فهرست مطالب

مطالعات بین المللی پلیس - پیاپی 49 (بهار 1401)

فصلنامه مطالعات بین المللی پلیس
پیاپی 49 (بهار 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/03/25
  • تعداد عناوین: 9
|
  • علی رهبرپور، علی قربانی، رجب گلدوست جویباری صفحات 9-29
    زمینه و هدف

    اغلب کشورها ، سیاست های مشخصی را در کشف جرایم سازمان یافته در نظر گرفته اند که سیاست جنایی تقنینی، بخشی از این سیاست ها به شمار می رود .پلیس به عنوان یکی از اعضای نظام عدالت کیفری ، طبق قانون در مرحله کشف جرم وظایف ذاتی وقانونی خودراانجام میدهد.گرچه وظیفه او درقبال جرم مشهود وغیر مشهود متفاوت است ومی بایست با تبعیت ازمقام قضایی وطبق دستور وراهنمایی او به انجام وظیف بپردازد،اما در همین راستا موانع وفرصتهایی وجود دارد ، تحقیق حاضر با هدف شناسایی و بهره برداری از ظرفیت های قانونی پلیس در کشف جرم و شناسایی چالش های قانون گذاری در زمینه کشف جرایم سازمان یافته انجام شده است.

    روش

    تحقیق حاضر از نوع کیفی و به لحاظ روش اجرا ، توصیفی- تحلیلی است. داده های مربوط به شیوه اسنادی وبا واکاوی دقیق قوانین و مقررات ، اسناد ، مقالات ، کتب و سایر مدارک مرتبط موجود و بررسی نظریه حقوقدانان و جرم شناسان صاحب نظر جمع آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

    یافته ها

    یافته های تحقیق نشان می دهد، سیاست جنایی درحوزه کشف جرم سازمان یافته ،قوانین ،مقررات وآیین نامه ها دارای ابهامات جدی بوده و همین امر باعث شده پلیس نتواند مسیولیت های خود را در حوزه های مختلف ازجمله جرایم مهم و سازمان یافته و سایر جرایم دیگر همانند جرایم سبک چون ، خورده فروشان مواد مخدر به نحو درست انجام دهد و این موضوع سبب لطمه جدی به سرمایه اجتماعی پلیس شده است.

    کلیدواژگان: سیاست جنایی تقنینی، کشف جرم، تحقیقات مقدماتی، جرایم سازمان یافته، تحصیل دلیل
  • علی یکتا، محمد بارانی، جواد منظمی تبار، علی افراسیابی صفحات 30-57
    زمینه و هدف

    با وجود چندین دهه از مطرح شدن مفهوم جرایم سازمان یافته، هنوز هیچ سند بین المللی-منطقه ای به تعریف مشخص و کاملی از این جرایم نرسیده است. این نوع از بزهکاری با تنوع مظاهر، پیچیدگی در شیوه های ارتکاب و گسترش روز افزون، پیامدها و آثار زیانباری از جنبه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی به کشورها و جوامع تحمیل و چالش های جدی را در سطوح ملی و بین المللی ایجاد کرده است. ماهیت خاص و فراغت از زمان و مکان در ارتکاب جرایم سازمان یافته؛ و ابعاد مختلف این پدیده، مبارزه و مقابله ی موثر با آن را با چالش هایی مواجه نموده است. در این پژوهش، سعی شده با بررسی نظام مند و تاریخی مفاهیم جرایم سازمان یافته، به شناسایی مفهومی خاص از این جرایم و طرح ریزی راهبردهای مناسب در رویارویی با آنها پرداخته شود.

