فهرست مطالب

مطالعات بین المللی پلیس - پیاپی 53 (بهار 1402)

فصلنامه مطالعات بین المللی پلیس
پیاپی 53 (بهار 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/03/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • پیمان نمامیان، نجات امیری*، قادر زارع مهدوی صفحات 9-28
    زمینه و هدف

    استرداد مجرمان تروریستی یکی از اقدام ها و راهبردهای اساسی برای مقابله و پی جویی جرایم تروریستی است. این تحقیق با هدف تبیین و سنجش رویکردهای دیپلماسی انتظامی به عنوان مهم ترین راهبرد در استرداد مجرمان تروریستی در پرتو موازین حقوقی و بین المللی صورت گرفته است.

    روش

    روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و با رویکرد کیفی و اسنادی انجام شده است. در بخش اسنادی با بهره گیری از منابع پژوهشی اقدام به جمع آوری اطلاعات گردید و در بخش کیفی نیز طی مصاحبه ای به صورت هدفمند با نه نفر از خبرگان پلیس امنیت عمومی و استادان دانشگاهی راجع به رویکردهای دیپلماسی انتظامی در استرداد مجرمان تروریستی نظرهای خبرگی آنان از طریق فن دلفی شده است.

    یافته ها و نتایج

    دستاوردهای پژوهش و نتایج مصاحبه دلفی حاکی از این امر است که از نظر خبرگان، رویکردهای اساسی دیپلماسی انتظامی بر «تبادل آموزش، دانش و تجربیات پلیسی»، «گفتمان و مذاکرات انتظامی»، «همکاری های اطلاعاتی- امنیتی، جنایی و تبادل ظرفیت های قابلیت ساز انتظامی کشورهای عضو اینترپل» و «ارتقای همکاری های چندجانبه بین المللی در زمینه مقابله با جرایم سازمان یافته و فراملی به ویژه استرداد مجرمان تروریستی» استوار است. نظام بین المللی در مواجهه با محیط بین الملل و بازیگران و کنشگران فراملی، منطقه ای و بین المللی علاوه بر بهره گیری از ظرفیت های حقوق بین الملل و کنوانسیون های بین المللی جرایم تروریستی از سازوکارهای راهبردی و پلیسی تحت عنوان دیپلماسی انتظامی برای استرداد مجرمان به داخل کشور و پی جویی پلیسی و قضایی بهره جسته و با به کارگیری این دیپلماسی، آثار سازنده و دستاوردهای مطلوبی متوجه وزارت امور خارجه کشور شده است.

    کلیدواژگان: دیپلماسی انتظامی، تروریسم، مجرمان تروریستی، استرداد مجرمان، پیگرد بین المللی
  • حمیدرضا دانش ناری*، فائزه حشمتی، نرجس ملکی صفحات 29-50
    زمینه و هدف

    شیوع پاندمی کووید 19 از سال 2019 تاکنون جهان را با تغییرات شگرف مواجه کرده است. با توجه به تحولات بنیادی شکل گرفته در سبک زندگی افراد و تغییر در الگوهای رفتاری فردی و اجتماعی در سطح جهان که نشات گرفته از دستورگذاری های پزشکی است، بررسی اثرات این پدیده در قلمروهای مختلف اجتماعی از مسایل حایز اهمیت است. یکی از این حوزه های مهم، ارزیابی تاثیر پاندمی بر نرخ جرم است. در بین انواع مختلف جرایم، بزهکاری سازمان یافته فراملی به عنوان بخش مهمی از جرایم یقه سفیدان آثار و پیامدهای بسیاری را برای جامعه جهانی به وجود می آورد. با توجه به ماهیت فراملی جرایم این حوزه، بزه دیدگی های جمعی، خشونت نهان، رقم سیاه بالا، رویت ناپذیری و پیوند با گروه های قدرت و ثروت تحلیل شرایط این جرایم در دوره پاندمی کووید 19 از مسایل اساسی و مهم است.

