فهرست مطالب

Modern Research in English Language Studies - Volume:9 Issue: 1, Winter 2022

Journal of Modern Research in English Language Studies
Volume:9 Issue: 1, Winter 2022

  • تاریخ انتشار: 1400/09/14
  • تعداد عناوین: 8
|
  • فاطمه سادات طباطبایی، محمد علی اکبری *، رضا خانی صفحات 1-28

    برنامه های آموزش معلمان نقش مهمی در افزایش درک معلمان از خویشتن حرفه ای خود به عنوان یک عامل موثر در تدریس موفق دارد. اگرچه تعداد پژوهش های انجام گرفته در زمینه تاثیر آموزش معلمان بر تصور معلمان زبان خارجی از خویشتن در حال افزایش است، توجه اندکی به چگونگی تصور دانشجو -معلمان زبان انگلیسی ایران، مخصوصا دختران، از خویشتن حرفه ای در دانشگاه فرهنگیان شده است. مطالعه کیفی حاضر با استفاده از تیوری خویشتن های ممکن (مارکوس و نیورس، 1986) به بررسی و مقایسه تصورات دانشجو معلمان زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان از خویشتن حرفه ای شان در آینده می پردازد. هشت دانشجو معلم دختر در سال های اول ، سوم و سال پایانی تحصیل خود از چندین پردیس دانشگاه فرهنگیان از سراسر کشور قبول کردند که در مصاحبه شرکت کنند . آنها در مورد خویشتن مطلوب و خویشتن نامطلوب و همچنین برنامه های خود به ترتیب برای دستیابی یا اجتناب از این خویشتن ها صحبت کردند. مصاحبه عمقی پدیده شناسی برای جمع آوری داده ها انجام شد. امیدها و ترس های دانشجو معلمان قبل از تجربه کارورزی، بیشتر به روال همیشگی کلاس درس مربوط می شد، در حالی که در پایان، اظهارات آنها غالبا مبتنی بر تیوری و متفکرانه بود. بیشتر دانشجومعلمان برای دستیابی به خویشتن مطلوب حرفه ای و اجتناب از خویشتن نامطلوب حرفه ای به برخی از برنامه هایشان اشاره کردند. این مطالعه پیشنهادهایی برای برنامه های آموزش معلمان مطرح می کند.

    کلیدواژگان: دانشجو معلمان، تصور از خویشتن حرفه ای، آموزش معلمان، خویشتن مطلوب، خویشتن نا مطلوب
  • ماندانا ذوالقدری*، هما جعفرپور ممقانی صفحات 29-51

    تنوع دانش تخصصی آموزش زبان دوم و مهارتهای مورد نیاز آن در بافتهای آموزشی مختلف کارآمدی تدریس را به امری پیچیده بدل ساخته است و ناکارآمدی در تدریس را به یکی از دغدغه های مدرسین انگلیسی به عنوان زبان خارجی تبدیل کرده. به رغم اتفاق نظر پژوهشگران در این باره، ریشه های ناکارآمدی تدریس کماکان امری بحث انگیز باقی مانده است. ازاین رو با بهره گیری ازبازاندیشی انتقادی مشارکتی، بر آن شدیم تا ریشه های احتمالی نا کارآمدی در معلمان شرکت کننده در این مطالعه ی موردی را شناسایی کنیم. در این راستا چهارچوب معلم ماهر(سفیر و همکاران، 2018) مبنا قرار گرفت تا دو معلم زبان انگلیسی برگزیده شده در این پژوهش در بکار گیری منابع رشد حرفه ای (خود و همکاران) هدایت شوند. مشاهدات تدریس فیلمبردای شده این معلمان روند بازاندیشی و بحث گروهی آنان را هدایت کرد. سپس با استفاده از مصاحبه بازنگرانه راجع به اهداف آموزشی و یک طرح درس بازنگرانه، نوع تفکر این معلمان را در ضمن نگارش طرح درس استخراج نمودیم. تحلیل منابع چند گانه ی داده ها با استناد به شیوه ها و محققان چندگانه نمایانگر عوامل زیربه عنوان ریشه های ناکارآمدی معلمان مورد مطالعه شد: خود ارزیابی نادرست، تدریس فاقد بازاندیشی، تفکر اشتباه در هنگام طراحی درس و عدم تطابق بین هدف و عملکرد آنان. یافته های این آسیب شناسی می تواند مورد استفاده نظریه پردازان آموزش انگلیسی به عنوان زبان خارجی، مربیان تربیت مدرس و معلمان زبان انگلیسی قرار گیرد.

