فهرست مطالب

پاسداری فرهنگی انقلاب اسلامی - پیاپی 27 (بهار و تابستان 1402)

نشریه پاسداری فرهنگی انقلاب اسلامی
پیاپی 27 (بهار و تابستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/06/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • یوسف خجیر*، محمد فتحی نیا، کوثر مهرزاده صفحات 1-35

    در سریال «گاندو»که از معدود سریال های تلویزیونی است که جوان مومن انقلابی در طی 30 قسمت، بازنمایی شده است اعضای تیم عملیات ضدجاسوسی کشور که یک پروژه بزرگ نفوذ در بین مقامات بلندپایه کشور را شناسایی و خنثی می کنند به جز رییس تیم همگی جوان هستند. در این راستا، این پژوهش کیفی، در پی دستیابی به فهم دقیق تری از شیوه بازنمایی رسانه ای جوان مومن و انقلابی و شناسایی مولفه ها و ویژگی های این تیپ از جوانان به منظور ترویج بهتر این الگوی شخصیتی در رسانه ملی، تمام قسمت های سریال گاندو را با روش «تحلیل مضمون» بررسی کرده است. براساس یافته های بدست آمده، به این نتایج دست یافت که سریال گاندو جوان مومن و انقلابی را با ویژگی های اجتماعی (تکلیف گرایی، عدالت خواهی، قانون مداری، مسیولیت پذیری، کار تیمی و سختکوشی)، ویژگی های فرهنگی (روحیه انقلابی، مدیریت جهادی، آرمان گرایی واقع نگر، ایثار و از خودگذشتگی و ساده زیستی)، ویژگی های سیاسی (آگاهی سیاسی، پایبندی به اصول و مبانی انقلاب، شناسایی و تحلیل نظام سلطه، دشمن شناسی، استکبارستیزی و پایبندی به استقلال همه جانبه کشور) و ویژگی های فردی زرنگ و باهوش بودن، شجاعت، خودباوری، تخصص، امیدواری به آینده، نشاط اجتماعی، صمیمت و همدلی و مدیریت خشم بازنمایی کرده و سعی در ترویج این سبک زندگی در بین جوانان در جامع ایرانی داشته است

    کلیدواژگان: گاندو، جوان مومن، جوان انقلابی، سریال تلویزیونی
  • طراحی و اعتبار سنجی مدل توسعه سرمایه فکری در مدارس کودکان اسنثنایی دوره ابتدایی
    علی شکوهی*، رمضان جهانیان صفحه 2

    هدف از انجام پژوهش طراحی و اعتبار سنجی مدل توسعه سرمایه فکری در مدارس کودکان استثنایی دوره ابتدایی بود. روش پژوهش آمیخته (کیفی- کمی) بود. در بخش کیفی، از روش تحلیل محتوای کیفی و در بخش کمی، از روش توصیفی-پیمایشی استفاده شد. جامعه آماری کیفی، متن مصاحبه ها و کتب و مقالات (از سال های 2005 تا 2019) بود که از پایگاه های اطلاعاتی مرتبط دانلود شدند. با توجه به قاعده اشباع نظری داده ها تعداد 86 سند و تعداد 22 متن مصاحبه انتخاب شد. جامعه آماری کمی، کلیه مدیران مدارس کودکان استثنایی دوره ابتدایی بودند.مبتنی بر جدول تعیین حجم نمونه مورگان تعداد 136 نفر از مدیران به روش نمونه گیری نصادفی خوشه ای انتخاب شدند. برای اعتبارسنجی مدل تعداد 30 نفر از اعضای هیات علمی به روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده های کیفی مصاحبه های نیمه ساختارمند، فیش برداری و ابزار جمع آوری داده های کمی پرسشنامه محقق ساخته سرمایه فکری بود که روایی محتوایی آن از طریق بررسی متخصصان و پایایی آن با استفاده از روش پایایی ترکیبی (CR=./72) به دست آمد. از پرسش نامه 7 سوالی محقق ساخته برای اعتبار سنجی مدل استفاده شد. داده های کیفی از طریق تحلیل محتوای کیفی و کدگذاری تحلیل شدند. تحلیل داده های کمی با استفاده از تحلیل عاملی و معادلات ساختاری انجام گرفت. پس از تحلیل محتوا و استخراج کدها، مولفه ها و زیر مولفه ها، مدل توسعه سرمایه فکری مدارس کودکان استثنایی دوره ابتدایی ارایه گردید.

