فهرست مطالب

نشریه آینده پژوهی مدیریت
سال سی و یکم شماره 4 (پیاپی 123، زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/12/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • عذرا استواری*، احمدرضا قاسمی صفحات 1-15
    زمینه

    شهر قم هشتمین شهر کشور از لحاظ جمعیت و دومین شهر زیارتی کشور پس از مشهد است وجود مرکزیت پذیرش طلاب علوم دینی و موقعیت جغرافیایی به عنوان شاهراه مواصلاتی شمال به جنوب و شرق به غرب، مقوله حمل ونقل را به مسیله ای مهم در این شهر مبدل ساخته است.

    هدف

    آینده نگاری توسعه سیستم حمل و نقل عمومی در شهر قم با تحلیل تاثیرات متقابل.

    روش

    با منطق تحلیل و بررسی مورفولوژیک یک سری ابعاد و شاخص ها به عنوان عوامل موثر در توسعه حمل و نقل عمومی مشخص شدند و با استفاده از نرم افزار سناریو ویزارد، سناریوهای سازگار از ترکیب شاخص های مختلف طبق نظر کارشناسان معاونت حمل و نقل شهر قم، بدست آمدند.یافته ها: سناریو سازگار نخست با میزان سازگاری 46 به عنوان سازگارترین سناریو، شامل طراحی تقاطع ها، جمعیت ساکن (رفاه شهروندان)، ایمنی (رفع نقاط حادثه خیز)، مدیریت حمل و نقل شخصی، نقش پلیس راهنمایی و رانندگی و کاربرد درست چراغ های راهنمایی و رانندگی برای مدیریت ترافیک شهر قم انتخاب شد.

    نتیجه گیری

    از میان شاخص مختلف ترکیب های طراحی تقاطع ها، جمعیت ساکن(رفاه شهروندان)، حمل و نقل همگانی، توجه به مسایل زیست محیطی، توسعه و ترویج حمل و نقل پاک، چراغ های راهنمایی ورانندگی ، سیستم هوشمند کنترل ترافیک (ITS) و پلیس راهنمایی و رانندگی بیشترین میزان سازگاری رو بدست آورند.

    کلیدواژگان: برنامه ریزی ترافیک، حمل و نقل عمومی، تجزیه وتحلیل مورفولوژیک، تحلیل تاثیرات متقابل
  • مهدی جنیدی جعفری*، فرهاد درویشی، صفر فضلی صفحات 17-30
    هدف

    این مقاله با هدف بررسی توانمندی آینده نگاری شرکتی در سازمان ها و همچنین اثرات این توانمندی بر نوآوری، کیفیت تصمیم گیری راهبردی مدیران و همچنین عملکرد سازمانی در صنعت بانکداری ایران به رشته تحریر در آمده است.

    زمینه

    در قسمت نخست پس از بررسی معرفی آینده نگاری شرکتی از دو منظر محتوایی و فرایندی به ابعاد تشکیل دهنده این سازه پرداخت شده و در ادامه رابطه آینده نگاری شرکتی با نوآوری و تصمیم گیری راهبردی و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی در قالب مدلی ساختاری مورد بررسی و کنکاش قرار گرفته است.

    روش

    داده های تحقیق با استفاده از ابزار مصاحبه و پرسشنامه در صنعت بانکداری ایران شامل بانک های تجاری دولتی، تخصصی دولتی، قرض الحسنه و غیردولتی و مشتمل بر30 بانک جمع آوری و اعتبار مدل اندازه گیری با 93 نمونه و از طریق تحلیل های آماری توصیفی، استنباطی و مدل سازی معادلات ساختاری با استفاده از دو نرم افزار SPSS و SMART PLS تایید شده است.