    کلیدواژگان: اهداف آموزشی، رشد حرفه ای، باز اندیشی معلم، ناکارآمدی در تدریس، تفکر برای طراحی درس
  • فاطمه کریمی، عزیزه چالاک* صفحات 53-72

    پیش فعالیت شنیداری نقش مهمی در بهبود مهارت شنیداری ایفا می کنند. این تحقیق تاثیرات پیش فعالیت های شنیداری پایین به بالا و بالا به یایین را بر درک شنیداری زبان آموزان ایرانی مورد بررسی قرار داد. آن همچنین تاثیر احتمالی تعاملی سطوح مهارت و جنسیت زبان آموزان را با پیش فعالیت ها بررسی کرد. با استفاده از آزمون تافل ، دویست و هفتاد زبان آموز انتخاب شدند و به سه سطح مهارت مقدماتی ، متوسط ، و بالاتر از متوسط تقسیم شدند. در هر سطح 90 نفر به طور تصادفی به دو گروه آزمایشی و یک گروه گواه تقسیم شدند که هر گروه شامل 30 نفر بود. پس از ارایه پیش آزمون، آماده سازی واژگانی و حمایت محتوایی به ترتیب به عنوان پیش فعالیت های شنیداری از پایین به بالا و بالا به پایین برای دو گروه آزمایشی در هر سطح به اجرا در آمد،امازبان آموزان در گروه های گواه هیچ پیش فعالیت شنیداری دریافت نکردند. این تحقیق در طی 6 هفته و 12 جلسه انجام شد. در پایان این تحقیق ، تمام زبان آموزان در پس آزمون شرکت کردند تا تاثیرات پیش فعالیت ها سنجیده شود. نتایج تفاوت های معنا داری را بین نمرات پیش آزمون و پس آزمون زبان آموزان نشان داد. تجزیه و تحلیل داده ها، تاثیرات هر دو نوع پیش فعالیت شنیداری را بر درک شنیداری زبان اموزان ایرانی بر اساس سطح مهارتشان تایید کرد. تجزیه و تحلیل های بیشتر از نمرات به دست آمده، اثرات تعاملی سطوح مهارت و پیش فعالیت های دریافتی را نشان داد. در حالیکه اثبات شد هیچ تاثیر متقابلی بین جنسیت زبان آموزان و نوع پیش فعالیت های دریافتی وجود ندارد.یافته های این تحقیق می تواند به متخصصان این رشته کمک کند تا تکالیف کاربردی تری را برای بهبود درک شنیداری زبان آموزان ایرانی اختصاص دهند.

    کلیدواژگان: پیش فعالیت شنیداری از پایین به بالا، حمایت محتوایی، زبان آموزان ایرانی، پیش فعالیت شنیداری از بالا به پایین، آماده سازی واژگانی
  • ادیب احمدی محجوب، محبوبه تقی زاده* صفحات 73-95

