فهرست مطالب

فصلنامه مدیریت منابع در نیروی انتظامی
پیاپی 30 (تابستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/06/01
  • تعداد عناوین: 9
|
  • علی همتی عفیف، محمدحسین قربانی، احمد محمودی*، عین الله کشاورز ترک صفحات 1-24
    زمینه و هدف

    درک تصویرهای آینده و دیده بانی می تواند زمینه اقدامات مناسب در مسیر توسعه را فراهم کند. هدف پژوهش حاضر، تدوین مدل ارتباطی تاثیرات تصویرپردازی جمعی و دیده بانی بر توسعه ورزش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر هدف، از نوع پژوهش های کاربردی و از لحاظ راهبرد پژوهشی از نوع ارایه مدل به صورت تحلیل مسیر است. جامعه ی آماری شامل مدیران ارشد و کارشناسان صنعت ورزش و نیروهای مسلح و اساتید است. (120=N) که به صورت تمام شمار است. روایی محتوایی پرسش نامه توسط 10 تن از اساتید مدیریت ورزشی و آینده پژوهی مورد تایید قرار گرفت و پایایی پرسش نامه از طریق آلفای کرونباخ 94/0 به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و آمار استنباطی و برای ارایه مدل، تکنیک مدل یابی معادلات ساختاری از نرم افزار اموس استفاده شد.

    یافته ها: 

    یافته های پژوهش نشان داد مولفه تصویرپردازی از آینده بر ورزش همگانی با ضریب مسیر 751/0 و ورزش قهرمانی با ضریب مسیر 244/0 و متغیرهای ورزش همگانی و قهرمانی با ضریب مسیر 384/0 معنادار هستند. هم چنین مولفه دیده بانی ورزشی بر ورزش همگانی با ضریب مسیر 652/0 و ورزش قهرمانی با ضریب مسیر 466/0 و متغیرهای همگانی و قهرمانی با 533/0 نیز معنی دار هستند. ورزش قهرمانی بر توسعه ورزش نیروهای مسلح با 671/0 بیش ترین تاثیر و پس از آن ورزش همگانی با 383/0 رتبه بعدی و در نهایت ورزش قهرمانی و همگانی با 280/0 تاثیرگذاری دارند.

    نتیجه گیری:

     ایجاد فرهنگ آینده پرداز و چشم انداز مدار بودن با توجه به دیده بانی و تصویرپردازی جمعی در توسعه ورزش نیروهای مسلح تاثیرگذار خواهد بود و به ویژه بر ورزش همگانی نیروهای مسلح تاثیر بسیاری دارد.

    کلیدواژگان: آینده نگاری راهبردی، تصویر پردازی جمعی، نیروهای مسلح، دیده بانی ورزشی، توسعه ورزش
  • تقی برزگر وجهی آبادی، یونس وکیل الرعایا*، سید عبدالله حیدریه، اصغر آقائی صفحات 25-48
    زمینه و هدف

    با توجه به این که هریک از راهبردهای زنجیره تامین با کاستی های روبه رو است، از این رو هدف پژوهش حاضر ارایه الگوی برای زنجیره تامین ناجا با ترکیب راهبردهای زنجبره تامین ناب، چابک، سبز و پایدار در قالب مدیریت زنجیره تامین لارج به منظور بهره گیری از قابلیت های رویکرهای فوق به صورت هم زمان است.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از جهت نحوه گردآوری داده ها، توصیفی و پیمایشی از نوع هم بستگی است. داده های این پژوهش از طریق تحلیل ادبیات پژوهش، مصاحبه با کارشناسان و توزیع پرسش نامه در میان کارشناسان زنجیره تامین ناجا جمع آوری شده است و با استفاده از روش معادلات ساختاری و نرم افزار PLS تحلیل شده است.

    یافته ها:

     یافته ها نشان می دهد که ابعاد مدیریتی، فرآیند و عملیات، یکپارچه سازی تاثیر معنی داری بر شکل گیری زنجیره تامین لارج در آماد و پشتیبانی ناجا داشته اند.

