فهرست مطالب

فصلنامه انتظام اجتماعی
سال چهاردهم شماره 3 (پاییز 1401)

  • تاریخ انتشار: 1402/02/21
  • تعداد عناوین: 6
|
  • حسن فضلی، صابر عباس آبادی، رضا منظری توکلی، حسین ابراهیمی صفحات 1-32

    زمینه و هدف:

      کاربرد اصلی شبکه های اجتماعی، تسهیل ارتباطات و تعاملات بین افراد است که منجر به گسترش ارتباطات در دنیای امروز می شود؛ ولی به دلیل استفاده سودجویان، کلاه برداران و مجرمان سایبری از این ابزارها، پلیس به عنوان مسیول برقراری امنیت و انتظام اجتماعی کشور، می بایست به صورت راهبردی از شبکه های اجتماعی استفاده کند. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی و تعیین راهبردهای پلیس در استفاده موثر از شبکه های اجتماعی مجازی و استفاده راهبردی از آن ها در جهت اهداف سازمانی است. 

    روش;

    این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ روش، توصیفی تحلیلی است و با بهره گیری از روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP  و به صورت میدانی و با استفاده از ابزار پرسش نامه و جامعه آماری به تعداد 50 نفر از مدیران ارشد و کارشناسان مسلط به حوزه رسانه و افرادی که نسبت به شبکه های اجتماعی و ماموریت های پلیسی شناخت و تجربه کافی دارند، انجام پذیرفت. پس از استخراج هفت راهبرد، داده ها براساس نرم افزار Export choice تحلیل شد.

    یافته ها

    یافته های پژوهش نشان داد، راهبرد «اقدامات و ابزارهای پیشگیرانه از جرایم و کشف جرایم» با 0.222 امتیاز، راهبرد «دسترسی به جدیدترین فناوری ها» با 0.180 امتیاز، راهبرد «کنترل هر چه بهتر عملیات های پلیسی» با 0.158 امتیاز، راهبرد «آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی» با 0.118 امتیاز، راهبرد «کسب اطلاعات در مورد متهمان» با 0.116 امتیاز، راهبرد «انتشار سریع اخبار و اطلاعات» با 0.110 امتیاز و راهبرد «شفاف سازی در فعالیت ها» با 0.097 امتیاز است.

    نتیجه گیری

    نتایج پژوهش نشان داد که راهبرد «اقدامات و ابزارهای پیشگیرانه و کشف جرایم» بالاترین اولویت را در استفاده راهبردی پلیس از شبکه های اجتماعی دارد؛ لذا با توجه به سرعت تبادل اطلاعات در شبکه های اجتماعی مجازی در حوزه آموزش و انتقال اطلاعات می توان از این راهبرد در جهت انتشار هشدارهای اجتماعی برای پیشگیری از جرایم استفاده کرد.

    کلیدواژگان: اینترنت، راهبرد، فضای مجازی، شبکه های اجتماعی مجازی، روش تحلیل سلسله مراتبی
  • احمد سوری، قادر عبدالعلی پور، مصطفی محبی، علی قنبری باغسیاه صفحات 33-66
    زمینه و هدف

    صفات شخصیتی برون گرایی و انعطاف پذیری دو بعد اصلی شخصیت طرح جامع تربیت روان شناختی جامعه شناختی دانشجویان پلیس می باشند که نقش موثری در اجرای ماموریت های سازمانی دارند؛ لذا تحقیق حاضر به منظور شناسایی و سنجش مولفه های صفت شخصیتی برون گرایی و انعطاف پذیری دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی علیه السلام انجام شد.