    رضایتمندی دانشجویان یکی از موضوعات مهم آموزش برخط است که شناسایی عوامل پیش بینی کننده ی رضایتمندی دانشجویان می تواند اثربخشی و موفقیت آموزش مجازی را بهبود بخشد. بنابراین این مطالعه با هدف بررسی درک دانشجویان و مدرسان آموزش برخط از عوامل تاثیرگذار بر رضایتمندی دانشجویان مانند انگیزه، آمادگی الکترونیکی و موانع یادگیری وهمچنین تعیین سهم هر کدام از این عوامل در رضایتمندی دانشجویان انجام شده است. شرکت کنندگان این پژوهش 114 دانشجو و 5 مدرس مجازی دوره کارشناسی ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه علم و صنعت ایران بودند. در این مطالعه توصیفی چهار پرسشنامه در مورد موانع یادگیری، انگیزه، آمادگی الکترونیکی و رضایتمندی به همراه 4 سوال باز پاسخ استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد که اغلب دانشجویان دوره مجازی از دوره کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی رضایت دارند چرا که مدرسان این دوره پیش از هر جلسه کلاس خلاصه درس و مطالب مورد نیاز برای هر کلاس را در اختیار دانشجویان قرار می دادند، از طریق شبکه های اجتماعی با دانشجویان تعامل داشتند و کلاسهای مجازی را بعد از ساعت اداری برگزار می کردند. همچنین نتایج نشان داد که انگیزه دانشجویان مجازی عمدتا ابزاری است و برخی از آنها کاملا آماده ی آموزش مجازی نیستند. همچنین نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نشان داد که سهم انگیزه در رضایتمندی دانشجویان بیش از آمادگی الکترونیکی و موانع یادگیری است. از این رو مدرسان برخط جهت آماده سازی دانشجویان برای دوره مجازی و همچنین تقویت انگیزه آن ها که در افزایش رضایتمندی دانشجویان از دوره های یادگیری مجازی جزوعوامل تاثیرگذار است نیاز به حل مشکلات آموزشی آن ها دارند.

    کلیدواژگان: موانع، انگیزه برخط، آمادگی، رضایتمندی، یادگیری برخط
  • پرویز آژیده، محمد ظهرابی، اکبر احمدجهان بخش* صفحات 97-123

    پژوهش حاضر الهام گرفته از تحقیقات دهه اخیر بر روی کیفیت مطالعات در پژوهشهای مربوط به زبان دوم است که قصد دارد دیدگاه نویسندگان ایرانی ایرانی را در این زمینه به تصویر بکشد. ایده ی اصلی تحقیق براین منطق استوار است که محققان پیش از آنکه استانداردهای کیفیت مطالعه را در تحقیقات خود رعایت کنند باید این استانداردها را موجب افزایش کیفیت مطالعه بدانند. بر این اساس پرسشنامه ای که اخیرا توسط لارسن-هال و جهانبخش (2020) طراحی و روایی سنجی شده است در پلت فرم گوگل بارگذاری شد لیست تمام نویسندگان (1029 نفر) تحقیقات کمی در 10 مجله ی معتبر ایرانی (بنابر رده بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) به دست امده و از این میان لینک پرسشنامه به 885 نفر آنها که دارای راه تماس الکترونیکی بودند ارسال شد. در نتیجه 128 نفر به پرسشنامه پاسخ دادند. نتایج نشان داد که نوسیندگان تحقیق مواردی همچون نمونه گیری تصادفی، بررسی روایی و پایایی، بررسی نرمالیته و گزارش امار استنباطی را موراد مهم در کیقیت تحقیق می دانستند. این در حالی بود که مشکلات تعمیم پذیری در نمونه گیری دردسترس، استفاده از آزمون متاخر، گزارش نتایج غیرمعنادار، و اهمیت استفاده از نمودارهای گرافیکی مواردی بودند که از نظر نوسیندگان دارای اهمیت کمی بودند. همچنین با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری مشخص شد که مسیر کیفیت مطالعه از دیدگاه نوسیندگان از بخش نمونه گیری اغاز شده و به سمت طرح تحقیق و از پس به سمت آزمونهای آماری می رود و در نهایت به قسمت گزارش نتایج می رسد. در نهایت توصیه میشود که پژوهشگران موارد مربوط به کیفیت تحقیق را هم در پژوهش های خود و هم در محیط های آموزشی با جدیت در نظر بگیرند.

    کلیدواژگان: دیدگاه نویسندگان ایرانی، تحقیقات کمی، کیفیت مطالعه، آنالیز مسیر
  • پریسا عربلو، فاطمه همتی*، افسر روحی، فرزانه خدابنده صفحات 125-150