    نتیجه گیری

    نتایج حاصل از پژوهش بیان گر توجه به نگاه کل نگر در تدوین زنجیره تامین در آماد و پشتیبانی ناجا است. و چنان چه این اقدام صورت گیرد موجب استفاده بهینه ازمنابع، زمان، مکان و بهینه سازی فرآیند آمادی خواهد شد.

    کلیدواژگان: ناجا، آماد و پشتیبانی، زنجیره تامین، لارج
  • میلاد آقائی*، ابوالفضل کزازی، علیرضا جزینی، مقصود امیری، محمدتقی تقوی فرد صفحات 49-76
    زمینه و هدف

    امروزه چابکی یکی از مهم ترین راهبردهای هر سازمانی به ویژه سازمان های پلیسی برای تشخیص سریع نیازهای مشتریان و پاسخ گویی به آن است. از این رو، هدف از این پژوهش ارایه مدلی برای لجستیک چابک پلیس پیشگیری است.

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر هدف کاربردی-توسعه ای و از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعه مورد بررسی برای تدوین و طراحی مدل که با استفاده از مصاحبه نیمه ساختاریافته از 22 نفر از خبرگان انتظامی و لجستیکی و به روش نمونه گیری قضاوتی هدفمند انجام شده، عبارت است از مدیران و فرماندهان خبره پلیس پیشگیری ناجا و تهران بزرگ با سابقه فرماندهی در حوزه پلیس پیشگیری، اساتید خبره دانشگاهی در حوزه لجستیک و مدیران خبره معاونت آمادوپشتیبانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که دارای مدرک حداقل کارشناسی و حداقل 15 سال مدیریت در سطوح عالی انتظامی و آمادوپشتیبانی هستند. روش تجزیه وتحلیل اطلاعات روش تحلیل تماتیک است.

    یافته ها: 

    یافته اصلی این پژوهش ارایه مدلی شامل ابعاد، مولفه ها و شاخص ها برای لجستیک چابک پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ است. مدل ارایه شده در این پژوهش در مجموع شامل 100 شاخص در قالب 27 مولفه و 8 بعد اصلی است.

    نتیجه گیری: 

    با توجه به این که موضوع چابکی لجستیک در پلیس پیشگیری یک راهبرد نظام مند است. نتایج حاکی از آن است که ابعاد لجستیک چابک پلیس پیشگیری با استفاده از روش شناسی این پژوهش شامل سازمان و مدیریت، نیروی انسانی، تامین، هوشمندی فناورانه، قابلیت های چابکی، تعامل، برنامه ریزی و فرایند است.

    کلیدواژگان: لجستیک چابک، پلیس پیشگیری، تحلیل تماتیک
  • افسانه لطفی*، مهدی صالحی، محمود لاری صفحات 77-104
    هدف پژوهش حاضر بدنبال بررسی رابطه بین سرمایه فکری بر خرید اظهار نظر با نقش واسط قابلیت مقایسه پذیری صورتهای مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. به عبارتی این پژوهش بدنبال یافتن پاسخ به این سوال است که آیا سرمایه فکری و مولفه های آن می توانند بر خرید اظهار نظر حسابرس اثر گذار باشند یا خیر؟ روش بدین منظور، فرضیه های پژوهش با استفاده از نمونه ای متشکل از 768 مشاهده پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی سال های 1391 تا 1396 و با بهره گیری از الگوی رگرسیونی لجستیک مورد آزمون قرار گرفت. نتیجه نتایج پژوهش حاکی از آن است که بین سرمایه فکری و مولفه های آن با خرید اظهار نظر رابطه معناداری وجود دارد. بدین معنا که سرمایه فکری منجر به کاهش خرید اظهار نظر شده است، و قابلیت مقایسه پذیری صورتهای مالی بر این رابطه تاثیر مثبت و معناداری می گذارد. نواوری از آنجا که تحقیقات قبلی عمدتا به بررسی تاثیر سرمایه فکری در سطح عملکرد، ویژگی های کارایی و بهبود شرکت پرداخته اند و تا کنون پژوهشی تاثیر این سرمایه ها را بر خرید اظهار نظر با نقش واسط قابلیت مقایسه پذیری صورتهای مالی در بازار های نوظهور نسنجیده است، لذا این پژوهش می تواند اطلاعات مفیدی را در این زمینه ارایه دهد.
    کلیدواژگان: سرمایه فکری، خرید اظهار نظر، مقایسه پذیری صورتهای مالی
  • فرشاد فائزی رازی*، نسرین شمشیری، هادی همتیان، سید محمد زرگر صفحات 105-130
    زمینه و هدف