    یافته ها

    نتایج حاکی از آن است که آینده نگاری شرکتی با ایفای سه نقش آغازگر، راهبرد پرداز و حریف بر نوآوری اثرگذار است. همچنین نتایج تحقیق بیانگر آن است که می توان با استفاده از اطلاعات حاصل از آینده نگاری و تشخیص علایم ضعیف، به کاهش عدم قطعیت اقدام و با ارایه هشدارهای پیش دستانه کیفیت تصمیم گیری راهبردی مدیران را بهبود بخشیده و عملکرد سازمانی را ارتقاء داد.

    کلیدواژگان: آینده نگاری شرکتی، نوآوری، تصمیم گیری راهبردی، عملکرد سازمانی
  • حمید مهتدی، رضا رادفر*، عباس طلوعی صفحات 31-43

    انواع هوشمندی از عوامل مهم تاثیرگذار در سرعت سریع پیشرفت های فناورانه و انقلاب های صنعتی چهارم می باشد. از مهمترین انواع هوشمندی، هوشمندی فناوری است که نقش بسزایی در ارایه محصول یا خدمت جدید دارد. هر چند هوشمندی فناوری قابل مدیریت نیست، اما دارای مولفه هایی می باشد که مدیریت این مولفه ها، سطح مدیریت هوشمندی فناوری را ارتقاء می دهد. جامعه آماری این پژوهش شامل مدیران و کارشناسان صنعت تولید توربین بادی می باشند و برای تجزیه و تحلیل داده ها از معادلات ساختاری با نرم افزار Smart PLS استفاده نموده ایم. در این مقاله مولفه های مدیریت هوشمندی فناوری در صنعت تولید توربین بادی را شناسایی نموده و متغیرهای تاثیر گذار در هرمولفه که در ارتقاء نظام مدیریت هوشمندی فناوری این صنعت، مهم است را مشخص و با نظر خبرگان دسته بندی، و در جهت بهبود آنها پیشنهاداتی ارایه کرده ایم. نتایج حاکی از آن است که مولفه های کلیدی تاثیر گذار بر ارتقاء نظام مدیریت هوشمندی فناوری عبارتند از :پویش محیطی، مدیریت نوآوری، مدیریت دانش، مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت فناوری، مدیریت تحقیق و توسعه، و مدیریت استراتژیک. به عبارتی توجه به شاخص های هریک از این مولفه ها تاثیر معناداری بر ارتقاء مدیریت هوشمندی فناوری در صنعت تولید توربین باد می تواند داشته باشد.

    کلیدواژگان: فناوری، هوشمندی فناوری، مدیریت هوشمندی فناوری، توربین بادی
  • زهرا دهنوی*، حمیدرضا آراسته، پریوش جعفری صفحات 44-54

    هدف این پژوهش ارتقاء مدل رقابت پذیری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در آینده بود. پژوهش از نوع کاربردی و آمیخته بود. جامعه و نمونه آماری در بخش کیفی شامل خبرگان علمی و دانشگاهی با پست های مدیریتی و در بخش کمی شامل اعضاء هییت علمی دانشگاه های استان تهران در نظر گرفته شد. روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری احتمالی در بخش کیفی و غیر احتمالی در بخش کمی صورت پذیرفت. در بخش کیفی از ابزار مصاحبه با خبرگان و در بخش کمی از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده های کیفی از تحلیل محتوا و در بخش کمی از آزمون نرمال سازی، آزمون t تک نمونه ای و گروهی، رگرسیون خطی، مدل یابی معادلات ساختاری و تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد. یافته های بدست ابعاد و شاخص های رقابت پذیری را مشخص نموده و همچنین نشان داد که دانشگاه ها در تمامی این شاخص ها و ابعاد(رقابت پذیری) دچار مشکل هستند. مشکل از این جهت که به نظر پاسخ گویان ، در تمامی شاخص ها و ابعادوضعیت موجود با وضعیت مطلوب(میزان بازده هی و کارایی دانشگاه با توجه به ابزارها و امکانات موجود) تفاوت معنی داری دارد. این به این معنی است که دانشگاه های استان تهران نتوانسته اند به نتبجه مطلوب دست یابند و در تمامی ابعاد و شاخص ها ضعیف عمل کرده اند.و در نهایت مدل نهایی در وضعیت مطلوب ارایه گردید.