    روش شناسی

    پژوهش حاضر بر اساس روش توصیفی-تحلیلی و بر پایه ی اسناد و منبع کتابخانه ای نگاشته شده است و در این راستا با مطالعه ی اسناد بین المللی و قوانین داخلی، با هدف کاربردی، اطلاعات بدست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

    نتایج و یافته ها

    نتایج تحقیق نشان می دهد پس از شناسایی و درک مفهوم جرایم سازمان یافته -که لازمه ی مواجهه با هر پدیده ی نوظهوری می باشد- برای جلوگیری از بیراهه رفتن در رویارویی با جرایم سازمان یافته، باید ضمن توجه به ابعاد این پدیده شامل «سازماندهی فعالیت های غیرقانونی»، «سازماندهی ساختارهای تبهکاری» و «سازماندهی گستره اجتماعی (حکمرانی غیرقانونی)»؛ به تناسب هر یک از این سویه ها، اقدامات پیشگیرانه و سرکوبگرانه طرح ریزی شود.

    کلیدواژگان: جهانی شدن، رویارویی، جرایم سازمان یافته، ملی، فراملی
  • فرزاد فیروزی، امیر سماواتی پیروز، داود کرمی صفحات 58-87
    زمینه و هدف

    کیفر سالب آزادی ازجمله شدیدترین مجازات های موجود در نظام های کیفری دنیا است .اندیشه های جرم شناختی و کیفر شناختی در قالب سزاگرایی و فایده گرایی همواره نظام های کیفری را در اعمال این کیفر با چالش مواجه کرده اند.فقدان یک سیاست کیفری منسجم و اتخاذ مواضع متناقض در قبال حبس گرایی و حبس زدایی در ایران ایجاب می کند که با مطالعه تطبیقی سیاست کیفری یک نظام حقوقی پیشرفته مانند انگلستان و شناسایی معیارها و تدابیرکیفرمدار در آن دریابیم ،مولفه های موثر در سیاست کیفری تقنینی ایران در حبس گرایی و حبس زدایی چیست؟ با توجه به قانون م.ا سال 1392 و نیز قانون کاهش حبس تعزیری 1399 چه تحولاتی در این سیاست ایجادشده است؟

    روش شناسی

    روش پژوهش در این مقاله تحلیل محتوایی کیفی با رویکرد جهت دار است سعی دارد با شناسایی نقاط قوت و ضعف اقدامات اخیر قانون گذار بر لزوم اتخاذ سیاست کیفری تقنینی شفاف و مدون در اعمال کیفر حبس تاکید کند.

    یافته ها و نتیجه گیری

    در نظام کیفری ایران اساسا سیاست کیفری منسجمی به ویژه در مورد کیفر سالب آزادی وجود ندارد ، هرچند قانون گذار به نحو مقطعی اقدام به کاهش مدت حبس و تشویق به استفاده از پاسخ های شبه کیفری و نهادهای ارفاقی کرده است اما آخرین عزم مقنن در راستای حبس زدایی در قالب قانون کاهش حبس به دلیل اتخاذ سیاست کیفری متناقض در حوزه کیفر گزاری و کیفردهی جرایم مشابه ،فقدان ضابطه برای سنجش میزان شدت جرایم، فقدان تصمیم سازی کلان در سیاست جنایی، تفوق پارادایم سزاگرایی بر فایده گرایی در اندیشه و رفتار قانون گذاران و قضات و فقدان زیرساخت های لازم درباره اجرای صحیح حبس و جایگزین های آن ضمن آنکه کاهش جمعیت زندان را به دنبال نداشته ،که در اجرای سیاست های کلان حبس زدایی نیز ناکام مانده است.

    کلیدواژگان: حبس گرایی، حبس زدایی، پاسخ های شبه کیفری، سیاست کیفری تقنینی
  • مهدی جواهری، رضا حسین پور صفحات 88-121
    زمینه و هدف

    امروزه پدیده شوم مواد مخدر پیامدهای مخرب و فاجعه آمیزی در رفتار و کنش دولت ها در ابعاد مختلف امنیتی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی داشته و در این راستا حساسیت عرصه بین المللی را به دنبال دارد. در این خصوص علاوه بر کشورها، سازمان های بین المللی نیز با ایجاد همگرایی در سطوح مختلف در پی مقابله و مبارزه جدی علیه این بلای خانمان برانداز می باشند.