    در این پژوهش عامل اصلی بهبود وضعیت معیشت، برقراری حکمرانی خوب فرض شده است و سرمایه اجتماعی و توانمندسازی به عنوان نماینده دو رویکردهای فرهنگی - اجتماعی و رویکرد عوامل توسعه در نظر گرفته شده و مد مقاله پژوهشی یریت دانش به عنوان یک متغیر تعدیل گر که قابلیت بهبود حکمرانی و بهبود معیشت را داراست، فرض شده است.

    روش شناسی:

     روش پژوهش این مطالعه تحلیلی - توصیفی از نوع هم بستگی است. جامعه آماری پژوهش، کلیه بازنشستگان نیروهای مسلح شهر تهران است، تعداد نمونه برابر 384 نفر تعیین شد و اطلاعات از نمونه گیری طبقه ای ساده به دست آمد، در ادامه با کمک روش معادلات ساختاری به بررسی روابط بین متغیرها پرداخته شده است، برای گردآوری داده های لازم از پرسش نامه استفاده شده است. برای سنجش روایی از روش روایی همگرایی و برای تعیین پایایی از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است. با توجه به میزان آلفای متغیر حکمرانی خوب سازمانی (894/0)، سرمایه اجتماعی (816/0)، توانمندسازی (797/0)، مدیریت دانش (831/0) و کمبود معیشت (747/0) پرسش نامه از پایایی مناسب برخوردار است.

    یافته ها:

     یافته ها نشان می دهد که بین سرمایه اجتماعی و توانمندسازی با حکمرانی خوب رابطه معنی داری وجود دارد، هم چنین بین حکمرانی خوب و بهبود معیشت رابطه معناداری وجود دارد اما مدیریت دانش نتوانسته این رابطه را تعدیل کند.

    نتیجه گیری: 

    افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت مدنی در بین کارکنان به همراه توانمند کردن منابع انسانی، با فراهم آوردن بسترها و فرصت های شکوفایی، سبب تقویت حکمرانی خوب و در ادامه باعث بهبود وضعیت معیشت می شود.

    کلیدواژگان: فقر، معیشت، حکمرانی خوب، سرمایه اجتماعی، توانمندسازی
  • عبدالحسین پیکرنگار*، میرعلی سیدنقوی، غلامرضا معمارزاده طهران، علی محتشمی صفحات 131-154
    زمینه و هدف

    در فضای کسب و کار نوین پایبندسازی کارکنان، فلسفه مدیریت و رهبری است. مولفه هایی آن انعطاف پذیری، کار تیمی، سهیم کردن کارکنان در تصمیم گیری و... است. هدف این پژوهش، طراحی مدلی برای پایبندسازی کارکنان در بخش دولتی ایران است.

    روش شناسی: 

    پژوهش از نظرنوع، توصیفی و ر مقاله پژوهشی وش مطالعه، ترکیبی و به لحاظ شیوه، پیمایشی و از نظر هدف، توسعه ای-کاربردی است. مولفه های پایبندسازی با دو روش مطالعه اسنادی و میدانی احصاء و با تکنیک دلفی و مصاحبه، اطلاعات مورد نیاز گردآوری شد. جامعه آماری، مدیران منابع انسانی و خبرگان مدیریتی بودند. روش نمونه گیری هدفمند و 17 نفر به شیوه نمونه گیری گلوله برفی انتخاب شدند. با کمک فن دلفی پرسش نامه ای مشتمل بر 60 شاخص برای پایبندسازی طراحی شد. آلفای کرونباخ با میزان 954/0 به دست آمده که بیان گر پایایی و هم سانی درونی بالا است و ضریب کندال، معادل 759/0، بیان گر اتفاق نظر میان اعضای نخبگان در دو دور متوالی است. برای تحلیل یافته ها و طراحی مدل از نرم افزارهای آماری 22SPSS و معادلات ساختاری Smart PLS استفاده شد.

