فهرست مطالب

مجله رویکردهای نوین در مدیریت ورزشی
پیاپی 41 (تابستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/06/10
  • تعداد عناوین: 8
|
  • الهام حقیقت، حسین عبدالملکی*، مهوش نوربخش، پریوش نوربخش، ابراهیم علیدوست قهفرخی صفحات 9-24
  • علی مرادی، شهرام علم*، میثم شعبانی نیا، لورا چپری صفحات 25-45

    هدف از این تحقیق تدوین الگوی توسعه وزنه برداری در آسیا بود. با توجه به هدف مطالعه حاضر، این تحقیق یک تحقیق کیفی و از نظر هدف، کاربردی و از حیث ماهیت و روش، توصیفی تحلیلی بود. جامعه آماری تحقیق کلیه خبرگان وزنه برداری آسیا بودند. شرط خبرگی در این پژوهش داشتن حداقل 10 سال سابقه کاری در حوزه وزنه بردای و مدرک حداقل کارشناسی ارشد بود. نمونه گیری ترکیبی از دو روش هدفمند و گلوله برفی بود و حجم نمونه بر اساس زمان رسیدن به اشباع اطلاعاتی تعیین شد. مصاحبه ها با 2 مصاحبه هدفمند شروع شده و پس از انجام 17 مصاحبه، یافته ها به تکرار رسید اما برای اطمینان بیشتر مصاحبه ها تا مصاحبه ی 20 ادامه پیدا کرد و در نهایت بخش کیفی با انجام 20 مصاحبه جمع بندی گردید. از کدگزاری باز، محوری و انتخابی با رویکرد اشتراوس و کوربین استفاده شد. نتایح تحلیل کیفی و کدگزاری های باز، محوری و انتخابی نشان داد که تحول مدیریتی در وزنه برداری آسیا، تدوین الگوی بومی مدیریت استعداد در وزنه برداری آسیا، بهبود جایگاه وزنه برداری در ورزش کشورهای عضو کنفدراسیون آسیا، توسعه آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی، بهبود فرآیندهای اقتصادی و بازاریابی فدراسیون های وزنه برداری، توسعه اماکن و تجهیزات ورزشی مرتبط با وزنه برداری، برندسازی و توسعه برند وزنه برداری آسیا، توسعه  ساختاری و محیط حقوقی از مهمترین راهبردهای توسعه وزنه برداری در آسیا می باشند. توجه به عوامل به دست آمده در این تحقیق مسیر توسعه وزنه برداری در آسیا را هموارتر خواهد کرد.

    کلیدواژگان: راهبرد، توسعه، وزنه برداری، قاره آسیا
  • امیر انصاری اردلی*، سارا کشکر، غلامعلی کارگر صفحات 47-60

    هدف از پژوهش حاضر شناسایی پیامدهای بهره برداری از منابع انرژی تجدید پذیر در استادیوم های فوتبال بود. پژوهش حاضر ازنظر هدف، کاربردی و از لحاظ نوع راهبرد، پژوهشی کیفی است. از حیث روش اجرای پژوهش نیز برای تحلیل داده ها از روش تحلیل محتوای کیفی با استفاده از تکنیک تحلیل تماتیک با رویکرد وولکات بهره گرفته شده است. جامعه شرکت کنندگان در این پژوهش شامل خبرگان و صاحب نظران در حوزه توسعه پایدار، مدیران لیگ برتر فوتبال ایران در لیگ برتر سال های 1398تا 1399 ایران بودند. دسترسی به نمونه های پژوهش به شیوه نمونه گیری هدفمند بود و سپس به شیوه گلوله برفی ادامه یافت. در نهایت پس از انجام مصاحبه با 12نفر اشباع نظری حاصل شد. پس از جمع آوری و تحلیل داده ها تعداد 44 کد باز به دست آمد که در 10 مقوله محوری قرار گرفت. در ادامه نیز از مقوله های به دست آمده، سه مفهوم مدیریت محیط زیست (مقوله های محوری کاهش خطرات زیست محیطی، مدیریت منابع انرژی، مدیریت آلودگی و بهبود الگوی مصرف انرژی)، بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی (مقوله های محوری بهبود نگرش اجتماعی، کیفیت خدمات رفاهی و زیباسازی شهری)، بهبود وضعیت اقتصادی(مقوله های محوری کاهش هزینه های سازمانی، ارتقای برند ورزشگاه، درآمدزایی سازمانی) به دست آمد. در نهایت، با توجه بحران های زیست محیطی موجود در جهان به مانند بحران های آب و انرژی، آلودگی هوای کلان شهرها و تاثیرات ورزش بر محیط زیست و بالعکس پیشنهاد می شود دولت، سیاست گذاران و مدیران ورزشی با فراهم کردن زمینه لازم برای بهره برداری از منابع انرژی تجدید پذیر نظیر انرژی خورشیدی و بادی در استادیوم های فوتبال اقدامات مثبتی دراستای توسعه پایدار و ورزش بدون کربن انجام دهند.

