فهرست مطالب

جراحی استخوان و مفاصل ایران - سال دهم شماره 3 (پیاپی 40، تابستان 1391)

مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران
سال دهم شماره 3 (پیاپی 40، تابستان 1391)

  • تاریخ انتشار: 1391/06/17
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مهزاد جاوید، جان اچ وج صفحات 106-113
    پیش
    زمینه
    درمان بیماری «لگ کالو پرتس» در کودکان با سن بالا و درگیری بیشتر سر فمور همچنان نامشخص باقی مانده است. استئوتومی استخوان اینومینیت، فمور و یا مجموع هر دو معمولا برای پوشاندن بیشتر سرفمور توسط استابولوم با هدف بدست آوردن سرگردتر و مفصل همگون تر است. هدف از این مطالعه، بررسی نتایج پرتونگاری استئوتومی همزمان فمور و لگن بود.
    مواد و روش ها
    در این مطالعه تغییرات پرتونگاری در 20 بیمار «لگ پرتس» با شروع بیماری بالاتر از 8 سالگی که تحت درمان استئوتومی همزمان فمور و سالتر قرار گرفتند، بررسی گردید. بیست بیمار درگیری هیپ شامل، 11 لاترال پیلار (LP) گروه B، 7 مورد گروه B/C و 2 مورد C داشتند. میانگین زمان پیگیری 5 سال و 5 ماه و روش ارزیابی براساس سیستم «استالبرگ» بود.
    یافته ها
    در بین 20 هیپ، 6 مورد «استالبرگ» II (SII)، 9 مورد SIII، و 5 مورد STV؛ از 11 هیپ گروه LPB، پنج SII، چهار SIII و دو SIV؛ از 7 هیپ LPB/C، یک SII، چهار SIII، و دو SIV؛ و از 2 هیپ LPC، یک مورد SIII و دیگری SIV شدند. از 3 دختر بیمار، یکی LPB، یکی LPB/C و یکی LPC بودند و نتایج جراحی در تمامی آنها SIII بود.
    نتیجه گیری
    انجام استئوتومی همزمان سالتر و فمور در بچه های بزرگ تر با درگیری شدیدتر گروه بندی LP، نتایج پرتونگاری را نسبت به سیر طبیعی در LPB/C و LPC با تبدیل تعدادی از نتایج ضعیف به متوسط، کمی بهبود می بخشد.
    کلیدواژگان: بیماری لگ، پرتس، استئوتومی، استخوان های لگن، فمور، جراحی
  • حسین اصلانی، علی صدیقی، احمدرضا میربلوک، علی تبریزی*، خانم نیلسا دوراندیش، سید امیر محلیشا کاظمی شیشوان صفحات 114-120

    پیش

    زمینه

    بیشتر شکستگی های باز اطفال در اثر صدمات با انر‍ژی بالا رخ می دهند و درمان نامناسب می تواند با عوارضی همراه باشد. هدف از این مطالعه مقایسه نتایج دو روش درمانی تثبیت خارجی و میله داخل کانالی قابل انعطاف در این شکستگی ها بود.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه گذشته نگر، 42بیمار با 45 شکستگی باز فمور یا تیبیا که با یکی از دو روش تثبیت خارجی (24 مورد) یا میله داخل کانالی (21 مورد) و در برخی موارد روش ترکیبی با پین درمان شده بودند، مقایسه شدند. نتایج از نظر عفونت، جوش خوردن، بدجوش خوردن و شکستگی مجدد بررسی گردید. مدت زمان پیگیری یک سال بود.

    یافته ها

    میانگین زمان جوش خوردگی در گروه تثبیت خارجی 8/3ماه و گروه میله 6/3 ماه بود (05/0 p ≥). از نظر میزان عفونت محل شکستگی بین دو گروه تفاوت معنی دار وجود نداشت. عفونت دور پین در 5 مورد از گروه تثبیت خارجی مشکل ساز بود و در گروه میله یک مورد بورسیت دردناک در محل ورود میله داشت. در گروه تثبیت خارجی 4 مورد شکستگی مجدد در فمور رخ داد. در 10 بیمار با درمان ترکیبی پین با میله های داخل کانالی انعطاف پذیرعارضه ای مشاهده نگردید.