    کلیدواژگان: مدل توسعه سرمایه فکری، مدارس کودکان استثنایی دوره ابتدایی، اعتبار سنجی
  • شاخص یابی تربیتی اساتید و مربیان یکی از دانشگاه های نظامی
    مرتضی مولائی، محمد کاظم بصیرتی* صفحه 6

    تربیت از اولویت های اساسی و مهم در دانشگاه های نظامی است. فرمانده معظم کل قوا(مدظله العلی) تدابیر و بیانات بلندی در خصوص اهمیت این دانشگاه ها دارند. شناسایی شاخص های تربیتی اساتید و مربیان برای حرکت مستمر و دقیق دست اندرکارن عرصه تعلیم و تربیت از ضروریات است. هدف این مقاله احصاء شاخص های تربیتی اساتید و مربیان یکی از دانشگاه های نظامی است. روش پژوهش، توصیفی- پیمایشی و روش گردآوری اطلاعات کتابخانه ای و همچنین از طریق بررسی آرا و نظرات 100 نفر از فرماندهان و مدیران دانشگاه تهیه شده است. بر اساس یافته های پژوهش شاخص های تربیتی اساتید و مربیان عبارت اند از تقویت و تعالی معرفتی و بصیرت پایه‏ای، ارتقای سطح دانش و بینش اسلامی، ارتقای سطح دانش سیاسی و آشنایی با روش های تهاجم فرهنگی، آشنایی بیشتر باریشه های انقلاب اسلامی، تقویت و تعالی انگیزش معنوی و انقلابی، تقویت و تعالی روحیه تعاون در تزکیه و تعلم و تقوا، تقویت و تعالی توسعه عملی، عمل صالح، تسلط و مهارت در شیوه‏های ارتباط مردم و بسیجیان و آشنایی با دستاوردهای فرهنگی 8 سال دفاع مقدس است.

    کلیدواژگان: تربیت، دانشگاه های نظامی، شاخص های تربیتی، اساتید و مربیان
  • شناسایی عوامل موثر بر توسعه فرهنگی-اقتصادی ورزش سوارکاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی
    علی اکبر حسن پور حیدری، سید حسین علوی*، محمد سنایی صفحه 7

    هدف از پیشبرد پژوهش حاضر، شناسایی عوامل موثر بر توسعه فرهنگی-اقتصادی ورزش سوارکاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی بود. روش پژوهش حاضر به صورت کیفی و مبتنی بر نظریه داده بنیاد است. جامعه آماری پژوهش شامل متخصصین حوزه بازاریابی و درآمدزایی، اقتصاددانان ورزشی، اساتید متخصص امر، بازاریاب های ورزشی و روسا و نایب رییسان سازمان های ورزشی مخصوصا فدراسیون سوارکاری، مدیران، کارشناسان اداره کل تربیت بدنی ورزش و مدیران صف و ستادی فدراسیون ها به تعداد 16 نفر بودند. روش نمونه گیری به صورت هدفمند بود و مصاحبه ها به صورت نیمه ساختاریافته انجام شد. بر اساس نتایج تحلیل داده های کیفی حاصل از مصاحبه، تحلیل عوامل موثر بر توسعه فرهنگی-اقتصادی ورزش سوارکاری در قالب 3کدگزینشی، 10کدمحوری و 55کدباز می باشد. نتایج بدست آمده 3 مفهوم؛ بهبود سیاستگذاری، بهبود ورزشی و بهبود عملکردی را با دربر داشتن عواملی نظیر؛ عوامل فرهنگی، عوامل مدیرتی، عوامل قانونی- پژوهشی، عوامل ساختاری، عوامل زیرساختی، عوامل اجرایی، عوامل بازاریابی، عوامل توسعه ای، عوامل اصلاحی و عوامل خدماتی در ارتباط با عوامل موثر بر توسعه فرهنگی-اقتصادی شناسایی شدند. درنهایت نتیجه گرفته می شود که مسیولین ورزشی و مدیران باشگاه ها با معرفی بیشتر رشته سوارکاری در قالب کتاب و بروشورهای تبلیغاتی و اشاعه فرهنگ سنتی در میان اقوام ایرانی می توانند باعث رشد و توسعه فرهنگی ورزش سوارکاری شد.