    کلیدواژگان: انرژی تجدید پذیر، استادیوم، فوتبال، منابع
  • سید محسن اسلامی شهر بابکی، امیر حسین منظمی*، نجف آقایی صفحات 61-76

    هدف پژوهش حاضر نقش بازاریابی الکترونیکی بر توسعه ورزش های تناسب اندام در دوران کرونا بود. روش تحقیق توصیفی- پیمایشی  که به لحاظ هدف کاربردی بود. جامعه آماری پژوهش شامل مشتریان مراکز تناسب اندام شهر تهران که به صورت مجازی فعالیت داشتند 800 نفر تعیین شد حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران حداقل 260 نفر انتخاب شدن . برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق استفاده شد. برای  تجزیه وتحلیل داده ها  از معادلات ساختاری با نرم افزار SPSS و Smart-PLS  استفاده شد. براساس نتایج تحقیق 5 عامل شبکه های اجتماعی، وب سایت، بنر های اینترنتی، مجلات اینترنتی و اسپانسرینگ در توسعه ورزش تناسب اندام در دوران کرونا  به عنوان عوامل تاثیر گذار در بازاریابی الکترونیک مورد شناسایی قرار گرفت. بطوری که بالاترین اولویت ها مربوط به فعالیت شبکه های اجتماعی و اسپانسرینگ بود. در نهایت، الگوی عوامل موثر بر بازاریابی الکترونیکی مربیان جهت توسعه ورزش تناسب اندام در دوران کرونا طراحی شد و برازش آن نیز به تایید رسید.

    کلیدواژگان: کرونا، تناسب اندام، توسعه ورزش، بازاریابی الکترونیکی
  • رضیه عباسی*، حسین پورسلطانی زرندی، محمد سیاوشی صفحات 77-93

    این پژوهش با هدف شناسایی موانع توسعه ورزش ولتینگ در ایران انجام شد. این پژوهش براساس هدف، کاربردی و از نظر ماهیت، توصیفی - تحلیلی می باشد و به روش پیمایشی انجام شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه استاندارد محقق ساخته با 36 گویه بود. پایایی پرسشنامه با توجه به میانگین ضریب آلفای کرونباخ 782/0 محاسبه شد. جامعه پژوهش را 190 نفر از ورزشکاران و مربیان فعال، مسیولان هییت های ورزشی کشور و مسیولین و دست اندرکاران فدراسیون سوارکاری (در بخش ورزش ولتینگ) در کشور تشکیل دادند که با استفاده از جدول مورگان تعداد 122 نفر از آنان به شیوه هدفمند نمونه تحقیق را تشکیل دادند. به منظور تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزار SPSS ویرایش 26 و PLS ویرایش 2 استفاده شد. نتایج تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد که موانع توسعه ورزش ولتینگ در ایران 36 عامل می باشند که در قالب 5 مولفه موانع اقتصادی، موانع امکاناتی و تجهیزاتی، موانع انسانی و اجتماعی، موانع مدیریتی و اجرایی، موانع نگرشی و حمایتی مسیولین سازمان دهی شدند که در مجموع 947/81 درصد از واریانس عوامل را تبیین می کند. همچنین نتایج آزمون تی تک نمونه ای نشان داد که موانع اقتصادی (با میانگین 92/3)، بیشترین و موانع نگرشی و حمایتی مسیولین (با میانگین 21/2) ‏کمترین اولویت را در عدم توسعه ورزش ولتینگ در ایران داشته اند. همچنین شاخص های مدل، همگی نشان دهنده ی برازش مطلوب و تایید مدل پژوهش است. براساس نتایج پژوهش حاضر، پیشنهاد می شود که برای رفع این موانع و ایجاد بستر توسعه ورزش ولتینگ، با انتخابات مبتنی بر شایسته سالاری و متخصص گرایی در مجامع فدراسیون و هیات ها، مدیران مجرب و متخصص انتخاب شوند تا بتوانند با اعمال این نتایج توسط مسیولین فدراسیون، باشگاه ها و مربیان در جهت ارتقاء عملکرد ورزشکاران از طریق توسعه ورزش ولتینگ، مورد توجه قرار گیرد.