    روش

    این پژوهش با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و از نوع کیفی درصدد است تا با استفاده از اسناد یوروپل اثر پاندمی کووید 19 بر جرایم سازمان یافته را در سطح کشورهای اتحادیه اروپا بررسی کند.

    یافته ها و نتیجه گیری

    گرچه، کووید 19 مسیله جرم و پاسخ های عدالت کیفری را دستخوش تغییرات و چالش های جدی کرده، اما تحلیل نرخ جرایم سازمان یافته، پویایی تکنیک های مجرمانه و فرایندهای روزامد شدن ارتکاب جرم در پرتو تغییرات زندگی اجتماعی از مسایل مهم در این حوزه است. یافته های این تحقیق نشان داد که در دوره پاندمی کووید 19، نه تنها ارتکاب جرایم سازمان یافته فراملی هم چون تروریسم، جرایم سایبری، قاچاق مواد مخدر و جرایم اقتصادی کاهش نیافته، بلکه نرخ برخی جرایم هم چون جرایم سایبری و توزیع مواد مخدر رشد داشته است. دلیل این امر، بهره گیری از ساختارهای جنایی جدید، انعطاف پذیری در قبال شرایط خاص زندگی اجتماعی در این دوره و روزامد کردن فنون ارتکاب جرم توسط بزهکاران جرایم سازمان یافته است.

    کلیدواژگان: کووید 19، جرایم سازمان یافته فراملی، یوروپل، پولشویی، بهره کشی جنسی از کودکان
  • محمدمهدی سیدناصری، بابک وثوقی فرد*، موسی موسوی زنوز صفحات 51-68
    زمینه و هدف

    شورای امنیت سازمان ملل متحد به عنوان مسیول اولیه و اصلی حفظ صلح و امنیت بین المللی و دیوان بین المللی دادگستری به عنوان رکن قضایی سازمان ملل متحد نقش مهمی در حل وفصل اختلاف بین المللی دارند. در عین حال هر رو این نهادها جزء ارکان ملل متحد محسوب می شوند که حدود و نحوه مناسبات آنها با یکدیگر در حل و فصل اختلافات موثر است. بر این مبناء در این مقاله به بررسی این امر می پردازیم که شورای امنیت و دیوان بین المللی دادگستری چه نقش و جایگاهی در حل و فصل اختلافات بین المللی دارند؟ و مناسبات این دو نهاد در حل و فصل اختلافات به چه صورت می باشد؟

    روش

    این مقاله به شیوه تحلیلی- توصیفی نگارش یافته است.

    یافته ها و نتایج

    در خصوص مناسبات شورای امنیت و دیوان بین المللی دادگستری در حل و فصل اختلافات بین المللی می توان چهار حالت را مورد بررسی قرار داد که شامل نظارت قضایی دیوان بر شورای امنیت، صلاحیت همزمان شورای امنیت و دیوان بین المللی دادگستری در رسیدگی به اختلافات بین المللی، تاثیر قطعنامه های شورای امنیت بر احکام دیوان بین المللی دادگستری و شورای امنیت به عنوان ضمانت اجرای آراء دیوان بین المللی دادگستری می باشد. همچنین باید گفت که دیوان و شورای امنیت هیچ یک بر دیگری برتری ندارند و مراجعه به شورا برای اجرای رای دیوان یا تقاضای نظر مشورتی از دیوان توسط شورای امنیت ملاک برتری هیچ یک بر دیگری نیست. به علاوه اما با توجه به اینکه شورای امنیت و دیوان بین المللی دادگستری ارکان سازمان ملل متحد می باشند لذا نمی توانند در تصمیمات خود اصول و اهداف سازمان را نادیده بگیرند و در مواردی نیز تصمیمات دیوان بر مبنای قطعنامه های شورای امنیت می تواند موجب تحکیم موضع سازمان ملل متحد در خصوص موضوع باشد.