    روش

    این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- تحلیلی است. برای گردآوری داده ها نیز از ابزار فیش برداری از کتب، مقالات و... استفاده و به کنوانسیون ها و معاهدات سازمان ملل متحدد نیز به صورت روندی اشاره شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    تحقیق حاضر بر پایه فرضیه « سازمان ملل متحد به عنوان بالاترین مقام برقراری صلح و امنیت در جهان با پیگیری مطالبات فدرالیسم و منطقه گرایی و تصویب کنوانسیون ها و قوانین و مقررات بین المللی مربوط به مواد مخدر و در کنار آن سازمان های منطقه ای و بین المللی (هیات بین المللی کنترل مواد مخدر، کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی، سازمان جهانی گمرک، دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم) از طریق کنترل یکپارچه مرزی، تقویت ظرفیت تحقیقاتی مبتنی بر اطلاعات و عملیات، کنترل مسیرهای داخلی قاچاق مواد مخدر و درمان معتادین، مترصد همگرایی و هم افزایی در جهت برخورد و ریشه کنی این معضل جهانی برآمده است».این مقاله در صدد پاسخ به این سوال است که « نقش سازمان ملل متحد در همگرایی کشورها برای ایجاد امنیت پایدار چه می باشد؟»

    کلیدواژگان: همگرایی، امنیت پایدار، کنوانسیون ها، سازمان های بین المللی، منطقه گرایی
  • محسن مرهونی، لیلا رئیسی صفحات 122-149
    زمینه و هدف

    کنوانسیون اروپایی حقوق بشر با قید مولفه هایی نظیر "ارزش های دموکراتیک"، "امنیت ملی"، "نظم عمومی"، "رفاه اقتصادی"، "پیشگیری از هرج و مرج"، "حفاظت از بهداشت عمومی"، "حفاظت از اخلاق عمومی"، "تمامیت ارضی"، "حفاظت از آبروی افراد"، و "جلوگیری از افشای اطلاعات محرمانه" و همچنین "تضمین اقتدار و بیطرفی دستگاه قضا"، حقوق و آزادی ها را مورد حمایت قرار می دهد و هر گونه تحدید و یا نقض برخی از این حقوق و آزادی های مندرج در کنوانسیون را صرفا چنانچه به موجب قانون و در راستای تحقق مولفه های مذکور، در یک جامعه دکوکراتیک ضروری تلقی شوند را مورد تضمین قرار می دهد.

    روش

    پژوهش حاضر به روش توصیفی و تحلیلی انجام شده است.

    یافته ها و نتایج

    این پژوهش در پی آن است تا این مصادیق مصالح جمعی را این بار نه به طور بالواسطه در قالب اهداف تحدید حق ها، بلکه به طور مستقیم در چارچوب و به معنای معیارها و شاخص هایی برای تحدید آن حق ها، آن هم با رویکردی عمل گرایانه توسط حاکمیت ها و در منطقه ای مشخص- اروپا- مورد مداقه علمی و حقوقی قرار دهد، بنابراین، از یک سو، اقدام به مطالعه و بررسی مجموعه آراء و تصمیمات دادگاه اروپایی حقوق بشر جهت بررسی رویه ی آن دادگاه در خصوص معیارهای تحدید حقوق و آزادی های مندرج در کنوانسیون اروپایی حقوق بشر نموده و از سویی دیگر، سعی بر آن داشته تا نه تنها گستره اعمال و عملکرد این گونه معیارها را مورد بررسی قرار دهد، بلکه به تبیین نقش و تاثیر هر یک از آن معیارها در خصوص تضمین و یا نقض حقوق و آزادی های بشری نیز بپردازد.