    کلیدواژگان: ابعاد، شاخص، مدل رقابت پذیری، آینده واحده های دانشگاه آزاد
  • رومینا ربانی*، سید مهدی جلالی، حسن مهرمنش صفحات 55-65
    زمینه

    امروزه برند سازی شهری و داشتن برند مقصد از ضروریات بازاریابی گردشگری می باشد. شهرها مانند محصولات تجاری برای رسیدن به موفقیت ، نیاز دارند تا برند شوند. یک برند شهری برمبنای ارزش ها ، نگرش ها، رفتارها و خصوصیات شهر پایه ریزی می شود . برند سازی شهری به عنوان یک برند مقصد گردشگری ،توسط ارایه تصویر شهر ، منبعی از ارزش اقتصادی ،اهمیت سیاسی و فرهنگی - اجتماعی به منظور افزایش مزیت رقابتی در نظر گرفته می شود. برای ساخت یا بازسازی برند در ذهن مخاطب باید برنامه ای هدفمند داشت.از این رو ضرورت تبیین برند شهری نیازمند راهبردی است که به شهر هویت فراموش نشدنی بدهد.

    هدف

    این پژوهش طراحی مدل برند شهری با درنظرگرفتن مقصد گردشگری است .

    روش

    این پژوهش از نوع کاربردی بوده و بر اساس نظریه داده بنیاد انجام شده است . در این پژوهش کیفی 22 نفر از مدیران شهری ،متخصصین و اساتید حوزه ی برند سازی شهری و گردشگری، مورد مصاحبه های ساختاری عمیق قرار گرفتند و سپس داده های حاصل از آنها با استفاده از کد گذاری باز ،محوری و انتخابی تجزیه و تحلیل شد .

    یافته ها

    پژوهش نشان می دهد راهبردهای مدرن توسعه شهری ، الگوسازی شهری، تعیین خط مشی با محوریت گردشگری و شناسایی گردشگری شهری از شرایط علی برند سازی شهری است

    نتایج

    پیامدهای برند سازی شهری(یکپارچگی فرآیند ، تقویت و بهبود جایگاه شهر ،توسعه گردشگری پایدار ، توسعه اقتصادی شهر و صلح و دوستی جوامع) نتایج تحقیق محسوب می شوند.

    کلیدواژگان: برند، برند شهری، برند سازی شهری، برند مقصد، نظریه داده بنیاد
  • شیما ارجمند کرمانی*، ملیکه بهشتی فر، مسعود پورکیانی، ایوب شیخی صفحات 66-77
    زمینه

    سازمان های موفق بر اساس اهداف کلان خود، قابلیت های استراتژیک نیروی انسانی مورد نیاز خود را شناسایی می کنند یا کارکنان خود را برای کسب این قابلیت ها، پرورش می دهند.

    هدف

    هدف این پژوهش ارایه الگوی قابلیت های استراتژیک منابع انسانی در شعب بانک صادرات ایران می باشد.

    روش

    قابلیت های استراتژیک منابع انسانی از طریق مطالعات اکتشافی و نظرسنجی از خبرگان آگاه به موضوع با بکارگیری تکنیک دلفی، شناسایی شد. جهت انتخاب نمونه از روش نمونه گیری غیر تصادفی از نوع گزینشی استفاده شد و نمونه آماری پژوهش از بین اساتید، مدیران و کارشناسان بانک صادرات به تعداد 18 نفر انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات، بررسی اسناد و مدارک و پرسشنامه نیمه ساختاریافته بود. برای تحلیل داده ها، از آزمون t تک نمونه ای، تحلیل عاملی و روش مدل یابی معادلات ساختاری برای ساخت مدل پژوهش با استفاده از نرم افزار لیزرل و پی ال اس استفاده شد.