    کلیدواژگان: شورای امنیت، دیوان بین المللی دادگستری، اختلافات بین المللی، منشور ملل متحد، سازمان ملل متحد
  • شهروز دربندی*، حسین جعفری طاهری صفحات 69-86
    زمینه و هدف

    چین با امضاء و تصویب چندین سند بین المللی حمایت خود را از نظام بین المللی حقوقی، در زمانی که دنیا هنوز به یک نظم قانونی و جهانی یکسان دست نیافته، نشان داد اما در قبال اساسنامه دیوان و اصلاحات سال 2010 آن، مانند تعریف جنایت تجاوز رویه ای مخالف جهت را در پیش گرفت. چین معتقد بود فعالیت های دیوان نباید در تقابل با مقررات منشور سازمان ملل متحد قرار گیرند، به ویژه آنکه باید در هماهنگی با منشور سازمان ملل متحد، در مورد تعریف جنایت تجاوز باشند. در این مقاله قصد داریم به نگرانی های چین در مورد گسترش صلاحیت های دیوان و نگرش این کشور در قبال تعریف جنایت تجاوز بپردازیم.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر بر اساس روش توصیفی- تحلیلی و بر پایه اسناد و منبع کتابخانه ای نگاشته شده است و در این راستا، با مطالعه اسناد بین المللی، با هدف کاربردی، اطلاعات به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

    نتایج و یافته ها

    نتایج تحقیق نشان میدهد به اعتقاد دولت چین ادعاهای مربوط به جرم تجاوز عموما از نظر سیاسی محل منازعه هستند و این موضوع با منشور سازمان ملل که مقرر می دارد شورای امنیت نهادی است که باید به این مسیله رسیدگی نماید، در تناقض است. پس مداخله دیوان در چنین موضوعاتی با حساسیت سیاسی، قبل از آن که شورای امنیت اقدامات مقتضی را اتخاذ نماید، روند مناسبی نیست. اعطای صلاحیت به دادستان دیوان برای آن که بدون توجه به تصمیم گیری شورای امنیت به مسیله ورود نماید، قابلیت اعتماد هر دو نهاد را در معرض خطر قرار داده است. پس دولت چین که مسیولیت تغذیه و انرژی برای جمعیت بیش از یک میلیاردی خود را دارد و باید خدمات عمومی و نظم را در محدوده صلاحیتی خود اجرا نماید، سرنوشت دولت خود را به دستان شخص دادستان، نخواهد سپرد و به عضویت دیوان در نخواهد آمد.

    کلیدواژگان: اساسنامه رم، جنایت تجاوز، دولت چین، دیوان بین المللی کیفری، شورای امنیت سازمان ملل متحد
  • علی بیاتی* صفحات 87-92
    زمینه و هدف

    امروزه با دگردیسی قدرت در نظم نوین جهانی، سرشت تهدیدات بین المللی نیز دچار دگرگونی شده است. این دگردیسی، توجه به جایگاه ویژه حقوق بین الملل در پاسداشت صلح و امنیت بین المللی و نیز ضرورت بازنگری در قواعد حقوقی بین المللی را بیش از پیش ضروری نموده است. بر این اساس، پژوهش حاضر در تلاش برای پاسخ به این پرسش است که؛ حقوق بین الملل با چه رهیافت هایی و چگونه می تواند در نظم نوین جهانی، نقش واقعی خود در توازن قدرت را بجای آورد.

    روش تحقیق: 

    روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی - تحلیلی است که با خوانش کتاب ها، پژوهش های معتبر و کاوش در اسناد حقوقی و رویه های بین المللی انجام شده است.

