فهرست مطالب

مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی - سال هفدهم شماره 4 (پیاپی 65، زمستان 1401)

نشریه مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی
سال هفدهم شماره 4 (پیاپی 65، زمستان 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/12/27
  • تعداد عناوین: 6
|
  • خسرو حبیبی *، امیرحسین یاوری بافقی، علی یکتا صفحات 1-30
    زمینه و هدف

    سازمان صیانتی موجود در فراجا با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اطلاعاتی و عملیاتی می‌باید اطلاعات مورد‌نیاز خود را در راستای جرم‌یابی به‌خصوص در حوزه‌های امنیتی نظیر جاسوسی، براندازی و خرابکاری و... به‌دست آورد تا توانایی پاسخ‌گویی سریع و بی‌درنگ و نیز قابلیت انعطاف و سازگاری بیشتری نسبت به محیط و تحولات محیطی در فراجا داشته باشد که دست‌یابی به این مهم منوط به تحصیل یک دانش و فهم عمیق در تمامی سطوح در آینده است. کشف سریع جرایم و دستگیری مجرمان به‌منظور ارتقای امنیت در مجموعه فراجا توجه به جرم‌یابی را با اهمیت کرده است؛ بنابراین، این تحقیق با هدف تحلیل آینده‌پژوهی جرایم کارکنان فراجا انجام پذیرفته است.

    روش‌شناسی:

     این مقاله از منظر هدف کاربردی است و با رویکرد کیفی (دلفی) تدوین شده است. ابزار گردآوری اطلاعات، علاوه به بررسی اسنادی در ادبیات موضوع، با مصاحبه‌های عمیق به‌صورت انفرادی با افراد جامعه آماری بوده است. در این پژوهش از دانش خبرگان و متخصصان حوزه کشف جرایم و کارشناسان سازمان صیانتی که حلقه ده نفری را تشکیل داده‌اند در چند مرحله استفاده شده است.

    یافته‌ها و نتیجه‌گیری:

     آینده‌پژوهی جرایم کارکنان فراجا، دارای مبانی اخلاقی، حقوقی و اقتصادی و سیاستگذارانه است. سازمان صیانتی فراجا می‌باید با توجه به تحولات شتابان جهانی و ظهور بسترهای نوظهوری مانند متاورس، ارزهای دیجیتالی، رمزارزها و... به ترتیب اولویت بر اساس ماموریت محوله، ابتدا در حوزه جرایم امنیتی در مرحله بعد جرایم شبه‌امنیتی و سپس به جرایم غیر‌امنیتی خاص و با تاکید بر طیف‌های مختلف کارکنان بپردازد.

    کلیدواژگان: آینده پژوهی، مبانی و روش ها، جرائم، جرم یابی، سازمان صیانتی فراجا
  • افشین راسخی* صفحات 31-56
    زمینه و هدف

    از آنجایی که امروزه گستره مفهوم امنیت در محیط، ریشه دوانده و نبود روش کاربردی منسجم برای مدیریت پیشگیرانه تهدیدهای احتمالی آینده و تبیین‌نشدن چرخه بهینه پیشگیری از غافلگیری در مدیریت بحران‌های امنیتی؛ می‌تواند، زیربنای توسعه مطلوب امنیت را با چالش‌های جدی مواجه کند؛ بنابراین در این تحقیق که با هدف ارایه چرخه بهینه، صورت گرفته محقق در صدد رسیدن به این هدف است که ابعاد، مولفه‌ها و شاخص‌های چرخه بهینه پیشگیری از غافلگیری در مدیریت بحران‌های امنیتی را به‌دست بیاورد.

    روش‌شناسی:

     این تحقیق از نظر هدف «کاربردی» و از لحاظ روش اجرا «ترکیبی» است؛ در این راستا، با توجه به مبانی نظری تحقیق و روش به‌کارگرفته شده، در روش کیفی تحقیق، با استفاده از نمونه‌گیری هدفمند در دسترس و انجام مصاحبه عمیق با خبرگان و صاحب‌نظران این حوزه (9 نفر)، تعداد 128 مقوله مرتبط با موضوع کشف و برابر آزمون تحلیل بار عاملی، شدت تاثیرگذاری هر یک از شاخص‌ها، احصاء گردیدند.