    روش

    تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و به لحاظ ماهیت، توصیفی و از نظر نوع داده یک تحقیق کیفی کمی است. جامعه پژوهش حاضر در بخش کیفی، خبرگان و متخصصان روان شناسی در حوزه پلیس و در بخش کمی، دانشجویان مصوب دانشگاه تربیت افسری بود که در سال تحصیلی 1400-1399 مشغول به تحصیل بودند. نمونه جامعه اول 12 نفر (خبرگان) به صورت هدفمند و جامعه دوم 247 نفر (دانشجویان) به صورت تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. برای تدوین ابزار جمع آوری اطلاعات، ابتدا شاخص های صفات شخصیتی دانشجویان پلیس شناسایی و بر اساس شاخص ها، آزمون شخصیتی دانشجویان از طریق گروه کانونی تدوین شد. سپس روایی آزمون از طریق متخصصان و پایایی آن از طریق آزمون آلفای کرونباخ (97/0) مورد تایید قرار گرفت. برای تجزیه وتحلیل داده ها در بخش کیفی از طریق گروه کانونی و تایید خبرگان، مولفه ها شناسایی شد و در بخش کمی از آزمون های تحلیل عاملی به وسیله نرم افزار Lisrel استفاده شده است.

    یافته ها: 

    بر اساس یافته ها، مولفه های برون گرایی شامل صمیمیت، مردم گرایی، قاطعیت، هیجان خواهی و نشاط و مولفه های انعطاف پذیری شامل کنترل پذیری، گشودگی خلاقانه، پویانگری، تفسیر مثبت از تغییر، تنظیم هیجانات و راه حل ها می باشند.

    نتیجه گیری:

     با توجه به مدل استخراج شده از سازه های برون گرایی و انعطاف پذیری، ضمن سنجش مولفه های مذکور نسبت به آموزش و ارتقای آن ها در راستای تحقق اهداف سازمانی می توان اقدامات لازم را انجام داد.

    کلیدواژگان: شخصیت، شخصیت پلیس، انعطاف پذیری، برون گرایی، سنجش
  • صبا عباسپور، زهره اعتمادی، عبدالحکیم تیرگری، محمدجواد بگیان کوله مرزی صفحات 67-96

    زمینه و هدف:

      بزهکاری از اشکال انحراف اجتماعی است و گسترش آن حیات اجتماعی را به خطر می اندازد. این پژوهش با هدف گرایش به رفتارهای بزهکارانه در نوجوانان با توجه به صفات تاریک شخصیت انجام شد.

    روش شناسی:

    پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش را همه نوجوانان 13 تا 17 سال شهرستان نورآباد دلفان در سال 1401 تشکیل داد. نمونه پژوهش شامل 370 نفر از نوجوانان بود که به روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند و به پرسش نامه های سه گانه تاریک شخصیت (پایلوس و جونز، 2011) و رفتارهای بزهکارانه (پیچرو و همکاران، 2019) به صورت آنلاین (برخط) پاسخ دادند. داده های جمع آوری شده با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندمتغیری به شیوه ورود هم زمان با استفاده از نرم افزار SPSS.26 تحلیل شد.

    یافته ها

    نتایج حاصل از ضریب همبستگی نشان داد که بین سه گانه تاریک شخصیت با بزهکاری رابطه مثبت و معنی داری وجود داشت (001/0>P</em>). یافته ها حاکی از رگرسیون چندمتغیری نشان داد که 35 درصد از واریانس گرایش به بزهکاری توسط صفات جامعه ستیزی (سایکوپات)، ماکیاولیسم و خودشیفتگی تبیین می شود.

    نتیجه گیری

    بزهکاری نوجوانان از طریق آموزش خودکنترلی و همدلی با استفاده از رویکردهای مبتنی بر شواهد در تحقیقات مهم و کاربردی باید مورد توجه قرار گیرد.

    کلیدواژگان: صفات تاریک شخصیت، بزهکاری، دانش آموزان
  • بهنام مدبری، احمد رضایی صفحات 97-123
    زمینه و هدف

    پلیس مسیولیت سنگین تامین امنیت و انتظام داخلی سرزمینی را بر عهده دارد. موفقیت توام با صحت عملکرد در ماموریت های خطیر پلیسی و درگیری های اجتناب ناپذیر، ارتباط بسیار نزدیکی با توان رزمی کارکنان دارد؛ بنابراین، هدف تحقیق حاضر، شناسایی پیامدهای اجتماعی توسعه و ارتقای ورزش های رزمی پلیس بود.