    کلیدواژگان: توسعه فرهنگی-اقتصادی، ورزش، سوارکاری، اقتصاد مقاومتی
  • ارتباط ساختاری مدرسه شاد و نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان با تاکید بر نقش میانجی تعهد سازمانی (مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش)
    رامین غریب زاده، عادل زاهدبابلان*، مهدی معینی کیا، تقی اکبری صفحه 9

    هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط ساختاری مدرسه شاد و نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان با تاکید بر نقش میانجی تعهد سازمانی است. جامعه مورد مطالعه در این پژوهش را کلیه معلمان ابتدایی شهر ارومیه (12 هزار نفر) تشکیل دادند. نمونه آماری نیز بر اساس جدول مورگان، 310 نفر و با استفاده از روش تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات محقق ساخته استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل از مدل معادلات ساختاری استفاده شده است. نتایج نشان دهنده برازندگی مدل مفهومی و تایید آن برای جامعه معلمان ابتدایی شهرستان ارومیه است. اثر مستقیم تعهد سازمانی، نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان بر ساختار مدرسه شاد در سطح 001/0 معنی دار می باشد. همچنین اثر مستقیم نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان بر تعهد سازمانی معلمان در سطح 001/0 معنی دار می باشد. اثر غیرمستقیم نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان بر تعهد سازمانی معلمان در سطح 001/0 معنی دار می باشد؛ بنابراین تعهد سازمانی نقش واسطه ای در ارتباط نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان با ساختاری مدرسه شاد دارد. تعهد سازمانی، نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان با یکدیگر به میزان (63/0 درصد) و به ترتیب (48/0)، (72/0)، (53/0)، (59/0) و (44/0) درصد از تغییرات ساختار مدرسه شاد را تبیین می کنند. همچنین نشاط روحی، معنوی، جسمانی و رفتاری معلمان با یکدیگر به میزان (85/0 درصد) و به ترتیب (65/0)، (46/0)، (74/0) و (66/0) درصد از تغییرات تعهد سازمانی معلمان را پیش بینی می کند.

    کلیدواژگان: تعهد سازمانی، ساختار مدرسه شاد، نشاط، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • یوسف رحمانی*، محسن قدمی، علی باقی نصرابادی صفحات 37-65

    با توجه به رقابتی بودن صنعت بانکداری درعصر حاضر، بانک ها برای متمایز شدن از رقبا، باید بتوانند رابطه بلندمدت و پایداری را با مشتریان خود داشته باشند. بدین منظور بانک ها باید انتظارات مشتریان و عوامل حفظ این رابطه بلندمدت را شناسایی و در جهت تعامل پایدار با مشتریان از طریق جلب اعتمادشان از طریق ارتقاء سلامت فرهنگی کارکنان خود گام بردارند. هدف از انجام این پژوهش رابطه سلامت فرهنگی با خدمات نظام بانکی در بانک ملی ایران می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل کارمندان و مشتریان شعب منتخب بانک ملی ایران می باشند. روش نمونه گیری در این پژوهش استفاده از روش نمونه گیری تصادفی و تعداد حجم نمونه آماری هم شامل 259 نفر از کارکنان و مشتریان شعب منتخب بانک ملی ایران می باشد. روش گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و مشاهده و ابزار گردآوری اطلاعات هم فیش برداری و پرسشنامه سلامت فرهنگی می باشد. و ابزار تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات نرم افزار Spss 19 می باشد. نتایج این پژوهش نشان داد که فرهنگ انطباقی، فرهنگ سازگاری و فرهنگ ماموریتی کارکنان با مشتریان با بهبود خدمات بانکی در بانک ملی ایران رابطه معناداری دارد.