    کلیدواژگان: موانع، توسعه، ورزش ولتینگ، ولتیژ، ژیمناستیک روی اسب، آکروباتیک
  • عباس خواجه اورسجی، فریده شریفی فر*، رضا نیک بخش صفحات 95-109

    هدف از این پژوهش تلفیق هویت سازی مبتنی بر برند و تیم برای ارتقای ارزش در لیگ برتر کبدی کشور در مدل ساختاری- تفسیری بود. روش تحقیق از نوع ساختاری- تفسیری بود. جامعه آماری شامل افراد علمی و اجرایی آگاه به موضوع پژوهش انتخاب شد. نمونه به تعداد قابل کفایت برای روش ISM برآورد گردید و به روش هدفمند نمونه گیری شد (12 نفر: 4 مدیر باشگاه، 4 مدیر هیات و فدراسیون، 4 تحلیلگر و مشاور بازاریابی ورزشی). ابزار پژوهش پرششنامه مشتمل بر 11 متغیر تعیین شده به صورت مقایسه زوجی بود. تحلیل داده ها با استفاده از روش مدلسازی ساختاری تفسیری و تحلیل MICMAC استفاده شد. پس از تحلیل داده ها، مولفه ها در هفت سطح قرار گرفتند که براساس آن گراف ISM و مدل پژوهش طراحی شد. نتایج نشان داد که متغیرهای در چهار سطح پژوهش به صورت زیر قرار گرفتند: سطح چهارم (ارزش برند)، سطح سوم (هویت مبتنی بر برند و هویت مبتنی بر تیم)، سطح دوم (یکپارچگی هواداران، تمایز برند، تجربه ثابت گروه، امکانات تیم) و سطح اول (فرهنگ هواداران، پرستیژ برند، تجربه اجتماعی گروه و تاریخچه تیم) . روابط شناسایی شده به صورت اثر فرهنگ هواداران بر یکپارچگی هواداران، اثر پرستیژ برند بر تمایز برند، اثر تجربه اجتماعی گروه بر تجربه ثابت گروه و اثر تاریخچه تیم بر امکانات تیم (اثر متغیرهای سطح اول بر دوم)، اثر یکپارچگی هواداران و تمایز برند بر هویت مبتنی بر برند، اثر تجربه ثابت گروه و امکانات تیم بر هویت مبتنی بر تیم (اثر سطح دوم بر سوم) و اثر هویت مبتنی بر برند و تیم بر ارزش برند (اثر سطح سوم بر چهارم) بود. براساس یافته های پژوهش می توان گفت تلفیق هویت یابی هواداران مبتنی بر برند و تیم به میزان قابل توجهی منجر به ارتقای ارزش باشگاه های لیگ برتر کبدی می شود بنابراین تقویت سازوکارهای هویت سازی تجاری و ورزشی باید دارای همسویی باشند.

    کلیدواژگان: برند تیم ها، مدیریت برند، هویت برند، هویت تماشاگران، باشگاه های کبدی
  • محمد باشکوه اجیرلو*، مهرداد ناصرپور صفحات 111-127

    هدف پژوهش حاضر تاثیر جوان سازی برند بر اعتلای برند فروشگاه های محصولات ورزشی با نقش میانجی رفتارهای برندساز منابع انسانی می باشد. این مطالعه از نظر هدف کاربردی و  براساس ماهیت توصیفی - پیمایشی می باشد. جمع آوری داده ها از طریق مشاهده میدانی، توزیع پرسشنامه و مطالعات کتابخانه ای مرتبط با متغیرهای پژوهش انجام شده است. جامعه ی آماری این پژوهش مشتریان فروشگاه های محصولات ورزشی شهر اردبیل می باشد. برای تخمین تعداد نمونه براساس روش شناسی مدل یابی معادلات ساختاری که تعداد نمونه در محدوده 5n تا 15n (n تعداد گویه ها)، 115 تا 345 تعیین می کند، استفاده شده؛ که از 200 عدد پرسشنامه حدود 186 عدد تکمیل گردیده و جمع آوری شده است. روش نمونه گیری در این تحقیق با استفاده از روش غیراحتمالی دردسترس می باشد. داده های جمع آوری شده توسط پرسشنامه با استفاده از روش مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای SPSS و SmartPLS تجزیه و تحلیل شده است. نتایج نشان داد که در مسیرهای مستقیم جوانسازی برند و رفتارهای برندساز منابع انسانی بر اعتلای برند تاثیر معناداری داشته و در مسیرهای غیرمستقیم نیز رفتارهای برندساز منابع انسانی توانست رابطه بین جوانسازی برند با اعتلای برند را میانجی گری نماید.