    کلیدواژگان: دادگاه استراسبورگ، رویه قضایی، امنیت ملی، اخلاق عمومی، ارتکاب جرم
  • محمدصادق شکیبا امین، محمدعلی حسینی منش، علی آل بویه صفحات 150-172
    زمینه و هدف

    حل اختلاف از طریق داوری از قدیم الایام به عنوان یکی شیوه حل و فصل اختلاف مورد قبول و پذیرش بوده است پیشرفت علم و دستیابی بشر به تکنولوژی سبب گردیده که با دخالت ابزارهای الکترونیکی مساله داوری از طریق اینترنت مطرح گردد. داوری اینترنتی یکی از روش های حل اختلاف است که به داور این امکان را می دهد از هر نقطه از دنیا نظریه خود را نسبت به موضوع داوری اعلام نماید داوری های بین المللی، سرعت در داوری کم هزینه است محرمانه بودن داوری جلوگیری از تقلب ها نسبت به داوری حل مسالمت آمیز اختلافات و از همه مهم تر امکان اجرا بهتر و سریع تر احکام داوری ها و دلایل دیگر باعث شده است که امروزه اکثریت دعاوی تجاری بین المللی از طریق داوری های بین المللی رسیدگی و حل و فصل شود.

    روش شناسی

     روش تحقیق توصیفی تحلیلی است، که از طریق روش کتابخانه ای گردآوری شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته های تحقیق حاکی از آن است داوری اینترنتی به عنوان یک روش جدید حل و فصل اختلافات به شمار می آید هنوز قواعد داوری سنتی برای آن به مورد اجرا گذارده می شود با این حال این نوع داوری کاملا قابل اعتماد نیست و برای رفع این مشکل لازم است قوانین داخلی با کنوانسیون های بین المللی به طور موسع تفسیر گردند. هم چنین طرفین اختلاف و داوران در داوری اینترنتی همیشه باید قانونی بودن موافقتنامه داوری، آیین دادرسی حاکم بر داوری، مکان داوری و شکل آرا را در نظر بگرند.

    کلیدواژگان: داوری اینترنتی، اجرای آراء اختلاف، حقوق بین الملل، ابزارهای الکترونیکی
  • رضا صبح خیز، محمد میرزایی صفحات 173-198
    زمینه و هدف

    فرایند جهانی شدن، متضمن جهانی شدن مسیولیت هاست. اقتضای جهانی شدن جرم نیز پذیرش مسیولیت کیفری جهانی یا بین المللی مرتکبان را به دنبال خواهد داشت. دولتها به عنوان یکی از کنشگران حقوق بین الملل نیز از این امر مستثنی نبوده، و مسیله مسیولیت کیفری ایشان، به دلیل ارتباط و حساسیت زمامداران به اصول حاکمیتی خود، با پیچیدگی های فراوانی همراه است.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی، از لحاظ روش اجرا، توصیفی - تحلیلی بوده و جمع آوری اطلاعات در آن از طریق بررسی اسنادی و فیش برداری و با بهره گیری از منابع کتابخانه ای و مدارک پژوهشی موجود صورت گرفته است.

    یافته

    هر چند با حذف ماده 19 پیش نویس مسیولیت بین المللی دولت، مصوب کمیسون حقوق بین الملل، به عنوان مهم ترین منبع مبین مسیولیت کیفری بین المللی دولت ، شبهه عدم وجود مسیولیت کیفری دولت به وجود آمد ولی باید تاکید کرد که حذف آن به ضرورت وجود این نهاد خللی وارد نکرده و وجود اسناد و رویه های بین المللی فراوان، مبین این مسیله اند .

    نتیجه گیری

    در واقع بسیاری از رفتارهای ناقض قواعد عام الشمول مورد پذیرش جامعه بین الملل، تنها از طریق دولت ها قابل انجام بوده و پذیرش مسیولیت مدنی صرف برای دولت ها برای نقض این قواعد عام الشمول و مهم، موافق با عدالت و اصول مهم حقوق بین الملل مانند اصل لزوم حفظ نظم و صلح جامعه جهانی، نبوده و باعث تجری و سوء استفاده برخی دول از این خلاء شده فلذا تحقق مسیولیت کیفری دولتها امری ضروری است.