    کلیدواژگان: سلامت فرهنگی، خدمات نظام بانکی، فرهنگ انطباقی، فرهنگ سازگاری، فرهنگ ماموریتی
  • نسرین هفشجانی* صفحات 67-90

    این پژوهش با هدف ارایه الگویی برای خط مشی گذاری تعاونی روستایی براساس اقتصادمقاومتی انجام شد. روش پژوهش آمیخته (کیفی - کمی) بود. جامعه آماری شامل اعضای هییت علمی و مدیران و کارشناسان تعاون روستایی آگاه به موضوع تحقیق بودند. دربخش کیفی نمونه ای با رویکرد هدفمند و تکنیک گلوله برفی (20 نفر) انتخاب شد و دربخش کمی نیز بخاطر جامعه آماری نامحدود، نمونه ای باشیوه فرمول کوکران به تعداد (180 نفر) تعیین شد. ابزار جمع آوری داده ها مصاحبه های عمیق و پرسشنامه محقق ساخته بود، داده های کیفی با رویکرد داده بنیاد و داده های کمی باشیوه معادلات ساختاری تحلیل شد و برای این منظور از نرم افزارهای Spss17 و Amos20 استفاده گردید. بعد از تحلیل مصاحبه ها، تعداد 128 مفهوم اولیه استخراج و درقالب 27 خرده مقوله دسته بندی و درنهایت، این خرده مقوله ها درقالب 12 مقوله اصلی (پیش بینی ابزاری در اجرا، فرهنگ سازی، توانمندی بومی، مشارکت فعال، توجیه ذی نفعان عمومی، اتکای به خود، بازخوردهای مثبت، بهینه سازی اقتصادروستایی، توسعه-منابع، همسویی منافع عمومی و فردی، توسعه روستایی و خودکفایی) طبقه بندی شدند. دربخش کمی نیز نتایج استنباطی حاصل از آزمون فرضیه ها نشان داد، متغیرهای پیش بینی ابزاری خط مشی گذاران در اجرا (445/0)، فرهنگ سازی خط مشی گذاران (603/0)، توانمندی بومی خط مشی گذاران (387/0)، مشارکت فعال افراد (533/0)، توجیه ذی نفعان عمومی (458/0)، اتکای به خود (555/0)، بازخوردهای مثبت (724/0)، بهینه سازی اقتصادروستایی (480/0)، توسعه منابع (581/0)، همسویی منافع-عمومی و فردی (616/0)، توسعه روستایی (749/0) و خودکفایی (438/0) با اجرای موفق خط مشی های تعاون روستایی رابطه معناداری دارند. در ادامه الگوی تدوین شده با استفاده از معادلات ساختاری اعتباریابی و روابط ساختاری نشان داد که اثر همه متغیرهای مستقل بر اجرای موفق خط مشی های تعاون روستایی معنادار است. براین اساس، اجرای خط مشی گذاری تعاون روستایی در راستای سیاست های اقتصادمقاومتی، با استفاده از ابزارهای مورد نیاز و تدوین استراتژی های لازم به توسعه تعاون روستایی بر پایه توانمندی بومی و خودکفایی منجر می شود.

    کلیدواژگان: خط مشی گذاری، تعاون روستایی، اقتصاد مقاومتی، توسعه روستا
  • علیرضا مقدم، محمدرضا شیرخانی، محمد علیداد ابهری* صفحات 145-170

    زندگی انسان سال هاست که با چالش های پیچیده و به ظاهر حل نشدنی روبرو شده ولی اندیشمندان به این نتیجه رسیده اند که راه حل بسیار ساده ای برای آن وجود دارد و این راه حل، رعایت مسایل اخلاقی و رویکردهای مبتنی بر آن است. یکی از رویکردها، مسیولیت پذیری اجتماعی است. هدف پژوهش حاضر، سنجش تاثیر فرهنگ شهروندی مدیران بر استراتژی مسیولیت پذیری اجتماعی شرکت با نقش تعدیلگری تعلق اجتماعی است.