    پژوهش حاضر تاثیر تلفیق تکنولوژی و روش های یادگیری پروژه محور در کلاسهای زبان برافزایش قدرت تفکر انتقادی و حل مساله را که به عنوان دو مهارت ضروری برای یادگیری در قرن بیست و یکم قلمداد می شوند بررسی میکند. برای این منظور، 35 زبان آموز ایرانی برای شرکت در گروه کنترل و گروه مشاهده برای یک تحقیق شبه آزمایشی انتخاب شدند. در این تحقق، زبان آموزان گروه مشاهده، علاوه بر دریافت آموزشهای رایج زبان چند مهارته و کتاب محور، با انواع پروژه های کوتاه مدت و بلند مدت تکنولوژی محور نیز سر و کار داشتند. از طرفی، زبان آموزان در گروه کنترل، آموزشهای زبان چند مهارته و کتاب محور همیشگی خود را در غیاب پروژه های تکنولوژی محور دریافت کردند. مقایسه های تحلیلی عملکرد دو گروه کنترل و مشاهده در دو فاکتور حل مساله و تفکر انتقادی ، قبل و بعد از دریافت چنین آموزشهایی نشان دهنده ی تاثیر آموزش ارایه شده در پژوهش در بالا بردن قدرت حل مساله و تفکر انتقادی زبان آموزان بود. یافته های این تحقیق میتواند یاری گر کسانی باشد که علاقمند به پژوهش در حوزه ی تلفیق تکنولوژی با سیستم آموزشی امروزی هستند. همچنین طراحان مواد و برنامه درسی می توانند از نتایج تحقیق برای ارتقای مطالب یادگیری انگلیسی مبتنی بر پروژه با کمک فناوری استفاده کنند.

    کلیدواژگان: زبان آموزی، تفکر انتقادی، حل مساله، زبان آموزی پروژه محور مبتنی بر فناوری
  • نجمه مقصودی، محمد گلشن*، امین نعیمی صفحات 151-183

    علی رغم توجه روزافزون محققان به مقاله های دیجیتال چندوجهی و اهمیت باور خودکار آمدی در تقویت مهارت نگارش انگلیسی، این مهارت در ایران هنوزبه شکل سنتی تدریس می گردد. پژوهش ترکیبی حاضر با طرح متوالی تبیینی با هدف بررسی همزمان مقاله های دیجیتال چندوجهی و باور خودکار آمدی بر توانایی نگارش دانشجویان ایرانی رشته زبان انگلیسی انجام پذیرفت. دو گروه 29 و 30 نفره از دانشجویان رشته زبان انگلیسی به روش دست نخورده انتخاب شدند. در یک گروه مقاله های دیجیتال چندوجهی و در گروه دیگر مقاله های یک وجهی تدریس شد. در انتهای ترم هر دو گروه پرسشنامه خودکارآمدی را کامل کردند. نتایج آزمون مانوای دوراهه نشان داد که گروه مقاله های دیجیتال چندوجهی عملکرد بهتری در توانایی نگارش در محتوا، ارتباط موفق، و ساختار داشتند هرچند در زبان تفاوت معناداری بین دو گروه یافت نشد. باورخودکارآمدی نیز تاثیر چشمگیری روی توانایی نگارش در هر دو گروه مقاله های دیجیتال چندوجهی و یک وجهی داشت. بر اساس نمره به دست آمده از پرسشنامه ها، هشت دانشجو با بالاترین و پایین ترین نمره خودکارآمدی برای مصاحبه نیمه ساختاری انتخاب شدند تا تعبیر خود را درباره مقاله های دیحیتال چندوجهی بیان کنند. تحلیل محتوای مصاحبه ها نیز بیانگر این بود که دانشجویان با خودکارآمدی بالا تعبیر مثبتی نسبت به مقاله های دیجیتال چندوجهی داشتند هر چند دانشجویان با خودکارآمدی پایین معتقد بودند مقاله های دیجیتال چندوجهی نقش چندانی در تقویت توانایی نگارش آنها نداشتند. پژوهش حاضر بیانگر ضرورت تغییر رویکردهای آموزشی و تقویت خودکارآمدی در تدریس مهارت نگارش می باشد.