    کلیدواژگان: مسئولیت بین المللی، مسئولیت کیفری، قواعد عام الشمول، سازمان ملل
  • سید جعفر ساداتی، رضا نصیری لاریمی، سید عسگری حسینی مقدم صفحات 199-223
    زمینه و هدف

    تشکیل و فعالیت سازمان بین المللی پلیس جنایی (اینترپل) از برجسته ترین گام های جامعه بین المللی در اوایل قرن بیستم در راستای مبارزه هماهنگ و همه جانبه با جرایم سازمان یافته بین المللی از جمله قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و خاصه مقابله با کارتل ها، گروه های سازمان یافته و باندهای تبهکار و مافیایی در این زمینه بوده است. هدف از این مقاله، شناخت، تبیین و تحلیل خلاها، چالش ها و موانع حقوقی پیرامون نقش و جایگاه اینترپل در زمینه پیشگیری و مبارزه با اقدام شبکه های توزیعی و کارتل های بین المللی مواد مخدر در زمینه قاچاق و ترانزیت آن در قاره آسیا و ارایه راهکارهای جامع و مانع پیرامون مرتفع نمودن ابهامات می باشد.

    روش تحقیق

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ روش انجام، توصیفی-تحلیلی است. روش گردآوری اطلاعات تلفیقی از مطالعات کتابخانه ای-اسنادی است.

    یافته ها و نتیجه پژوهش

    یافته های پژوهش پیش رو حاکی از این است که سازمان اینترپل در مبارزه با قاچاق بینالمللی مواد مخدر، نقش یک هماهنگ کننده فراملی واحدهای انتظامی ملی و بینالمللی را ایفا می نماید. از طرفی دیگر اینترپل با ایجاد شبکه ارتباطی پیشرفته بین دبیرخانه کل و کشورهای عضو و ایجاد زمینه های مناسب در محدوده ای وسیع می تواند در امر تامین اطلاعات، اسناد و تبادل سریع و دقیق آن ها با استفاده از ظرفیت ها و امکانات وسیع و پیشرفته خود در راستای پیشگیری و همچنین با استرداد مجرمین جرایم مذکور در امر مقابله، نقش مهمی را ایفا نماید.

    کلیدواژگان: اینترپل، پیشگیری و مبارزه، شبکه های توزیعی و سازمان یافته، مواد مخدر، قاچاق و ترانزیت
  • زینب بنی اسدی، امین امیریان، الهام حیدری صفحات 224-245
    زمینه و هدف

    یکی از ارکان تحقیقات کیفری شهادت شهود می باشد که به کشف حقیقت و صدور حکم عادلانه کمک می نماید. با این حال توجه بیش از حد به ارزش اثباتی محتوای شهادت، حقوقدانان را از یکی از مهم ترین ارکان شهادت یعنی حمایت از امنیت شاهد در فرآیند دادرسی مغفول ساخته است. لذا در این پژوهش به این مساله می پردازیم که در نظام کیفری ایران و همچنین دیوان کیفری بین المللی چه ساز و کارهایی برای حفاظت از شهود پیش بینی شده است؟

    روش

    این پژوهش از نظر هدف کاربردی و به لحاظ گردآوری اطلاعات به روش اسنادی و از طریق مطالعه قوانین و منابع معتبر انجام شده و اطلاعات به دست آمده به صورت توصیفی- تحلیلی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است.

    یافته ها و نتایج

    در نظام های مختلف حقوقی نیز موضوع حفاظت از شهود مورد توجه قرار گرفته است. بر این اساس برنامه های حداقلی حمایت از شهود، قابلیت اجرا برای تمام شهود در معرض خطرتهدید به امنیت جانی، عرضی و مالی را دارند. یکی از راهکارهای ارایه شده برای حمایت از شهود در نظام حقوقی ایران عدم مواجهه شاهد با متهم می باشد. راهکار دیگر در این زمینه استماع شهادت از طریق وسایل ارتباط از راه دور است. این امر به لطف توسعه فناوری و دادرسی الکترونیکی امکانپذیر است. همچنین حفظ حقوق و امنیت شهود در دیوان کیفری بین المللی در سه قالب برنامه های حمایتی- امنیتی، حمایتی- روان شناختی و برنامه هایی در جهت مخفی ماندن هویت شهود صورت می گیرد.