    یافته ها

    یافته های پژوهش بیانگر آن است؛ جهان کنونی با پیدایش قدرت های گوناگون جهانی و منطقه ای در مرحله نوینی قرار گرفته که یکی از الزامات مهم آن توازن قدرت در پهنه های مختلف به ویژه در ارتباط با حقوق بین الملل می باشد. اما از آن جا که حقوق بین الملل، همگام با دگردیسی های پدید آمده در نظام بین الملل، روزآمد نگشته و همچنان با قواعد سنتی خود فعالیت می کند؛ برای دست یابی به جایگاه شایسته خود، باید در پرتو رهیافت هایی مانند «پشتیبانی بین المللی از رویه های نوین»، «پیش بینی ضمانت اجراهای بایسته بین المللی»، «بازنگری مقررات بین المللی نسبت به کاربست قدرت هوشمند» و «توسعه حقوق داخلی و ارتقاء مشارکت جهانی» در ساختار و کارکرد خود بازنگری نماید.

    کلیدواژگان: حقوق بین الملل، نظام بین الملل، موازنه قدرت، نظم جهان کنونی
  • محمد جوان بخت، ابراهیم یاقوتی*، سید مهدی حسینی، کیومرث کلانتری درونکلا صفحات 93-116
    زمینه و هدف

    پلیس از جمله کارگزارن پیراقضایی خط مقدم اجرای قانون و آغاز روند عدالت کیفری است. نظر به این که پلیس به عنوان نماینده کلیدی حاکمیت محسوب می گردد، سلامت اداری و انسجام پلیس در همه جوامع برای حفظ اعتماد عمومی به حاکمیت قانون و حفظ امنیت داخلی ضروری است. وقتی فساد پلیس آشکار می شود یا مردم آن را شایع می دانند، اعتماد به نفس و روابط اجتماعی با نیروی پلیس از بین می رود. اعتبار پایین پلیس همچنین بر مشروعیت دولت تاثیر منفی می گذارد. برداشت های عمومی منفی از پلیس و دولت به ویژه در جوامع یا دولت هایی که به نوعی دچار درگیری داخلی هستند، مشکل ساز است.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی - تحلیلی و گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و با ابزار فیش-برداری تهیه شده است.

    یافته ها

    تمرکز اصلی این پژوهش بر علل و پیامدهای اصلی فساد پلیس مبتنی بر نوشتگان صاحب نظران خارجی و دکترین ارایه شده در کشورهایی است که از امنیت داخلی چندان مطلوبی برخوردار نمی باشند. از جمله این کشورها می توان به افغانستان، پاکستان، هند و آمریکاری لاتین اشاره کرد.

    نتایج

    برای افزایش انسجام و وفاداری پلیس برای کشور، ترسیم یک استراتژی جامع ضد فساد، به جای یک استراتژی خطی، پتانسیل افزایش آگاهی، افزایش حقوق برای جلوگیری از اشکال خرد فساد، ایجاد بازرسی های ضد فساد مستقل از فرماندهی و چرخش دوره ای کارکنان پلیس ضروری می باشد. این استراتژی های پیشگیرانه چندوجهی در نیروی پلیس که با جامعه ای با درگیری داخلی مواجه است برای تایید مجدد حمایت عمومی و جلوگیری از گرایش برخی از معترضان به گروه های مخالف مسلح دولت مورد نیاز است.

    کلیدواژگان: جرمشناختی، فساد مالی، پلیس، پیشگیری
  • غلامعلی قاسمی، محمدرضا جهانی پور* صفحات 117-138
    زمینه و هدف

    جنگ نامتقارن اصطلاحی است که در دهه های اخیر در ادبیات نظامی و در متون حقوق بین الملل بشردوستانه جای خود را باز کرده است. مهم ترین مصداق این گونه نبرد ها ، مخاصمات بین دولت ها با گروه-های تروریستی یا شورشی است. اجرای اصل تفکیک در این جنگ ها یکی از چالش های مهم در حوزه حقوق بشردوستانه است. غیرنظامیان از یک سو قربانی اعمال خصمانه گروه های مسلح یا اقدامات تلافی جویانه نیروهای دولتی می شوند و از سوی دیگر برخی غیرنظامیان در عملیات گروه های مسلح، مشارکت مستقیم دارند. هدف این مقاله پاسخ گویی به این سوال است که غیرنظامیان در نبردهای نامتقارن تا چه موقع از حمایت برخوردارند و در چه شرایطی این حمایت از آنان سلب می شود؟

    روش

    این تحقیق به روش توصیفی-تحلیلی و گردآوری اطلاعات با استفاده از منابع کتابخانه ای انجام شده است.