    نتیجه گیری

    در شکستگی های نزدیک فیز، ثابت کننده خارجی یک روش موثر برای درمان قطعی؛ و میله داخل کانال نیز یک روش موثر در مقایسه با تثبیت خارجی در درمان شکستگی های باز بود که برخی عوارض ثابت کننده را نداشت. ترکیب پین با میله باعث پایداری بیشتر شکستگی می شود و با افزایش عوارض همراه نیست.

    کلیدواژگان: شکستگی باز دیافیزی، تثبیت خارجی، میله های داخل کانالی قابل انعطاف
  • فاطمه فرشیدی، ناصر فتورایی، سهیل مهدی پور، محمود شمس برهان صفحات 121-127
    پیش
    زمینه
    پارگی رباط متقاطع جلویی از رایج ترین آسیب های زانو در ورزشکاران است. برای جبران عملکرد زانو پس از پارگی، عمل بازسازی رباط انجام می شود. این تحقیق تاثیر بازسازی تک رشته ای و دورشته ای رباط متقاطع جلویی روی تنش فشاری منیسک ها را بررسی نمود.
    مواد و روش ها
    در این مطالعه 4 حالت سالم، فاقد رباط متقاطع جلویی، بازسازی تک رشته ای و دورشته ای رباط شبیه سازی شدند. ابتدا مدل ابر ن ق اط بافت ها از تصاویر ام آرآی و سپس مدل هندسی ساخته شد. در شبیه سازی اجزای محدود سه بعدی مفصل آناتومیکی زانو، استخوان ها به صورت صلب، غضروف ها و منیسک ها به صورت الاستیک خطی و رباط ها به صورت فنر غیرخطی مدل شدند. بارگذاری با اعمال بار 50 نیوتنی افقی به تیبیا صورت گرفت.
    یافته ها
    ماکزیمم تنش فشاری در حالت فاقد رباط نزدیک به زانوی سالم، و کوچک تر از حالت های بازسازی تک رشته ای و دورشته ای بود. توزیع تنش فشاری منیسک ها در بازسازی تک رشته ای و دورشته ای شباهت بیشتری به حالت سالم داشت و در حالت فاقد رباط از حالت سالم متفاوت بود. کمترین مساحت سطوح تماس مربوط به حالت فاقد رباط بود. سطوح تماس حالت سالم در قسمت خارجی زانو، و در حالت بازسازی شده در قسمت داخلی زانو بیشتر بود.
    نتیجه گیری
    فقدان رباط متقاطع جلویی، توزیع تنش فشاری منیسک ها را نسبت به زانوی سالم تغییر می دهد و بازسازی تک رشته ای و دورشته ای رباط می تواند توزیع تنش را به حالت سالم نزدیک کند. فقدان رباط می تواند سطح تماس را کاهش دهد؛ در حالی که بازسازی های تک رشته ای و دورشته ای این کاهش را جبران می کند.
    کلیدواژگان: بازسازی رباط متقاطع جلویی، منیسک تیبیا، زانو، تنش فشاری
  • احمدرضا افشار، افشین امین زاده گوهری، زهرا یکتا صفحات 128-132
    پیش
    زمینه
    این مطالعه، پراکندگی اولنار واریانس را در مبتلایان به بیماری کین باخ و همچنین در جمعیت عادی بالغین در ایران ارائه می دهد و هدف ما بررسی ارتباط اولنار واریانس منفی با بیماری کین باخ در بیماران بود.
    مواد و روش ها
    این مطالعه شامل دو گروه بود. در گروه اول، پرونده های مراجعان به درمانگاه ارتوپدی دو بیمارستان ارومیه به صورت گذشته نگر بررسی شد و پراکندگی اولنار واریانس در 60 مورد مبتلا به بیماری کین باخ به دست آمد. گروه دوم شامل پراکندگی اولنار واریانس در 400 پرتونگاری استاندارد مچ دست افراد عادی بود. داده های به دست آمده از دو گروه با یکدیگر مقایسه شدند.
    یافته ها
    میانگین اولنار واریانس در گروه مبتلایان به بیماری کین باخ 7/1±1/1- میلی متر و در گروه کنترل 5/1±7/0+ میلی متر بود و تفاوت بین دو گروه معنی دار بود (001/0
    نتیجه گیری
    یافته های این پژوهش از این نظریه که بین اولنار واریانس منفی و ایجاد بیماری کین باخ ارتباط وجود دارد، حمایت می کند.
    کلیدواژگان: بیماری کین باخ، استخوان لونیت، نکروز آواسکولار، اولنا
  • حسین نایب آقایی، حسین صفدری، خلیل کملاخ، مهندس فرشاد صفدری * صفحات 133-139

    پیش

    زمینه

    در بسیاری موارد هرنی دیسک بین مهره ای کمری با تنگی بدون علامت کانال نخاعی در این ناحیه همراه است که تنها به صورت پرتونگاری تشخیص داده می شود. در مطالعه حاضر نتایج درمان دو روش لامینکتومی و لامینوتومی مقایسه شدند.