    روش

    تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، اکتشافی و از نظر نوع داده ها، کیفی بود. جامعه مشارکت کنندگان شامل استادان و خبرگان حوزه علوم اجتماعی، تربیت بدنی و همچنین فرماندهان انتظامی بود که در سال 1401 در برخورد مستقیم با مردم در انجام ماموریت های محوله مشغول به خدمت بودند. نمونه گیری به صورت هدفمند انتخاب شد که با 12 نفر به اشباع نظری رسید. ابزار پژوهش شامل مصاحبه نیمه ساختاریافته بود و اعتبار پژوهش با روش گوبا و لینکلن مورد تایید قرار گرفت. تجزیه وتحلیل داده ها با روش تحلیل مضمون انجام شد.

    یافته ها

    پیامدهای اجتماعی توسعه و ارتقای ورزش های رزمی پلیس، دارای مولفه امنیت اجتماعی (شامل شاخص های ثبات اجتماعی، نظم و انتظام اجتماعی، انسجام اجتماعی، پذیرش اجتماعی، نظارت اجتماعی، طرد اجتماعی مجرمین، پیشگیری اجتماعی، آرامش اجتماعی و کنترل اجتماعی) و مولفه سرمایه اجتماعی (شامل شاخص های مشارکت اجتماعی، اعتماد اجتماعی، اقتدار اجتماعی، مقبولیت و رضایت اجتماعی، تایید اجتماعی، جذابیت اجتماعی، اعتبار اجتماعی، تعهد اجتماعی، پذیرش اجتماعی، وجهه و شان و منزلت اجتماعی، تعامل اجتماعی و احساس امنیت) است.

    نتیجه گیری

    بنابر یافته های پژوهش می توان نتیجه گرفت، توجه به ورزش و تقویت آمادگی جسمانی کارکنان علاوه بر تاثیر آنی در موفقیت ماموریت ها، پیامدهای انتظامی و سرمایه اجتماعی نیز برای پلیس به ارمغان آورد.

    کلیدواژگان: پیامدهای اجتماعی، آمادگی جسمانی، توسعه، ارتقا، ورزش های رزمی، پلیس
  • فاطمه سلطانی لف شاکرد، افسانه ادریسی، محمدباقر تاج الدین صفحات 125-162
    زمینه و هدف

    خشونت یکی از مهم ترین عواملی است که تهدید جدی برای سلامتی، امنیت و حقوق افراد محسوب می شود و پیامدهای منفی جبران ناپذیری دارد. هدف پژوهش حاضر، شناخت خشونت اجتماعی و طرد اجتماعی شهروندان تهران در بستر اخلاق اجتماعی و ارایه یک نظریه داده بنیاد بود.

    روش

    پژوهش حاضر از نوع کیفی بوده و با روش گراندد تیوری انجام شده است. جامعه آماری پژوهش، زنان و مردان ساکن تهران بوده که تجربه حداقل یک مورد خشونت اجتماعی را داشته اند. حجم نمونه، تعداد 27 نفر بود که با روش نمونه گیری از نوع هدفمند چندگانه (همگون، نظری) انتخاب شدند. سعی شده تا با مصاحبه عمیق و ورود به دنیای ذهنی و معنایی مصاحبه شوندگان به تفسیر داده های مصاحبه ای و مشاهده ای و مفهوم سازی این داده ها پرداخته شود و مصاحبه ها با افراد تا زمانی رسیدن به اشباع نظری از لحاظ مفهومی، ادامه داشت. در ادامه، کدگذاری باز، محوری و گزینشی و سپس با تعیین مقوله هسته، نظریه پردازی صورت گرفت.

    یافته ها: 

    عواملی همچون فقر و بیکاری، عدم دسترسی به خدمات اجتماعی و آموزشی، فقدان مشارکت اجتماعی، کارآمد نبودن برنامه های تربیتی و آموزشی نهادهای رسمی و غیررسمی، انتقام و کینه ورزی، شرایط محیطی نامناسب و الگوپذیری نامناسب، احساس بی عدالتی اجتماعی و اقتصادی، بازماندگی از تحصیل، ناامنی و بی اعتمادی اجتماعی و... شرایط علی، زمینه ای و مداخله گر را شکل داده است.