    روش این پژوهش، کاربردی، از نوع کاربردی و از نوع توصیفی - همبستگی است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل مرغداری های گوشتی فعال در شرکت تعاونی سربداران شهرستان سبزوار به تعداد 55 شرکت می باشد که بر اساس فرمول کوکران 50 شرکت به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند و با استفاده از پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفنتد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از روش مدلسازی معادلات ساختاری به شیوه حداقل مربعات جزیی با کمک نرم افزارهای SPSS و SmartPLS استفاده شد. یافته های تحقیق حاضر نشان داد که فرهنگ شهروندی مدیران بر استراتژی مسیولیت اجتماعی شرکت تاثیر مثبت، مستقیم و معناداری دارد؛ و همچنین نقش تعدیلگری تعلق اجتماعی در تاثیر فرهنگ شهروندی مدیران بر انتخاب استراتژی مسیولیت پذیری اجتماعی نیز مورد تایید قرار گرفته است. با توجه به یافته ها می توان دریافت که با تقویت فرهنگ شهروندی مدیران، می توان سطح مسیولیت پذیری اجتماعی را تقویت نمود و در این بین، هرقدر احساس تعلق اجتماعی مدیران بیشتر باشد، این رابطه بیشتر تقویت می شود.

    کلیدواژگان: استراتژی مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت، فرهنگ شهروندی، تعلق اجتماعی
  • میثم فرخی*، سارا کیا صفحات 171-200

    پژوهش حاضر با هدف دست یابی به تکنیک های عملیات روانی در چهار شبکه ماهواره ای ایران اینترنشنال، منوتو، صدای امریکا و بی بی سی فارسی صورت گرفته است. روش پژوهش تحلیل محتوای کیفی با راهبرد استقرایی می باشد که در این راستا کلیه اخبار و مطالب انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 در رسانه های بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای امریکا و منوتو در بازه زمانی اردیبهشت تا خرداد 1400 تا انتخابات به عنوان جامعه مورد مطالعه مدنظر قرار گرفته که با توجه به بازه زمانی محدود تقریبا سه ماه، پژوهش با روش تمام شماری به بررسی محتوای 63 خبر در شبکه های مذکور پرداخته است. نتایج حاکی از آن است که شبکه های مذکور پیرامون انتخابات جمهوری اسلامی ایران از میان تکنیک های عملیات روانی از تکنیک های «جنجال آفرینی»، «مبالغه»، «تکرار»، «تظاهر به بی طرفی»، «سابقه نویسی» و «توسل به ترس» برای رسیدن به مقصود و مطلوب خود استفاده کردند. همچنین باید اشاره نمود از میان تکنیک های مورد بررسی رسانه های مدنظر توجه بیشتری به دو تکنیک جنجال آفرینی و تکرار داشتند. جنجال آفرینی در کنار تکرار و تحریف و ترور شخصیت در یک حربه رسانه ای بکار برده می شود..

    کلیدواژگان: عملیات روانی، تکنیک های عملیات روانی، انتخابات، جمهوری اسلامی ایران، رسانه های غربی
  • سیده زهرا نوزن * صفحات 201-224

    حجاب و عفاف دو ارزش والای جامعه بشری و به خصوص جوامع اسلامی است. حجاب و پوشش از اعتقادات و باورهای درونی نشات می گیرد و عفاف حالتی درونی و نفسانی دارد و از آن به عنوان حجاب درونی یاد می شود. حفظ این واجب الهی ، احترام به ارزش های انسانی فرد، احترام به جامعه و سپری در مقابل تهاجم فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی است. ادبیات نیز آیینه تمام نمای افکار و اندیشه های حاکم در جامعه و منعکس کننده تغییرات شگرفی در عرصه تاریخ فرهنگ حجاب و عفاف است. تغییر و تحول در نوع نگرش به این فرهنگ اصیل که ریشه در باورهای دینی و مذهبی دارد ، می تواند پیامدهای ناگواری را برای سلامت فرد، خانواده و جامعه رقم بزند. نوع پوشش و عفاف در شخصیت های خلق شده در داستان های ادبیات غرب با جزییات توصیف وبه تصویر کشیده شده است. این مقاله سعی دارد تا تاکیدات ادیان در کتب آسمانی و ادیبان در داستان های تخیلی را در خصوص حجاب مورد بررسی قراردهد و روند اضمحلال این خصیصه انسانی را در شرع و عرف غرب با توجه به آثار نویسندگان را با استناد به متون دینی و ادبی ارایه نماید.