    یافته‌ها و نتیجه‌گیری:

     پس از پالایش و حذف شاخص‌های غیر‌مرتبط یا کم‌تاثیر، مراتب به 83 شاخص تعدیل یافت، درگام بعدی، شاخص‌ها از جهت وجوه تشابه و تفاوت باهم مقایسه شده و سپس شاخص‌هایی که حول محور مشترکی قرار داشتند و می‌توانستند اجزاء تشکیل‌دهنده یک مولفه باشند، سازمان‌دهی و مولفه‌های کشف‌شده، در ابعاد «رفتاری، ساختاری و زمینه‌ای» دسته‌بندی گردیدند؛ نتیجه آنکه: الف) شاخص‌های مربوط به بعد رفتاری، در چرخه بهینه پیشگیری از غافلگیری در مدیریت بحران‌های امنیتی، از جایگاه بالایی در بین ابعاد ذکرشده برخوردار است، به‌طوری که 46 درصد از مقوله‌های استخراج‌شده از مصاحبه با حوزه خبرگان و صاحب‌نظران، مرتبط با این بعد بوده است؛ ب) فاصله وضعیت «موجود» و «مطلوب» در بعد «عوامل ساختاری»، بیشتر از سایر ابعاد است، ضمنا به تناسب سنجش انجام شده از حجم نمونه، پیشنهادهای لازم در پایان پروژه، ارایه گردیده است.

    کلیدواژگان: امنیت، بحران، پیشگیری، چرخه بهینه، غافلگیری، مدیریت
  • محمد صفری *، حمیدرضا محمدزاده مهنه، روح الله شادمان فخرآبادی صفحات 57-93
    زمینه و هدف

    نظام اداری هر جامعه بازوی اجرایی نظام سیاسی آن جامعه است و عملکرد درست یا نادرست آن می‌تواند نظام سیاسی را تداوم بخشد یا از مشروعیت بیندازد؛ بنابراین توجه بنیادی به نظام اداری هر جامعه و آسیب‌شناسی دقیق آن به‌ویژه پیشگیری از فساد مالی، می‌تواند کمک بزرگی به سیاست‌گذاران آن جامعه باشد که با تشخیص به‌موقع، بتوانند راه‌حل‌های لازم را بیندیشند. فرهنگ سازمانی یکی از بهترین راه‌کارهای شناخت افراد بوده و به‌دلیل ماهیت موثر و قوی خود، نقش مهمی را در مهار درونی رفتارهای کارکنان و پیشگیری از فساد مالی توسط آنان ایفا می‌کند.

    روش‌شناسی:

     تحقیق حاضر به لحاظ هدف کاربردی است و از لحاظ ماهیت و روش توصیفی-پیمایشی که با ابزار پرسش‌نامه محقق‌ساخته انجام شده است. بدین‌صورت دو پرسش‌نامه مجزا طراحی گردید. بعد از اینکه پایایی و روایی آن مورد بررسی و تایید قرار گرفت بین 35 نفر از کارکنان و مدیران امور مالی و ذیحسابی فراجا، به‌عنوان جامعه آماری تحقیق به روش تمام‌شمار توزیع گردید. یافته‌های به‌دست ‌آمده از پرسش‌نامه، با نرم‌افزار SPSS مورد بررسی قرار گرفت. در جهت تحلیل داده‌های آماری، از روش‌های توصیفی و استنباطی و ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی استفاده شده است.

    یافته‌ها و نتیجه‌گیری:

     فرضیه اصلی ما در این پژوهش «بین فرهنگ سازمانی و پیشگیری و فساد مالی در بین کارکنان رابطه معناداری وجود دارد» بود که ضریب همبستگی بین فرهنگ سازمانی و پیشگیری و فساد مالی در بین کارکنان 977/0 است و درجه معناداری 000/0 است که کمتر از 05/0 درصد و قابل‌قبول است. برای بررسی میزان تاثیر به‌صورت برازش مدل رگرسیون مورد تحلیل و تایید قرار گرفت. تعداد هشت فرضیه ارایه شده نیز مورد تایید قرار گرفتند.

    کلیدواژگان: پیشگیری، فرهنگ سازمانی، فساد مالی کارکنان فراجا
  • مهدی طاهری *، ولی رستمی، الهه مرندی صفحات 95-130
    زمینه و هدف

    نظر به اهمیت پیشگیری از فساد مالی کارکنان، از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون اقدام‌های متعددی در زمینه جرم‌انگاری مصادیق فساد مالی کارکنان به‌عمل آمده است. برهمین اساس هدف از نگارش این مقاله، تبیین و بررسی‌ تاثیر مولفه‌های ‌قانون ‌در پیشگیری‌ از فساد مالی‌ کارکنان است.