    نتیجه گیری:

     ایجاد پدیده «بی عدالتی و فاصله اجتماعی» در جامعه مورد مطالعه، نوعی شکاف و احساس دوری را به صورت عینی با سایر گروه ها در به ویژه افراد طبقات بالاتر جامعه و محلات ایمن تر ایجاد کرده که رنجش و آزردگی اجتماعی و افزایش خشونت های اجتماعی و عدم امنیت روانی و اجتماعی از پیامدهای آن است.

    کلیدواژگان: خشونت اجتماعی، طرد اجتماعی، اخلاق اجتماعی، امنیت اجتماعی، نارضایتی اجتماعی
  • مسعود یاراحمدی، علیرضا جزینی، محمد بارانی، یوسف محمدی مقدم صفحات 163-194

    زمینه و هدف:

    یکی از دغدغه های پلیس، کاهش بزهکاری  و بزه دیدگی و پیشگیری از تکرار آن است. تدابیر و فرامین، سیاست ها، اسناد بالادستی و قوانین داخلی و بین الملل و... می توانند آینده ای روشن برای پیشگیری پیش روی فراجا ترسیم نمایند؛ بنابراین هدف از این پژوهش، تعیین رهنامه فراجا برای رسیدن به پیشگیری از تکرار جرم با رویکردهای ترمیمی بود.

    روش:

     این تحقیق از نظر هدف، توسعه ای کاربردی و از حیث ماهیت، توصیفی تحلیلی و از نظر روش، کیفی (تحلیل مضمون) است. جامعه مورد مصاحبه، خبرگان و نخبگان پلیس بودند که با روش نمونه گیری گلوله برفی انتخاب شدند و مصاحبه با 19 نفر تا اشباع نظری ادامه داشت. ابزار گردآوری داده ها، مصاحبه نیمه ساختاریافته بود که روایی و پایایی آن در جلسات خبرگی تایید شد. برای تحلیل داده ها از روش کدگذاری باز و محوری استفاده شد.

    یافته ها

      یافته ها نشان داد، پلیس می تواند ضمن ایجاد دسترسی گسترده تر و به موقع تر قربانیان جرم و بزهکاران به عدالت و جبران خسارات؛ جایگزین مناسبی برای دادرسی کیفری فراهم کند و موجب کاهش دفعات و شدت تکرار مجدد جرم شود، به ویژه هنگامی که رویکرد بازپروری مدنظر باشد؛ از انگ زدن بیشتر به مجرمان اجتناب و به ادغام مجدد آن ها در جامعه کمک کند؛ موجب بهبود مشارکت و اعتماد عمومی جامعه شود و اقدامات موثرتر محلی برای پیشگیری از جرم انجام دهد.

    نتیجه گیری

     تکرار بزهکاری و بزه دیدگی مجدد بخش زیادی از توان پلیس را می گیرد؛ لذا فراجا برای دستیابی به پیشگیری از جرم باید رویکرد خود را بر پیشگیری ترمیمی متمرکز نماید. برای این منظور باید چشم انداز، ماموریت و ارزش های خود را بر اصول و مبانی عدالت ترمیمی هم نوا کرده و انجام اولویت های راهبردی را امکان پذیر کند.

    کلیدواژگان: پیشگیری از تکرار جرم، بزه دیدگی مجدد، عدالت ترمیمی، پیشگیری ترمیمی
|
  • hasan fazli, saber abbasabadi, reza manzaritavakoli, hossein ebrahimi Pages 1-32
    Background and objectives

    The main use of social networks is to facilitate communication and interactions between people, which leads to the expansion of communication in today's world; but due to the use of these tools by profiteers, fraudsters and cybercriminals, the police, as the person responsible for establishing security and social order in the country, should use social networks strategically. The main goal of the current research is to investigate and determine police strategies in the effective use of virtual social networks and their strategic use for organizational goals.

    Method

    In terms of its objectives this study is of an applied research type and in terms of method it is considered descriptive-analytical. It is conducted using the Analysis of Hierarchical Process (AHP) and field study and using questionnaire tools and a statistical community of 50 senior managers and experts mastered in the field of media and people who have sufficient knowledge and experience in social networks and police missions. After extracting seven strategies, the data was analyzed based on Export choice software.