    یافته ها

    یافته ها نشان داد الگوی قابلیت های استراتژیک منابع انسانی دارای ابعاد قابلیت های رهبری، قابلیت های اصلی منابع انسانی، قابلیت های ویژه نقش منابع انسانی و صفات فردی می باشد چون طبق آزمون تحلیل عاملی، تمامی ضرایب استاندارد بزرگ تر از 5/0 و میزان بارهای عاملی بزرگ تر از96/1 می باشد.

    نتیجه گیری

    با توجه به اینکه الگوی قابلیت های استراتژیک منابع انسانی برای اولین بار در کشور طراحی شده است، لازم است مدیران بر ابعاد و مولفه هایی که قبلا مورد توجه نبوده، تمرکز کنند. همچنین، می توان از این الگو در سایر بانک ها و سازمان ها استفاده کرد.

    کلیدواژگان: قابلیت، قابلیت های استراتژیک منابع انسانی، بانک صادرات
  • منیر شامحمدی، کامران محمدخانی*، غلامرضا گودرزی، رضا صالحی امیری صفحات 78-90

    گسترش فرهنگ وقف ، یکی از عمده ترین فاکتور ، انهدام تراکم ثروت در جامعه و ایجاد بستر مناسب برای رشد ارزش های معنوی و الهی ، در شکل توزیع عادلانه ی ثروت ، محسوب می شود و با درک از همین نکته ، یعنی موثریت ژرف وقف در توسعه ای اقتصادی، فکری ، فرهنگی و معنوی جوامع است ، آگاهی از فرهنگ وقف در بین افراد جامعه ودیدگاه مدیران ومتولیان امور وقفی در مورد آن وعوامل موثر بر آن می تواند در جهت دهی موقوفات ونظام فرهنگی وقف موثر باشد. در این پژوهش ابتدا یک الگوی کیفی برای مدیریت توسعه فرهنگ وقف بر اساس مصاحبه با خبرگان تدوین شد و سپس بر اساس یک مطالعه کمی با 482 نفر نمونه آماری، به تبیین و اعتباریابی این الگو پرداخته شد. یافته های تحقیق در بخش کیفی نشان داد که الگوی مدیریت توسعه فرهنگ وقف دارای 2 بعد و 18 مولفه است. مولفه ها شامل «شبکه های شغلی»، « شبکه های محلی»، « شبکه های ملی» و «شبکه های بین المللی» مربوط به بعد «شبکه های اجتماعی» و مولفه های «صداقت، حمایت اجتماعی، نهادینه شدن قوانین، مسیولیت پذیری، عدالت، همکاری و همدلی، اعتماد، رضایت، همبستگی، تعهد و تعلق، اخلاق، کنش متقابل، انسجام و احترام به هم» مربوط به بعد «هنجارهای اجتماعی» از مقوله کلی توسعه مدیریت فرهنگ وقف بود. یافته های بخش کمی نیز از برازش خوب الگوی ساختاری با داده های جامعه آماری بود و الگوی مذکور تبیین مناسبی در جامعه آماری دارد.

    کلیدواژگان: توسعه فرهنگ وقف، سرمایه اجتماعی، شبکه اجتماعی، هنجار اجتماعی
  • منیره بصیرتی*، عبدالحسین کلانتری صفحات 91-102