    کلیدواژگان: حجاب، عفاف، متون دینی، ادبیات، تهاجم فرهنگی
|
  • Yousef Khojir *, Mohamad Fathiniya, Kosar Mehrzade Pages 1-35

    In the "Gando" series, which is one of the few TV series in which a revolutionary young man is represented in 30 episodes, the members of the country's anti-espionage operation team that identify and neutralize a large project of infiltration among high-ranking officials of the country - except for the team leader - are all young. In this regard, this qualitative research, in order to achieve a more accurate understanding of the media representation of religious and revolutionary youth and to identify the components and characteristics of this type of youth in order to better promote this personality model in the national media, has examined all the episodes of the Gando series using the "theme analysis" method. Based on the findings, he reached the results that the Gando series portrays a religious and revolutionary young man with social characteristics (obligation, justice, rule of law, responsibility, teamwork and hard work), cultural characteristics (revolutionary spirit, jihadi management, realistic idealism, selflessness and simplicity), political characteristics (political awareness, adherence to the principles and foundations of the revolution, identification and analysis of the domination system, antagonism , arrogance and adherence to the all-round independence of the country) and individual characteristics of being smart and intelligent, courage, self-confidence, expertise, hope for the future, social vitality, sincerity and empathy and anger management and has tried to promote this lifestyle among young people in Iran.

    Keywords: Gando, Young Believer, Revolutionary Young, TV Series
  • Design and validation of intellectual capital development model in primary school for female children
    Ali Shokohi *, Dr. Ramadan Jahanian Page 2

    The purpose of the research was to design and validate the intellectual capital development model in schools for exceptional children in elementary school. The research method was mixed (qualitative-quantitative). In the qualitative part, the qualitative content analysis method was used, and in the quantitative part, the descriptive-survey method was used. The qualitative statistical collection was the text of interviews and books and articles (from 2005 to 2019) that were downloaded from related databases. According to the theoretical data saturation rule, 86 documents and 22 interview texts were selected. Quantitative statistical population, all principals of exceptional children's schools were in elementary school. Based on Morgan's sample size table, 136 managers were selected by cluster random sampling method. To validate the model, 30 faculty members were selected by purposive sampling. The tool for collecting qualitative data was semi-structured interviews, questionnaires, and the tool for collecting quantitative data was a researcher-made intellectual capital questionnaire, whose content validity was verified by experts and its reliability was used using the combined reliability method (CR=./ 72) was obtained. A 7-question questionnaire created by the researcher was used to validate the model. Qualitative data were analyzed through qualitative content analysis and coding. Quantitative data analysis was done using factor analysis and structural equations. After analyzing the content and extracting the codes, components and sub-components, the intellectual capital development model of schools for exceptional children in elementary school was presented.

    Keywords: intellectual capital development model, schools for exceptional elementary school children, Validation
  • Educational Indicator of Professors and Coaches One of Military Universities
    Morteza Molaee, Mohammd Basirati * Page 6

    Training is one of the main and important priorities in military universities. The Commander-in-Chief of the Armed Forces (Modzaleh Al-Ali) has a lot to say about the importance of these universities. Identifying the educational characteristics of professors and educators is essential for the continuous and accurate movement of those involved in the field of education. The purpose of this article is to enumerate the educational characteristics of professors and instructors of a military university. The research method is descriptive-survey and the method of collecting library information is also prepared by examining the votes and opinions of 100 university commanders and managers. Based on the research findings, the educational indicators of professors and educators are strengthening and excellence of basic knowledge and insight, upgrading the level of Islamic knowledge and insight, upgrading the level of political knowledge and familiarity with methods of cultural aggression, further familiarity with the roots of the Islamic Revolution And revolutionary is the strengthening and excellence of the spirit of cooperation in cultivation, learning and piety, strengthening and excellence of practical development, righteous action, mastery and skill in the ways of communication between people and Basijis and familiarity with the cultural achievements of 8 years of holy defense.