    کلیدواژگان: شهادت، شهود، نظام کیفری ایران، دیوان کیفری بین المللی، امنیت شهود
|
  • ali rahbarpour, ali gorbani, rajab goldoust Pages 9-29
    Background and Aim

    Most countries have specific policies in the detection of organized crime that legislative criminal policy is part of these policies. Performs his / her intrinsic and legal duties. Although his / her duties towards obvious and invisible crimes are different and he / she must perform his / her duties in accordance with the judicial authority and according to his / her instructions and instructions, but there are obstacles and opportunities in this regard. Police law enforcement in detecting crime and identifying legislative challenges in detecting organized crime.

    Method

    The present study is qualitative and in terms of implementation method, descriptive-analytical. Data related to the cholera method has been collected and analyzed by careful analysis of existing laws and regulations, documents, articles, books and other relevant documents, and by examining the theories of expert jurists and criminologists.

    Findings

    The findings of the study show that criminal policy in the field of organized crime detection, laws, regulations and bylaws have serious ambiguities and this has made the police unable to fulfill their responsibilities in various areas, including important and organized crime and other crimes. Others, like petty crimes such as drug dealers, do the right thing, and this has seriously damaged the social capital of the police.

    Keywords: Crime Detection, Judicial Police, Preliminary Investigation, Criminal Policy
  • Ali yekta, Mohammad Barani, javad monazamitabar, ali afrasiabi Pages 30-57
    Background and Aim

    Despite the decades of introduction of the concept of organized crime, no international-regional document has yet reached a clear and complete definition of these crimes. This type of crime with a variety of manifestations, complexity in the methods of perpetration and increasing expansion, consequences and harmful effects from political, security, economic and cultural aspects to countries and societies impose serious challenges at the national and international levels. Created. The special nature and leisure of time and place in committing organized crime; And the various dimensions of this phenomenon, the effective struggle and confrontation with it has faced challenges. In this study, an attempt has been made to systematically and historically examine the concepts of organized crime, to identify a specific concept of these crimes and to plan appropriate strategies to deal with them.

    Methodology

    The present study is based on a descriptive-analytical method and based on documents and library sources, and in this regard, by studying international documents and domestic laws, with a practical purpose, the obtained information is analyzed. Is.

    Results and Findings

    The results of the research show that after identifying and understanding the concept of organized crime - which is necessary to deal with any emerging phenomenon - to avoid going astray in the face of organized crime, we must pay attention to the dimensions This phenomenon includes "organizing illegal activities", "organizing criminal structures" and "organizing the social sphere (illegal governance)"; Preventive and repressive measures should be planned in accordance with each of these aspects.

    Keywords: Globalization, confrontation, organized crime, national, transnational
  • farzad firoozi, amir samavati, Davod Karami Pages 58-87
    Field and Aims

    Deprivation of liberty is one of the most severe punishments in the world's criminal systems. Criminological and criminological ideas in the form of punishmentism and utilitarianism have always challenged the penal systems in applying this punishment. The lack of a coherent criminal policy and the adoption of contradictory positions towards incarceration and de-incarceration in Iran require that by studying the comparative criminal policy of an advanced legal system like England and identifying the criteria and measures of punishment in it, we should find out what are the effective components of Iran's legislative criminal policy in incarceration and de-incarceration? What changes have been made in this policy according to the law of 2012 as well as the law on reducing penal imprisonment in 2019? 

    Method

    The research method in this article is a qualitative content analysis with a directional approach, which tries to emphasize the necessity of adopting a clear and codified legal criminal policy in the application of imprisonment by identifying the strengths and weaknesses of the recent actions of the legislator.

    Findings and conclusions

    In the Iranian penal system, there is basically no coherent penal policy, especially in the case of deprivation of liberty, although the legislator has periodically reduced the term of imprisonment and encouraged the use of quasi-criminal responses and fraternal institutions, but the last determination of the legislator in line with De-incarceration in the form of the Law on Reduction of Imprisonment due to the adoption of a contradictory criminal policy in the field of sentencing and punishment of similar crimes, the lack of rules to measure the severity of crimes, the lack of macro decision-making in criminal policy, the superiority of the paradigm of punitiveness over utilitarianism in the thinking and behavior of legislators and judges, and the lack The necessary infrastructure for the correct implementation of imprisonment and its alternatives, while not reducing the prison population, has also failed in the implementation of macro policies of de-incarceration.