    یافته ها و نتایج

    یافته های این پژوهش حاکی از آن است که در بسیاری موارد نقض اصل تفکیک یک راهبرد اساسی برای طرف ضعیف تر در جنگ نامتقارن است که یکی از آثار آن کم رنگ شدن مرز رزمنده و غیرنظامی است. براین اساس تقسیم بندی سنتی رزمنده-غیرنظامی در مخاصمات نامتقارن کارایی ندارد. به نظر می رسد حمایت حقوقی از غیرنظامیان فعال در مخاصمات منوط به نوع و میزان مشارکت در مخاصمه و نیز سطح سازمان یافتگی گروه مسلح مربوطه باشد. هم چنین ضروری می نماید عملیات نظامی دولت ها با توجیه حقوقی مستدل بر مبنای اصل تفکیک صورت گیرد تا کمترین آسیب به غیرنظامیان وارد شود. بی تردید رفع ابهامات و خلاء های موجود مستلزم توسعه حقوق بشردوستانه با همکاری دولت ها و سازمان های بین المللی است .

    کلیدواژگان: جنگ نامتقارن، اصل تفکیک، غیرنظامیان، مشارکت مستقیم در مخاصمات، حقوق بشردوستانه
  • فتح الله علی تبار، حسن حاجی تبار فیروزجائی*، مهدی اسماعیلی صفحات 139-156
    زمینه و هدف

    با انسانی شدن روند حقوق شاهد عبور از رویکرد حاکمیت محور به اندیشه حقوق بشری هستیم. پارادایمی که با تحول در مقررات داخلی دولتها در انطباق با تعهدات بین المللی ذیل اسناد حقوق بشری همراه است. تغییر در ماهیت و شکل حبس از جمله این موارد است که در این پژوهش به ارزیابی سیاست های نوین حقوق بشری در کاهش مجازات حبس تعزیری در نظام کیفری ایران می پردازیم.

    روش

    این مقاله به شیوه توصیفی- تحلیلی نگارش یافته است.

    یافته ها و نتایج

    در ساختار جدید مجازات ها گرچه مجازات حبس حذف نمی شود ولی تلاش می گردد تا از نقش محوری آن و از افزایش حجم زندانیان جلوگیری شود. بدین سبب، اصلاح و پالایش قوانین کیفری به منظور استفاده کمتر از کیفر حبس و کاهش جمعیت زندان اجتناب ناپذیر است.در ایران نیز قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 23 /2/1399 به صورت شتابزده و بدون در نظر گرفتن برخی تبعات اجرایی و با خروج از شیوه مرسوم قانون نویسی تصویب و با انگیزه کاهش مجازات حبس مشکلاتی را در عمل برای دادگاه ها ایجاد خواهد کرد، تصویب گردید.در خصوص مبانی نظری، گرایش به وضع قانون کاهش مجازات حبس تعزیری می توان به نظریه تسامح محض و رعایت اصل تناسب مجازات ها اشاره کرد به علاوه پیرامون عوامل گرایش به وضع قانون کاهش مجازات حبس تعزیری نیز باید به عدم استفاده مطلوب قضات از مجازات های جایگزین حبس و افزایش هزینه اقتصادی زندان اشاره نمود.