    Keywords: Training, military universities, educational indicators, professors, coaches
  • Identifying factors affecting the cultural-economic development of equestrian sports with the approach of resistance economy
    Aliakbar Hassanpoor Heydari, Seyed Hossein Alavi *, Mohammad Sanaei Page 7

    The aim of the present research was to identify the effective factors on the cultural-economic development of equestrian sport with the approach of resistance economy. The present research method is qualitative and based on data-based theory. The statistical population of the research included experts in the field of marketing and income generation, sports economists, specialist professors, sports marketers and presidents and vice presidents of sports organizations, especially equestrian federations, managers, experts of the General Department of Sports Physical Education, and line and staff managers of federations in the number of 16 people. The sampling method was purposeful and the interviews were conducted in a semi-structured manner. Based on the results of the analysis of qualitative data obtained from the interview, the analysis of factors affecting the cultural-economic development of equestrian sport is in the form of 3 selective codes, 10 central codes and 55 open codes. The obtained results of 3 concepts; policy improvement, sports improvement and performance improvement by including factors such as; Cultural factors, administrative factors, legal-research factors, structural factors, infrastructural factors, executive factors, marketing factors, developmental factors, corrective factors, and service factors were identified in connection with factors affecting cultural-economic development. Finally, it is concluded that sports officials and club managers can promote the cultural growth and development of equestrian sports by introducing more equestrian sports in the form of promotional books and brochures and spreading traditional culture among Iranian ethnic groups.

    Keywords: cultural-economic development, sports, riding, Resistance Economy
  • The structural connection between a happy school and the mental, spiritual, physical and behavioral vitality of teachers with an emphasis on the mediating role of organizational commitment (Based on the fundamental transformation document of education)
    Ramin Gharibzadeh, Adel Zahed Babelan *, Mahdi Moeinikia, Taqi Akbari Page 9

    The purpose of the present study is to investigate the structural relationship between happy school and the mental, spiritual, physical and behavioral vitality of teachers, emphasizing the mediating role of organizational commitment. The population studied in this research was made up of all the primary teachers of Urmia city (12 thousand people). The statistical sample was also based on Morgan's table, 310 people were selected using cluster random method. Structural equation model has been used for analysis. The direct effect of organizational commitment, mental, spiritual, physical and behavioral vitality of teachers on the structure of a happy school is significant at the level of 0.001. Also, the direct effect of teachers' mental, spiritual, physical and behavioral vitality on teachers' organizational commitment is significant at the level of 0.001. The indirect effect of teachers' mental, spiritual, physical and behavioral vitality on teachers' organizational commitment is significant at the 0.001 level; Therefore, organizational commitment plays a mediating role in the connection between the mental, spiritual, physical and behavioral vitality of teachers with the structure of a happy school. Organizational commitment, mental, spiritual, physical and behavioral vitality of teachers with each other in the amount of (0.63 percent) and respectively (0.48), (0.72), (0.53), (0.59) and ( 0.44) explain the changes in the structure of the happy school. Also, the mental, spiritual, physical and behavioral vitality of teachers with each other is (0.85 percent) and respectively (0.65), (0.46), (0.74) and (0.66) percent of commitment changes. The organization foresees teachers.

    Keywords: organizational commitment, happy school structure, vitality, fundamental transformation document of education
  • Yousef Rahmani *, Mohsen Ghadami, Ali Baghi Nasrabadi Pages 37-65

    Considering the competitiveness of the banking industry in today's era, banks must be able to have a long-term and stable relationship with their customers in order to stand out from their competitors. For this purpose, banks should identify the expectations of customers and the factors of maintaining this long-term relationship and take steps towards sustainable interaction with customers by gaining their trust through improving the cultural health of their employees. The purpose of this research is the relationship between cultural health and the services of the banking system in the National Bank of Iran. The statistical population of the research includes employees and customers of selected branches of the National Bank of Iran. The sampling method in this research is the use of random sampling method and the statistical sample size includes 259 employees and customers of selected branches of the National Bank of Iran. The method of collecting information is library and observation, and the tool of collecting information is also questionnaire and cultural health questionnaire. And the data and information analysis tool is Spss 19 software. The results of this research showed that the culture of adaptability, the culture of adaptability and the mission culture of employees with customers have a significant relationship with the improvement of banking services in the National Bank of Iran.