    Keywords: incarceration, de-incarceration, quasi-criminal responses, legislative criminal policy
  • Mahdi Javaheri, Reza Hussein Poor Pages 88-121
    Background and Aim

    Today, the ominous phenomenon of drugs has destructive and catastrophic consequences in the behavior and actions of governments in various security, economic, social, cultural and political dimensions, and in this regard, leads to international sensitivity. In this regard, in addition to countries, international organizations also seek to confront and seriously fight against this subversive disaster by creating convergence at various levels.

    Research Methodology

    This research is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method. For data collection, the tool of taking notes from books, articles, etc. is used and the UN conventions and treaties are also referred to as a process.

    Findings and Conclusion

    The present study is based on the hypothesis of "the United Nations as the highest authority for peace and security in the world by pursuing the demands of federalism and regionalism and the ratification of conventions and international laws and regulations related to drugs and its accompanying Regional and international organizations (International Narcotics Control Board, UN Narcotics Commission, World Health Organization, World Customs Organization, Counter Narcotics and Crime Office) through integrated border control, strengthening information-based research capacity and "Operations, control of internal routes of drug trafficking and treatment of addicts are aimed at converging and synergizing to address and eradicate this global problem."This article seeks to answer the question, "What is the role of the United Nations in bringing countries together to create lasting security?"

    Keywords: convergence, Sustainable security, convention, International Organization, Regionalism
  • mohsen marhoni, leila reisi Pages 122-149
    Background and Aim

    European Convention on Human Rights with components such as "democratic values", "national security", "public order", "economic welfare", "prevention of chaos", "protection of public health", " Protects public morality, territorial integrity, the protection of the dignity of the individual, and the prevention of the disclosure of confidential information, as well as the guarantee of the authority and impartiality of the judiciary; Restrictions or violations of some of these rights and freedoms set forth in the Convention shall be guaranteed only if they are deemed necessary by law and in order to achieve the said components in a democratic society.

    Method

    The present study was conducted by descriptive and analytical methods.

    Findings and Results

    This study seeks to use these instances of collective interests, not directly in the form of the objectives of restricting rights, but directly within the framework and in terms of criteria and indicators for restricting those rights. With a pragmatic approach by the authorities and in a specific region - Europe - to study scientifically and legally, so, on the one hand, to study and review the rulings and decisions of the European Court of Human Rights to review the procedure of that court regarding The criteria for restricting the rights and freedoms enshrined in the European Convention on Human Rights, on the other hand, seeks to examine not only the scope and application of such criteria, but also to explain the role and impact of each of those criteria in Pay special attention to the guarantee or violation of human rights and freedoms.

    Keywords: Strasbourg Court, Judicial Procedure, National Security, Public Ethics, Crime
  • MohammadSadegh shakiba amin, mohamadali Hosseini Manesh, ali alboye Pages 150-172
    Background and Aim

    Dispute resolution through arbitration has long been accepted as one of the methods of dispute resolution. The advancement of science and human access to technology has led to the issue of arbitration through the Internet with the intervention of electronic tools. Online arbitration is one of the methods of resolving disputes that allows the arbitrator to express his opinion on the subject of arbitration from anywhere in the world. International arbitration is fast in low cost arbitration. Arbitration for the peaceful settlement of disputes and, most importantly, the possibility of better and faster enforcement of arbitral awards and other reasons have led to the majority of international commercial litigation today through international arbitration.

    Methodology

    The research method is descriptive-analytical, which has been collected through the library method.

    Findings and Conclusion

    The research findings indicate that online arbitration is a new method of dispute resolution. Traditional arbitration rules are still applied to it, however, this type of arbitration is not completely reliable. And to solve this problem, domestic laws need to be interpreted broadly with international conventions. Also, parties to disputes and arbitrators in online arbitration should always consider the legality of the arbitration agreement, the procedure of arbitration, the place of arbitration and the form of the votes.