    Findings

    The findings of the research showed the strategy of "measures and tools to prevent crimes and detect crimes" with 0.222 points, the strategy of "access to the latest technologies" with 0.180 points, the strategy of "controlling police operations as best as possible" with 0.158 points, the strategy of "training, informing and socialization" with 0.118 points, the strategy of "acquiring information about the accused" with 0.116 points, the strategy of "rapid dissemination of news and information" with 0.110 points, and the strategy of "transparency in activities" with 0.097 points.

    Results

    The results of the research showed that the strategy of "preventive actions and tools and detection of crimes" has the highest priority in the strategic use of social networks by the police. Therefore, according to the speed of information exchange in virtual social networks in the field of education and information transfer, this strategy can be used to spread social warnings to prevent crimes.

    Keywords: Internet, Strategy, Virtual space, Virtual social networks, Hierarchical analysis method
  • ahmad souri, ghader Abdul Alipour, mostafa mohebbi, ali Ghanbari Baghsiah Pages 33-66
    Background and objectives

    The personality traits of extroversion and flexibility are the two main personality dimensions of the comprehensive plan of psychological-sociological training of police students, which play an effective role in the implementation of organizational missions. Therefore, the present research was carried out in order to identify and measure the personality traits of extroversion and flexibility among the students of Imam Hassan Mojtabi University of Officers and Police Training.

    Method

    The current research is of an applied type in terms of its objectives, descriptive in nature, and qualitative-quantitative in terms of data type. The statistical population in the qualitative part was the experts and specialists of psychology in the field of police and in the quantitative part, the approved students of Officer and Police Training University who were studying in the academic year of 2020-2021. The sample of the first community was 12 people (experts) and the second community was 247 people (students) randomly selected. To develop the data collection tool, first the indicators of the personality traits of the police students were identified and based on the indicators, the students' personality test was developed through the focus group. Then the validity of the test was confirmed through experts and its reliability through Cronbach's alpha test (0.97). To analyze the data in the qualitative part, through the focus group and experts' confirmation, the components were identified and in the quantitative part, factor analysis tests were employed by Lisrel software.

    Findings

    According to the findings, the components of extroversion include intimacy, people orientation, decisiveness, excitement and cheerfulness, and the components of flexibility include controllability, creative openness, dynamism, positive interpretation of change, regulation of emotions and solutions.

    Results

    According to the model extracted from the constructs of extroversion and flexibility, the necessary measures can be taken while measuring the mentioned components in relation to their education and promotion in order to achieve the organizational goals.

  • Saba Abbaspour, Zahra Etamadi, Abdul Hakim Tirgari, MohammadJavad bagian kulemarzi Pages 67-96
    Background and objectives

    Delinquency is one of the forms of social deviations and its spread endangers social life. This research was conducted to study the tendency to delinquent behaviors in teenagers with regard to dark personality traits.

    Method

    In terms of its objectives this research is of an applied type and terms of method it is descriptive and correlational. The statistical population of this research was all teenagers aged 13 to 17 years in Noorabad Delfan city in 2022. The sample of the research was 370 teenagers who were selected by cluster sampling method. They answered online questionnaires of dark personality (Paulos and Jones, 2011) and delinquent behaviors (Pichero et al., 2019). The collected data were analyzed using Pearson's correlation coefficient and multivariate regression using the simultaneous entry method using SPSS.26 software.

    Findings

    The results of the correlation coefficient showed that there was a positive and significant relationship between the dark triad of personality and delinquency (P<0.001). The findings of multivariate regression showed that 35% of the variance of delinquency is explained by antisocial traits (psychopath), Machiavellianism and narcissism.

    Results

    Juvenile delinquency should be considered through self-control and empathy training using evidence-based approaches in important and applied research.

    Keywords: Dark personality traits, Delinquency, Students
  • behnam modaberi, ahmad rezaee Pages 97-123
    Background and objectives

    The police have the heavy responsibility of ensuring the security and internal order of the territory. Success combined with the accuracy of performance in dangerous police missions and unavoidable conflicts is closely related to the combat ability of employees. Therefore, the aim of the current research was to identify the social consequences of the development and promotion of police combat sports.