    Keywords: Cultural Health, Banking System Services, Adaptive Culture, Mission Culture
  • Nasrin Khodabakhshi * Pages 67-90

    This research was done with the aim of providing a model for rural cooperative policy based on resistance economy. The research method was mixed (qualitative-quantitative). The statistical community included members of the faculty and managers and experts of rural cooperatives who were aware of the research topic. In the qualitative section, a sample with a targeted approach and snowball technique (20 people) was selected, and in the quantitative section, due to the unlimited statistical population, a sample was determined according to the Cochran formula (180 people). The tools of data collection were in-depth interviews and researcher-made questionnaires, qualitative data were analyzed using a database approach and quantitative data were analyzed using structural equations. Spss17 and Amos20 were used. After analyzing the interviews, 128 primary concepts were extracted and categorized into 27 sub-categories, and finally, these sub-categories were divided into 12 main categories (instrumental forecasting in implementation, culture hypothesis test showed that the instrumental predictor variables of policy makers in implementation (0.445), culturalization of policy makers (0.603), native ability of policy makers (0.387), active participation of people ( 0.533), justification of public stakeholders (0.458), self-reliance (0.555), positive feedback (0.724), optimization of rural economy (0.480), resource development (0.581), Alignment of public and individual interests (0.616), rural development (0.749) and self-sufficiency (0.438) have a significant relationship with the successful implementation of rural cooperative policies.

    Keywords: Policy Making, Rural Cooperation, Resistance Economy, Rural Development
  • Alireza Moghaddam, Mohammad Reza Shirkhani, Mohammad Alidad Abhari * Pages 145-170

    Human life has faced complex and seemingly insurmountable challenges for many years, but thinkers have come to the conclusion that there is a very simple solution to it, and that this solution is to observe ethical issues and approaches based on it. One approach is social responsibility. The purpose of this study is to measure the impact of managers' citizenship culture on corporate social responsibility strategy with the role of moderating social belonging.This research is applied, applied and descriptive-correlational. The statistical population of the present study includes 55 broiler farms active in Sabzevar Sarbadaran Cooperative Company. Based on Cochran's formula, 50 companies were selected by simple random sampling method and were examined using a questionnaire. In order to analyze the data, structural equation modeling method with partial least squares method was used with the help of SPSS and SmartPLS software. Managers' citizenship culture has a positive, direct and significant effect on the company's social responsibility strategy; The moderating role of social belonging in the impact of managers' citizenship culture on the choice of social responsibility strategy has also been confirmed.According to the findings, it can be seen that by strengthening the citizenship culture of managers, the level of social responsibility can be strengthened, and in the meantime, the more the sense of social belonging of managers, the stronger this relationship.

    Keywords: Corporate social responsibility strategy, citizenship culture, social belonging
  • Meysam Farokhi *, Sara Kia Pages 171-200

    The aim of this study was to obtain psychological operation techniques in four satellite channels of Iran International, Manoto, Voice of America and BBC Farsi. The research method is qualitative content analysis with inductive strategy. In this regard, all news and content of the 1400 presidential election in the BBC Persian, Iran International, VOA and Manoto media in the period from May to June 1400 until the election as a community. It has been studied that due to the limited time period of approximately three months, the research has examined the content of 63 news items in the mentioned networks by counting method. The results indicate that the mentioned networks around the elections of the Islamic Republic of Iran are among the techniques of psychological operations from the techniques of "controversy", "exaggeration", "repetition", "pretending to be neutral", "record writing" and "recourse". They used "to fear" to achieve their desired goal. It should also be noted that among the techniques studied, the media considered more attention to the two techniques of controversy and repetition. Controversy is used alongside repetition, distortion and assassination of the character in a media tactic.

    Keywords: Psychological Operations, Psychological Operations Techniques, Elections, the Islamic Republic of Iran, Western Media
  • Seyedeh Zahra Nozen * Pages 201-224

    Hijab and chastity are two high values of human society and especially Islamic societies. Hijab and covering originate from inner beliefs and chastity has an inner and sensual state and it is referred to as inner veil. Maintaining this divine obligation is respecting the human values of the individual, respecting the society and protecting against cultural invasion and reducing social damage. Literature is also a full-view mirror of the prevailing thoughts and ideas in the society and reflects tremendous changes in the field of hijab and chastity culture history. A change in the attitude towards this authentic culture, which is rooted in religious beliefs, can have dire consequences for the health of the individual, family and society. The type of covering and chastity in the characters created in the stories of western literature are described and depicted in detail. This article tries to examine the emphasis of religions in the holy books and writers in fictional stories regarding the hijab, and to present the process of the decline of this human characteristic in the customs of the west with regard to the works of the authors with reference to religious and literary texts.

    Keywords: Hijab, Chastity, Religious texts, Literature, Cultural invasion