    کلیدواژگان: برند، جوان سازی برند، اعتلای برند، رفتارهای برندساز منابع انسانی
  • پیمانه عسگری*، ابوالفضل فراهانی صفحات 129-145

    در علم مدیریت، هوش هیجانی به عنوان یکی از عوامل مهم در رفتارهای فردی و اجتماعی منابع انسانی شناخته می شود. از آنجاییکه  امروزه تمایل به دوشغله بودن بخصوص در کارکنان سازمان ها افزایش یافته است؛ هدف این پژوهش پایش تاثیر هوش هیجانی معلمان تربیت بدنی بر تمایل به دو شغله بودن می باشد که در این میان تعهد سازمانی نقش میانجی را مطرح می کند. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش اجرا و نحوه گردآوری داده ها تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. جامعه آماری را معلمان تربیت بدنی منطقه 5 آموزش و پرورش تشکیل می دهند که حجم نمونه 120 نفر انتخاب شده است. در بخش آمار استنباطی برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS و نرم افزار معادلات ساختاری pls  استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که 54/48 درصد از اثر کل هوش هیجانی با تمایل به دو شغله بودن تبیین می شود که مقدار قابل توجهی است. همچنین با افزایش هوش هیجانی، تعهد به سازمان نیز افزایش می یابد. به این معنی که یک معلم تربیت بدنی با هوش هیجانی بالا با داشتن توانایی برقراری ارتباط موثر، مناسب و سریع، وقت بیشتری برای کارهای دیگر از جمله دوشغله بودن خواهد داشت و هوش هیجانی بالا تاثیر زیادی بر انجام درست وظایف سازمانی و غیر سازمانی دارد.

    کلیدواژگان: هوش هیجانی - دو شغلی - تعهد سازمانی- معلمان تربیت بدنی
|
  • Elham Haghighat, Hossein Abdolmaleki*, Mahvash Noorbakhsh, Parivash Noorbakhsh, Ebrahim Alidous Ghahfarokhi Pages 9-24

    One of the issues that has attracted the attention of many adolescents in recent years is the attention to physical appearance by increasing the volume and muscle mass, which has increased the prevalence of eating disorders and energy consumption habits among adolescents and adolescents. Because young men have a strong desire to have a muscular body. What can be seen is that anti-marketing can be considered as a good way to reduce the consumption of products that can cause problems for individuals and society. Therefore, the purpose of this study was to present a mixed model of anti-marketing of doping drugs in Irans sports. The present study was applied in terms of purpose and descriptive-correlational in terms of data analysis method. The statistical population of the study consisted of all athletes and coaches of sports who in the past years had the highest amount of energy use according to the report of the National Unauthorized Agency. The sample size was 250 people according to the objectives and using PASS statistical software at an error level of 0.05. The data collection tool in this study was the standard آhaghighat et al questionnaire (2021). The results showed that the components of the research in all cases had a positive and significant role in the anti-marketing mix except the sales point component which did not play a significant role in the anti-marketing mix.

    Keywords: Anti-marketing, doping, athlete, abuse
  • Ali Moradi, Shahram Alam*, Meysam Shabani Nia, Lora Chapari Pages 25-45

    The purpose of this research was to develop a model for the development of weightlifting in Asia. According to the purpose of the present study, this research was a qualitative research and applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of nature and method. The statistical population of the research was all Asian weightlifting experts. The condition of expertise in this research was to have at least 10 years of work experience in the field of weightlifting and at least a master's degree. Sampling was a combination of two methods, purposeful and snowball, and the sample size was determined based on the time to reach information saturation. The interviews started with 2 targeted interviews and after conducting 17 interviews, the findings were repeated, but for more certainty, the interviews continued until the 20th interview and finally the qualitative part was concluded by conducting 20 interviews. Open, central and selective coding was used with the Strauss and Corbin approach. The results of qualitative analysis and open, central and selective coding showed that the management transformation in weightlifting in Asia, the development of a local model of talent management in weightlifting in Asia, the improvement of the position of weightlifting in the sport of the member countries of the Asian Confederation, the development of training and empowerment of human resources, the improvement of economic and marketing processes Weightlifting federations, development of venues and sports equipment related to weightlifting, branding and development of the Asian weightlifting brand, structural development and legal environment are among the most important strategies for the development of weightlifting in Asia. Paying attention to the factors obtained in this research will make the development of weightlifting in Asia smoother.