    کلیدواژگان: مقاله های دیجیتال چند وجهی، باور خود کارآمدی، توانایی نگارش
  • یحیی قلیچ لی، سیدحسن سیدرضایی *، قاسم بارانی، امید مازندرانی صفحات 183-206

    رابطه ی بین مشغولیت شاگردان و انگیزش زبان آموزی معنی دار هست. با این وجود، ماهیت این ارتباط همچنان نیازمند شناخت بیشتر است. از این رو، هدف تحقیق حاضر بررسی این ارتباط با در نظر قرار دادن نقش میانجی زبان آموزی خود تنظیمی بین چهار بعد مشغولیت شاگردان و انگیزش زبان آموزی بین زبان آموزان زبان انگلیسی در ایران می باشد. بعنوان هدف فرعی، این تحقیق رابطه ی بین ابعاد مشغولیت شاگردان و زبان آموزی خودتنظیمی را نیز بررسی می کند. تعداد شرکت کنندگان در تحقیق که به روش نمونه گیری آسان انتخاب شدند 146 زبان آموز سطح متوسط بود که در موسسه کانون زبان ایران، شعبه بزرگسالان آقایان شهر گرگان مشغول یادگیری زبان انگلیسی بودند. به این شرکت کنندگان که بصورت داوطلبانه در تحقیق شرکت کردند سه پرسشنامه داده شد. داده های جمع آوری شده با روش مدل سازی معادلات ساختاری حداقل مربعات جزیی مورد تجزیه و تحلیل فرار گرفت. نتایج نشان داد که زبان آموزی خودتنظیمی در رابطه بین مشغولیت شاگردان و انگیزش زبان آموزی نقش میانجی ایفا نمی کند. علاوه بر این، یافته های تحقیق حاکی از آن بود که بجز مشغولیت عاطفی، سه مشغولیت دیگر (رفتاری، شناختی، و عاملی) دارای رابطه معنی دار با زبان آموزی خودتنظیمی بودند.

    کلیدواژگان: ابعاد مشغولیت، زبان آموزی انگیزشی، خود تنظیمی، مدل سازی معادلات ساختاری
|
  • Fatemeh Sadat Tabatabaei, Mohammad Aliakbari *, Reza Khany Pages 1-28

    Teacher training programs play a vital role in developing student-teachers’ understanding of their professional selves as an effective factor in successful teaching. Though the number of studies regarding the effects of teacher education on foreign language teachers’ self-images continues to proliferate, little attention has been paid to Iranian EFL student-teachers, particularly females, in terms of future images of professional selves being developed during their training at Teacher Education University. Using the Possible selves theory (Markus & Nurius, 1986), the present qualitative study explores and compares the future professional self-images of EFL student-teachers at Iranian Teacher Education University. Eight female student-teachers in the first, third, and last year of their studies from several female teacher education colleges around the country accepted to participate in the interviews. They were asked to discuss their desired and feared selves, as well as their plans for achieving or avoiding these selves, respectively. In-depth phenomenological interviewing was adopted to collect the data. Before fieldwork experience, student-teachers’ hopes and fears were mostly geared to classroom routines, while by the end, their statements were predominantly theory-based and sophisticated. Most student-teachers made reference to some plans for attaining their desired professional self-images and avoiding feared ones. The study put forward some implications for teacher training and education programs.

    Keywords: Student-teachers, Professional self-image, Teacher education, Desired selves, Feared selves
  • Mandana Zolghadri *, Homa Jafarpour Mamaghani Pages 29-51

    The variability of the professional knowledge and skills required for diverse pedagogical contexts makes second language teaching effectiveness a complicated issue and teaching ineffectiveness a common concern among EFL practitioners. Notwithstanding the scholarly consensus on this matter, the roots of teaching ineffectiveness have remained contentious. Hence, we conducted a case study deploying collaborative critical reflection (CCR) to diagnose the possible roots of the participants’ teaching ineffectiveness using Saphier, Haley-Speca, and Gower’s (2018) skillful teacher framework. To this end, two EFL teachers were selected as the participants of the study and were guided to utilize their selves, and colleagues as professional development (PD) resources. Video-recorded classroom observations guided the subsequent reflections and a focus group collaborative discussion. Then using a retrospective lesson- objective interview and a retrospective lesson plan, we elicited the teachers’ thinking types while planning. The analysis of multiple sources of data through multiple methods and by multiple investigators revealed teachers’ erroneous and over self-evaluation, teachers’ non-reflective practice, faulty thinking for lesson planning, and the discrepancy between their intentions and actions as the possible roots of the observed teaching infectiveness. The findings of this pathology, shedding light on the professional development path, might benefit EFL theoreticians, teacher educators, and teaching practitioners.