    کلیدواژگان: کاهش مجازات، مجازات حبس، حبس زدایی، حقوق بشر
|
  • Peyman Namamian, Nejat Amiri *, Ghader Zaremahdavi Pages 9-28
    Field and Aims

    The extradition of terrorist criminals is one of the basic measures and strategies to deal with and pursue terrorist crimes. This research aims to explain and measure the approaches of police diplomacy as the most important strategy in the extradition of terrorist criminals in the light of legal and international standards has taken. 

    Methodology

    A descriptive-analytical research method was conducted with a qualitative and documentary approach, in the documentary part, information was collected by using research sources, and in the qualitative part, through targeted interviews with 9 security police experts. The public and university professors regarding the approaches of police diplomacy in the extradition of terrorist criminals, their expert opinions have been obtained through the Delphi technique. 

    Findings and Conclusion

    The results of the research and the results of the Delphi interview indicate that, according to the experts, the basic approaches of law enforcement diplomacy are based on "exchange of training, knowledge and police experiences", "discourse creation and police negotiations", "intelligence-security, criminal cooperation and exchange of capacity-building capabilities" law enforcement of INTERPOL member countries" and "promotion of multilateral international cooperation in the field of dealing with organized and transnational crimes, especially the extradition of terrorist criminals". International system, facing the international environment and transnational, regional and international actors and activists, in addition to using the capacities of international law and international conventions on terrorist crimes, strategic and police mechanisms under the title of police diplomacy to extradite criminals to the country and police and judicial search. It has benefited and by applying this diplomacy with the authority of the international police, constructive effects and favorable achievements have been brought to the Ministry of Foreign Affairs.

    Keywords: Disciplinary Diplomacy, terrorism, Terrorist Criminals, Extradition of criminals, International Prosecution
  • Hamidreza Daneshnari *, Faezeh Heshmati, Narjes Maleki Pages 29-50
    Field and Aim

    The outbreak of Covid 19 pandemic since 2019 has changed the world dramatically. Given the fundamental changes in people's lifestyles and changes in individual and social patterns of behavior around the world that originate from medical prescriptions, it is important to study the effects of this phenomenon in different social domains. One of these important areas is to assess the impact of pandemics on crime rates. Among the various types of crime, transnational organized crime as an important part of white-collar crime has many implications for the international community. Given the transnational nature of crimes in this area, collective victimization, covert violence, high black numbers, invisibility, and links to power and wealth groups, analyzing the circumstances of these crimes during the Covend Pandemic period 19 are fundamental and important issues.

    Methodology

    This descriptive-analytical and qualitative research method seeks to investigate the effect of the Povemovid 19 pandemic on organized crime in EU countries using Europol documents.

    Findings and Conclusion

    Although Covid 19 has addressed serious issues and challenges in crime and criminal justice responses, the analysis of organized crime rates, the dynamics of criminal techniques, and the processes of updating crime in the light of changes in social life are important issues in this area. The findings show that not only did cross-border organized crime such as terrorism, cybercrime, drug trafficking and economic crime decrease during the Covid 19 pandemic, but so did the rate of some crimes such as cybercrime and drug distribution. The reason for this is the use of new criminal structures, flexibility in the specific conditions of social life in this period and the updating of crime techniques by organized crime offenders.

    Keywords: Covid 19, Transnational Organized Crime, Europol, Money laundering, Child Sexual Exploitation
  • Mohammad Mehdi Seyednaseri, Babak Vosooghifard *, Moussa Mousavi Zenouz Pages 51-68
    Field and Aims

    The United Nations Security Council as the primary and main responsible for maintaining international peace and security and the International Court of Justice as the judicial pillar of the United Nations play an important role in resolving international disputes. At the same time, these institutions are considered to be part of the United Nations, and the boundaries and manner of their relations with each other are effective in resolving disputes. Based on this, in this article, we will examine what role and position the Security Council and the International Court of Justice have in the settlement of international disputes. And what is the relationship between these two institutions in resolving disputes?

    Method

    This article is written in an analytical-descriptive way.