    تمدن ها در طول تاریخ همواره سه دوران ظهور ، رشد و شکوفایی و افول را تجربه کرده اند. تمدن اسلامی نیز در برهه های مختلف، این دوران ها را سپری نموده است. برای شناخت عوامل افول و چالش های پیش روی هر تمدنی باید گفتمان غالب آن عصر را شناخت. از آن جایی که هم اکنون در دوران مدرن بسر می بریم و گفتمان غالب، مدرنیته است ؛ لذا باید چالش های تمدنی دوران مدرن را فهم نمود تا بتوان علاوه بر تصور آینده های ممکن برای رسیدن به آینده ی مطلوب برنامه ریزی کرد؛ بنابراین در این مقاله با روش توصیفی-تحلیلی بعد از تعریف تمدن و بیان اهمیت آینده نگری و تدبیر امور در آیات و روایات، پنج مورد از چالش های تمدنی با استفاده از نظریات آینده پژوه معاصر ، ریچارد اسلاتر ، احصا شده است؛ از جمله این چالش ها عبارتند از: دنیای دو بعدی صنعتی یا فلوتر، ایدیولوژی رشد اقتصادی، آینده مقهور تکنولوژی، تاثیر بر نظام جهانی و تفکر کوتاه مدت.

    کلیدواژگان: تمدن، تمدن اسلامی، آینده پژوهی، چالش های تمدنی
  • یوسف ملک میرزایی، محمد محمودی میمند*، علی رجب زاده قطری، محمود سمیعی نصر صفحات 103-116

    زمینه فلسفی با انگاره انتقادی و نحله کنش متقابل گرایی نمادین با جهت گیری بنیادی و رویکرد استقرایی و صبغه کیفی از نوع کتابخانه ای با استراتژی گرند تیوری گونه جمعیت ساختی به روش فراترکیب و تحلیل محتوا با هدف توصیف و اکتشاف مدل سرآمدی کسب وکار و شناسایی متغییرها و شاخص های آن مبتنی بر رویکرد آینده پژوهی می باشد.روش ها به وسیله تکنیک فراترکیب و فرا تحلیل به کدگذاری باز، محوری و انتخابی می پردازد که خروجی آن یک مفهوم جدید هست. گردآوری داده های این مقاله بر اساس مطالعات اسناد درزمینه مدل های تعالی هست. جامعه موردمطالعه به طور دقیق تر شامل مدل های موجود در مجلات و نشریات معتبر با منطق نمونه گیری نظری است تا به اشباع نظری برسیم و برای روایی از دو استراتژی مشارکت بلندمدت و همه جانبه نگری جهت تایید پایایی از دو کدگذار با توافق روی کدگذاری باز در این پژوهش مورداستفاده قرار گرفته است. جهت تحلیل از نرم افزار مکس کیودا استفاده شده است.یافته ها این پژوهش که از 101 مدل مفهومی سرآمدی موردمطالعه در مرحله کدگذاری به 869 مفهوم یا کدباز به دست آمد. سپس کدهای اولیه مشترک ازنظر معنایی به 24 مقوله عمده تقسیم شد؛ که در مرحله کدگذاری انتخابی منجر به ایجاد 5 بعد گردید و نتیجه به دست آمده ایجاد مفهوم نظری با ابعاد مردم، بازار، کار، مدیریت و عوامل زمینه ساز تعیین گردید.که این نظریه کمک شایانی به سرآمدی کسب و کارهای کوچک و متوسط با در نظر گرفتن پارادایم های جدید جهت ارزیابی کسب و کار های در آینده می باشد.

    کلیدواژگان: پراگماتیسم، تعالی کسب وکار، تحلیل متن، فراترکیب، گراند تئوری، آینده پژوهی
  • شهرزاد هوشمندی نیا، کریم حمدی *، سراج الدین محبی، افسانه زمانی مقدم صفحات 117-128