    Keywords: Instructional objectives, Professional development, Teacher reflection, Teaching ineffectiveness, Thinking for lesson planning
  • Fatemeh Karimi, Azizeh Chalak * Pages 53-72

    Pre-listening activity has a considerable role in improving listening comprehension. This research examined the effects of bottom-up and top-down pre-listening activities on Iranian EFL students’ listening comprehension. It also investigated the potential interaction effects of language proficiency and gender with the treatments. Using the TOEFL (PBT) test, 270 learners were selected and grouped into three proficiency levels of elementary, intermediate, and upper-intermediate. At each level, 90 subjects were randomly distributed to one control (CG) and two experimental groups (EGs), each consisting of 30 learners. After giving the pretest, vocabulary preparation as a bottom-up pre-listening activity and content-related support as a top-down pre-listening activity were given to the two EGs for the treatment, but the learners in the CGs were demanded to listen to the audio tracks and go straight into the listening tasks without any pre-listening activities. The research lasted for six weeks and 12 sessions. At the end of the experiment, the posttest was given to the subjects to measure the effects of the treatments. The results revealed significant differences between the learners’ pretest and posttest performance. The analyses of the data confirmed the positive impact of both types of pre-listening activities on the listening comprehension of Iranian EFL learners based on their proficiency levels. Further analyses revealed the interaction effects between proficiency levels and treatments. However, there was no interaction effect between the learners’ gender and the treatments. The findings of the study could help practitioners in the field to assign more practical tasks to improve the listening comprehension of Iranian EFL learners.

    Keywords: Bottom-up pre-listening, Content-related support, Iranian EFL learners, Top-down pre-listening, Vocabulary preparation
  • Adib Ahmadi Mahjoub, Mahboubeh Taghizadeh * Pages 73-95

    Satisfaction of online students is one of the important issues of online education, and identifying the predictors of satisfaction can improve the effectiveness and success of online education. This study thus aimed to investigate online students’ and instructors’ perceptions of the influential factors such as motivation, e-readiness, and barriers for online satisfaction and to determine the contribution of these factors to satisfaction. The participants were 114 online graduate students of TEFL and 5 online instructors at Iran University of Science and Technology. Four questionnaires on learning barriers, motivation, e-readiness, and satisfaction along with 4 open-ended questions were administered in this descriptive study. The results revealed that most of online students were satisfied with the online graduate program of TEFL as online instructors provided students with lesson summary and class material prior to the session, had interaction with students through social networks, and held the online classes after office hours. The results also showed that online students' motivation was mostly instrumental, and some were not completely ready for online education. The results of multiple regression analysis also indicated that the contribution of motivation to satisfaction was higher than that of readiness and barriers. Online instructors need to solve students’ educational problems to make them ready for online instruction and to foster students’ motivation, which are influential in enhancing their satisfaction with online learning programs.

    Keywords: Barriers. Online motivation, Readiness, satisfaction, Online learning
  • Parviz Ajideh, Mohammad Zohrabi, Akbar Jahanbakhsh * Pages 97-123

    Inspired by the works of scholars who have done great efforts to improve study quality in second language (L2) papers in the recent decade (e.g., Hu & Plonsky, 2019; Larson-Hall, 2012, 2017; Plonsky, 2013; Norris, 2015), this paper aims to capture the perceptions of Iranian authors around issues of quality that have been emphasized by publication manuals (e.g., APA, 2010; Wilkinson, 1999) and recommendation (e.g., Norris et al., 2015). The triggering idea behind the study was that in order to adhere to standards of quality, authors, first, need to perceive the issues highly-associated with the concept. Accordingly, a questionnaire of quality developed by Larson-Hall and Jahanbakhsh (2020) was used to capture respondents’ perceptions. Out of the 1029 authors who had published quantitative papers in 10 Iranian journals from 2015 to 2019, 885 authors could be contacted and 128 answered the questionnaire. The results showed that respondents saw fundamental issues like random sampling, reliability, validity, checking normality, and reporting inferential statistics as the most highly-associated features with quality while the concerned issues by scholars, like generalizability in convenience samplings, use of delayed posttest, reporting non-significant results, and importance of visual presentations are less acknowledged. Moreover, using Structural Equation Modeling (SEM), it was revealed that a path of perception exists which starts from sampling issues and going through design and statistical to reporting practices. It was recommended that authors take the issues of study quality more seriously in both their works and the context of education.