    روش‌شناسی: 

    این تحقیق را بر مبنای هدف، از نوع کاربردی و بر مبنای ماهیت و روش، از نوع توصیفی تحلیلی با استناد به مطالعه منابع کتابخانه‌ای، اسنادی و جمع‌آوری اطلاعات مربوط به پیشینه و ادبیات تحقیق است.

    یافته‌ها و نتیجه‌گیری:

     یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد که توجه به مولفه‌های پیشگیرانه از جمله آشنایی کارکنان با قوانین و مقررات ناظر بر پیشگیری از فساد مالی «قانون اساسی» و قوانین عادی «قوانین تصویب‌شده در مجلس شورای اسلامی» و اصلاح یا حذف مصوبات و قوانین غیرضرور، افزایش سامانه‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در ارایه خدمات اداری، حمایت از مشارکت مردم و نهادهای مدنی در امر گزارش فساد مالی کارکنان، بی‌شک کاهش فساد مالی را در پی خواهد داشت.
    نتایج حاصل از این تحقیق نشان می‌دهد که مولفه‌های موثر قوانین و مقررات در پیشگیری از فساد مالی کارکنان، در نظام حقوقی و قانونی ایران نهفته شده است باوجود مراجع متعدد قانون‌گذاری و کثرت قوانین در زمینه‌های مختلف از جمله مقابله با فساد مالی کارکنان، به‌لحاظ فقدان منطق و انسجام لازم در قوانین و تعارض و هم‌پوشانی آن‌ها مقابله با پدیده فساد نه‌تنها موفقیت‌آمیز نبوده بلکه تورم قوانین و کثرت مراجع وضع قانون، خود از اسباب بروز فساد مالی است.

    کلیدواژگان: پیشگیری، فساد مالی، قوانین و مقررات، کارکنان
  • حسینعلی قجری *، زهرا محمدی، محمد قلی زاده سلطان آبادی صفحات 131-169
    زمینه و هدف

     مادامی که شکاف میان اقلیت‌های پایش‌کننده ارتباط و عامه مردم که در معرض تاثیر آن قرار دارند، رو به افزایش است نیاز به مبادله دانش و بالا بردن سطح آگاهی در خصوص استفاده از پیام‌های رسانه‌ای، نیازی ضروری است؛ زیرا اغلب شاهد هستیم که مواجه با پیام‌های رسانه‌ای، سنجیده و هدفمند صورت نمی‌گیرد، بلکه بیشتر از روی عادت است و تنها تعداد محدودی از افراد، آنچه را که در رسانه‌ها می‌بینند، می‌خوانند یا می‌شنوند را نظارت می‌کنند هدف از نگارش این پژوهش سنجش میزان سواد رسانه‌ای کارکنان نهادهای امنیت‌ساز و ارتباط آن با پایش اخبار مرتبط در سطح رسانه‌ها و به‌طور ویژه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ است.

    روش‌شناسی:

     پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش پیمایشی است؛ روش گردآوری اطلاعات این پژوهش به دو روش کتابخانه‌ای و میدانی (پرسش‌نامه محقق‌ساخته) است؛ جامعه آماری این پژوهش مشتمل بر تعدادی از کارشناسان و افراد صاحب‌نظر در حوزه تحلیل اطلاعاتی و بررسی اطلاعاتی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به تعداد 88 نفر هستند و با توجه به اینکه زیر 100 نفر هستند به شیوه سرشماری است.

    یافته‌ها و نتیجه‌گیری: 

    براساس یافته‌های به‌دست آمده و مستند به نظرات جامعه آماری، میزان درک اقنایی و شناختی کارکنان نهادهای امنیت‌ساز (ف.ا.تهران بزرگ) در پایش اخبار مرتبط در سطح رسانه‌ها 06/80 درصد است؛ همچنین با استناد به خطی بودن نمودار احتمال و انحراف کم مشاهدات در تمامی متغیرهای پژوهش و خطی‌بودن نمودارها و همچنین با توجه به میزان کجی و کشیدگی متغیرهای جمعیت‌شناختی فرض نرمالیتی توزیع داده‌ها تایید گردید و با توجه به اینکه مقدار t به‌دست آمده از بررسی آزمون برای متغیرهای مستقل بیشتر از 96/1 است بر اساس یافته‌های به‌دست آمده بین متغییرهای جمعیتی و میزان سواد رسانه‌ای کارکنان نهادهای امنیت‌ساز (ف.ا.تهران بزرگ) ارتباط معناداری وجود دارد که با توجه به نتایج حاصله مشخص گردید سواد رسانه‌ای در پایش اخبار توسط نهادهای امنیت‌ساز موثر است.