    مواد و روش ها

    در این کارآزمایی بالینی تصادفی، 40 بیمار دچار هرنی دیسک کمری و تنگی بدون علامت کانال کمری به دو گروه مساوی لامینکتومی و لامینوتومی تقسیم شدند. قبل و بعد از جراحی، شدت درد و ناتوانی به ترتیب با استفاده از مقیاس سنجش دیداری درد و «معیار ناتوانی اسوستری» (Oswestry Disability Index=ODI) در هر دو گروه و بین دو گروه مقایسه شدند. نتایج جراحی با استفاده از سیستم نمره دهی «انجمن ارتوپدی ژاپن» (JOA) و همچنین مدت جراحی، میزان خونریزی و مدت بستری در بیمارستان بین دو گروه مقایسه گردید. مدت زمان پیگیری یک سال بود.

    یافته ها

    شدت درد و نمره ODI در هر دو گروه بعد از عمل نسبت به قبل از عمل به طور معنی داری کاهش یافت (001/0> p). شدت درد، نمره ODI و نتایج جراحی بر اساس JOA بین دو گروه یکسان بود. مدت جراحی و حجم خونریزی در گروه لامینوتومی به طور معنی داری کمتر از گروه لامینکتومی (001/0> p)، اما مدت بستری بین دو گروه یکسان بود.

    نتیجه گیری

    نتایج کوتاه مدت هر دو روش درمانی مطلوب و یکسان بود. اما از آنجا که لامینکتومی تهاجمی تر از لامینوتومی است و احتمال بروز بی ثباتی را افزایش می دهد، در بیماران دچار هرنی دیسک کمری همراه با تنگی پرتونگاری کانال کمری، انجام لامینوتومی ارجح است.