    Findings and Conclusions

    Regarding the relations between the Security Council and the International Court of Justice in the settlement of international disputes, four situations can be examined, which include the judicial supervision of the Court over the Security Council, the simultaneous jurisdiction of the Security Council and the International Court of Justice in Dealing with international disputes is the effect of Security Council resolutions on the rulings of the International Court of Justice and the Security Council as a guarantee of the implementation of the decisions of the International Court of Justice. It should also be said that the Court and the Security Council are not superior to each other, and referring to the Council to implement the decision of the Court or requesting an advisory opinion from the Court by the Security Council is not a criterion for the superiority of one over the other.

    Keywords: Security Council, International Court of Justice, International Disputes, United Nations Charter, United Nations
  • Shahrooz Darbandi *, Hossein Jafari Taheri Pages 69-86
    Background and Aim

    By signing and ratifying several international legal instruments, China has shown its support for the international legal system at a time when the world has not yet achieved a single legal and global order. However, in response to the International Criminal Court's Statute and its 2010 amendments, including, the definition of the crime of aggression, it took the opposite direction. China has argued that the Court's activities should not be in conflict with the provisions of the Charter of the United Nations, in particular that it should be in coordination with the Charter of the United Nations on the definition of the crime of aggression. In this article, we intend to address China's concerns about the expansion of the Court's jurisdiction and its approach towards the definition of the crime of aggression.

    Methodology

    The present study is based on a descriptive-analytical method andbased on documents and library sources, and in this regard, by studying internationaldocuments, with a practical purpose, the obtained information is analyzed.

    Results and Findings

    The results of the research show that China claims allegations regarding the crime of aggression are generally politically controversial. The UN Charter stipulates that the Security Council is the political body that must deal with the issue, and that only by doing so will the UN be able to take its commitments in maintaining international peace and security. Therefore, the Court's intervention in such matters with political sensitivity, and prior to the Security Council appropriate actions, is not a proper process. Moreover, the jurisdiction of the Court's Prosecutor to intervene prior to the Security Council's decision undermines the credibility of both institutions. This article uses a descriptive-analytical method to examine China's approach towards the definition of the crime of aggression.

    Keywords: Chinese government, International Criminal Court, Rome Statute, The crime of Aggression, Security Council
  • Ali Bayati * Pages 87-92
    Background and purpose

    With the change in the nature of power in the new world order, the nature of international threats has also changed. This transformation has made it more necessary to pay attention to the special position of international law in maintaining international peace and security, as well as the need to review international legal rules. Based on this, the present research seeks to answer the question that in the new world order, with what approaches and how can international law play its real role in the balance of power.

    Research method

    The research method in this research is descriptive-analytical, which was done by studying books, authoritative articles, and examining legal documents and international procedures.

    Findings

    The findings of the research show that; The current world has entered a new stage with the emergence of many regional and global powers, one of the important requirements of which is the balance of power at different levels, especially in relation to international law. But since international law has not been updated along with the changes that have occurred in the international system; In order to achieve its rightful position in the desired balance of power, it is necessary in the light of approaches such as "international support for innovative procedures", "anticipation of the guarantee of adequate international executions", "revision of international regulations regarding the use of intelligent power" and "The development of domestic rights and the level of global participation", to accept reforms in its structure and function.

    Keywords: International law, international system, balance of power, current world order
  • Mohamad Javanbakht, Ebraheim Yaghoutei *, Seied Mahdei Hoseinei, Kiomars Kalantari Daronkola Pages 93-116
    Background and purpose

    The police is one of the paralegal agents in the front line of law enforcement and the initiation of the criminal justice process. Considering that the police is considered as a key representative of the government, the administrative health and cohesion of the police in all societies is necessary to maintain public trust in the rule of law and maintain internal security. When police corruption is revealed or people consider it common, self-confidence and social relations with the police force are destroyed. The low credibility of the police also has a negative impact on the legitimacy of the government. Negative public perceptions of the police and the government are especially problematic in communities or governments that are experiencing some kind of internal conflict.