    هدف پژوهش حاضر عبارت بود از ارایه مدلی به منظور ارایه مدل کسب و کار فن‌بازارها در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر. روش پژوهش عبارت بود از روش ترکیبی کیفی به روش تیوری زمینه ای و مدل معادلات ساختاری به روش کمی. تعداد نمونه در بخش کیفی که به صورت هدفمند انتخاب شد، 20 نفر از کلیه مدیران ارشد و صاحب نظران، خبرگان، مدیران صنایع هایتک ایران در بخش‌های مختلف شامل: تکنولوژی، اطلاعات، نانو، بایو، ژنتیک و غیره؛ در بخش کمی، با استفاده از فرمول کوکران 337 نفر از انتخاب شدند. ابزار تحقیق عبارت بود مصاحبه نیمه ساختار یافته و پرسشنامه محقق ساخته. تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده، در بخش کیفی به روش دلفی و از طریق کدگذاری (باز، محوری و انتخابی) با استفاده از نرم افزار MAXQDA و در بخش کمی به دو روش توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزارهای SPSS 16 و Smart PLS انجام شد. نتایج‌ نشان داد چهارده مولفه در تبیین مدل ارایه مدل کسب و کار فن‌بازارها در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر نقش دارند که عبارتند از؛ شرکای کلیدی، فعالیت های کلیدی، جریان درآمد، منابع کلیدی - فیزیکی، منابع کلیدی- فکری، منابع کلیدی- منابع انسانی، ارزش- نام تجاری، ارزش- حرکت در لبه علم و فناوری، ارزش- قیمت، ارزش- تحویل به موقع و دسترسی آسان، روابط با مشتری، بخش مشتری، کانال های توزیع، و در نهایت هزینه ها و ساختار آن. جهت بررسی برازش مدل، به بررسی X2، R و RS؛ پرداخته شد که وجود X2 پایین و نسبت کای دو به درجه آزادی کمتر از سه، و همچنین ضریب تعینن و ضریب تعیین تعدیل شده محاسبه شده؛ نشان‌دهنده برازش مناسب مدل بود.

    کلیدواژگان: مدل کسب و کار، فن‬ بازار، انرژی‬ های تجدیدپذیر
|
  • Azra Ostovari *, Ahmad Ghasemi Pages 1-15
    Background

    Qom is the eighth city of the country in terms of population and the second largest city in the country after Mashhad The centrality of admitting religious scholars and geographers As the north-south-east highway to the west, Transportation has become a major issue in the city.Target: Forecasting the development of the public transport system in Qom with the Interactive Impact Analysis.

    Method

    With the logic of morphological analysis, a number of dimensions and indicators were identified as factors in the development of public transportation. By using the scenario wizard software, consistent scenarios from the combination of different indicators according to the experts of the transport deputies of Qom.

    Results

    First consecutive scenario with compatibility level 46 as the most adapted scenario, including intersection design, resident population (welfare of citizens), safety (removal of accidental points), personal transportation management, the role of traffic police and the correct use of traffic lights and Driving was selected to manage traffic in Qom.

    Keywords: Traffic Planning, Public Transportation, Morphological Analysis, Interactive Impact Analysis
  • Mahdi Joneidi Jafari *, Farhad Darvishi, Safar Fazli Pages 17-30
    Objective

    This paper aims to examine the ability of corporate foresight in the organizations and its impacts on innovation, quality of managers’ strategic decision-making and organizational performance in the banking industry of Iran.

    Background

    In the first part, upon introducing corporate foresight from the two process and content perspectives, influential elements in this construct are discussed. Then, corporate foresight’s relationship with innovation and strategic decision-making is examined and its effect on organizational performance is analyzed within a structural model.

    Methods

    Using interview and questionnaire, the data research were collected from the banking industry of Iran including 30 banks (State-Commercial banks, Specialist- State banks, Interest-Free Loan Funds and Private Banks). Through descriptive, inferential statistical analyses and structural equation modeling using SPSS and Smart PLS software, reliability of the measurement model with 93 samples was confirmed.

    Findings

    The results show that the corporate foresight playing three roles of initiator, strategist, and opponent affects the innovation. Moreover, the research results suggest that using the data from the foresight and identifying the weak signals, we can reduce the uncertainty and issue prior warnings in order to enhance the quality of manager’s strategic decision making and promote the organizational performance.