    کلیدواژگان: جابجایی دیسک بین مهره ای، تنگی کانال نخاعی، لامینوتومی، لامینکتومی، دیسککتومی
  • غلامحسین شاهچراغی، علیرضا توکلی صفحات 140-149
    پیش
    زمینه
    در بیماران نوروفیبروماتوز وقتی انحنای ستون فقرات همراه با تغییرات دیستروفیک باشد، درمان بسیار مشکل می باشد. خارج کردن جسم مهره ای (کورپکتومی) به عنوان یک گام بیشتر در تصحیح انحنا و فیوژن روشی است که قبلا چندان مورد بررسی قرار نگرفته است. هدف از این مطالعه ارائه گزارش کورپکتومی و فیوژن تمام محیطی در بیماران نوروفیبروماتوز بود.
    مواد و روش ها
    در این مطالعه گذشته نگر، از میان 16 بیمار با انحنای دیستروفیک ستون فقرات، 9 بیمار که فیوژن کامل جلویی و پشتی داشتند و با میانگین 7/6 سال (محدوده 2تا 9/11 سال) پیگیری شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند.
    یافته ها
    نه بیمار با میانگین سنی 8/11 سال (17-8/7 سال) در زمان جراحی شامل 7بیمار با مشکل کیفواسکولیوز بودند که تحت عمل دکمپرسیون نخاع و کورپکتومی قرار گرفتند. جراحی باعث بهبود اسکولیوز قبل از عمل با میانگین اندازه 87 درجه (110-60 درجه) به میانگین اندازه 49 درجه (-85-15 درجه) بعد از عمل و همچنین کیفوز موضعی قبل از عمل با میانگین 3/69 درجه (100-50 درجه) به 49 درجه (70-35 درجه) بعد از عمل گردید. از دست رفتن اصلاح انحنای اسکولیوز به میزان 5 درجه و انحنای کیفوز به میزان 13 درجه مشاهده شد. فیوژن در تمام موارد بدست آمد و میانگین اندازه گیری عملکردی براساس پرسشنامSRS22 برابر 4/1 (6/4-3) بود.
    نتیجه گیری
    فیوژن همزمان جلویی و پشتی همراه با کورپکتومی برای انحنای دیستروفیک ستون فقرات منجر به اصلاح مناسب انحنا و فیوژن کامل و همچنین نتایج عملکردی خوب می شود.
    کلیدواژگان: نوروفیبروماتوزیس، کیفواسکولیوزیس، فیوژن ستون فقرات، دکمپرسیون جراحی
  • غلامحسین کاظمیان، رضا توکلی دارستانی، علیرضا منافی راثی، محمد مهدی سرزعیم، رامین فرهنگ زنگنه، آرش غفاری، مهندس فرشاد صفدری صفحات 150-152
    استئوسارکوما معمول ترین تومور بدخیم استخوانی در جوانان است. در این مقاله یک بیمار 28 ساله دچار عود استئوسارکوم ترقوه به دنبال رادیوتراپی به دلیل لنفوم «هوجکین» معرفی گردید.
    کلیدواژگان: استئوسارکوما، رادیوتراپی، عود، ترقوه
  • حسین احمدزاده چابک، دیوید رینگ صفحات 153-158
    آرزوی بیماران و پزشکان درگیر با «درد غیراختصاصی مرتبط با فعالیت اندام فوقانی»، رویکردی مناسب در جهت مدیریت علایم است. برقراری ارتباط مستند بین تغییرات موجود در شدت علایم با عوامل روانشناختی (خلق، تفکر فاجعه سا ز و افزایش نگرانی در مورد بیماری) که به رفتار درمانی شناختی پاسخ مناسب بدهد، منجر به تغییر نگرش و پیدایش ایده ای جدید در مواجهه با درد غیر اختصاصی اندام فوقانی خواهد شد. در نگرش جدید، چارچوب مرسوم زیستی پزشکی (بیومدیکال) به معنای وجود ارتباط مستقیم بین احساس ناخوشی (حس خوب نبودن) و بیماری (وجود آسیب بافتی)، توسط بیمار و پزشک به چالش کشیده می شود. به عنوان اولین گام پزشک باید همدلی با بیمار را در اولویت قرار دهد و همواره در نظر داشته باشد که کلمات، در نظر گرفتن یک نام خاص برای بیماری و پیشنهاد روش های درمانی گوناگون می تواند منجر به تشدید علایم و اتخاذ رویکردهای تطابقی نامناسب توسط بیمار شود و احساح ناخوشی را در وی تشدید نماید.
    کلیدواژگان: درد، اندام فوقانی، رفتاردرمانی شناختی، مکانیسم تطابقی، زیستی روانی اجتماعی
|
  • Dr Mahzad Javid, Dr John H. Wedge Pages 106-113
    Background
    Treatment of Legg–Calvé-Perthes disease in older children with greater involvement of the femoral head remains uncertain. Innominate، femoral or combined osteotomies are generally provide more coverage of the femoral head by the acetabulum with the objective of achieving a more spherical head and congruent joint. The purpose of the study was to evaluate the radiographic outcomes of simultaneous femoral and pelvic osteotomies.
    Methods
    We reviewed the radiographic changes of 20 patients with Legg–Calvé–Perthes disease with a disease onset of over eight years of age who had undergone combined femoral and Salter innominate osteotomies. The hips in these 20 patients comprised 11 lateral pillar (LP) groups B، 7 B/C، and 2 C. The patients were evaluated with a mean follow-up of five years and five months using the Stulberg radiographic assessment.
    Results
    Among those 20 hips، six became Stulberg II (SII)، nine SIII، and five SIV. From the 11 LPB hips، five became SII، four SIII، and two SIV. The seven LPB/C turned out to be SII in one case، SIII in four، and SIV in two. One of the two LPC hips became SIII and one SIV. The three female patients had one LPB، one LPB/ C، and one LPC hip، and surgery resulted in SIII hips in all.
    Conclusions
    Combined osteotomies in older children with a higher LP grouping can marginally improve the radiographic outcome in comparison with the natural history in LPB/C and LPC cases by converting a number of poor to fair results.
    Keywords: Legg–Perthes disease, Osteotomy, Pelvic bones, Femur, Surgery
  • Dr Hossein Aslani, Dr Ali Sadighi, Dr Ahmadreza Mirbolook, Dr Ali Tabrizi, Nilsa Dourandish, Dr Seyyed Amir Mahlisha Kazemi Shishavan Pages 114-120

    Backgroud: Most pediatric open long bone fractures are the results of high energy trauma، and can lead to complications. The aim of this study is to compare the results of two commonly used operative techniques for tibial or femoral fractures; namely external fixator and flexible intrameduly rods.