    Keywords: Iranian Authors' Perception, Quantitative research, Study Quality, Path analysis
  • Parisa Arabloo, Fatemeh Hemmati *, Afsar Rouhi, Farzaneh Khodabandeh Pages 125-150

    The present study sought to explore whether the incorporation of the integration of technology and project-based learning into the mainstream English teaching classrooms contributes to the development of critical thinking and problem solving, as two skills essential for 21st century English learning. To accomplish such an objective, 35 Iranian learners of English were assigned to an experimental and a control group in a quasi-experimental study. Along with benefiting from a multi-skill textbook-oriented language instruction, which was the conventional teaching method of the class, the participants in the experimental group dealt with a variety of small- and large-scale technology-aided projects. The control group’s participants, on the other hand, received a multi-skill textbook-oriented language instruction in the absence of any technology-aided projects. The comparative analysis of the control and experimental groups’ performance on the critical thinking and problem solving pre- and post-treatment measures revealed a significant impact for the study treatment in improving the participants’ critical thinking and problem solving in English learning classes.The findings of the current study may be beneficial to those interested in exploring the contribution of technology to the modern educational system. Material developers and syllabus designers could also use the results of the study to augment their instructional packages for technology-assisted project based English learning.

    Keywords: Language education, Critical thinking, Problem solving, Technology-aided project-based learning
  • Najmeh Maghsoudi, Mohammad Golshan *, Amin Naeimi Pages 151-183

    Despite the increasing attention of researchers to digital multimodal composition in recent years and the importance of self-efficacy beliefs in the development of writing ability, the instruction of writing skill has still remained traditional in Iran. The present mixed-methods study was conducted to examine the joint effect of digital multimodal composition and self-efficacy on the writing ability of Iranian EFL learners. In so doing, two intact groups including 59 sophomore students at a university in southeastern Iran participated in the study. The participants were assigned into two comparison groups of multimodal (n = 30) and monomodal (n = 29) compositions. The multimodal group composed five digital essays while the monomodal group produced five paper-based essays during the semester. Moreover, both groups’ self-efficacy beliefs were assessed through Second Language Writer Self-Efficacy Scale after they finished composing their essays. At the final stage of the research, semi-structured interviews were run to elicit the participants’ perception about digital multimodal composition. The result of two-way MANOVA revealed that the multimodal group outperformed the monomodal group in terms of content, communicative achievement, and organization, but not in language component. Additionally, self-efficacy had a significant impact on the writing ability of both multimodal and monomodal groups regardless of the type of writing they produced. Besides, the thematic analysis of the interviews revealed that highly-efficacious learners had positive perception about multimodal composition. The study concludes with the necessity of reshaping educational practices for English writing instruction in Iran and fostering the learners’ self-efficacy in the composition processes.

    Keywords: Digital Multimodal Composition, Self-efficacy, Writing ability
  • Yahya Ghelichli, Seyyed Hassan Seyyedrezaei *, Ghasem Barani, Omid Mazandarani Pages 183-206

    The relationship between student engagement and motivation has been shown to be significant. However, the nature of this association still needs to be further known. Self-regulation also has a close connection with both student engagement and motivation. The present study thus aimed at investigating this relationship by examining the mediating role of self-regulated language learning between the four dimensions of student engagement and language learning motivation among Iranian EFL learners. As an ancillary objective, the study tried to explore the relationships between dimensions of student engagement and self-regulated language learning. The participants, selected based on convenience sampling, comprised 146 young adult male language learners learning English at the Iran Language Institute (ILI), Gorgan, Iran. The participants were given three questionnaires. In order to analyze the data, structural equation modeling (SEM) was run by using the SmartPLS software, version 2. The results of path analysis indicated that self-regulated language learning failed to mediate between the four dimensions of student engagement and language learning motivation. The findings also showed that there were positive significant relationships between self-regulated language learning and three dimensions of student engagement, i.e., behavioral, cognitive, and agentic. However, the relationship between self-regulated language learning and emotional engagement was not statistically significant.

    Keywords: Dimensions of engagement, motivated language learning, self-regulation, structural equation modeling (SEM)