    یافته ها: 

    چهار شیوه ی پایبندسازی با عناوین رفاقتی، حرفه ای، رقابتی و سلسله مراتبی برمبنای چارچوب ارزش ها معرفی و طراحی شد.

    نتیجه گیری: 

    بر اساس یافته ها مشخص شد مدیرانی که به شاخص های کارهای تیمی، روابط میان افراد و توسعه قابلیت های کارکنان توجه داشتند شیوه پایبندسازی رفاقتی؛ مدیرانی که بر مسایل آینده، نوآوری و بهبود متمرکز هستند از شیوه پایبندسازی حرفه ای؛ آن هایی که به رقابت و ارایه محصولات باکیفیت و انگیزه کارکنان توجه دارند از شیوه پایبندسازی رقابتی و مدیرانی که به فرآیندها، هماهنگی و رسمیت اولویت دهند، شیوه های پایبندسازی سلسله مراتبی را به کار می گیرند.

    کلیدواژگان: پایبند سازی کارکنان، پایبندی سازمانی، فن دلفی
  • سید امیررضا نجات*، علی کریمی خوزانی صفحات 155-180
    زمینه و هدف

    سرمایه فکری ماهیتی دانش پایه و منبع محور دارد و عبارت است از مجموعه منابع نامشهود، راهبردی، منحصر به فرد و دارای مزیت رقابتی که در آینده، منافعی را برای سازمان به ارمغان می آورد. هدف این پژوهش ارایه یک الگو برای ارزیابی میزان قابلیت و توانمندی سازمان در مدیریت سرمایه فکری در حوزه تحقیقات و مطالعات ناجا است.

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر هدف کاربردی و با رویکردی کمی انجام شده است. برای گردآوری اطلاعات از پرسش نامه استفاده شده است. جامعه آماری مدیران و کارشناسان ارشد حوزه مطالعات و تحقیقات ستاد ناجا بوده و به منظور سنجش بلوغ سرمایه فکری، از مطالعه میدانی استفاده شده و برای ارزیابی الگو از مطالعه توصیفی در نمونه ای به حجم 79 نفر از جامعه مورد نظر استفاده شده است.

    یافته ها:

     حوزه تحقیقات و مطالعات ناجا از یک الگوی غیرخطی در پیاده سازی ویژگی های مراحل پنج گانه بلوغ پیروی و به طور هم زمان برای تحقق ویژگی های مراحل پنج گانه تلاش می کند. به علاوه، میزان تحقق ویژگی های سطح آغازین بالاتر از میانگین مفروض است.

    نتیجه گیری: 

    مدیریت سرمایه فکری در حوزه تحقیقات ناجا از حیث بلوغ سازمانی، در سطح مدیریت شده قرار دارد و مدیریت سازمان به اهمیت سرمایه فکری آگاه است و در حال استقرار زیرساخت های لازم برای مدیریت آن است. سازمان برای رسیدن به سطح تعریف شده و سطوح بعدی، بایستی نسبت به کمی سازی، استانداردسازی و مدیریت کمی و تجزیه وتحلیل نقاط قوت و ضعف و در نهایت بهبود مستمر فرایندها و نوآوری تمرکز کند.

    کلیدواژگان: سرمایه فکری، مدل بلوغ سازمانی، حوزه تحقیقات و مطالعات ناجا
  • ایوب امیری، علیرضا رزقی رستمی*، پروانه گلرد، جمشید صالحی صدقیانی صفحات 181-214
    زمینه و هدف

    پژوهش حاضر ارایه الگویی برای حکمرانی خوب در بخش دفاعی جمهوری اسلامی ایران و ضرورت به کارگیری آن است. این پژوهش به منظور ایجاد مدلی برای دست یابی و ایجاد بسترهای لازم در جهت اجرای حکمرانی خوب در بخش دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.