    Keywords: strategy, development, weight lifting, Asian continent
  • Amir Ansari Ardali*, Sara Keshkar, Gholam Ali Karegar Pages 47-60

    This study aimed to identify the consequences of exploiting renewable energy sources in football stadiums. The present study was qualitative research, and the qualitative content analysis method was used to analyze the data. The statistical population of the present study included experts in sustainable development, managers, and technical engineers of the stadiums where the Iranian Football Premier League was held in the years 1398 to 1399 Iran. Access to research samples was done by purposeful sampling method and then continued by snowball method. Finally, after conducting interviews with 12 people, theoretical saturation was obtained. After collecting and analyzing the interviews, 44 open codes were obtained, divided into ten pivotal categories. Finally, from the obtained categories, three concepts of environmental management (pivotal categories of reducing environmental risks, managing energy resources, managing pollution, and improving energy consumption patterns), Improving the social and cultural situation (pivotal categories of improving social attitudes, the quality of welfare services and urban beautification), improving economic status(pivotal categories of Reducing organizational costs, promoting the brand of the stadium, generating organizational income) were obtained. Finally, considering the environmental crises in the world, such as water and energy crises, air pollution in megacities, and the effects of sports on the environment and vice versa, it is suggested that the government, policymakers, and sports managers provide the necessary grounds for exploitation of renewable energy sources such as solar and wind energy in football stadiums, take positive actions for sustainable development and carbon-free sports.

    Keywords: Renewable energy sources, Stadium, Football, sources
  • Mohsen Eslami, Amirhosen Monazami*, Najaf Aghaei Pages 61-76

    The aim of this study was the role of e-marketing on the development of fitness exercises during the Corona era. Descriptive-survey research method which was applied in terms of purpose. The statistical population of the study consisted of customers of tehran's fitness centers who were active virtually 800 people, the sample size was selected based on Cochran formula of at least 260 people. A researcher's questionnaire was used to collect data. Structural equations with SPSS software version 23 and Smart-PLS were used to analyze the data. According to the results of the research, five factors of social networks, websites, internet banners, internet magazines and sponsorship in the development of fitness exercise during the Corona era were identified as factors affecting e-marketing. The highest priorities were related to social networking and sponsorship activities. Finally, the pattern of factors affecting the e-marketing of coaches was designed to develop fitness exercise during the Corona era and its fit was confirmed.

    Keywords: Corona, Fitness, Sports Development, E-Marketing
  • Raziyeh Abbasi*, Hossein Poursoltani Zarandi, Mohammad Siavashi Pages 77-93

    This study aims to identify barriers to the development of equestrian vaulting sport in Iran. This goal-based research is applied and by nature, it is descriptive-analytical and this research is a survey. Data collection tool was a researcher-made standard questionnaire with 36 items. The reliability of the questionnaire was calculated according to the mean Cronbach's alpha coefficient of 0.782. The study population consisted of all active athletes and coaches, officials of the country's sports delegations and officials and staff of the Equestrian Federation in the country, which numbered about 190 people, of which 122 analyzable questionnaires were collected and reviewed. SPSS26 and PLS2 software were used for data analysis. The results of exploratory factor analysis showed that the obstacles to the development of vaulting sport in Iran are 36 factors, which were organized in the form of 5 components: economic barriers, facilities and equipment barriers, human and social barriers, managerial and executive barriers, attitude barriers and support of officials. Explains a total of 81.947% of the variance of the factors. Also, the results of one-sample t-test showed that economic barriers (with an average of 3.92) had the highest and attitudinal and supportive barriers of responsibility (with an average of 2.21) had the lowest priority in the lack of development of vaulting in Iran. also, the model parameters all indicate a good fit and confirm the research model. According to the results of the present study, it is proposed that to fix these obstacles and create the develop vaulting sport, with the "patriarchal" and " logistics." elections, experienced Executive and Professional in the members of federation members and sports delegations were to be elected expert in the field of their work. this results can be considered by federation officials, clubs and coaches to improve the performance of athletes through the development of vaulting sport.