    Method

    In terms of its objectives the current research is of an applied type, in terms of method it is an exploratory research, and in terms of data type it is considered qualitative. The community of participants included professors and experts in the field of social sciences, physical education, as well as police commanders who were in direct contact with the people in 2022 and were engaged in their assigned missions. Sampling was purposefully selected, which reached theoretical saturation with 12 people. The research tool included a semi-structured interview and the validity of the research was confirmed by Guba and Lincoln method. Data analysis was done by theme analysis method.

    Findings

    The social consequences of the development and promotion of police combat sports are a social security component (including indicators of social stability, social order, social cohesion, social acceptance, social surveillance, social exclusion of criminals, social prevention, social peace, and social control) and a social capital component (including indicators of social participation, social trust, social authority, social acceptance and satisfaction, social approval, social attractiveness, social credit, social commitment, social acceptance, social image and dignity, social interaction, and sense of security).

    Results

    According to the findings of the research, it can be concluded that paying attention to sports and strengthening the physical fitness of employees, in addition to the immediate effect on the success of missions, also brings disciplinary consequences and social capital to the police.

    Keywords: Social consequences, Physical fitness, Development, Promotion, Martial arts, Police
  • Fatemeh Soltani Lafshkerd, Afsaneh Edrisi, mohammadbager tajeddim Pages 125-162
    Background and objectives

    Violence is one of the most important factors that is considered a serious threat to people's health, security and rights and has irreparable negative consequences. The aim of the current research was to identify social violence and social exclusion of Tehran citizens in the context of social ethics and to present a grounded theory.

    Method

    The current research is of qualitative type and was done with grounded theory method. The statistical populations of the research are women and men living in Tehran who have experienced at least one case of social violence. The sample size was 27 people who were selected by multiple purposeful (homogeneous, theoretical) sampling method. An attempt has been made to interpret the interview and observational data and conceptualize these data by in-depth interview and entering the mental and semantic world of the interviewees, and the interviews with people continued until reaching theoretical saturation in terms of concept. In the following, open, central and selective coding was done, and then by determining the core category, theorizing was done.

    Findings

    Factors such as poverty and unemployment, lack of access to social and educational services, lack of social participation, inefficiency of education and training programs of formal and informal institutions, revenge and grudge, inappropriate environmental conditions and inappropriate role modeling, feeling of social and economic injustice, failure to study, social insecurity and mistrust, etc., have formed causal, contextual and intervening conditions..

    Results

    The creation of the phenomenon of "social distance and injustice" in the studied society has objectively created a kind of gap and sense of distance with other groups, especially the people of the higher classes of the society and safer neighborhoods, which causes resentment and social annoyance and the increase of social violence and psychological and social insecurity are of its consequences.

    Keywords: Social violence, Social exclusion, Social ethics, Social security, Social dissatisfaction
  • MASOUD YARAHMADI, alireza jazini, Mohammad Barani, yosef mohammadi moghadam Pages 163-194
    Background and objective

    One of the concerns of the police is the reduction and prevention of repeated delinquency and victimization. The measures and orders, policies, documents, and domestic and international laws, etc. can draw a bright future for prevention. Therefore, the purpose of this study is to determine the I.R.I. Police guideline to prevent the recidivism with restorative approaches.

    Methods

    In terms of its objectives this research is of a developmental-applied, and in terms of nature, it is descriptive-analytical, and in terms of methodology it is qualitative (theme analysis). The statistical populations that were interviewed by experts and police elites were selected by a snowball sampling method and the interview continued with 19 people until theoretical saturation. The data collection tool is a semi-structural interview whose validity and reliability were confirmed in the meeting sessions. Open and pivotal coding method is used for data analysis.

    Findings

    Police can provide wider and timely access to victims of crime and criminals to justice and compensation for damages. They can provide a good alternative to criminal proceedings and reduces the frequency and intensity of recidivism, especially when the rehabilitation approach is considered. They can avoid more stigmatization to the criminals. They can help them integrate into the community to improve public participation and confidence and take more effective local measures to prevent crime.

    Results

    Recidivism and victimization take a large portion of the police power, so I.R.I. Police must focus its approach to restorative prevention to achieve crime prevention. To do this, they must consider their vision, mission, and values on the principles of restorative justice and enable strategic priorities.

    Keywords: Recidivism prevention, Repeated victimization, Restorative justice, Restorative prevention