    روش شناسی:

     روش موردنظر در این پژوهش کیفی است. که در آن از روش گرنددتیوری داده بنیاد استفاده شده است. که با استفاده از نظرات خبرگان موضوع و مصاحبه با 13 نفر از خبرگان این حوزه با استفاده از روش گلوله برفی تا رسیدن به مرحله اشباع نظری به شناسایی عوامل موثر در تدوین مدل حکمرانی خوب و استفاده از کد گذارهای باز، محوری و انتخابی پرداخته است.

    یافته ها: 

    نتایج حاصل از این پژوهش در پایان منجر به ارایه الگویی در بخش دفاعی جمهوری اسلامی ایران شد که در نهایت ضرورت ها، موانع و الزامات توسعه حکمرانی خوب در بخش دفاعی و هم چنین مدل مفهومی پژوهش تدوین شد.

    نتیجه گیری: 

    با توجه به نتایج حاصل از پژوهش می توان نتیجه گرفت کهبدون به کارگیری حکمرانی خوب در بخش دفاعی پیشرفت نظامی و رشد و توسعه ملی و منطقه ای و محبوبیت و مقبولیت بخش دفاعی در جامعه با مشکل روبه رو می شود.

    کلیدواژگان: ارائه الگو، حکمرانی خوب، بخش دفاعی، روش کیفی
  • کاووس شکری زاده، اصحاب حبیب زاده* صفحات 215-250
    زمینه و هدف

    همان طور که ارتباطات برای انسان حیاتی است، برای شکل گیری و بقای سازمان نیز حیاتی است. مسئولیت ایجاد این ارتباطات در پلیس به عهده فرماندهان و مدیران است. از طرفی سرمایه اجتماعی نیز در شبکه های ارتباطی به وجود آمده و تداوم می یابد و باعث توسعه ارزش هایی مانند یکدلی، اتحاد و مشارکت همگانی می شود. بنابراین هدف از پژوهش حاضر، تبیین نقش مهارت های ارتباطی در ارتقاء سرمایه های اجتماعی در پلیس مبارزه با مواد مخدر بود.

    روش شناسی: 

    این پژوهش کاربردی و از نظر روش های کمی گردآوری داده ها، توصیفی - تحلیلی است که به روش پیمایشی اجرا شد. در این پژوهش از ابزار پرسش نامه های استاندارد مهارت هاری ارتباطی بارتون (1990) و سرمایه اجتماعی ناهاپیت و گوشال (1998) استفاده شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه سطوح مدیریتی پلیس مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور بود که تعداد 152 نفر از آن ها با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند.

    یافته ها:

     رابطه بین مهارت های ارتباطی مدیران و سرمایه اجتماعی سازمان معنادار است و هم چنین یافته های به دست آمده از مدل معادلات ساختاری، حاکی از آن است که مدل ارایه شده در این مطالعه جدا از روابط تایید شده دارای مدل ساختاری مناسبی نیز است و مهارت کلامی بر سرمایه ساختاری تاثیر دارد و مهارت بازخوردی بر سرمایه شناختی و سرمایه ارتباطی تاثیر معناداری دارد.

    نتیجه گیری:

     نتایج این مطالعه نشان می دهد در مجموع می توان با بهبود سطح مهارت های بازخوردی مقدار سرمایه های ارتباطی، ساختاری و شناختی را در مدیران پلیس افزایش داد. و در نتیجه سرمایه اجتماعی مدیران نیز در سطح بالاتری قرار گیرد. بنابراین می توان نتیجه گرفت افزایش مهارت های ارتباطی مدیران پلیس مبارزه با مواد مخدر در سرمایه اجتماعی مدیران اثرگذار است.

    کلیدواژگان: مهارت های ارتباطی، سرمایه اجتماعی، کلامی، شنودی، بازخوردی، سرمایه ارتباطی، سرمایه شناختی، سرمایه ساختاری
|
  • Ali Hematiafif, MohammadHossein Ghorbani, Ahmad Mahmoudi *, Einollah Keshavarz Turk Pages 1-24
    Background and objective

    Understanding future images and monitoring can pave the way for appropriate development actions. The aim of this study is to develop a communication model of the effects of mass imaging and surveillance on the development of sports in the Armed Forces of the Islamic Republic of Iran.