    کلیدواژگان: امنیت، سوادرسانه ای، پایش اخبار، پوشش رسانه ای، نهادهای امنیت ساز
  • حسین یوسف وند * صفحات 171-194
    زمینه و هدف

     اولویت اصلی سازمان‌های امنیتی «پیشگیری» از بروز آسیب و تهدیدهایی است که در صورت کم‌توجهی به آن‌ها ممکن است چالش‌های جدی را برای جامعه هدف ایجاد کند؛ با درنظر داشتن اهمیت موضوع و لزوم اهتمام در راستای فهم چیستی آن، این تحقیق به‌دنبال فهم پیشگیری همه‌جانبه در سازمان‌های امنیتی است تا در پرتو آن اصلی‌ترین ارکان این موضوع کشف و شناسایی گردد؛ بنابراین، هدف اصلی بسط مفهوم «پیشگیری» و اهتمام در راستای فهم جامعیت آن در قالب یک تلاش علمی است.

    روش‌شناسی:

     این تحقیق از حیث هدف بنیادی و از حیث روش تحقیق، مبتنی بر رهیافت کیفی و از نوع تحلیل محتوای کیفی است. رویکردی که در آن با تحلیل داده‌های متنی برگرفته از مصاحبه‌ها؛ همواره به‌دنبال تقلیل داده‌هاست. مشارکت‌کنندگان این پژوهش به‌صورت هدفمند شامل تعداد 25 نفر از خبرگان یکی از سازمان‌های امنیتی است؛ پایایی داده‌ها در چند سطح از طریق استفاده از راهنمای مصاحبه، تبادل نظر درباره شیوه اجرای تفسیر و کدگذاری انجام گرفته است، همچنین در بحث اعتبار تحقیق از روش ارزیابی اعتبار به روش ارتباطی (خبرگی) استفاده شده است؛ به عبارتی مصاحبه‌شوندگان تطابق محتویات متون تحلیل شده را با اظهارات خودشان تایید کرده‌اند.

    یافته‌ها و نتیجه‌گیری:

     نتایج این پژوهش نشان‌می‌دهد که جاری‌سازی پیشگیری همه‌جانبه در سازمان‌های امنیتی نیازمند توجه مدیران این سازمان‌ها به جنبه‌های مختلف و مرتبط با ماموریت‌های این سازمان‌هاست. توجه به فرایندهای‌کاری، عوامل ساختاری، عوامل رفتاری و عوامل زمینه‌ای اصلی‌ترین ابعاد پیشگیری همه‌جانبه تلقی می‌شوند. در بین عوامل ساختاری، مقوله فرعی ساختار نیروی انسانی؛ در بین عوامل رفتاری؛ مقوله فرعی مسیول‌سازی نسبت به ماموریت و همچنین ظرفیت‌سازی و در بین عوامل زمینه‌ای، توجه به سرمایه اجتماعی (به‌ویژه اعتماد‌سازی و مشارکت‌پذیری) اصلی‌ترین مقوله‌های پیشگیری همه‌جانبه را تشکیل می‌دهند. به موازات نتایج این پژوهش پیشنهادهایی کاربردی مرتبط با چهار حوزه مرتبط با سازمان‌های امنیتی شامل ساختار، فرایندها، رفتار و محیط (زمینه) ارایه گردیده است.

    کلیدواژگان: آسیب، پیشگیری، پیشگیری همه جانبه، تهدید، سازمان های امنیتی
|
  • khossro habibi *, amir yavari, ali yekta Pages 1-30
    Background and purpose

    the existing security organization in FARAJA, using its intelligence and operational capabilities, must obtain the intelligence it needs in line with crime detection, especially in security areas such as espionage, subversion and sabotage, etc., in order to be able to respond quickly and immediately, as well as to have more flexibility and adaptability to the environment and environmental developments in FARAJA, and achieving this depends on acquiring a deep knowledge and understanding at all levels in the future. The rapid discovery of crimes and the arrest of criminals in order to improve security in the FARAJA complex has made it important to pay attention to crime detection; Therefore, this research has been carried out with the aim of prospective analysis of the crimes of FARAJA employees.