    Keywords: Corporate Foresight, Innovation, Strategic Decision making, Organizational Performance
  • Zahra Dehnavi *, Hamid Reza Arasteh, Parivash Jafari Pages 44-54

    The purpose of this study was to enhance a competitiveness model for Islamic Azad University branches in the future. The research was applied and mixed. The community and statistical sample in the qualitative section included scientific and academic experts with managerial positions and in quantitative section included faculty members of the universities in Tehran province. Sampling method was done as a probabilistic sampling in qualitative and non-probabilistic section in quantitative part. In the qualitative section, a tool was used to interview experts and in quantitative section a researcher-made questionnaire was used.To analyze the information and qualitative data, content analysis and in the quantitative part of the normalization test, single-sample and group tests, linear regression, structural equation modleling and confirmatory factor analysis were used. The findings highlighted the dimensions and indicators of competitiveness, and also showed that universities have problems in all of these indicators and dimensions(competitiveness).The problem is that in respondent's opinion, in all the indicators and dimensions of the existing situation with the desirable situation (efficiency and performance of the university according to available tools and facilities), there is a significant difference. This means that the universities of Tehran province have not been able to achieve the desired result and have been weak in all dimensions and indexes, and finally the final modle is presented in a desirable situation.

    Keywords: Dimensions, Parameters, Upgrade model, Future of IAU branches
  • ROMINA RABANI *, Seyyed Mehdi Jalali, Hassan Mehrmanesh Pages 55-65
    Background

    Today, urban branding and having a destination brand are the requirements of tourism marketing. Cities, like commercial products, need to be branded in order to succeed. An urban brand will be established on the values, attitudes, behaviors and city`s characteristics. Urban branding as a tourism destination brand, considered to be by presenting the city's image, is a source of economic value, political, and socio-cultural importance in order to enhance the competitive advantage. For building or Brand restructuring in the minds of the audience There should be a targeted program. Hence Necessity for explanation urban brand need strategic to Give the city an unforgettable identity.

    Objective

    The purpose of this study is to design an urban branding model with consideration of the tourism`s destination.

    Methods

    This is an applied research and accomplished with grounded theory. In this qualitative study 22 urban managers, experts and professors in the field of urban branding and tourism Interviewed in form of Deep structured and then the data from them were analyzed by open, axial and selective coding.

    Findings

    research findings show Modern strategies of urban development، Urban modeling،determination policy Focus on tourism and Identification of urban tourism are Causal conditions of urban branding.

    Results

    The implications of urban branding (process integrity, enhance and improve city's position, sustainable tourism development, city economic development, peace and friendship societies were raised the results of this research.

    Keywords: Brand, Urban Brand, Urban Branding, Destination Brand, Grounded Theory
  • Shima Arjomand Kermani *, Malikeh Beheshtifar, Masoud Pourkiani, Ayob Sheikhi Pages 66-77
    Background

    Successful organizations, based on their grand goals, identify the strategic capabilities of the human resources they need or train their employees to acquire these capabilities.

    Objective

    The purpose of this study is to provide a model of strategic capabilities of human resources in the branches of Bank Saderat Iran.

    Method

    The strategic capabilities of human resources were identified through exploratory studies and surveys of knowledgeable experts using the Delphi technique. To select the sample, selective non-random sampling method was used and the statistical sample of the research was selected from 18 professors, managers and experts of Bank Saderat. Data collection tools were documents and a semi-structured questionnaire. For data analysis, one-sample t-test, factor analysis and structural equation modeling were used to construct the research model using LISREL and PLS software.

    Results

    The results showed that the model of strategic capabilities of human resources has the dimensions of leadership capabilities, main capabilities of human resources, special capabilities of the role of human resources and individual traits because according to factor analysis test, all standard coefficients are greater than 0.5 and factor loads greater than 1.96.

    Conclusion

    Considering that the model of strategic capabilities of human resources has been designed for the first time in the country, it is necessary for managers to focus on dimensions and components that have not been considered before. Also, this template can be used in other banks and the organizations.