    Method

    In terms of purpose, this research is applied and in terms of research strategy is of the type of model presentation in the form of path analysis. The statistical population includes senior managers and experts in the sports industry and the armed forces and professors (N = 120). The content validity of the questionnaire was confirmed by 10 professors of sports management and futures research and the reliability of the questionnaire was obtained through Cronbach's alpha of 0.94. Descriptive statistics and inferential statistics were used to analyze the data and Amos software was used to present the model and structural equation modeling technique.

    Findings

    The research findings showed that the components of imagining the future on public sports with a path coefficient of 0.751 and championship sports with a path coefficient of 0.244 and the variables of public sports and championship with a path coefficient of 0.384 are significant. Also, the component of sports observation on public sports with a path coefficient of 0.652 and championship sports with a path coefficient of 0.466 and general and championship variables with 0.533 are also significant. Championship sports have the greatest impact on the development of armed forces sports with 0.671, followed by public sports with 0.383 next rank, and finally championship and public sports with 0.280.

    Conclusion

    Creating a culture of futurism and visionary orientation with regard to collective observation and imagery will have an impact on the development of the Armed Forces sport and especially on the general sport of the Armed Forces.

    Keywords: Strategic Foresight, Mass Imaging, Armed forces, Sports Observation, Sports development
  • Taghi Barzegar Vajhi Abadi, Younos Vakil Al Roaya *, Seyyed Abdullah Heydarieh, Asghar Aghaei Pages 25-48
    Background and objective

    Considering that each supply chain strategy has its shortcomings, therefore the aim of this study is to provide a model for the IRAN POLICE supply chain by combining lean, agile, green and sustainable supply chain strategies in the form of large supply chain management in order to benefit. One of the capabilities of the above approaches is being simultaneous.

    Method

    The present study is descriptive and correlational in terms of applied purpose and data collection. The data of this research have been collected through analysis of research literature, interviews with experts and distribution of questionnaires among IRAN POLICE supply chain experts and have been analyzed using structural equation method and PLS software.

    Findings

    The findings show that the managerial dimensions, process and operations, integration have had a significant impact on the formation of large supply chain in IRAN POLICE readiness and support.

    Conclusion

    The results of the study show the focus on Klanger's view on the development of supply chain in IRAN POLICE readiness and support. And if this is done, it will lead to the optimal use of resources, time, place and optimization of the preparation process.

    Keywords: Iran Police, readiness, support, Supply Chain, Large
  • Milad Aghaee *, Abolfazl Kazazi, Alireza Jazini, Maghsoud Amiri, MohammadTaghi Tsghsvi Fard Pages 49-76
    Background and objective

    Today, agility is one of the most important strategies of any organization, especially police organizations, to quickly identify and respond to customer needs. Therefore, the purpose of this study is to provide a model for agile police logistics.

    Method

    This research is applied-developmental and descriptive-survey in terms of purpose. The study population for modeling and designing a semi-structured interview with 22 law enforcement and logistics experts and purposeful judgment sampling consisted of the managers and commanders of the Iran Police and Tehran Crime Prevention Police with a history of command in the field of police.   The method of data analysis was the method of thematic analysis.

    Findings

    The main finding of this study is to provide a model including dimensions, components and indicators for agile logistics of the Iran Police Crime Prevention Police. The model presented in this study includes a total of 100 indicators in the form of 27 components and 8 main dimensions.

    Conclusion

    Given that the issue of logistical agility in the police is a systematic prevention strategy. The results indicate that the agile dimensions of the crime prevention police using the methodology of this research include organization and management, manpower, supply, technological intelligence, agility capabilities, interaction, planning and process.