    Method

    The present research is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method, and information collection is done in a library and with the use of a fish-taking tool.

    Findings

    The main focus of this research is on the main causes and consequences of police corruption based on the writings of foreign experts and the doctrine presented in countries that do not have very favorable internal security. Afghanistan, Pakistan, India and Latin America can be mentioned among these countries.

    Results

    To increase the cohesion and loyalty of the police for the country, drawing a comprehensive anti-corruption strategy, instead of a linear strategy, the potential to increase awareness, increase rights to prevent petty forms of corruption, create anti-corruption inspections independent of the command and turn the course. O police officers, it is necessary. These multifaceted preventive strategies in a police force facing a society with internal conflict are needed to reaffirm public support and prevent some protesters from joining armed opposition groups.

    Keywords: Criminology, financial corruption, police, revention
  • Gholamali Ghasemi, Mohammadreza Jahanipour * Pages 117-138
    Background and purpose

    Asymmetric war is a term that has opened its place in military literature and international humanitarian law texts in recent decades. The most important examples of such battles are conflicts between governments and terrorist or rebel groups. The implementation of the principle of distinction in these wars is one of the most important challenges in the field of humanitarian law. On the one hand civilians are victims of hostile acts of armed groups or retaliatory actions of government forces and on the other hand some civilians are directly involved in the operations of armed groups. The purpose of this article is to answer the question how long do civilians have support in asymmetric battles and under what conditions is this support taken away from them?

    Method

    This research was done by descriptive-analytical method and data collection using library sources.

    Findings and results

    The findings of this research indicate that in many cases, violating the principle of separation is a basic strategy for the weaker party in asymmetric war, and one of its effects is the blurring of the border between combatant and civilian. Therefore, the traditional combatant-civilian division does not work in asymmetric conflicts. It seems that the legal protection of civilians active in conflicts depends on the type and extent of participation in the conflict as well as the level of organization of the relevant armed group. Also, it is necessary that the military operations of the governments are carried out with a justified legal justification based on the principle of separation, so that the least damage is done to the civilians. Undoubtedly, solving the existing ambiguities and gaps requires the development of humanitarian rights with the cooperation of governments and international organizations.

    Keywords: Asymmetric Warfare, Principle of Distinction, Civilians, Direct Participation in Hostilities, Humanitarian Law
  • علی تبار علی تبار, Hasan Hajitabar Firozjaee *, Mehdi Esmaili Pages 139-156
    Field and purpose

    With the humanization of the rights process, we are witnessing a transition from the sovereignty-oriented approach to the thought of human rights. A paradigm that is associated with changes in the internal regulations of governments in compliance with international obligations under human rights documents. The change in the nature and form of imprisonment is one of the cases that in this research we will evaluate the new human rights policies in reducing the punishment of penal servitude in Iran's penal system.

    Method

    This article is written in a descriptive-analytical way.

    Findings and Conclusions

    In the new structure of punishments, although imprisonment is not eliminated, efforts are made to prevent its pivotal role and the increase in the number of prisoners. For this reason, the amendment and refinement of criminal laws in order to use less prison sentences and reduce the prison population is inevitable. In Iran, the law on reducing the punishments of penal servitude approved on 2020-5-12 hastily and without taking into account some of the consequences of execution and release. It was approved according to the customary method of law-making and with the motive of reducing prison sentences, it will create problems for the courts in practice. Regarding the theoretical foundations, the tendency to enact a law to reduce the punishment of penal servitude can be attributed to the theory of pure tolerance and compliance with the principle of proportionality of punishment. Ha pointed out that in addition to the factors of tendency to enact a law to reduce prison sentences, it should also be noted that judges do not use alternative punishments of imprisonment and the increase in the economic cost of prison.

    Keywords: reduction of punishment, Imprisonment, de-incarceration, Human Rights