    Keywords: capabilities, Strategic Capabilities of Human Resources, Saderat bank
  • Monir Shamohamm, Kamran Mohammadkhani *, Gholamreza Godarzi, Reza Salehiamiri Pages 78-90

    Spread the culture of endowment, etc. one of the major factor, unwinding of the density of wealth in the society and create a suitable platform for the growth of spiritual values and divine, in the form of a fair distribution of the wealth, can be considered and understood from the same point; i.e., unfathomable endowment in the development, economic, intellectual, cultural and spiritual communities is that Islam is the religion of the sacred .Awareness of the culture of devotion between people in the community managers Affairs about it, and the history affecting it can be in the direction of this property Cultural Endowment effective. In the first study a pattern of qualitative to manage the development of the culture of endowment based on interviews with experts, the formulation was then based on a quantitative study with 482 subjects, a sample. Research findings, in part, the qualitative showed that the pattern of management development, culture, devote, 2 day, and 18 components. Components include the "Career Network" and "Local Area Network", the "national networks" and "international networks" related to the next "social networking" component "honesty, support, social, institutionalization of rules, responsibility, justice, cooperation, and empathy, trust, satisfaction, solidarity, etc., commitment and belonging, morality, interaction, cohesion and respect together" related to the next "social norms" of the categories, the overall development of the management culture of the endowment. The findings of the quantitative section is also fitted, good structural model with the data, the statistical population was the pattern of the aforementioned explanation.

    Keywords: development, Culture, ... Social Capital, Network Social, Social norm
  • Monireh Basirati *, Abdolhosein Kalantari Pages 91-102

    Throughout history, civilizations have experienced three periods of advent, growth, and prosperity. Islamic civilization has spent these periods in different times. To understand the factors of decline and the challenges facing each civilization, one must recognize the dominant discourse of that era. Since modern times we are in modern times, and dominant discourse is modernity, we must understand the challenges of modern civilization, in order to plan, in addition to imagining possible future, for the desired future; therefore, in this By analyzing descriptive methods after defining civilization and expressing the importance of foresight and devising affairs in verses and narratives, five of the challenges of civilization have been cited using contemporary futurist ideas, Richard Slatter, including these challenges. The two-dimensional industrial or flutter world, the ideology of economic growth, the future of technological decline, the impact on the global system and the thinking of Ku Long time aaaaa aa aa.

    Keywords: civilization, Islamic civilization, Future Studies, Civic Challenges
  • Yousof Malek Mirzaee, Mohammad Mahmoudi Maymand *, Ali Rajabzadeh, Mahmoud Samiei Nasr Pages 103-116

    This is a philosophical study with critical paradigm, using symbolic interactionism with fundamental orientation, inductive reasoning, the qualitative library-based approach, the Grounded Theory, meta-synthesis and the content analysis method. It aims to describe and explore the business excellence model and identify its variables and indicators based on a futuristic approach. Using the meta-synthesis and meta-analysis techniques, the methods involve open, axial and selective coding, resulting in a new concept. The required data were collected through a review and study of the documents on business excellence models. The study specifically focused on the models set forth in valid magazines and journals with the theoretical sampling logic in order to reach theoretical saturation. We used two long-term and holistic participatory strategies for validity, as well as two coders with agreement on open coding for reliability. We used the MAXQDA software for data analysis. The findings of this study were obtained from 101 conceptual models of business excellence and 869 concepts or open codes at the coding stage. Then the basic codes with the same meanings were divided into 24 major categories, which led to the creation of five dimensions at the selective coding stage and a theoretical concept with the dimensions of people, market, work, management, and underlying factors. This theory made an important contribution to the success of small and medium-sized businesses by taking into account the new paradigms for assessing businesses in the future.

    Keywords: Pragmatism, Business excellence, Meta-synthesis, Content analysis, Grand Theory, Future study
  • shahrzad Houshmandynia, karim hamdi*, Serajeddin Mohebbi, Afsaneh ZamaniMoghadam Pages 117-128