    Keywords: Agile Logistics, Preventive Police, Thematic Analysis
  • Afsane Lotfi *, Mehdi Salehi, Mahmoud Lari Dashtbayaz Pages 77-104
    Background and objective
    The present study seeks to investigate the relationship between intellectual capital on the purchase of comments with the mediating role of comparability of financial statements of companies listed on the Tehran Stock Exchange. In other words, this study seeks to answer the question of whether intellectual capital and its components can influence the purchase of auditor's opinion or not?
    Method
    The present study is causally-correlated research in nature and positive accounting research in terms of method. The study population is all companies listed on the Tehran Stock Exchange, of which 128 companies (768 years-company) have been selected as the sample. The method of data collection was library sites and the data collection tool and raw data database was tested after F-Leimer, Hausman and normality tests using Stata software multiple linear regression software.
    Findings
    The research findings indicate that there is a negative and significant relationship between intellectual capital and its components with the purchase of comments and the comparability of financial statements has a positive and significant effect on this relationship.
    Conclusion
    Intellectual capital and its components such as human capital, communication, structural and customer reduce the undesirable phenomenon of buying an audit statement and the comparability of financial statements leads to improving the relationship between intellectual capital and buying an audit statement.
    Keywords: Intellectual capital, purchase of comments, comparability of financial statements
  • Farshad Faezy Razi *, Nasrin Shamshiri, Hadi Hematian, Seyed Mohamad Zargar Pages 105-130
    Background and objective

    In this study, the main factor to improve livelihood is supposed to be good governance and social capital and empowerment as are assumed as representatives of two socio-cultural approaches and development factors and knowledge management as a moderating variable that can improve governance and livelihood.

    Method

    The research method of this study is analytical-descriptive correlational. The statistical population of the study is all retirees of the Armed Forces of Tehran. The number of samples was 384 and the information was obtained from simple stratified sampling. Then, using the structural equation method, the relationships between variables are examined. To collect the necessary data, a questionnaire was used. Convergence validity method was used to assess validity and Cronbach's alpha method was used to determine reliability. According to the alpha level of good organizational governance (0.894), social capital (0.816), empowerment (0.797), knowledge management (0.831) and lack of livelihood (0.747), the questionnaire has appropriate reliability.

    Findings

    The findings show that there is a significant relationship between social capital and empowerment with good governance. There is also a significant relationship between good governance and livelihood improvement but knowledge management has not been able to moderate this relationship.

    Conclusion

    Increasing social capital and civic participation among employees along with empowering human resources, by providing opportunities and opportunities for prosperity, strengthens good governance and further improves the living conditions.

    Keywords: Livelihood improvement, good governance, social capital, Empowerment, knowledge management
  • AbdullHosean Pikarnegar *, MirAli Seyyed Naghavi, Gholamreza Memarzadeh Tehran, Ali Mohtashami Pages 131-154
    Background and objective

    In the new business environment, employee commitment is the philosophy of management and leadership. Its components are flexibility, teamwork, employee participation in decision making, etc. The purpose of this study is to design a model for employee commitment in the public sector of Iran.

    Method

    The research is combined in terms of type, descriptive and study method, and in terms of method, survey and in terms of purpose, development-applied. Components of adherence were counted by two methods of documentary and field study and the required information was collected by Delphi technique and interview. The statistical population consisted of human resource managers and management experts. Purposeful sampling method and 17 people were selected by snowball sampling method. With the help of Delphi fan, a questionnaire consisting of 60 indicators was designed for adherence. Cronbach's alpha was obtained with a value of 0.954, which indicates high reliability and internal consistency, and Kendall coefficient, equal to 0.759, indicates consensus among elite members in two consecutive rounds. 22PSPSS statistical software and Smart PLS structural equations were used to analyze the findings and design the model.

    Findings

    Four adherence methods with the titles of camaraderie, professionalism, competitiveness and hierarchy were introduced and designed based on the value framework.

    Conclusion

    Based on the findings, it was found that managers who paid attention to the indicators of teamwork, relationships between people and the development of employee capabilities, the method of friendship commitment; Managers who focus on future issues, innovation and improvement through professional commitment; Those who care about competing and delivering quality products and employee motivation use hierarchical adherence methods and managers who prioritize processes, coordination and formalization use hierarchical adherence methods.

