pages 41-56

    The purpose of this study was to present a model of causal relationships between the amount of physical activity, the use of social networks and the individual's attitude about body image with the moral behaviors of Islamic Azad University students. This research is applied in terms of purpose and descriptive-correlational in terms of method. In the present study, the statistical population was the students of the Islamic Azad University of Tehran, in which 360 people were selected as the research sample and were selected by available sampling method and voluntarily. In order to evaluate the research variables, a researcher-made questionnaire made by Ghaleh-e-Navi et al. (2017) was used. The exploratory and confirmatory factor analysis of the questionnaire was approved in the mentioned research. Ethical (10 questions), use of social networks (10 questions) and attitude towards one's body image (10 questions). used. Confirmatory factor analysis and study of effects and relationships at an error level of 5% were analyzed using 25 SPSS and Smart PLS 3.2.9 software. The results showed that the amount of physical activity has an effect on moral behaviors, use of social networks and a person's attitude towards body image. The use of social networks has a significant effect on moral behaviors and a person's attitude towards body image has a significant effect on moral behaviors. In addition, the amount of physical activity has a significant effect on moral behaviors through the use of social networks,

    Keywords: physical activity, moral behaviors, Social Networks, a person's attitude towards his body image
  • Hamid Mirsafian, Masoumeh Kalateh Seifari *, Sahar Akbarnezhad Dehmiani, Fatemeh Katebi Jahromi Pages 57-71

    In Iran, women do not have the right to attend a football sports stadium. On the other hand, social media has a significant role in new findings and the formation of developments and information.Therefore, the purpose of this study was to provide a model of the role of social media on the presence of women spectators in football stadiums. This research is exploratory in terms of purpose and strategic in terms of exploration, which was carried out qualitatively based on the data theory of the foundation. The research population was research documents and professors and elites in the field of sports management and media activists who were purposefully selected and snowballed. The results showed that in the first level of the model, there are 14 categories of components of driving factors and in the second part, 19 categories of components of processes are related to processes and also in the third part, there are 8 categories of primary and secondary outcomes. Managers and Authorities can help the marketing and economic development of the Iran football by providing a female spectator presence in football stadiums.

    Keywords: Social Media, stadium, female spectators, football
  • Ali Aghakhani, Sirous Ahmadi *, Alireza Rezaei Pages 72-81

    The present study was designed and conducted to Transforming diplomatic resources into the results of football diplomacy with an emphasis on the mediating role of media coverage. The research method was survey. The statistical population of the present study included all those aware of the subject. Abdi et al.'s (2018) questionnaire was used to collect information. In order to analyze the data of the present study, the structural equation method was used. The whole process of analysis was performed in SPSS and PLS software. The results showed that sporting events (impact = 0.331; t = 2.236), human capital (impact = 0.244; t = 3.315) and sports products and services (impact = 0.404; 2 = t) has a significant effect on media coverage. The results showed that media coverage on overall results (impact = 0.883; t = 27.37), specific results (impact = 0.839; t = 24.237) and national results (impact = 0.859; 652 / 29 = t) is effective in the field of football diplomacy. With this in mind, it can be stated that the use of media coverage can have a significant impact on the success of football diplomacy.

    Keywords: Football diplomacy, political discourse, tensions, international interactions
  • Fereshteh Zarei, Mahdi Kohandel * Pages 82-92

    The purpose of this study was to investigate the The impact of learning organization on employee empowerment with the mediating role of information technology in the country's skating boards. The research method was descriptive survey. In terms of the purpose of collecting applied information, in terms of data collection time, it was current-looking and in the structural equations section, it was forward-looking. The statistical population of the present study included all employees of the country's skating teams, which included about 500 people. The statistical sample was 220 people who were selected as available. Employee Empowerment questioner of Matthews, Diaz and Cole (2002) and Organizational Learning by Gomez, Lorente and Cabrera (2005) and Information and Communication Technology by Abdavi and Fathi (2016) were used to collect data. The reliability of the questionnaires was confirmed using Cronbach's alpha coefficient. Regression and correlation were used to test the research hypotheses. Then, to test the research model, structural equation modeling method was used using LISREL structural equation software. The results showed that information and communication technology and learning organization affect employee empowerment. also the learning organization influences the empowerment of employees through the mediating role of information and communication technology in the country's skating boards.

    Keywords: Information, Communication Technology, Learning Organization, Employee Empowerment, Skate Board
  • Mehrdad Moharramzadeh *, Farhad Fathi Pages 93-101

    The purpose of this article was to evaluate the feasibility of existing investment opportunities with a focus on tourism with special interests and diversification of winter tourism services in Ardabil. The method of this research was descriptive-analytical and applied in terms of feasibility; The statistical population of this study consists of all sports and non-sports tourists who have traveled to this region at least once in the period, as well as experts in the field of tourism and sports in Ardabil province. The statistical sample of the research was obtained using Morgan table of 380 people which was used using random sampling method and the questionnaire was randomly distributed among tourists. The data collection method used in the present study was field libraries and the data collection tool was a researcher-made questionnaire. In order to determine the validity of the questionnaire, the opinions of professors and experts in the field of tourism and sports are used and to determine the finality of the questionnaire, the Cronbach-Bach coefficient was used. The reliability of the questionnaire was 0.89. Friedman and Structural Equation Model were analyzed statistically. And the awareness of the people of the neighboring areas "have the lowest average (3.27). According to the average rankings. Be. The results of fitting the model show that due to the significant value (-Value P) the effect of investment opportunities for winter tourism development at the error level of 0.05 is significant

    Keywords: feasibility study, In the scope of tourism, Winter tourism