    Methods

    In this clinical series، 42 children with 45 femoral or tibail open fractures from 2009 to 2011 who were treated by either external fixator (EF) (24 cases) or TEN (21 cases) were compared. In few cases combination of TEN and pin were used for more stability. The patients were evaluated and compared for infection، nonunion، malunion and refracture.

    Results

    Bony union in the EF group was achieved in 3. 8 months and in TEN group in 3. 6 months (p≥. 05). In each group، 2 fracture-site infections without any evidence of osteomyelitis was obsereved. Five pin site infection in EF group needed changing the pin site. In TEN group early nail removal was necessary because of painful bursitis in one case at nail insertion site. There were 4 femoral refractures in EF group after frame removal. In 10 patients with TEN and extra pin no symptom or problem was seen.

    Conclusions

    In our study EF was effective as a definitive treatment. Flexible intramedullary nails were also effective and their results were similar to those of EF. Combination of TEN and pin caused more stability without any symptoms.

    Keywords: Diaphysial open fractures, External fixator, Flexible intramedullary nail
  • Fatemeh Farshidi, Nasser Fatouraee, Soheil Mehdipoor, Mahmood Borhan Shams Pages 121-127
    Background
    The knee anterior cruciate ligament (ACL) rupture is one of the common damages among athletes. To compensate for ACL deficiency، ligament reconstruction is done to recreate the function of ACL. The aim of this study was to investigate the effect of single bundle and double bundle ACL reconstruction on the compression stresses of menisci.
    Methods
    We simulated 4 cases with geometrical modeling: intact knee sectioned ACL، single and double bundle ACL reconstruction. We then built a three dimensional finite element geometrical model of knee from MRI images of normal knee. First، the bone and soft tissue points cloud models and then the geometrical models were built. The bones were modeled as rigid bodies، articular cartilage، menisci as linear elastic and ligaments as nonlinear springs. The loading condition was application of a 50 N anterior load to tibia.
    Results
    The maximum compression stress was similar to intact knee and was lower than two reconstruction cases. Distribution of compression stress wasn’t similar to intact knee but in reconstruction cases، it was similar. The contact areas in intact knee were higher in lateral section، while in reconstructed knees were higher in medial section of the knee.
    Conclusions
    ACL removal changes the distribution of compression stress of menisci in comparison with intact knee، single bundle and double bundle reconstruction. Furthermore evaluating contact areas in these four cases showed that removing the ACL may lead to decrease in the contact area but reconstruction may compensate for this.
    Keywords: Anterior cruciate ligament reconstruction, Menisci, tibial, Compressive strength
  • Dr Ahmadreza Afshar, Dr Afshin Aminzadeh Gohari, Dr Zahra Yekta Pages 128-132
    Background
    This study presents the distribution of ulnar variance among Iranian patients with Kienbock’s disease and a control group of normal adults of Iranian population. We evaluated the relationship between ulnar negative variance and Kienbock’s disease in our patients.
    Methods
    This study included two groups. In the first group، we، retrospectively، reviewed our orthopaedic department clinic charts in two hospitals in Urmia-Iran، and collected the distribution of ulnar variances in 60 patients with Kienbock’s disease. The second group comprised the distribution of ulnar variances in 400 standard wrist radiographies of normal adult population. Comparisons were made between the findings of the two groups.
    Results
    The mean ulnar variance of the Kienbock’s group was negative 1. 1±1. 7 and the mean ulnar variance of the general population was positive 0. 7±1. 5. The difference of the ulnar variance means was statistically significant (p<. 001). There were 38 (63%) ulnar negative، 16 (27%) neutral and 6 (10%) ulnar positive variance in the Kienbock’s group and preponderance of ulnar negative variance was statistically significant (p=. 027). There were 56 (14%) ulnar negative، 160 (40%) neutral and 184 (46%) ulnar positive variance in the control group and there was no correlation with age or sex. There was an association between ulnar negative variance and development of Kienbock’s disease in this study (p<. 001).
    Conclusions
    The findings of this study support the hypothesis that there is an association between the ulnar negative variance and development of Kienbock’s disease.
    Keywords: Kienböck's disease, Lunate bone, Avascular necrosis, Ulna
  • Dr Hossein Nayeb Aghaie, Dr Hossein Safdari, Dr Khalil Komlakh, Farshad Safdari Pages 133-139
    Background

    There are many cases with lumbar disk herniation in which asymptomatic lumbar canal stenosis will be diagnosed radiologically. In current study، we compared the outcomes of treating these patients with either laminectomy or laminotomy.