    Keywords: Employee Commitment, organizational commitment, Delphi Technique
  • AmirReza Nejat *, Ali Karimi Khozani Pages 155-180
    Background and objective

    Intellectual capital has a knowledge-based and resource-based nature and is a set of intangible, strategic, unique and competitively resource resources that will bring benefits to the organization in the future. The purpose of this study is to provide a model to evaluate the ability of the organization in the management of intellectual capital in the field of research and studies of Iran Police.

    Method

    This research has been done in terms of practical purpose and with a quantitative approach. A questionnaire was used to collect information. The statistical population is the managers and senior experts in the field of studies and research of the Iran Police headquarters and in order to measure the maturity of intellectual capital, a field study has been used and to evaluate the model, a descriptive study has been used in a sample of 79 people.

    Findings

    Iran Police Research and Studies Field follows a nonlinear pattern in implementing the characteristics of the five stages of puberty and simultaneously strives to realize the characteristics of the five stages. In addition, the realization rate of the initial level characteristics is higher than the assumed average.

    Conclusion

    Intellectual capital management in the field of Iran Police research in terms of organizational maturity is at the managed level and the management of the organization is aware of the importance of intellectual capital and is establishing the necessary infrastructure for its management. To reach the defined level and the next levels, the organization must focus on quantification, standardization and quantitative management, analysis of strengths and weaknesses, and ultimately continuous improvement of processes and innovation.

    Keywords: Intellectual capital, Organizational Maturity Model, NAJA Research, Studies Field
  • Ayoub Amiri, Alireza Rezghi Rostami *, Parvaneh Gelard, Jamshid Salehi Sadaghiani Pages 181-214
    Background and objective

    The present study is a model for good governance in the defense sector of the Islamic Republic of Iran and the need to use it. This study aims to provide a model for achieving and creating the necessary conditions for good governance in the defense sector of the Islamic Republic of Iran.

    Method

    The method of this research is qualitative in which the data-based grounded theory method is used. Using the opinions of subject experts and interviews with 13 experts in this field, using the snowball method to reach the stage of theoretical saturation, have identified the effective factors in developing a good governance model.

    Findings

    The findings of this study ultimately led to the presentation of a model in the defense sector of the Islamic Republic of Iran that finally the necessities, obstacles and requirements for the development of good governance in the defense sector as well as the conceptual model of the research were clarified.

    Conclusion

    According to the results of the study, it can be concluded that without the use of good governance in the defense sector, military progress and national and regional growth and development and the popularity and acceptance of the defense sector in society will face problems.

    Keywords: model presentation, good governance, Defense, qualitative method
  • Kavoos Shokri Zadeh, AsHab Habibzadeh * Pages 215-250
    Background and objective

    Just as communication is vital to human beings; it is vital to the formation and survival of the organization. Commanders and managers are responsible for establishing these connections in the police. On the other hand, social capital is created and maintained in communication networks and promotes values ​​such as solidarity, unity and public participation. Therefore, the purpose of this study was to explain the role of communication skills in promoting social capital in the anti-narcotics police.

    Method

    This is an applied research and in terms of quantitative methods of data collection, it is descriptive-analytical which was conducted by survey method. In this study, the standard questionnaires of Barton (1990) communication skills and Nahapit and Goshal (1998) social capital questionnaires were used. The statistical population of this study included all management levels of the Anti-Narcotics Police throughout the country, of which 152 people were selected as a statistical sample by stratified random sampling.

    Findings

    The relationship between managers' communication skills and social capital of the organization is significant and also the findings obtained from the structural equation model indicate that the model presented in this study, apart from the confirmed relationships, also has a suitable structural model and verbal skills on capital. It has a structural effect and feedback skills have a significant effect on capitalism and communication capital.

    Conclusion

    The results of this study show that in general, by improving the level of feedback skills, the amount of communication, structural and cognitive assets in police managers can be increased. As a result, the social capital of managers should be at a higher level. Therefore, it can be concluded that increasing the communication skills of anti-narcotics police managers is effective in the social capital of managers.

    Keywords: Communication Skills, social capital, verbal, Auditory, Feedback, Communication Capital, Cognitive Capital, Structural Capital