    Keywords: Internet Arbitration, Enforcement of Disputes, International Law, Electronic Tools
  • REZA SOBHKHIZ, Mohammad Mirzaei Pages 173-198
    Background and purpose

    The process of globalization implies the globalization of responsibilities. The necessity of globalization of crime will also lead to the acceptance of global or international criminal responsibility of the perpetrators. Governments, as one of the actors of international law, are not exempted from this, and the issue of their criminal responsibility is associated with many complications due to the relationship and sensitivity of rulers to their principles of governance.

    Method

    The current research is descriptive-analytical in terms of practical purpose, in terms of implementation method, and information collection has been done through document review and data collection, using library resources and available research documents.

    Findings

    Although with the removal of Article 19 of the international responsibility draft of the government, approved by the International Law Commission, as the most important source of the international criminal responsibility of the government, the suspicion of the absence of the government's criminal responsibility arose, but it must be emphasized that its removal The necessity of the existence of this institution has not created a problem and the existence of many international documents and procedures show this issue.

    Conclusion

    In fact, many behaviors that violate the general rules accepted by the international community can only be done through governments, and the acceptance of civil liability for governments for violating these general and important rules is in line with justice and the important principles of law. The international community has not been like the principle of the need to maintain order and peace of the world community, and it has caused some states to exploit and abuse this vacuum, so it is necessary to realize the criminal responsibility of the states

    Keywords: International Liability, Criminal Liability, General Rules, United Nations
  • seyed jafar sadati, reza nasiri larimi, seyad asgari hosseyni moghadam Pages 199-223
    Background and Aim

    The formation and operation of the International Criminal Police Organization (Interpol) is one of the most prominent steps of the international community in the early twentieth century in the coordinated and comprehensive fight against international organized crime, including drug trafficking and transit, especially countering. There have been cartels, organized groups, and criminal and mafia gangs in this area. The purpose of this article is to identify, explain and analyze the legal gaps, challenges and barriers regarding the role and position of Interpol in preventing and combating the action of international drug distribution networks and cartels in the field of trafficking and transit in Asia and present Comprehensive solutions and obstacles to resolve ambiguities.

    Research Method

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method. The method of data collection is a combination of library-documentary studies.

    Findings and results of the research

     The findings of the present research indicate that On the other hand, by creating an advanced communication network between the General Secretariat and the member countries and creating suitable grounds in a wide range, Interpol can provide information, documents and their rapid and accurate exchange using its extensive and advanced capacities and facilities. In order to prevent and also to extradite the perpetrators of the mentioned crimes, to play an important role.

    Keywords: Interpol, international cartels, distributed, organized networks, drugs, trafficking, transit
  • Zeinab Baniasadi, amin amirian, Elham Heidary Pages 224-245
    Field and Aims

    One of the pillars of criminal investigation is testimony, which helps to discover the truth and issue a just verdict. However, paying too much attention to the probative value of the content of testimony has made lawyers neglect one of the most important pillars of testimony, which is to protect the security of the witness in the trial process. Therefore, in this research, we are dealing with the issue of what mechanisms are foreseen in the criminal system of Iran and also in the International Criminal Court for the protection of witnesses?

    Method

    In terms of purpose, this research is practical and in terms of information gathering, it was done in a documentary way and through the study of valid laws and sources, and the obtained information was analyzed in a descriptive-analytical way.

    Findings and Conclusion

    In different legal systems, the issue of witness protection has been taken into consideration. Based on this, the minimal witness protection programs can be implemented for all witnesses at risk of threats to their life, physical and financial security. One of the solutions offered to protect witnesses in Iran’s legal system is not to confront the witness with the accused. Another solution in this field is hearing testimony through remote communication devices. This is possible thanks to the development of technology and electronic litigation. Also, maintaining the rights and safety of witnesses in the International Criminal Court takes place in three forms: protection-security, protection-psychological programs and programs to keep the identity of witnesses hidden.

    Keywords: Testimony, witnesses, Iran’s criminal system, International Criminal Court, security of witnesses