    Methodology

    This article is practical from the point of view of the goal and was compiled with a qualitative (Delphi) approach. In addition to reviewing documents in the literature, the means of collecting information was through individual in-depth interviews with the people of the statistical community. In this research, the knowledge of experts and specialists in the field of crime detection and security organization experts who formed a circle of ten people have been used in several stages.

    Findings and conclusions

    The future studies of FARAJA employees' crimes have ethical, legal, economic and policy-making foundations. According to the rapid global developments and the emergence of emerging platforms such as metaverse, digital currencies, cryptocurrencies, etc., the FARAJA Security Organization should, in the order of priority based on the assigned mission, first in the field of security crimes, then quasi-security crimes, and then specific non-security crimes and focusing on different spectrums of employees

    Keywords: future studies, basics - methods, crimes, criminal investigation, FARAJA security organization
  • Afshin Rasekhi* Pages 31-56
    Background and purpose

    Since today the scope of the concept of security in the environment has taken root and there is no coherent practical method for the preventive management of possible future threats and the lack of explanation of the optimal cycle of preventing surprises in the management of security crises; It can face serious challenges to the infrastructure of the desired development of security; Therefore, in this research, which was conducted with the aim of providing an optimal cycle, the researcher aims to achieve this goal, to obtain the dimensions, components and indicators of the optimal cycle of preventing surprises in the management of security crises.

    Methodology

    This research is "applied" in terms of purpose and "combined" in terms of implementation method; In this regard, according to the theoretical foundations of the research and the method used, in the qualitative method of research, using available targeted sampling and conducting in-depth interviews with experts and experts in this field (9 people), the number of 128 categories related to the subject of discovery and According to the factor load analysis test, the impact intensity of each index was calculated.

    Findings and conclusions

    After refining and removing irrelevant or less influential indicators, the number was adjusted to 83 indicators. In the next step, the indicators were compared in terms of similarities and differences, and then the indicators that were located around a common axis and could be parts of a component. , organization and discovered components were categorized in "behavioral, structural and contextual" dimensions; The result is that: a) the indicators related to the behavioral dimension, in the optimal cycle of preventing surprises in the management of security crises, have a high position among the mentioned dimensions, so that 46% of the categories extracted from the interviews with experts, related to this It was later; b) The gap between "existing" and "desired" status in the dimension of "structural factors" is more than other dimensions, in addition, the necessary suggestions have been presented at the end of the project in accordance with the measurement of the sample size.

    Keywords: security, crisis, prevention, optimal cycle, surprise, management
  • mohammad safari *, hamidreza mohamadzade mehneh, ruhollah Shadman Fakhrabadi Pages 57-93
    Background and purpose

    the administrative system of any society is the executive arm of the political system of that society, and its correct or incorrect performance can perpetuate or delegitimize the political system; Therefore, fundamental attention to the administrative system of each society and its detailed pathology, especially the prevention of financial corruption, can be a great help to the policy makers of that society, who can think of the necessary solutions with timely diagnosis. Organizational culture is one of the best ways to recognize people, and due to its effective and strong nature, it plays an important role in restraining the internal behavior of employees and preventing financial corruption by them.

    Methodology

    The current research is practical in terms of its purpose and descriptive-survey in terms of its nature and method, which was conducted with a researcher-made questionnaire tool. In this way, two separate questionnaires were designed. After its reliability and validity were checked and confirmed, it was distributed among 35 employees and managers of financial and accounting affairs of FARAJA as a statistical population of the research. The findings obtained from the questionnaire were analyzed with SPSS software. In order to analyze statistical data, descriptive and inferential methods, Pearson's correlation coefficient and linear regression were used.

    Findings and conclusions

    Our main hypothesis in this research was "there is a significant relationship between organizational culture and prevention and corruption among employees" and the correlation coefficient between organizational culture and prevention and corruption among employees is 0.977 and the significance level is 000 It is 0.05 percent which is acceptable. In order to check the effect of the regression model, it was analyzed and confirmed. Eight hypotheses were also confirmed.

    Keywords: prevention, organizational culture, financial corruption of FARAJA employees
  • mehdi taheri *, vli rostami, Elahe Marandi Pages 95-130
    Background and purpose

    due to the importance of preventing employees' financial corruption (intelligence), since the victory of the Islamic Revolution, many measures have been taken in the field of criminalizing cases of employee financial corruption. Based on this, the purpose of writing this article is to explain and examine the effect of the law's components in the prevention of financial corruption of (intelligence) employees.