    Methods

    In this randomized clinical trial، there were 40 patients with lumbar disk herniation and asymptomatic lumbar canal stenosis assigned to 2 groups: laminectomy and fenestration. The severity of pain and disability were determined utilizing visual analogue scale (VAS) and Oswestry disability index (ODI) both before and after the surgery and the scores were compared in each group and between the two groups. The outcome of surgery was also compared using Japanese Orthopaedic Association (JOA) scoring system in a one year follow-up. The surgical time، blood loss and duration of hospital stay were also compared.

    Results

    Significant postoperative decrease in severity of pain and ODI were found in both groups (p<. 001). However، the severity of pain، ODI score and outcomes based on JOA were the same between groups. The mean of surgical time and blood loss were significantly lower in laminotomy group (p<. 001)، but the mean of hospital stay was the same.

    Conclusions

    The short-term outcome of the two treatment methods is the same and favorable. However، because of the more invasive nature of laminectomy، which is associated with increased risk of instability، the authors suggest that in patients with lumbar intervertebral disk herniation and radiological lumbar canal stenosis، Laminotomy would be a preferred technique.

    Keywords: Intervertebral disc displacement, Spinal stenosis, Laminotomy, Laminectomy, Diskectomy
  • Dr Gholamhossain Shahcheraghi, Dr Alireza Tavakoli Pages 140-149
    Background
    Spinal deformity in neurofibromatosis، when associated with dystrophic change، is a major treatment challenge. Resection of the vertebral body as an additional step in correction and fusion has not been previously investigated. The purpose of this study is to report an experience with corpectomy and circumferential fusion in dystrophic spines of neurofibromatosis.
    Methods
    In a retrospective study، among 16 patients with dystrophic spinal curves، nine cases who had undergone anterior and posterior fusion with 6. 7 years (range 2-11. 9) average follow-up were evaluated.
    Results
    Nine cases with a mean age of 11. 8 years (range 7. 8-17) at surgery consisted of seven kyphoscoliotic patients، who had received one or two levels of cord decompression and corpectomy. Surgery improved the mean preoperative scoliosis of 87 (range 60-110) and local kyphosis of 69. 3° (range 50-100) to 49 (range 15-85) and 49° (range 35-70)، respectively. Loss of correction of 5° in the scoliosis and 13° in the kyphosis angles was observed in the final follow-up. Fusion was achieved in all cases. The average SRS-22 score of 4. 1 (range 3-4. 6) was obtained.
    Conclusions
    Simultaneous anterior and posterior fusion with corpectomy for dystrophic neurofibromatosis spinal deformities is associated with a high fusion rate، good correction، and also good functional outcome.
    Keywords: Neurofibromatosis, Kyphoscoliosis, Spinal fusion, Surgical decompression
  • Dr Gholamhossein Kazemian, Dr Reza Tavakoli Darestani, Dr Alireza Manafi Rasi, Dr Mohammad Mahdi Sarzaeem, Dr Ramin Farhang Zanganeh, Dr Arash Ghaffari, Farshad Safdari Pages 150-152
    Osteosarcoma is the most common malignant tumor of bone in young people. We report a case of recurrent post-radiation osteogenic sarcoma in the clavicle of a 28-year-old man with a history of Hodgkin’s lymphoma.
    Keywords: Osteosarcoma, Radiotherapy, Recurrence, Clavicle
  • Dr Hossein Ahmadzadeh Chabok, Dr David Ring Pages 153-158
    Both patients and providers hope for better management strategies for nonspecific activity-related upper limb pain. The next innovation may arise from the strong evidence that psychological factors responsive to cognitive behavioral therapy (mood، catastrophic thinking، and heightened illness concern) best account for variation in symptom intensity and magnitude of disability. This innovation represents a change in culture for patients and providers، both of whom are accustomed to the biomedical framework that anticipates a direct correspondence between illness (the state of being unwell) and disease (pathophysiology). As a first step health providers can prioritize empathy; remain mindful that words، illness concepts، and treatments can reinforce ineffective coping strategies; and encourage curiosity about the human illness experience.
    Keywords: Pain, Upper extremity, Cognitive behavior therapy, Coping mechanism, Biopsychosocial