    Keywords: barriers, Sport Development, equestrian Vaulting sport, Gymnastics on horseback, acrobatic
  • Abbas Khajeh Avarseji, Farideh Sharififar*, Reza Nikbakhsh Pages 95-109

    The purpose of this research was to combine brand and team-based identity building to enhance value in the country's premier liver league in the structural-interpretive model. The research method was structural-interpretive. The statistical population included scientific and executive people who are aware of the subject of the research. The sample was estimated to be a sufficient number for the ISM method and was sampled using a targeted method (12 people: 4 club managers, 4 board and federation managers, 4 sports marketing analysts, and consultants). The research tool was a questionnaire consisting of 11 variables determined as a pairwise comparison. Data analysis was done using interpretive structural modeling and MICMAC analysis. After analyzing the data, the components were placed in seven levels, based on which the ISM graph and the research model were designed. The results showed that the variables were placed in four research levels as follows: the fourth level (brand value), the third level (brand-based identity and team-based identity), the second level (fans' integrity, brand differentiation, constant experience of the group, facilities) team) and the first level (fan culture, brand prestige, group social experience and team history). The relationships identified as the effect of fan culture on fan integration, the effect of brand prestige on brand differentiation, the effect of group social experience on the constant experience of the group, and the effect of team history on team facilities (the effect of first and second level variables), the effect of fan integration and brand differentiation on Brand-based identity was the effect of a constant experience of the group and team facilities on team-based identity (second-third level effect) and the effect of brand-based and team-based identity on brand value (third-fourth level effect). Based on the findings of the research, it can be said that the integration of fan identification based on brand and team significantly leads to the improvement of the value of Kabaddi Premier League clubs, therefore, the strengthening of commercial and sports identification mechanisms should be aligned.

    Keywords: team brand, brand management, brand identity, audience identity, Kabaddi clubs
  • Mohammad Bashokouh Ajirloo*, Mehrdad Naserpour Pages 111-127

    The aim of the current research is the effect of brand rejuvenation on the enhancement of the brand of sports products stores with the mediating role of branding behaviors of human resources. This study is applied in terms of purpose and based on descriptive-survey nature. Data collection has been done through field observation, questionnaire distribution and library studies related to research variables. The statistical population of this research is the customers of sports products stores in Ardabil city. It was used to estimate the number of samples based on structural equation modeling methodology that determines the number of samples in the range of 5n to 15n (n is the number of items), 115 to 345; About 186 out of 200 questionnaires have been completed and collected. The sampling method in this research is available using the non-probability method. The data collected by the questionnaire has been analyzed using the structural equation modeling method and SPSS and SmartPLS software. The results showed that in the direct paths of brand rejuvenation and brand-building behaviors of human resources had a significant effect on brand enhancement, and in indirect paths, brand-building behaviors of human resources could mediate the relationship between brand rejuvenation and brand enhancement.

    Keywords: Brand, Brand Rejuvenation, Brand Enhancement, Branding Behaviors of Human Resources
  • Peymaneh Asgari*, Abulfazl Farahani Pages 129-145

    In management science, emotional intelligence is known as one of the important factors in the individual and social behavior of human resources. Because nowadays the desire to have two jobs has increased, especially among the employees of organizations; The purpose of this research is to monitor the effect of physical education teachers' emotional intelligence on the desire to have two jobs, in which organizational commitment is a mediator. This research is a descriptive survey research in terms of practical purpose and in terms of implementation method and data collection method. The statistical population consists of physical education teachers of the 5th education region, the sample size of which is 120 people. In the inferential statistics section, SPSS software and PLS structural equation software were used for data analysis.The results show that 48.54% of the total effect of emotional intelligence is explained by the tendency to have two jobs, which is a significant amount. Also, with the increase of emotional intelligence, the commitment to the organization also increases. This means that a physical education teacher with high emotional intelligence, having the ability to communicate effectively, appropriately and quickly, will have more time for other tasks, including being a dual worker, and high emotional intelligence has a great impact on the correct performance of organizational and non-organizational tasks.

    Keywords: emotional intelligence - two jobs - organizational commitment - physical education teachers