    Methodology

    This research is based on the purpose, applied type and based on the nature and method, descriptive and analytical based on the study of library sources, documents and collecting information related to the background and literature of the research.

    Findings and conclusions

    The findings of the research show that paying attention to the preventive components, including the familiarization of the employees (intelligence) with the laws and regulations regarding the prevention of financial corruption "Constitution" and ordinary laws "Laws approved in the Islamic Parliament" and amending or removing the approvals And unnecessary laws, increasing communication and information technology systems in the provision of administrative services, supporting the participation of people and civil institutions in the matter of reporting employee financial corruption, will undoubtedly lead to the reduction of financial corruption.The results of this research show that the effective components of laws and regulations in preventing financial corruption of employees (intelligence) are hidden in the legal and legal system of Iran, despite the numerous legislative authorities and the plurality of laws in various fields, including dealing with employee financial corruption. Due to the lack of necessary logic and coherence in the laws and their conflict and overlapping, dealing with the phenomenon of corruption has not only been unsuccessful, but the inflation of laws and the plurality of law-making authorities is itself one of the causes of financial corruption.

    Keywords: prevention, financial corruption, laws - regulations, employees
  • HosseinAli Ghajari *, zahra mohammadi, mohammad Gholizadeh SoltanAbadi Pages 131-169
    Background and purpose

    As long as the gap between the minorities monitoring the communication and the general public who are exposed to it is increasing, the need to exchange knowledge and raise the level of awareness regarding the use of media messages is an essential need; Because we often see that facing media messages is not deliberate and purposeful, but rather out of habit, and only a limited number of people monitor what they see, read or hear in the media. The purpose of writing this research is to measure the level of media literacy of employees of security institutions and its relationship with the monitoring of related news at the level of the media and especially the police command of Greater Tehran.

    Methodology

    The current research is applied in terms of purpose and survey method; The data collection method of this research is library and field methods (researcher-made questionnaire); The statistical population of this research consists of a number of experts and experts in the field of information analysis and information review of Greater Tehran Police Command, numbering 88 people, and considering that there are less than 100 people, it is a census method.

    Findings and conclusions

    Based on the findings and documented by the opinions of the statistical community, the level of persuasive and cognitive understanding of the employees of security institutions (Greater Tehran police command) in monitoring related news at the media level is 80.06%; Also, by referring to the linearity of the probability diagram and the low deviation of observations in all research variables and the linearity of the diagrams, as well as the degree of skewness and elongation of the demographic variables, the assumption of normality of the data distribution was confirmed, and considering that the t value obtained from the examination of the test for the variables independent is more than 1.96. Based on the findings, there is a significant relationship between the demographic variables and the level of media literacy of the employees of the security institutions (Greater Tehran police command).

    Keywords: security, media literacy, news monitoring, media coverage, security institutions
  • hossein yousefvand * Pages 171-194
    Background and purpose

    The main priority of security organizations is "prevention" of damage and threats that, if they are not paid attention to, may create serious challenges for the target community; Considering the importance of the issue and the need to pay attention to understand what it is, this research seeks to understand the comprehensive prevention in security organizations in order to discover and identify the main elements of this issue in the light of it; Therefore, the main goal is to expand the concept of "prevention" and strive to understand its comprehensiveness in the form of a scientific effort.

    Methodology

    This research is based on a qualitative approach and qualitative content analysis in terms of its fundamental purpose and research method. An approach in which by analyzing the textual data taken from the interviews; Always looking for data reduction. The participants of this research purposefully include 25 experts from one of the security organizations; The reliability of the data has been done at several levels through the use of an interview guide, an exchange of opinions about the implementation of interpretation and coding, also in the discussion of the validity of the research, the validity assessment method has been used in the communicative (expert) method; In other words, the interviewees confirmed the consistency of the contents of the analyzed texts with their own statements.

    Findings and conclusions

    The results of this research show that mainstreaming comprehensive prevention in security organizations requires the attention of managers of these organizations to different aspects related to the missions of these organizations. Paying attention to work processes, structural factors, behavioral factors and background factors are considered the main dimensions of comprehensive prevention. Among the structural factors, the sub-category of human resources structure; Among the behavioral factors; The subcategory of accountability towards the mission as well as capacity building and among the background factors, attention to social capital (especially trust building and participation) are the main categories of comprehensive prevention. Parallel to the results of this research, practical suggestions related to four areas related to security organizations including structure, processes, behavior and environment (context) have been presented.

    Keywords: damage, prevention, comprehensive prevention, threat, security organizations